MEB'den flaş duyuru! Ücretsiz olacak
MEB'den flaş duyuru! Ücretsiz olacak MEB'den önemli duyuru. Milli Eğitim Bakanlığı, özel eğitim kapsamında görevlendirilen ücretli öğretmenlerin tamamına özel eğitim ile ilgili mesleki gelişim eğitimi verecek. 81 ilde bulanan özel eğitim okullarında, evde veya hastanede, alanında ders ücreti karşılığında görev yapan 14 bin 643 öğretmene yönelik düzenlenecek eğitimler ücretsiz olacak. Video konferans yöntemiyle verilecek 10 saatlik eğitimlerin 25 Ocak-12 Şubat 2021 tarihleri arasında tamamlanması planlanıyor.
23.01.2021 Eğitim
Öğretmenlikle ilgili çok önemli değişiklikler!
Öğretmenlikle ilgili çok önemli değişiklikler! Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulunca hazırlanan, “Öğretmenlik Mesleği ve Eğitim Kurumu Yöneticiliğine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Politika Belgesi Taslağı", Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu.
23.11.2019 Gündem
MEB harekete geçti! Öğretmenlikte yeni model, bir ilk olacak...
MEB harekete geçti! Öğretmenlikte yeni model, bir ilk olacak... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Milyonlarca öğretmeni ilgilendiriyor. Öğretmenlerin mesleki gelişimi için yeni model geliştirildi.2019'da bir paket halinde mesleki gelişim eğitimleri düzenlenecek. Bu kapsamda 8 bin 400 öğretmen iş başı eğitimi alacak. İlk kez bir grup öğretmen de yapay zeka üzerine eğitim için Almanya'ya gidecek.
26.02.2019 Eğitim