Mbc

Mbc

Son dakika mbc haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mbc ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mbc haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mbc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mbc gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 mbc haberi bulunmuştur. Tüm mbc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, Türkiye ile ilişkilerin gelişme  kaydettiğini söyledi
Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, Türkiye ile ilişkilerin gelişme kaydettiğini söyledi Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Türkiye ile ülkesi arasındaki ilişkilerin gelişme gösterdiğini bildirdi.
5.10.2021 Dünya
İslam'ı hedef alan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a skandal destek!
İslam'ı hedef alan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a skandal destek! Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un, İslam karşıtı tavırları büyük tepki çekerken İslam alemini şoke eden bir son dakika gelişmesi yaşandı. Fransa'da İslam'ın ve Müslümanların açık şekilde hedef alınmasına yönelik tepkiler gelirken Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden skandal açıklamalar geldi. Suudi Arabistan, Macron'un "İslamcı ayrılıkçı fikirler" ile mücadelesine desteğini duyurmaktan çekinmedi. BAE de Hz. Muhammed'e yapılan hakaretlere ve Müslümanlara sergilenen ırkçı tutuma karşı durmak yerine BAE bu tartışmada Macron'a destek verdi.
26.10.2020 Dünya
Türkleri karalayan dizi ortalığı karıştırdı!
Türkleri karalayan dizi ortalığı karıştırdı! Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın İstanbul’daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nda katledilmesinden sonra Suudi Arabistan’ın Türkiye’ye yönelik olumsuz tavrına yenisi eklendi.
23.11.2019 Gündem
Mısır'da Sisi karşıtı gösteri
Mısır'da Sisi karşıtı gösteri Mısır'ın başkenti Kahire'deki bazı meydanlarda ilk defa Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi aleyhinde gösteri düzenledi.
21.09.2019 Dünya
Ünlü müzik grubunda skandal! Fuhuş ve...
Ünlü müzik grubunda skandal! Fuhuş ve... Güney Kore’nin en önemli ihraç ürünlerinden biri haline gelen müzik akımı K-Pop’un ünlü şarkıcılarının isimleri fuhuş ve uyuşturucu skandalına karıştı.
16.03.2019 Dünya
'Selman seçildikten sonra Türkiye'ye karşı...'
'Selman seçildikten sonra Türkiye'ye karşı...' Körfez medyasının Türkiye ile ilişkilere zarar verecek yayınlar hususunda iyi bir sınav verdiği söylenemez. Türkiye karşıtı açıklama ve yayınlarda BAE etkisi güçlü şekilde varlığını hissettiriyor ancak bu etkiye ve kışkırtmaya Suudi medyasının da teşne olduğu görülüyor
25.12.2018 Dünya
Mısır ABD'nin askeri yardımları tekrar başlatma kararından memnun
Mısır ABD'nin askeri yardımları tekrar başlatma kararından memnun Mısır yönetimi, ABD'nin geçen sene "insan hakları ihlalleri" nedeniyle askıya aldığı askeri yardımları tekrar başlatma kararını memnuniyetle karşıladı.
26.07.2018 Dünya
Türk dizilerinin yasaklanmasında kirli oyun!
Türk dizilerinin yasaklanmasında kirli oyun! Dubai merkezli MBC kanalı, bünyesinde bulunan 11 kanala verdiği emirle Türk dizilerinin yayınını durdurdu. Türk oyuncuları ağırlamak için yarışan Arap ülkelerinde halen 70’in üzerinde dizi yayında. Suudi Arabistan’ın da dizi ihracatı pastasından pay alabilmek için Türk dizilerinin önünü kestiği iddialar arasında.
6.03.2018 Televizyon
Çok sayıda Arap ülkesinde Türk dizilerini kaldırma emri
Çok sayıda Arap ülkesinde Türk dizilerini kaldırma emri Arapça yayın yapan, dünyanın önde gelen medya gruplarından biri olan Dubai merkezli MBC, bünyesindeki tüm kanallarda Türk dizilerinin gösterimini durdurmaya başladı.
6.03.2018 Dünya
Türk dizilerini yayından kaldırıyor!
Türk dizilerini yayından kaldırıyor! Arapça yayın yapan önde gelen medya gruplarından MBC, bünyesindeki 11 kanala talimat göndererek, Türk dizilerinin yayından kaldırılmasını istedi. Bu karardan etkilenen altı dizi olduğu bildirildi. Kararın nedeni ise henüz bilinmiyor.
5.03.2018 Televizyon
Katil figüran çıktı!
Katil figüran çıktı! Çok sayıda film ve dizilerin ödüllü yönetmeni Mustafa Kemal Uzun, dizisinde oynattığı figüran tarafından bıçaklanarak öldürüldü
11.12.2017 Yaşam
Nelly'den Suudi Arabistan'da erkeklere özel konser
Nelly'den Suudi Arabistan'da erkeklere özel konser Amerikalı hip-hop yıldızı Nelly, Cezayirli şarkıcı Cheb Khaled ile birlikte 14 Aralık'ta Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde erkeklere özel bir konser verecek. Hayranları ise konsere kadınların alınmayacak olmasından şikayetçi.
23.11.2017 Dünya
Prens yumruğu masaya vurdu
Prens yumruğu masaya vurdu Suudi Arabistan’da Kral Salman’ın veliaht olarak atadığı 32 yaşındaki oğlu Prens Muhammed, ‘ılımlı İslam açılımı’ ve kadınlara ehliyet hakkından sonra ülke tarihinin en büyük yolsuzluk operasyonunu yaptı. 11 Prens, 4 bakan dahil ülkenin en tanınmış 38 ismi gözaltında...
5.11.2017 Dünya
IŞİD karşıtı dizi: 'Kara Kargalar'
IŞİD karşıtı dizi: 'Kara Kargalar' Dubai merkezli Suudi televizyonu MBC'de bugünlerde IŞİD örgütünün propagandalarına yanıt niteliğinde bir dizi yayınlanıyor.
2.06.2017 Dünya
Tuba ve Kıvanç Arabistan'ın en iyisi oldu!
Tuba ve Kıvanç Arabistan'ın en iyisi oldu! Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Arabistan'da yapılan ankette de en iyi kadın ve erkek oyuncu seçildi.
3.04.2017 Magazin
O ülkelerde yeni moda Türk isimleri!
O ülkelerde yeni moda Türk isimleri! Türk sanatçıları ve canlandırdıkları karakterlerin isimlerinin, televizyon dizilerinin büyük ilgi gördüğü Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde yaygın biçimde verildiği ifade edildi.
25.10.2016 Magazin
Hazal Kaya kimdir?
Hazal Kaya kimdir? Hazal Kaya kimdir? Ekranların sevilen yüzlerinden güzel oyuncu Hazal Kaya Ali Atay ile ilk kez yan yana görüldü. Peki Hazal Kaya kimdir? Detaylar haberimizde...
18.04.2016 Magazin
Dünya Sinem ve Kenan'ın düğünü izleyecek
Dünya Sinem ve Kenan'ın düğünü izleyecek Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun düğününü, 'MBC4' kanalı ile 'BBC Entertainment' kanalı takip edecek.
7.04.2016 Magazin
El-Arabiyye kanalı Lübnan'daki ofislerini kapattı
El-Arabiyye kanalı Lübnan'daki ofislerini kapattı Dubai merkezli yayın yapan El-Arabiyye televizyon kanalının güvenlik gerekçesiyle Lübnan'daki ofislerini kapattığı bildirildi...
1.04.2016 Dünya
Messi'nin bağışı ortalığı karıştırdı!
Messi'nin bağışı ortalığı karıştırdı! Dünyanın en ünlü futbolcularından Lionel Messi, kramponlarını Mısır'da bir hayır kurumunun düzenleyeceği açık artırmaya bağışlayınca, şimşekleri üzerine çekti. Barcelona'da forma giyen Arjantinli futbolcunun bugünlerde keşfettiği gibi böyle bir jest bazı kültürlerde hoş karşılanmıyor.
30.03.2016 İspanya
Vücudumda kan görmeye çok alıştım
Vücudumda kan görmeye çok alıştım “Diriliş-Ertuğrul” dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan MBC4 kanalına konuştu: “Kılıç ile dövüş sahneleri sırasında çok sayıda yara aldım...
3.01.2016 Magazin
Oğluma isim bulmak çok zor
Oğluma isim bulmak çok zor ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde ‘Ertunga Gazi’ rolünde oynayan Engin Altan Düzyatan, dizinin yanı sıra gerçek yaşamında da baba olmak için gün saydığını, bunun kendisi için bir şans olduğunu söyledi
3.01.2016 Magazin
Araplar en çok onları seviyor
Araplar en çok onları seviyor MBC4 kanalının yaptığı ankette Arapların en sevdiği isimler belli oldu. Tuba Büyüküstün ve Necati Şaşmaz en yüksek oyu alarak en beğenilen sanatçılar oldu
31.12.2015 Magazin
Tuba Büyüküstün ve Necati Şaşmaz, Araplar’ın gözdesi
Tuba Büyüküstün ve Necati Şaşmaz, Araplar’ın gözdesi UYDU aracılığı ile Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Amerika’ya yönelik yayın yapan Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalının yaptığı ankette Tuba Büyüküstün ve Necati Şaşmaz en beğenilen sanatçılar olarak belirlendi.
31.12.2015 Magazin
Başrol isyan etti
Başrol isyan etti ‘İlişki Durumu: Karışık’ dizisi oyuncularından Seren Şirince, Turki Ekstra programına konuk oldu. “İstediğini istediğin zaman yapamıyorsun” diyerek set koşullarına isyan etti.
20.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mbc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mbc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.