Merve Kavakçı

Merve Kavakçı

Son dakika Merve Kavakçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Kavakçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Kavakçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Kavakçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve kavakçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 merve kavakçı haberi bulunmuştur. Tüm merve kavakçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. 7 ayrı üretim olacak burada. Sadece otomobil değil renk seçeneği de var. Arkadaşlarımız işlerine iyi çalıştılar. Yeşilin olmadığı çeşit olamaz. Eşim kırmızı dedi, kırmızı da karar kıldık. 2.teklif Aliyev'den geldi, '2 araba istiyorum' dedi. Birini ben kullanacağım dedi, birini de daireye dedi. Bugün telefon görüşmemizde onu hatırlattı." dedi. Erdoğan, asgari ücret ve EYT ile ilgili, "Vedat Bey ekibiyle beraber çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl açıklandığı aylar olacak. Ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Asgari ücretin tespiti de olacak.2023'e bunları da açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.
2.11.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye AİHM’nin Osman Kavala konusundaki ihlal kararına uymuş ve uygulamıştır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye AİHM’nin Osman Kavala konusundaki ihlal kararına uymuş ve uygulamıştır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Osman Kavala konusunda Türkiye, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) verdiği ihlal kararına 10 Aralık 2019'da uymuş ve uygulamıştır” dedi.
17.07.2022 Gündem
Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler…
Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Merkeze alınan isimlerden biri de Merve Kavakçı oldu. Peki, Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler…
2.06.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ: Çocuk haklarını, Anayasa maddesi haline getirdik
Adalet Bakanı Bozdağ: Çocuk haklarını, Anayasa maddesi haline getirdik Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İnsan Hakları Başkanlığınca Ankara'da düzenlenen değerlendirme toplantısında, AK Parti hükümetleri döneminde insan hakları alanında yapılan çalışmaları anlattı. AK Parti hükümetleri döneminde insan hakları alanında büyük reformlara imza atıldığını belirten Bozdağ, “Bütün adımları büyük bir kararlılıkla, inanarak attık. İnsan haklarının, hukuk devletinin gereği diye attık, milletin buna ihtiyacı var diye attık” şeklinde konuştu.
28.05.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ'dan flaş Canan Kaftancıoğlu açıklaması!
Bakan Bozdağ'dan flaş Canan Kaftancıoğlu açıklaması! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bir canlı yayında Canan Kaftacıoğlu ile ilgili bir soruyu cevap vererek, "Ben, devam eden yargılamalarla ilgili hiç konuşmadım. Ancak burada bir karar çıktı. Kararlar eleştirilebilir. Kılıçdaroğlu da eleştirilebilir. Ama bunun temiz dille, saygı içinde olması lazım. Kılıçdaroğlu, 'Ben mahkemeyi tanımıyorum' diyor. Türkiye bir hukuk devletiyse, mahkemeler bir karar verdiyse, hukuk devletini dilinden düşürmeyen kişinin, 'Kararı beğenmedim. Ben karşıyım ama ortada mahkeme kararı vardır. Elbette gereği yapılacaktır' demesi icap eder. Bu kanunlara uymamaktır. Kanunlara uymamaya tahrik suçtur." dedi.
22.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu ile İnce ne zaman görüşecek?
Kılıçdaroğlu ile İnce ne zaman görüşecek? Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından organize edilen yeni yıl kahvaltısındaki izlenimlerini köşesine taşıdı. Selvi, "CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce ne zaman görüşecek?" sorusunun cevabını verdi.
6.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuala Lumpur Zirvesi'ne katılmak üzere Malezya'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuala Lumpur Zirvesi'ne katılmak üzere Malezya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuala Lumpur Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "TRK" ile TSİ 08.50'de Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konaklayacağı otelin önünde çok sayıda vatandaş karşıladı.
18.12.2019 Siyaset
Malezya Başbakanı Mahathir, Sabiha Gökçen Havalimanı'nı ziyaret  etti
Malezya Başbakanı Mahathir, Sabiha Gökçen Havalimanı'nı ziyaret etti Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.
26.07.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakan Atilla'nın yaşadığı süreç hepimizi üzdü ve kırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakan Atilla'nın yaşadığı süreç hepimizi üzdü ve kırdı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hakan Atilla'ya herhangi bir bariyer söz konusu değildir. O bizim evladımızdır. Onu sahiplenmeyeceğiz kimi sahipleneceğiz. Yaşamış olduğu süreç, başta şahsım olmak üzere tüm mesai arkadaşlarımızı üzmüştür, kırmıştır." dedi.
25.07.2019 Gündem
Erdoğan, Malezya Başbakanı Muhammed'i törenle karşıladı
Erdoğan, Malezya Başbakanı Muhammed'i törenle karşıladı Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı.
25.07.2019 Dünya
AK Parti Ankara adayı Özhaseki 40 programında soruları yanıtladı
AK Parti Ankara adayı Özhaseki 40 programında soruları yanıtladı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
6.02.2019 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Liderler zirvesini de süratle toplayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Liderler zirvesini de süratle toplayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "ABD diyor ki ben Büyükelçiliğimi Kudüs'e alacağım... Bunlar Ortadoğu'yu karıştırma projesidir. Bu Türkiye için kırmızı çizgidir. İİT'nin dönem başkanı olarak burada bir liderler zirvesini de süratle toplayacağız." dedi.
5.12.2017 Siyaset
Kararnamede büyük sürpriz
Kararnamede büyük sürpriz Bazı büyükelçilerin merkeze alınması ve kimi büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin karar, dün Resmi Gazete’de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ünal, MKYK sonrası açıklama yaptı
AK Parti Sözcüsü Ünal, MKYK sonrası açıklama yaptı AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sonrası açıklamalarda bulundu.
28.07.2017 Siyaset
Büyükelçiler kararnamesinde Kavakçı sürprizi
Büyükelçiler kararnamesinde Kavakçı sürprizi Merakla beklenen yeni büyükelçiler kararnamesi açıklandı. Merve Kavakçı, Kuala Lumpur büyükelçisi oldu
26.07.2017 Siyaset
Yeni büyükelçiler kararnamesi yayımlandı!
Yeni büyükelçiler kararnamesi yayımlandı! Yeni büyükelçiler kararnamesiyle Merve Kavakçı Kuala Lumpur; Murat Mercan Tokyo Büyükelçisi oldu. Dışişleri Müsteşar Yardımcısı Ahmet Gün, BM Daimi Temsilciliği görevine getirildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Erdoğan: Sokağa çıkamaz hale gelirsin
Son dakika! Erdoğan: Sokağa çıkamaz hale gelirsin AK Parti'de 15 Temmuz anması kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. İşte son dakika açıklamanın ayrıntıları...
12.07.2017 Siyaset
‘Mahkeme kararları işimizi kolaylaştıracak’
‘Mahkeme kararları işimizi kolaylaştıracak’ G20’de görüşmelerin hepsinden memnun ayrıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ, PKK ve YPG konusunda Batılı muhataplarda tutum değişikliği olup olmadığı sorusu üzerine, “‘Her türlü takibi yapacağız’ diyorlar. Zaman zaman işin yargı boyutunu da önümüze çıkarıyorlar. Türkiye’deki davaların neticelenmesi büyük önem arz ediyor” dedi
29.09.2021 Gündem
Kıymeti harbiyesi yok!
Kıymeti harbiyesi yok! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamburg’daki G-20 zirvesine giderken uçakta önemli açıklamalar yaptı. AP’nin Türkiye’nin tam üyelik müzakerelerinin askıya alınması yönündeki kararı için böyle dedi, ekledi: Bu karar bizi bağlamaz...
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım CHP'yi yerden yere vurdu
Başbakan Yıldırım CHP'yi yerden yere vurdu Başbakan Binali Yıldırım partisinin grup toplantısında konuştu. CHP tarafından yapılan açıklama tam bir "siyasi basiretsizlik örneği" olduğunu söyleyen Başbakan, "Üniversite öğrencilerinin okudukları boykot bildirgeleri gibi. Açıklama tam bir kepazelik. Bu kafayla sittinsene iktidar olamazsınız" diye konuştu
29.09.2021 Gündem
Artık polislerde de başörtüsü serbest
Artık polislerde de başörtüsü serbest Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2013 yılında demokratikleşme paketiyle açıkladığı ve kamuda başörtüsüne serbestlik getiren düzenlemenin kapsamı genişletildi...
29.09.2021 Gündem
İnsanlar nasıl canlı bomba oluyor?
İnsanlar nasıl canlı bomba oluyor? ‘İnsanlar neden canlı bombaya dönüşüyor' diye sordular. Yanıt: 4 karanlık duygu...
29.09.2021 Gündem
Abdülkadir Selvi hangi vekillerin dokunulmazlığının kaldırılacağını açıkladı
Abdülkadir Selvi hangi vekillerin dokunulmazlığının kaldırılacağını açıkladı Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, "Edindiğim izlenim birkaç milletvekiline dokunulacağı yönünde. Aracında patlayıcı taşıyan ya da canlı bombanın evine taziye ziyaretinde bulunan isimlere dokunulacak." diye belirtti.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan’a yakın isimler MKYK’da
Erdoğan’a yakın isimler MKYK’da Ak Parti’nin bugün Ankara Arena’da gerçekleştirilecek kongrenin ana temasının, ‘2001 ruhu’ ve ‘kuruluş felsefesine dönüş’ olması bekleniyor...
29.09.2021 Gündem
Yeni vekillerin yeni gündemi
Yeni vekillerin yeni gündemi Meclis’in yeni vekilleri, gündeme getirecekleri konularla ilgili çalışmaya başladı. Roman, Ermeni, Süryani, Ezidi, engelli ve başörtülü vekillerle oluşan renkli Meclis’ten Milliyet'e özel açıklamalar geldi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Merve Kavakçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve kavakçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.