Mehmet Ali Çelebi

Mehmet Ali Çelebi

Son dakika mehmet ali çelebi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet ali çelebi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet ali çelebi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ali Çelebi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ali çelebi gelişmeleri de dahil olmak üzere 491 mehmet ali çelebi haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ali çelebi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamza Dağ, Özgür Özel'in korkusunu açıkladı
Hamza Dağ, Özgür Özel'in korkusunu açıkladı Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik açıklamalarına cevap verdi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
CHP ve İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu depremi: İçimizdeki el bombası!
CHP ve İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu depremi: İçimizdeki el bombası! İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun dünkü çıkışı Ankara'da kulislerde en çok konuşulan konulardan biri oldu. İttifak ortağı CHP bu çıkışa ne diyor? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, son kulis bilgilerini açıkladı.
23.03.2023 Gündem
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında CHP'nin vizyon belgesini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun yeni ekonomi danışmanları video konferans ile toplantıya katılmayı tercih etti. Jeremy Rifkin'in konuşması sırasında simultane çeviri olmaması da dikkat çekti. Rifkin'in video konferansla toplantıya katılması eleştirilerin odağına oturdu. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, "Milletimize yabancı bir şahsın vizyon olarak sunulması siyaseten tükenilmişliğin, acziyetin göstergesidir." dedi.
3.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın kimyasal silah kullandığına yönelik iddialara "Arkadaşlar hemen süratle davaları açtılar ve bunun peşini kesinlikle bırakmayacağız. Bu, bunların namussuzluklarındandır, ahlaksızlıklarındandır. Bunlar ilk defa da bu iftiraları atıyor değiller. Bunlar densizdir, bunlar ahlaksızdır" sözleriyle yanıt verdi. Erdoğan, siyasetteki hamburger tartışmasına ilişkin "Kılıçdaroğlu’nun bizzat kendinden duymamış olsak ben bile 'gerçekten böyle bir şey oldu mu' derdim. Ama maalesef kendinden dinledik. Bunu bizzat kendisi söyleyince gerçekten ben de şok oldum" dedi.
21.10.2022 Siyaset
Mehmet Ali Çelebi kimdir, nerelidir, kaç yaşında? AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi hakkında merak edilenler…
Mehmet Ali Çelebi kimdir, nerelidir, kaç yaşında? AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi hakkında merak edilenler… Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katıldı. Çelebi'ye rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. Peki, Mehmet Ali Çelebi kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
19.10.2022 Gündem
Mehmet Ali Çelebi AK Parti'de: Rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı
Mehmet Ali Çelebi AK Parti'de: Rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı AK Parti’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, "Milli konulardaki tutumumuz belli. AK Parti Ailesi ve Cumhur İttifakı'nın görüşlerine yakınım. Bu konularda elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.
19.10.2022 Siyaset
AK Parti'den Bartın için araştırma komisyonu teklifi
AK Parti'den Bartın için araştırma komisyonu teklifi AK Parti yarın maden faciasını araştırmak için komisyon kurulması önergesi verecek.
17.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Dördüncü Toplantısı’na katılmak üzere Kazakistan'da temaslarda bulundu. Erdoğan, Kazakistan dönüşünde gazetecilere gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Putin'in 'Avrupa için Türkiye’de büyük bir gaz merkezi kurulabilir’ açıklamasına ilişkin Erdoğan, 'Böyle bir dağıtım merkezi için, bu iş için tabii ki Trakya en önemli yer olarak görülüyor. Biz başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza ve Rusya tarafında ilgili kuruma müşterek bir çalışma yapmaları talimatını Sayın Putin ile birlikte verdik' dedi. Ege Adaları'ndaki silahlanma konusunda net mesaj veren Erdoğan, 'Biz zırhımızı kuşandıktan sonra tedbirlerimizi aldıktan sonra bize bunlar hiç ürküntü vermez' ifadelerini kullandı. Başörtüsü düzenlemesi hakkında olayın sadece başörtüsü olayı olmadığının altını çizen Erdoğan, aile konusunu da bu düzenlemenin içerisine koymak istediklerini belirtti. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret konusunda da önemli mesajlar veren Erdoğan, 'Başta Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum' açıklamasında bulundu.
14.10.2022 Siyaset
Mehmet Ali Çelebi kimdir, hangi partiye geçti, AK Parti’ye mi?
Mehmet Ali Çelebi kimdir, hangi partiye geçti, AK Parti’ye mi? Mehmet Ali Çelebi AK Parti’ye mi geçti, hangi partiye geçti? Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifasının ardından Memleket Partisi’ne katılan ancak bir süre önce partisinden istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti katıldığını açıkladı. Peki, Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında, nereli?
11.10.2022 Gündem
Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katıldı
Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katıldı Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katılacağını açıkladı.
11.10.2022 Siyaset
Mehmet Ali Çelebi istifa mı etti, neden? Memleket Partisi İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Mehmet Ali Çelebi istifa mı etti, neden? Memleket Partisi İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mehmet Ali Çelebi istifa mı etti, neden? Memleket Partisi İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Peki, Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında ve nereli?
25.02.2022 Gündem
Mehmet Ali Çelebi, Memleket Partisi'nden istifa etti
Mehmet Ali Çelebi, Memleket Partisi'nden istifa etti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu.
25.02.2022 Siyaset
CHP'ye tezkere tepkisi! Çelebi: "İstifa gerekçelerimizi netleştirmiş oluyor"
CHP'ye tezkere tepkisi! Çelebi: "İstifa gerekçelerimizi netleştirmiş oluyor" Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP'nin Irak ve Suriye tezkeresine "hayır" oyu vereceğini açıklamasına ilişkin, "CHP'nin 'hayır' oyu vermesi, bizim partiden istifa gerekçelerimizi netleştirmiş oluyor" dedi.
26.10.2021 Gündem
Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin genel başkanı seçildi
Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin genel başkanı seçildi Muharrem İnce'nin öncülüğünde kurulan Memleket Hareketi, Memleket Partisi adıyla resmen partileşti. İnce, oy birliğiyle genel başkanlığa seçilirken, parti sözcülüğüne Gaye Usluer getirildi.
17.05.2021 Siyaset
Teoman Sancar CHP'den istifa etti
Teoman Sancar CHP'den istifa etti CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, partisinden istifa ettiğini duyurdu.
28.02.2021 Siyaset
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, siyasi gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı hazır ama isim veremem" ifadelerini kullandı.
13.02.2021 Siyaset
Deniz Baykal devreye girdi! CHP'de Muharrem İnce alarmı...
Deniz Baykal devreye girdi! CHP'de Muharrem İnce alarmı... Muharrem İnce'nin parti kurma çalışmalarının ardından CHP'de art arda istifalar yaşandı. Olası istifalar için de devreye Eski Genel Başkan Deniz Baykal girdi. Baykal kendisiyle görüşen isimlere "Partide kalın, partinize sahip çıkın" çağrısında bulundu.
12.02.2021 Siyaset
Muharrem İnce istifa etti!
Muharrem İnce istifa etti! Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Ankara'da basın toplantısı düzenledi. İnce, bugün istifa edeceğini açıkladı.
8.02.2021 Siyaset
CHP'deki istifalar sonrası Kılıçdaroğlu harekete geçti!
CHP'deki istifalar sonrası Kılıçdaroğlu harekete geçti! CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel CHP'den istifa ettiklerini açıkladı. Öte yanda geçtiğimiz hafta CHP’de istifaların ardından 3 eski milletvekili eski genel başkanları ziyaret etti. CHP cephesindeki gelişmeleri CNN TÜRK Muhabiri Ahmet Türkeş aktardı.Türkeş, ''Son olarak CHP eski başkanlarından Murat Karayalçın, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaoğlu’nun da 3 vekille görüşürüm dediği öğrenildi.'' ifadelerini kullandı.
7.02.2021 Siyaset
Muharrem İnce'den flaş karar! CHP'den istifa ediyor
Muharrem İnce'den flaş karar! CHP'den istifa ediyor CHP'de 'Memleket Hareketi' adı altında muhalefet hareketi başlatan Muharrem İnce, yarın bir basın toplantısıyla CHP'den "istifa" kararını açıklayacak. İnce, saat 13.30'da Ankara'da ofisinin önünde açık havada basın toplantısı düzenleyecek.
7.02.2021 Siyaset
Numan Kurtulmuş, partisinin Muğla il kongresinde konuştu
Numan Kurtulmuş, partisinin Muğla il kongresinde konuştu AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Muğla İl Başkanlığı 7'nci Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Muğla, geçtiğimiz seçimlerde önemli bir başarı elde etti. Bu başarıyı taçlandırmak için 2023 hedeflerini ciddi bir şekilde gerçekleştireceğini bugünkü kongresiyle göstermiş oldu. Muğla, 2023 yılında Cumhurbaşkanımızı açık ara birinci getirerek, Türkiye'de yeniden birinci seçecek kararlılığı ortaya koydu" dedi.
1.02.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Çelebi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ali çelebi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.