Mavi Tik

Mavi Tik

Son dakika mavi tik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mavi tik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mavi tik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mavi Tik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mavi tik gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 mavi tik haberi bulunmuştur. Tüm mavi tik haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici mavi tik için ödeme yaptı! 'Nasıl bir ün kaybı korkusu sen düşün'
İrem Derici mavi tik için ödeme yaptı! 'Nasıl bir ün kaybı korkusu sen düşün' Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, 'mavi tik' (onaylı hesap) uygulamasını 8 dolara satacağını duyurmuş, onaylı hesapların ücret ödenmemesi halinde kaldırılacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’den birçok ünlü ismin de mavi tiki geri alınmıştı. İrem Derici'nin de 'mavi tik'i geri alındı.
26.04.2023 Magazin
Artık Twitter bile ayırt edemiyor: Sahte hesap doğrulandı!
Artık Twitter bile ayırt edemiyor: Sahte hesap doğrulandı! Twitter kullanıcıları, son birkaç gündür platformun doğrulama sistemi konusunda zor zamanlar geçiriyor.
26.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Demet Akalın Elon Musk'a seslendi!
Demet Akalın Elon Musk'a seslendi! Twitter’ın yeni sahibi, ABD’li milyarder Elon Musk’ın ücretli hale getirdiği 'mavi tik' (onaylı hesap) uygulaması geçtiğimiz günlerde devreye girmişti. Uygulamayı kullanan ve ücret ödemeyi kabul etmedikleri için mavi tikleri kaldırılan ünlü isimlerden biri olan Demet Akalın, Musk'a tepki göstermişti. Son olarak Twitter'ın yaptığı yeni bir hamleyi fark eden Akalın, bir kez daha Elon Musk'a seslendi.
24.04.2023 Magazin
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı Hafta sonu ofisteki yer yatağında uyurken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyayı sallayan Twitter yöneticisi, haftalar sonra işten çıkarıldığını bilgisayar sistemlerine erişiminin engellendiğini görünce anladı. Twitter kullancıları ise Elon Musk'ın 'dalkavuğu' olmakla suçladıkları Esther Crawford'a öfke kustu.
28.02.2023 Dünya
Birce Akalay hayranlarından yardım istedi!
Birce Akalay hayranlarından yardım istedi! Ünlü oyuncu Birce Akalay, sabah saatlerinde Twitter'deki hesabından Mavi Tik'inin gittiğini görünce şoke oldu.
6.02.2023 Magazin
Twitter sarı tik nedir? Sarı tik ne demek, sarı, gri ve mavi tik özelliği ne anlama geliyor, hangi hesaplara sarı tik veriliyor?
Twitter sarı tik nedir? Sarı tik ne demek, sarı, gri ve mavi tik özelliği ne anlama geliyor, hangi hesaplara sarı tik veriliyor? Elon Musk'un Twitter'ı satın almasının ardından Twitter'da yenilikler birbirini takip etti. Twitter’a gelen yeniliklerden biri de sarı tik onay işareti oldu. Söz konusu sarı tiki görenler Twitter'da sarı tik nedir, ne demek, sarı tik ne anlama geliyor, hangi hesaplara sarı tik veriliyor? Sorularına yanıt aranmaya başladı.
13.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitter reklamlarını durduran büyük şirket sayısı 7’ye ulaştı
Twitter reklamlarını durduran büyük şirket sayısı 7’ye ulaştı Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın aylar önce yaptığı teklifle başlayan ve tarafları davalık hale getiren Twitter’ı satın alması, geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. Bu gelişmenin ardından Twitter’ın yeni sahibi Musk olurken, üst düzey yöneticilerin büyük bir kısmı şirketten istifa etti. Bu süreçte Twitter’a karşı güveni azalan markalar, Twitter’daki reklam harcamalarını durdurdu.
24.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı ne kadar? Twitter Türkiye'nin ücreti kaç lira? Mavi Tik abonelik ücreti kaç para?
Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı ne kadar? Twitter Türkiye'nin ücreti kaç lira? Mavi Tik abonelik ücreti kaç para? Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter’ı satın alan Elon Musk’ın ilk yaptığı işleriden biri de Twitter'da mavi tik'i paralı hale getirmek oldu. Twitter Blue adındaki üyeliğin ABD fiyatı 8 dolar olarak açıklanmıştı. Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı da belli oldu. Peki, Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı ne kadar? Twitter Türkiye'nin ücreti kaç lira? Mavi Tik abonelik ücreti kaç para? İşte detaylar…
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk’ın Twitter'daki 'mavi tik' hamlesi, şirketleri milyonlarca dolar zarara uğrattı
Elon Musk’ın Twitter'daki 'mavi tik' hamlesi, şirketleri milyonlarca dolar zarara uğrattı Dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk’ın Twitter Blue üyelerine ‘mavi tik’ verme uygulaması sonrasında yaşanan ‘taklit hesap’ manipülasyonu büyük şirketlere milyonlarca dolara mal oldu.
12.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitter'da 'Mavi Tik'ın Türkiye fiyatı belli oldu!
Twitter'da 'Mavi Tik'ın Türkiye fiyatı belli oldu! Twitter’ı uzun süren bir çekişmenin ardından yakın zamanda satın alan Elon Musk, ‘Mavi Tik’ özelliğinin artık ücretli olacağını duyurmuştu. Musk'ın ABD'de 8 Dolar olarak duyurduğu 'Mavi Tik' özelliğinin Türkiye fiyatı belli oldu.
11.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Mavi tik alma | Twitter Blue Mavi tik nasıl satın alınır? Twitter mavi tik satın alma ve Türkiye mavi tik ücreti
Mavi tik alma | Twitter Blue Mavi tik nasıl satın alınır? Twitter mavi tik satın alma ve Türkiye mavi tik ücreti Twitter mavi tik satın al ile ilgili aramalar arttı. Mavi tik başvuru süresine yönelik araştırmalar, Elon Musk'ın mavi tik aboneliği kararı sonrası yoğunlaştı. Mavi tik alma süreci ve ücreti merak ediliyor. Peki, Mavi tik nasıl alınır? Mavi tik alma süreci ve ücreti hakkında merak edilenler…
11.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitter kullanıcı sayısı ile ilgili açıklama!
Twitter kullanıcı sayısı ile ilgili açıklama! ABD'li iş insanı Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından kullanıcı sayısının en yüksek seviyesine yükseldiği açıklandı.
8.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'tan flaş ‘mavi tik’ adımı
Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'tan flaş ‘mavi tik’ adımı Twitter’daki ‘mavi tik’ uygulaması ile ilgili son dakika kararı! Elon Musk yeni kararını duyurdu. Bazı medya kuruluşlarından geri adım ve politika değişikliği yorumları gelirken, bazıları da bu adımın ara seçimlerle ilgili olduğunu ileri sürdü.
8.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk açıkladı! Twitter'da "mavi tik" ücreti belli oldu
Elon Musk açıkladı! Twitter'da "mavi tik" ücreti belli oldu Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan milyarder Elon Musk, mavi tik için aylık 8 dolar ücret alınacağını duyurdu.
1.11.2022 Gündem
Elon Musk'tan Dogecoin paylaşımı! Yükseliş başladı
Elon Musk'tan Dogecoin paylaşımı! Yükseliş başladı Twitter'ı satın almasıyla gündeme gelen ünlü iş insanı Elon Musk, son yaptığı paylaşımda Dogecoin'e göz kırptı. Musk'ın paylaşımı sonrasında Dogecoin hızla yükselişe geçti.
1.11.2022 Ekonomi
Twitter'da yeni dönem başlıyor! Artık ücretli olacak
Twitter'da yeni dönem başlıyor! Artık ücretli olacak Twitter’ın yeni patronu Elon Musk’ın ‘mavi tik’ yani onaylanmış hesapları ‘Twitter Blue’ isimli premium hizmet kapsamına almak istediği ileri sürüldü. Musk’ın ayrıca, sadece ABD, Avustralya ve Kanada gibi ülkelerde kullanıma açık olan bu hizmeti herkese açmak ve fiyatını 4.99 dolardan 19.99 dolara çıkarmak istediği de belirtildi. Eğer Musk dediğini yaparsa Türkiye’deki ‘mavi tik’li kullanıcılar da aylık 19.99 TL gibi bir ücretle karşı karşıya kalabilir.
1.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitter ücretli mi oluyor? Twitter mavi tik işareti olanlar para ödeyecek mi? Mavi tik nasıl kaldırılır?
Twitter ücretli mi oluyor? Twitter mavi tik işareti olanlar para ödeyecek mi? Mavi tik nasıl kaldırılır? Elon Musk’un Twitter'ı 44 milyar dolara satın alma süreci tamamlandı. Sosyal medya devinin sahibi olan Elon Musk, ücretli abonelik sistemini genişletiyor. Twitter Blue aboneliğini ücretini arttırmaya hazırlanan Musk, mavi onay işareti olan kullanıcıların Twitter Blue aboneliğini zorunlu kılıyor. Peki, Twitter Blue aboneliği (mavi tik) nedir? Twitter mavi onaylı hesaplar kaç dolar ödeyecek? Twitter mavi tik nasıl alınır? İşte detaylar…
31.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Selen Görgüzel'den şaşırtan çıkış! 'Yemişim Mavi Tik'li hesabı'
Selen Görgüzel'den şaşırtan çıkış! 'Yemişim Mavi Tik'li hesabı' Geçtiğimiz aylarda Hamdi Alkan’dan boşanan Selen Görgüzel, Mavi Tik’li Instagram hesabını kapattı, yenisini açtı. Görgüzel, “Yemişim Mavi Tik’i, ben neleri bırakıp gitmişim, bu ne ki?” dedi.
13.09.2022 Magazin
Instagram mavi tik nasıl alınır? Mavi tik kimlere verilir? Mavi tik almanın en kolay yolu...
Instagram mavi tik nasıl alınır? Mavi tik kimlere verilir? Mavi tik almanın en kolay yolu... Instagrama yeni üye olan ya da kullanan pek çok kişinin merak ettiği soruların başında güvenli hesap anlamına gelen ve sınırlı kişiye verilen mavi tık geliyor. Peki, Instagram mavi tik nasıl alınır? Mavi tik kimlere verilir? Mavi tik almanın en kolay yolu…
19.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitter'da radikal değişiklikler! İşte Elon Musk'ın getireceği yenilikler...
Twitter'da radikal değişiklikler! İşte Elon Musk'ın getireceği yenilikler... Twitter 'ın yeni sahibi Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın ısrarı işe yaradı. Ünlü milyarder Twitter'ın yeni sahibi oldu. Akıllarda ise 'şimdi ne olacak?' sorusu var. Musk, mikro blog platformu ile ilgili pek çok planını şimdiden açıklamış durumda. İşte Musk'ın yönetiminde Twitter'da yaşanacak radikal değişiklikler...
27.04.2022 Dünya
'Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol dolandırıldı!
'Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol dolandırıldı! 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Çaycı Hüseyin' olarak tanıdığımız ve sosyal medyada sıkça 'öldü' paylaşımlarıyla anılan 45 yaşındaki oyuncu Alpaslan Özmol, sosyal medyada 'mavi tik' vaadiyle dolandırıldı. İbrahim T.'ye bin TL veren oyuncu, daha sonra hesabının çalındığı söylenip 2 bin 500 TL daha istenince mahkemenin yolunu tuttu.
15.03.2022 Magazin
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...'
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...' Sosyal medya platformlarının popülerliklerini koruyabilmeleri ve trend kalabilmeleri için sık sık yeniliklere başvurmaları şart. Bu yenilikler özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların beklentileriyle şekilleniyor. Twitter'ın bir süredir 'Articles' adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde kullanıcıların 280 karakter sınırına takılmadan istedikleri uzunlukta paylaşımlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Peki Twitter'ın yeni özelliği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilir mi? Kullanıcılar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir mi? Uzmanlar bu yeni özelliğin getirebileceği olası tehlikelere dikkat çekti.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Esra Dermancıoğlu 'Tarkan' itirafıyla şaşırttı!
Esra Dermancıoğlu 'Tarkan' itirafıyla şaşırttı! Yayınladığı eğlenceli videolarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Esra Dermancıoğlu, Megstar Tarkan'la ilgili itirafıyla şaşırttı. Sempatik oyuncu, 544 bin takipçisi bulunan Instagram'ında mavi tik simgesinin (tanınmış kişilerin doğrulanmış hesabı) olmamasının da hoşuma gittiğini söyledi.
2.02.2022 Magazin
Ünlü bir ismi sosyal medyada takip ediyorsanız dikkat! Paylaşılan linke tıkladıysanız...
Ünlü bir ismi sosyal medyada takip ediyorsanız dikkat! Paylaşılan linke tıkladıysanız... Sosyal medyada ünlü bir ismi takip eden herkes için geçerli. Paylaşılan linklere tıkladıysanız dolandırılmış olabilirsiniz. Son dönemde ünlü isimler adına sahte sosyal medya hesabı açılıyor. Bu hesaplar üzerinden link paylaşılıyor. Linklere ünlü ismin paylaştığı sanılarak tıklandığı takdirde dolandırılma riski ile karşı karşıya kalınabiliyor. Öte yandan sahte hesaplar takipçi sayılarını arttırarak, güven sağlıyor ve daha sonrasında takipçileri yanıltmaya, dolandırmaya yönelik paylaşımlar yapıldığı gibi bazı siyasi içerikli paylaşımlar yapan hesaplara da dönüştürebiliyorlar. Ünlü isimler adına açılan sahte hesaplarla ilgili önemli uyarı geldi.
9.12.2021 Gündem
Sosyal medya kullananlar dikkat! Bu mesaj gelirse açmayın
Sosyal medya kullananlar dikkat! Bu mesaj gelirse açmayın Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca, son dönemde sosyal medyada gerçekleşen dolandırıcılık konularına karşı vatandaşlara uyarıda bulunuldu.
28.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mavi Tik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mavi tik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.