Melek

Melek

Son dakika melek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan melek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını melek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melek gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.475 melek haberi bulunmuştur. Tüm melek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melek’in kazadan 3 gün önce bağışladığı organları 4 kişiye can oldu
Melek’in kazadan 3 gün önce bağışladığı organları 4 kişiye can oldu Yalova'da otomobile arkadan çarpan motosiklette ağır yaralandıktan 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen Melek Karakaş’ın (21), kazadan 3 gün önce bağışladığı organları, 4 kişiye umut oldu. Melek’in kalbi, karaciğeri ve böbrekleri Ankara, Bursa ve Çanakkale’de organ sırası bekleyen hastalara nakledilecek.
18.04.2024 Gündem
'Atatürk en büyük zaafım' dedi hakaret edenle uzlaşmadı
'Atatürk en büyük zaafım' dedi hakaret edenle uzlaşmadı Adana'da tartıştığı veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i (30) darbedip, ona ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakarette bulunmaktan tutuklanan Bülent Yılmaz (53) hakkındaki dosya uzlaştırmaya gitti. Uzlaşmayı reddeden ve psikolojik olarak çöküş yaşadığını söyleyen Şahin, "Şahsıma yapılandan ziyade, bu ülkenin kurucusuna yapılmış çok büyük bir saygısızlık varken uzlaşamam. Atatürk, bu dünyadaki en büyük zaafım. Bu şahıs kafasına göre kadınlara, değerlere hakaretlerde bulunup elini kolunu sallayarak gezmemeli" dedi.
14.04.2024 Adana
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştı
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştı Adana’da Ramazan Bayramına sayılı günler vatandaşlar alışverişe akın etti. Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşlar bayramlık ve diğer ihtiyaçlarını gidermek için alışverişe akın etti.
8.04.2024 Adana
13 yaşındaki sürücününü kullandıpı motosiklete çarpan otomobil köprüden uçtu
13 yaşındaki sürücününü kullandıpı motosiklete çarpan otomobil köprüden uçtu Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 13 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobille çarpıştıktan sonra savrulan otomobil yaklaşık 8 metre yükseklikteki köprüden uçtu. Kazada 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı.
4.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı İslam alimi Nihat Hatipoğlu köşesinde bu kez günlük telaşın içinde kaybolup giden insanları, bu insanların hayatlarını sadece dünyevi hazlar ve geçici tatminler üzerine kurduklarına değindi. Ahirette bekleyen sonsuz güzellikler ve nimetlerin varlığından bahseden Hatipoğlu oruca yönelik gelen sorulara da köşesinden yanıt verdi.
14.03.2024 Ramazan
Ramazanın 27. gecesi hangi gün 2024? Kadir gecesi Ramazanın 27. gecesidir doğru mu yanlış mı, kadir gecesi hangi gün 2024?
Ramazanın 27. gecesi hangi gün 2024? Kadir gecesi Ramazanın 27. gecesidir doğru mu yanlış mı, kadir gecesi hangi gün 2024? Regaip Kandili, 11 Ocak'ta, Miraç Kandili ise 6 Şubat'ta idrak edildi. Berat Kandili'nin 24 Şubat'ta idrak edilmesiyle birlikte, Ramazan ayının kapıları 11 Mart'ta açıldı. Müslümanlar, bu kutsal zaman dilimlerinde ibadetlerine devam ederken Kadir Gecesi’nin hangi güne denk geliyor, sorusuna da yanıt arıyor.  Peki, Kadir gecesi hangi gün 2024, Ramazanın 27. gecesi hangi gün 2024? Kadir gecesi Ramazanın kaçıncı günü, kadir gecesi 2024 kaç gün kaldı?
13.03.2024 Ramazan
6 yaşındaki Emre'nin öldüğü kazada sürücü tutuklandı
6 yaşındaki Emre'nin öldüğü kazada sürücü tutuklandı Adana'nın Karaisalı ilçesinde 6 yaşındaki Emre Çulha'nın ölümüne, annesi Melek Çulha'nın yaralanmasına neden olan otomobilin sürücüsü Burak Aydın (29), tutuklandı. Şüpheli, ifadesinde aracının lastiğinin patladığını, bu nedenle kazanın yaşandığını öne sürerken, Emre'nin babası Ahmet Çulha (47), sürücünün çok hızlı olduğu iddia edip, cezalandırılmasını istedi.
11.03.2024 Adana
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası Pendik'ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
5.03.2024 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı Pendik, TEM Otoyolu'nda seyir halinde bulunan otomobil, otoyoldan geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kazada yolun karşısında geçmeye çalışan 5 kişi hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü yaralandı. Polisin olay yerindeki incelemesi sırasında haberi alarak gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.
5.03.2024 Gündem
Duhan Suresi 4. ayet meali! Berat gecesi 'Duhan Suresi' okumanın faziletleri
Duhan Suresi 4. ayet meali! Berat gecesi 'Duhan Suresi' okumanın faziletleri Berat Kandili bugün idrak ediliyor. Berat Kandili idrak edilirken Duhan suresi merak konusu oldu. Mekke döneminde inen ve 59 ayetten oluşan Duhan suresi, adını onuncu ayette geçen duhan kelimesinden almıştır. Peki, Berat Kandili Duhan suresinde geçiyor mu? İşte Berat gecesi Duhan suresi okumanın fazileti ve Duhan suresi meali
24.02.2024 Gündem
Merve Boluğur'dan 'Kara Melek' paylaşımı! Beğeni yağmuru geldi
Merve Boluğur'dan 'Kara Melek' paylaşımı! Beğeni yağmuru geldi Paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla dikkat çekti. Siyah bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.
21.02.2024 Magazin
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler Adana'da 14 Şubat Sevgililer Gününde, sevgilisinin ismini dövme yaptıran daha sonrada ayrılan şahıslar dövme sildirme telaşına kapıldı.
15.02.2024 Adana
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’ Melek Mosso, önceki gece verdiği bir konserde sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir şarkısını söyleyeceği arkadaşı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya hakkında konuştu.
9.02.2024 Magazin
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bölgede girişimcilik ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. ÇKA tarafından Adana’da girişim sermaye fonları, melek yatırımcılar, girişimciler ve ekosistem paydaşlarının katılımı ile “Çukurova Yatırımcı- Girişimci Buluşması” etkinliği düzenlendi.
4.02.2024 Adana
Taha Duymaz’ın annesinden duygulandıran sözler: Benim için dün gibi
Taha Duymaz’ın annesinden duygulandıran sözler: Benim için dün gibi Asrın felaketinde Hatay’da 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, evlatlarının acısını unutamadığını belirterek her gün mezarlarını ziyaret ettiğini söyledi.
4.02.2024 Gündem
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Sabah Namazı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Sabah Namazı İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Sabah Namazı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Sabah Namazı İle İlgili Hadisi Şerifleri... Sabah namazının pek çok fazileti bulunmaktadır. Özellikle sabah namazı ile ilgili pek çok hadis bulunur. Bu hadisler, sabah namazının önemini ve namaz sonrası yapılacak duaların önemini vurgular. 
2.02.2024 Dini Bilgiler
Yalan İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yalan İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Yalan İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yalan İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde yalan ile ilgili pek çok hadis söylenmiştir. Yalan da en büyük yalanlar arasında görülür. Bu nedenle her zaman yalan söylememek emredilir. Doğruları söylemek ve doğruluk zemininde birleşmek gerekir. Müslümanların da daima doğruları söyleyerek yalandan uzak durmaları belirtilmiştir.
30.01.2024 Dini Bilgiler
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine ev aldı
Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine ev aldı Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, 12 Ocak'ta Irak'ın kuzeyinde yer alan Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine verdiği sözü tuttu. Haluk Levent, Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev aldıklarını duyurdu. Evin eşyalarını ise Melek Mosso’nu alacağı belirtildi.
20.01.2024 Magazin
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Yıllar sonra bir araya gelmişlerdi! Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses yanıtı
Yıllar sonra bir araya gelmişlerdi! Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses yanıtı Dilek Taşı’nda Macide karakterini canlandıran Perihan Savaş, 1979 senesinde hayatını birleştirdiği ve üç sene evli kaldı İbrahim Tatlıses ile geçtiğimiz haftalarda bir araya gelmişti. O anları Savaş ve Tatlıses’in kızı Melek Zübeyde sosyal medya sayfasında paylaşmıştı. Perihan Savaş şimdi ise kızı Melek Zübeyde'nin paylaştığı fotoğraf hakkında konuştu.
6.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Melek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.