Maske satışı nasıl olacak? Maske fiyatı ne kadar olacak? (Maskelerin satış yeri ve satış fiyatı belli oldu)
Maske satışı nasıl olacak? Maske fiyatı ne kadar olacak? (Maskelerin satış yeri ve satış fiyatı belli oldu) Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası, cerrahi maske ve bez maske satışına kolayla ulaşılabileceğinin açıklanmasından sonra maske satışı yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Maske satışı başladı mı? Maske kaç TL? Cerrahi maske fiyatları ne olacak? ne kadar? sorularına cevap aranırken, maske satışı ile ilgili detaylar netleşiyor.
6.05.2020 Gündem
Maske satışı serbest mi oldu, satış yasağı kalktı mı? Parayla satılacak maske nerede satılacak, maske üst fiyatı ne kadar olacak?
Maske satışı serbest mi oldu, satış yasağı kalktı mı? Parayla satılacak maske nerede satılacak, maske üst fiyatı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı Erdoğan, normalleşme planı hazırlandığını ve sınırlamaların bir kısmının azaltılarak da olsa süreceğini duyurdu. Erdoğan, corona virüsü salgının bulaşım hızını azaltmak için maske takmanın mecbur olduğunu dile getirerek, marketler, pazar yerleri ve toplu taşımada maske takma zorunlu olduğunu hatırlattı. Maske satışı hakkında da konuşan Erdoğan, "Normalleşme sürecinin bir parçası olarak, bugüne kadar piyasada satışına izin vermediğimiz cerrahi maske ve bez maske satışına, halkımızın kolayca ulaşabileceği yerlerde izin vermeyi planlıyoruz. Maske türlerine göre bir üst fiyat belirleyerek, halkımızı mağdur edebilecek girişimlerin de önünü keseceğiz." dedi. Maske satışı serbest mi oldu, satış yasağı kalktı mı? Parayla satılacak maske nerede satılacak, maske üst fiyatı ne kadar olacak?
5.05.2020 Gündem
Maske satışı ile ilgili flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan dün duyurmuştu...
Maske satışı ile ilgili flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan dün duyurmuştu... Maske satışına ilişkin kulis bilgilerini aktaran CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova; eczane, market ve internet üzerinden satışların gerçekleşeceğini söyledi. Canova, fırsatçılığın önüne geçilmesi için fiyatlarda bir üst sınır olacağını belirtti.
5.05.2020 Gündem
Türkiye'den dev Çin hamlesi! Yüzde 500 arttı
Türkiye'den dev Çin hamlesi! Yüzde 500 arttı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ortaya çıktığı Çin'e tek kullanımlık maske satışı, hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün bu ülkeye ihracatının rekor seviyede artmasını sağladı. Sektörün Çin'e yaptığı ihracatın yarıya yakınını maske satışı oluşturdu.
5.03.2020 Dünya