Masterchef Dilara

Masterchef Dilara

Son dakika MasterChef Dilara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MasterChef Dilara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MasterChef Dilara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Dilara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef dilara gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 masterchef dilara haberi bulunmuştur. Tüm masterchef dilara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cemre ve Dilara birbirine girdi! MasterChef All Star'da terbiyesizlik iki ismi çıldırttı
Cemre ve Dilara birbirine girdi! MasterChef All Star'da terbiyesizlik iki ismi çıldırttı MasterChef All Star dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 31 Ekim MasterChef bireysel dokunulmazlığı alan Dilara Başaran oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana rekabet devam ederken yeni bölümde Cemre ve Dilara arasındaki kavga damga vurdu.
31.10.2023 Televizyon
17 Eylül eleme potasından onun ismi çıkacak! MasterChef All Star'da ödülü kazandı, gidiyor!
17 Eylül eleme potasından onun ismi çıkacak! MasterChef All Star'da ödülü kazandı, gidiyor! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 14 Eylül MasterChef ödül oyunu yine kıran kırana geçti. Kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabet giderek yükseliyor. Balık tariflerinin yapıldığı ödül oyununda kazanan isim de belli oldu. Ancak hafta başında sosyal medyada yapılan bir yorum ses getirdi. Paylaşımlara göre 17 Eylül MasterChef eleme gecesinde O'nun ismi çıkacak.
17.09.2023 Televizyon
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri MasterChef All Star'da yeni takımlar belli oldu. Mavi takımın kaptanı Sefa, kırmızı takımın kaptanı olarak Dilara'yı seçti. Takım seçmlerinde MasterChef Sergen'in Kerem ile ilgili yaptığı hareket bir yana Dilara ile girdiği çıraklık tartışması stüdyoyu değil her yeri gerdi. Öte yandan Alican ve Barış arasında yaşanan komik diyalog herkesi güldürdü.
4.09.2023 Magazin
Dilara laf attı Alican'ın ateşi yükseldi stüdyoyu terk etti! MasterChef All Star'da Eray gördüğüyle kahroldu!
Dilara laf attı Alican'ın ateşi yükseldi stüdyoyu terk etti! MasterChef All Star'da Eray gördüğüyle kahroldu! MasterChef All Star'da eleme gecesi yaşananlar unutulmayacak. 27 Ağustos MasterChef kim elendi sorgusuna başlayan izleyici duyduklarıyla şok oldu. Dilara, kendisini potaya sokan MasterChef Alican Sabunsoy'A laf atınca yarışmacının ateşi yükseldi. Şef Mehmet Yalçınkaya'dan izin alıp stüdyoyu terk etti. Öte yandan eleme adayları arasında yer alan Eray, dolaba koyduğu tabağı görünce kahroldu.
27.08.2023 Televizyon
Bu 4'lü Azerbaycan'ı karıştırdı! MasterChef All Star'da Sergen Eray'ı, Dilara Tolga'yı çıldırttı!
Bu 4'lü Azerbaycan'ı karıştırdı! MasterChef All Star'da Sergen Eray'ı, Dilara Tolga'yı çıldırttı! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 24 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapıldı. Şah Pilavı tarifinin yarışmacılar tarafından yapıldığı yeni bölümde kırmızı ve mavi takım yine rahat durmadı. Gerginlik Azerbaycan'a sıçradı. Kırmızı takım kaptanı Sergen ile Eray arasında ipler gerilirken mavi takımda Dilara, Tolga'yı çıldırttı.
24.08.2023 Televizyon
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı!
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı! MasterChef All Star'da Barbaros Yoloğlu'nun yaptığı hareket konuşuluyor. Yeni haftanın takım kaptanları Sergen ve Tahsin olmuştu. Kırmızı ve mavi takım bu akşam ilk kez karşı karşıya geldi. Takım oyununu açık ara Sergen'in takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyununa çıkan şef adaylarından Dilara, potaya gönderdiği ismi açıklarken kahkaha attı.
24.08.2023 Televizyon
MasterChef'te Alican'a Dilara ve Tahsin'in nazarı değdi! 20 Ağustos MasterChef All Star elenen isim belli oldu!
MasterChef'te Alican'a Dilara ve Tahsin'in nazarı değdi! 20 Ağustos MasterChef All Star elenen isim belli oldu! MasterChef All Star eleme heyecanı yaşandı. 20 Ağustos MasterChef kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Dokunulmazlık oyunları sonrasında belli olan 7 eleme adayı bu akşam jüri karşısına çıktı. Potadan çıkmak için var güçleriyle yarışan adaylardan MasterChef Alican Sabunsoy, özene bezene yaptığı tabağı ocakta unuttu.
21.08.2023 Televizyon
Dilara sen finali unut! MasterChef All Star'da Dilara'nın giydiği tişört tepki çekti!
Dilara sen finali unut! MasterChef All Star'da Dilara'nın giydiği tişört tepki çekti! MasterChef All Star'da her bölüm bir başka fırtına kopuyor. 1 Ağustos akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu öncesi Dilara Başaran'ın giydiği tişört sosyal medyayı çalkaladı. Öte yandan Tahsin ve Tanya'nın Tolga'yı potaya sokma planları suya düştü.
1.08.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da aşk tazelendi! Sergen ve Dilara sevgili mi oldu?
MasterChef All Star'da aşk tazelendi! Sergen ve Dilara sevgili mi oldu? MasterChef 2023'te aşk yeniden alevlendi. tv8'de yayınlanan ve jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk jürinin yaptığı yemek yarışmasında eski sezonlardan isimler ana kadro mücadelesi veriyor. 2021 sezonun en dikkat çeken iki ismi Dilara Başaran ve Sergen Özen'in yeniden sevgili oldukları iddia edildi.
2.07.2023 Televizyon
MasterChef Dilara Kavadar'ın son pozu nefes kesti!
MasterChef Dilara Kavadar'ın son pozu nefes kesti! MasterChef Türkiye 2022 sezonunun elemelerinde yer alan Dilara Kavadar, güzelliğiyle herkesin dikkatini çekmişti. Türkiye'de rekorlar kıran Binbir Gece dizisinde de yer aldığı öğrenilen Kavadar, son paylaşımıyla büyüledi. Dilara Kavadar'ın göğüs dekolteli sütyensiz pozları adeta nefes kesti.
6.08.2022 Magazin
MasterChef Dilara Kavadar bikinili tatil pozlarıyla adından söz ettirdi!
MasterChef Dilara Kavadar bikinili tatil pozlarıyla adından söz ettirdi! MasterChef Türkiye 2022 yarışmasına tanıdık bir isim katıldı. Dilara Kavadar sosyal medya paylaşımlarıyla nefes kesmeye devam ediyor. Son olarak bikinili tatil pozlarıyla dikkat çeken Kavadar, düzgün fiziğiyle olay yarattı.
4.08.2022 Magazin
MasterChef Dilara Kavadar oyuncu çıktı! Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile aynı dizide...
MasterChef Dilara Kavadar oyuncu çıktı! Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile aynı dizide... 'MasterChef Türkiye 2022' yarışmasına katılan Dilara Kavadar, "Mutfak deneyimim yok" demesine rağmen ilk turdaki başarısının yanı sıra güzelliği ve sempatikliğiyle de dikkat çekti. Siması birçok sosyal medya kullanıcısına tanıdık gelen Kavadar'ın, yıllar önce Türkiye'de reyting rekorları kıran dizi ile ekranlarda boy gösterdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...
22.07.2022 Magazin
MasterChef Dilara Başaran aşk iddiaları hakkında konuştu! ''Çok seviyorum onu ama...''
MasterChef Dilara Başaran aşk iddiaları hakkında konuştu! ''Çok seviyorum onu ama...'' Geçtiğimiz günlerde MasterChef Türkiye macerası son bulan Dilara Başaran, Sergen Özen ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt verdi.
10.01.2022 Magazin
Masterchef kim elendi, kim önlük aldı? Dördüncü çeyrek finalist kim oldu? Kritik gecede şok eleme! Dilara ve Tahsin...
Masterchef kim elendi, kim önlük aldı? Dördüncü çeyrek finalist kim oldu? Kritik gecede şok eleme! Dilara ve Tahsin... MasterChef 2021 son bölümde, mavi ve kırmızı takımlardan çıkarak son 5'e kalmayı başaran ana kadro yarışmacıları arasından 1 tanesi daha kritik çeyrek final oyunu sonunda 4. şef ceketini giymeye hak kazandı. MasterChef Sergen, Hasan ve Eren'in ardından Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından bugünkü son oyunda Dilara ve Tahsin arasından biri en başarılı ürünü çıkaran yarışmacı dördüncü çeyrek finalist olarak seçilirken başarısız yarışmacı kritik eleme gecesinde bu hafta Masterchef'e veda eden isim oldu. Milyonlarca kişi MasterChef'te kim elendi, dördüncü çeyrek finalist kim oldu?" şeklindeki soruya yanıt aramaya devam ediyor. Merak konusu olan son dakika MasterChef'te kim elendi, dördüncü çeyrek finalist kim oldu? sorusu yanıtları ve işte tüm gelişmeler...
6.01.2022 Magazin
MasterChef'te gerginlik: Delirtme beni!
MasterChef'te gerginlik: Delirtme beni! MasterChef Türkiye'nin bu akşam ekrana gelecek olan 125'inci yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak. Dokunulmazlık oyununda kırmızı takımda, önce Mert ile Eren, ardından ise Safanur ile Dilara arasında gerginlik yaşanıyor. Safanur, tabağına karışan Dilara'ya "Elini süremezsin, delirtme beni" diye bağırıyor.
1.12.2021 Magazin
MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? Masterchef son yarışmacısı kim oldu? İşte MasterChef'te kazanan isim!
MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? Masterchef son yarışmacısı kim oldu? İşte MasterChef'te kazanan isim! MasterChef Türkiye'de heyecan devam ediyor. Masterchef'te yarışmacılar ana kadro yer alabilmek için Şef Mehmet Yalçınkaya, Şef Danilo Zanna ve Şef Somer Sivrioğlu karşısında tüm hünerlerini gösterdi. MasterChef Türkiye'de kıran kırana mücadele devam ederken MasterChef 2021'de ana kadrodaki 15. isminin belirlendiği final oyunu nefesleri kesti. Peki, MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? MasterChef kazanan isim kim? İşte Masterchef 2021'in son yarışmacısı...
21.08.2021 Gündem
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi?
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da eleme heyecanı bu gece devam ediyor. Sezonun sonlarına yaklaşan ve artık finale adım adım yaklaşılan yarışmada 10 Aralık eleme gecesinde adaylar tezgah başına geçiyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftanın eleme adayları Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olarak belirlendi. Peki 10 Aralık MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
11.12.2023 Televizyon
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı!
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı! MasterChef All Star'da dönüş haftası yaşanacak. Hafta içi her gün yeni bir heyecana neden olan lezzet yarışmasında kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen MasterChef Azize olmuştu. Bu hafta Cemre ve Dilara'nın kaptanlığında takımlar ter döküyor. Ancak gelecek hafta bir dönüş haftası olacak. Elenen 4 yarışmacı geri çağrıldı. O ismi duyan ise ayağa kalktı.
26.10.2023 Televizyon
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi!
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu. 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununda en iyi mantıyı çıkaran MasterChef Cemre mavi takım kaptanı oldu. Kırmızı takım kaptanı olarak Dilara Başaran'ı seçti. Sonradan alınan sürpriz bir kararla iki kaptan düelloya gitti. Düelloyu kazanan Cemre, kendi takımından Barış'ı verip O'nu aldı. İşte MasterChef All Star'da yeni bölümde yaşananlar...
24.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan belli oldu! 100 bin TL'yi aldı
MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan belli oldu! 100 bin TL'yi aldı Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, ödül oyunu gecesi yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yerine yarışmacılar bireysel olarak tezgah başına geçerek hünerlerini sergiledi. Bölüm sonunda ise ödül oyununu ve 100 bin TL'yi kazanan isim belli oldu.
14.10.2023 Televizyon
Dilara ve Tahsin tartıştı! MasterChef All Star eleme adayları kim oldu? 25 Temmuz MasterChef kim kazandı?
Dilara ve Tahsin tartıştı! MasterChef All Star eleme adayları kim oldu? 25 Temmuz MasterChef kim kazandı? MasterChef All Star'da ilk eleme adayları yeni haftada belli oldu. 25 Temmuz MasterChef takım oyununu kim kazandı sorusu da gündem oldu. Kırmızı ve mavi takım kıran kırana mücadele için tezgah başına geçti. 7 farklı bölgeden tariflerin yapıldığı yarışmada takım oyununu kazanan taraf belli oldu. Peki MasterChef takım oyununu kim kazandı?
25.07.2023 Televizyon
MasterChef'te sinirler gerildi! Önce kendini savundu sonra gözyaşlarına boğuldu
MasterChef'te sinirler gerildi! Önce kendini savundu sonra gözyaşlarına boğuldu MasterChef yarışmacıları haftanın son eleme adayı olmamak için birbiriyle yarıştı. Güzide, Dilara, Eda, Sefa, Batuhan, Tanya, Büşra ve Çağatay'ın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergiledi. Ancak ortam bir anda gerildi. Karidesi temizlerken yaptığı hatayı fark eden Dilara, "Sinirden konuşamıyorum" deyip ağladı. Potaya giren isim ise herkesi şoke etti.
16.07.2023 Magazin
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi!
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi! TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanına, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri damga vurdu. All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan da açıklama geldi.
6.07.2023 Magazin
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu TV8 ekranında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde ana kadroya giren 15. isim belli oldu. Danilo, Mehmet ve Murat Şef'in ilk turda istediği haşhaşlı şekerpareyi en iyi yapan yarışmacılar yaratıcılık etabına yükseldi. Gecenin yaratıcılık turunda ise ana malzemeler barbun balığı ve mısır oldu. Mert ve Fatma'nın son ikiye kaldığı finalde şeflerin kararı ile bir isim MasterChef All Star ana kadrosuna seçildi.
30.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Dilara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef dilara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.