Metin Albayrak

Metin Albayrak

Son dakika metin albayrak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metin albayrak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metin albayrak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Albayrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin albayrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 558 metin albayrak haberi bulunmuştur. Tüm metin albayrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'tan KAP'a bildirim! Serdal Adalı...
Beşiktaş'tan KAP'a bildirim! Serdal Adalı... Beşiktaş yönetimi, yönetici Metin Albayrak'ın istifasını kabul ederken, istifa nedeniyle boşalan yönetim kurulu üyeliğine Serdal Adalı'nın getirildiğini KAP'a bildirdi.
11.06.2019 Futbol
Beşiktaş-SoccerLAB ile iş birliği yaptı
Beşiktaş-SoccerLAB ile iş birliği yaptı Beşiktaş yönetimi, futbol altyapısı için performanslarını, gelişim süreçlerini, maç ve antrenman değerlerini analiz etmek için SoccerLAB ile iş birliğine gitti.
14.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan KAP'a görev değişiklikleri açıklaması!
Beşiktaş'tan KAP'a görev değişiklikleri açıklaması! Beşiktaş, yönetim kurulundaki görev değişiklikleri hakkında KAP'a bir açıklama yaptı.
11.01.2019 Beşiktaş
PFDK'dan üç büyük kulübe ceza!
PFDK'dan üç büyük kulübe ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), derbi maçta yaşanan olaylar nedeniyle Beşiktaş, Galatasaray ve Metin Albayrak ile Trabzonspor antrenörü Hüseyin Çimşir'e ceza verdi.
6.12.2018 Süper Lig
Beşiktaş ve Galatasaray, PFDK'ya sevk edildi
Beşiktaş ve Galatasaray, PFDK'ya sevk edildi PFDK(Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) yaptığı açıklama ile 7 Spor Toto Süper Lig takımının PFDK'ya sevk edildiğini duyurdu.
4.12.2018 Süper Lig
Beşiktaş'tan Genk yönetimine dostluk yemeği
Beşiktaş'tan Genk yönetimine dostluk yemeği Beşiktaş yönetimi, akşam yapılacak maç öncesi Genk Kulübü yetkililerini yemekte ağırladı.
25.10.2018 Beşiktaş
Beşiktaş yönetiminde görev dağılımı yapıldı
Beşiktaş yönetiminde görev dağılımı yapıldı Beşiktaş'ta geçtiğimiz ay yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da yeniden başkan seçilen Fikret Orman, yönetimdeki isimlerin görev dağılımını belirledi.
1.10.2018 Beşiktaş
Metin Albayrak: Atiba heykeli dikilecek adam
Metin Albayrak: Atiba heykeli dikilecek adam Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, uzun bir aranın ardından sahalara dönen Atiba Hutchinson'un performansına hayran kaldığını söyledi.
25.09.2018 Beşiktaş
Dev derbide kazanan çıkmadı
Dev derbide kazanan çıkmadı Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan kritik derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.
24.09.2018 Fenerbahçe
Kadıköy'de dostluk rüzgarları
Kadıköy'de dostluk rüzgarları Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini iki kulübün başkanları Ali Koç ve Fikret Orman yan yana takip ediyor.
24.09.2018 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta yeni yönetim mazbatasını aldı
Beşiktaş'ta yeni yönetim mazbatasını aldı Beşiktaş Kulübünde başkanlığa yeniden seçilen Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri için mazbata töreni gerçekleştirildi.
17.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim günü!
Beşiktaş'ta seçim günü! Beşiktaş Kulübü'nde Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu bugün yapılıyor. Oy verme işlemi saat 17:00 itibariyle sona erdi.
16.09.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'ın yönetim kurulu belli oldu!
Fikret Orman'ın yönetim kurulu belli oldu! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın divan kuruluna vereceği yönetim kurulu listesi belli oldu.
12.09.2018 Beşiktaş
Fikret Orman 5 ismin biletini kesti!
Fikret Orman 5 ismin biletini kesti! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 16 Eylül’de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda listesinin yarısını yenileyecek. Orman’ın listesinde mevcut yönetimden 8 isim yer alacak.
14.08.2018 Futbol
Fikret Orman'ın hedefi Hacı Sabancı!
Fikret Orman'ın hedefi Hacı Sabancı! Ali Koç’un Fenerbahçe'de önce yönetici sonra başkan olmasının ardından Fikret Orman da Sabancı ailesinin genç üyesi Hacı Sabancı’yı yeni listesine alacak.
13.08.2018 Beşiktaş
Serkan Reçber Beşiktaş'tan ayrılma sebebini açıkladı
Serkan Reçber Beşiktaş'tan ayrılma sebebini açıkladı Gökhan Keskin'in yerine futbol planlama-geliştirme, altyapı ve scouting departmanının başına getirilen Serkan Reçber, geçtiğimiz günlerde görevinden ayrıldığını açıklamıştı. Bu ayrılığın sebebi belli oldu.
13.08.2018 Beşiktaş
'Geleceğin KaraKartalı' seçildi
'Geleceğin KaraKartalı' seçildi Beşiktaş ve Vodafone ortaklığında gerçekleştirilen, dünyanın ilk dijital scouting (futbolda yetenek avcılığı) projesi 'Geleceğin KaraKartalı' bugün Vodafone Park'ta oynanan final maçıyla tamamlandı. Bölge elemelerini geçen 8-13 yaş arası 35 çocuk, İstanbul'da 3 gün kamp yaptıktan sonra büyük final için sahaya çıktı.
13.07.2018 Beşiktaş
Metin Albayrak: Larin Beşiktaş'ın sembolü olacak
Metin Albayrak: Larin Beşiktaş'ın sembolü olacak Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Yeni sezona daha umutla bakıyoruz. İnşallah Beşiktaş önümüzdeki sezon daha iyi olacak" dedi.
29.06.2018 Beşiktaş
İki futbolcu daha Beşiktaş için geliyor!
İki futbolcu daha Beşiktaş için geliyor! Yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak olan Beşiktaş, kadrosunu gençleştirmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Scout ekibinin çalışmaları sonucu Bayer Leverkusen'de yetişen Güven Yalçın'ı İstanbul'a getiren Siyah-Beyazlılar'ın, Leipzig U19'da forma giyen Emre Aslan ve Stuttgart U19 takımından Azad Toptik'e imza attırması bekleniyor.
26.06.2018 Beşiktaş
Fikret Orman sokak iftarında
Fikret Orman sokak iftarında Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 1903 Karakartallar Derneğinin düzenlediği sokak iftarına katıldı.
31.05.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Opare sürprizi!
Beşiktaş'tan Opare sürprizi! Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın gündemine flaş bir isim geldi.
29.05.2018 Beşiktaş
Metin Albayrak: "Hocamız işinin başında"
Metin Albayrak: "Hocamız işinin başında" Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Şenol Güneş açıklaması
Beşiktaş'tan Şenol Güneş açıklaması 19 Nisan'da Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanan ve Şenol Güneş'in başına gelen cisim sonucu maçın yarıda kalmasıyla başlayan sancılı süreçte gelişen olaylar, Galatasaray maçı mağlubiyeti ve şampiyonluğun mucizelere kalmasıyla doruğa ulaşmış durumda.
30.04.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları
Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 29 Nisan Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.
25.04.2018 Galatasaray
Albayrak isyan etti: Emeklere yazık
Albayrak isyan etti: Emeklere yazık Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Beklentimiz adaletin tecelli etmesi. Türk futbolunu bir yere getirmek istiyorsak burada adalet tecelli olacaktır” dedi.
22.04.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Metin Albayrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin albayrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.