Mehmet

Mehmet

Son dakika mehmet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet gelişmeleri de dahil olmak üzere 79.305 mehmet haberi bulunmuştur. Tüm mehmet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varil
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varil Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024 Ekonomi
Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandı
Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandı Önceki gün 89 yaşında hayatını kaybeden ‘Evet-Hayır’ yarışmasıyla hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
19.05.2024 Magazin
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024 Gündem
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
19.05.2024 Gündem
Motosikletiyle dengesini kaybedip bariyerlere çarpan sürücü hayatını kaybetti! Feci kaza
Motosikletiyle dengesini kaybedip bariyerlere çarpan sürücü hayatını kaybetti! Feci kaza Gaziantep’te çevre yolunda motosikletiyle dengesini kaybederek yol kenarındaki bariyerlere çarpan sürücü hayatını kaybetti.
19.05.2024 Gaziantep
Bakan Kacır: Birleşik Krallık ile iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz
Bakan Kacır: Birleşik Krallık ile iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Birleşik Krallık ile sanayi ve teknoloji alanında iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz" dedi.
18.05.2024 Ekonomi
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda günün ilk koşusu olan ’Maiden’ yarışında apranti Fatih Sultan Mehmet Sansar ile jokey Mehmet Keskin, mücadele içerisinde attan düştü. Sansar, ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Keskin’in tedavisi ise olay yerinde devam etti.
18.05.2024 Şampiy10
Alex de Souza Süper Lig'e geri döndü! Resmen açıkladılar, imzayı atacak
Alex de Souza Süper Lig'e geri döndü! Resmen açıkladılar, imzayı atacak Süper Lig ekibi Antalyaspor'da Başkan Vekili Alkan Evren, gelecek sezon takımın başında Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın olacağını açıkladı.
18.05.2024 Süper Lig
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı Amasya'da bir et entegre tesisinde görevli iki kişi, kesim öncesi huysuzlanan büyükbaş hayvanı bayıltmak için başına defalarca baltayla vurdu, bir diğeri hayvana birkaç defa bıçak batırdı. Cep telefonuyla görüntülenen anlar sosyal medyada yayınlandı, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
18.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek duyurdu: Türk Yatırım Fonu'nu kuruyoruz
Bakan Şimşek duyurdu: Türk Yatırım Fonu'nu kuruyoruz Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler tarafından kurulan Türk Yatırım Fonu'nun Guvernörler Kurulu Açılış Toplantısı İstanbul'da yapıldı. Burada konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türk Yatırım Fonu'nu 500 milyon dolar kayıtlı sermaye ile kuruyoruz. Türk Yatırım Fonu hem kamu hem de özel sektör yatırımlarımızın ivmelenmesini sağlayacaktır. Ayrıca, Fon birçok alanda projelere teknik destek verecektir" dedi.
18.05.2024 Ekonomi
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
18.05.2024 Gaziantep
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'nda yeni görev dağılımı
Dışişleri Bakanlığı'nda yeni görev dağılımı Dışişleri Bakanlığı’nda başlayan reform süreci bakan yardımcılıklarına yapılan atamalarla devam ediyor. Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile Nuh Yılmaz, Burhanettin Duran ve Ayşe Berris Ekinci Bakan Yardımcısı olarak atandı.
18.05.2024 Gündem
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin makro ekonomik göstergelerindeki iyileşmeyi girişim sermayesi fon yöneticileri ile konuştuğunu belirterek, “Türkiye'nin kredi risk priminin hızla düşüyor olması Türk ekonomisinin doğru yolda olduğunun önemli göstergelerinden biri. Bunun sonucunda önümüzdeki dönemde Türkiye'ye yatırımların çok hızlanacağını öngörüyoruz. Türkiye'nin yeni dönemdeki bu sermaye akımlarını hızlı çekmesi, bu kaynağın büyük ölçekte katma değerli üretime, teknolojik dönüşüme ve teknolojik girişimciliğine kazandırılması için çabalarımızı artıracağız. Türkiye yepyeni başarı hikayelerini hayata geçirecek ve bu defa öncekilerden de daha güçlü şekilde, katma değerli, rekabetçi, verimli üretim ve yüksek teknoloji girişimleri hikayede başrol oynayacak." dedi.
17.05.2024 Ekonomi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
17.05.2024 İddaa
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
17.05.2024 Gaziantep
Mehmet Tahmazoğlu 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramını kutladı
Mehmet Tahmazoğlu 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramını kutladı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda gençliğin milletin gücü ve yarınları olduğunu belirtti.
17.05.2024 Gaziantep
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması! İhracat Seferberliği Zirvesi’nde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulmasına değindi. Bakan Bolat, "Türkiye'nin tutumu dünyada vicdan sahibi herkes tarafından takdir ediliyor. Dünyada bu konuda Türkiye tek. Şu var, 2 Mayıs itibariyle Türkiye'den İsrail'e herhangi ihracat ve ithalat anlamında herhangi bir ticaret yapılmamaktadır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İstanbul Medipol Üniversitesi’nde “Gençlik, Geleceğe Bakış, İyi Oluş” konulu seminere katıldı.
17.05.2024 Gündem
GTB heyeti TOBB 80. genel kuruluna katıldı! Çok sayıda davetli katıldı
GTB heyeti TOBB 80. genel kuruluna katıldı! Çok sayıda davetli katıldı Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve TOBB delegesi meclis üyeleri, Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Genel Kurulu’na katıldı.
17.05.2024 Gaziantep
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar İstanbul'un turistik bölgelerinde ATM'lerden para çekmek isteyen turistlere yardım etme bahanesiyle yaklaşan ve 'bankamatik kartınızı yuttu' yalanıyla kredi kartlarını el çabukluğu ile çalan 3 şüpheli yapılan operasyonla yakalandı.
17.05.2024 Gündem
Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünleri Ankara'da tanıtıldı! Vatandaşlar akın etti
Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünleri Ankara'da tanıtıldı! Vatandaşlar akın etti Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Gaziantep’in coğrafi işaret tescilli ürünlerini Ankara’da tanıttı. GTB tarafından tescil ettirilen 24 ürünün sergilendiği stant çeşitli illerden gelen TOBB delegeleri ile Ankaralıların yoğun ilgisini gördü.
17.05.2024 Gaziantep
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 74.'sü düzenlenen FIFA Kongresi'nde FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
17.05.2024 Futbol
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kararlıyız
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kararlıyız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından enflasyon beklentisine ilişkin açıklamalarda bulundu.
17.05.2024 Ekonomi
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın  savunması
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın savunması Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinin Mehmet Akif Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki 6 Şubat depremlerinde 24 kişinin hayatını kaybetti. Sulayıcı Apartmanı davasında, binayı yaptıran, zemin katta traktör galerisi bulunan ve kolon kestiği iddiasıyla hakkında 618 yıla kadar hapis cezası istenen Mahmut Sulayıcı, ilk duruşmada, "Kendi ailemle birlikte para karşılığında binayı Ökkeş K.'ye yaptırdım. Binanın altındaki traktör bayisi bana aittir, bu iş yerinde kolon kesme olayı olmamıştır" dedi.
17.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.