Marlon Brando

Marlon Brando

Son dakika Marlon Brando haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marlon Brando ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marlon Brando haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marlon Brando

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marlon brando gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 marlon brando haberi bulunmuştur. Tüm marlon brando haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece! Çiçeği burnunda çift konserde
Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece! Çiçeği burnunda çift konserde Zeynep Bastık, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla önceki akşam gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesindeydi. Binlerce hayranına “Çok heyecanlıyım” diyen Zeynep Bastık’la birlikte şarkıları tek bir ağızdan söylendi. Muhteşem konserde ünlüler dünyasından çiçeği burnunda aşıkların romantik halleri de objektiflere yansıdı.
19.06.2023 Magazin
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalanmıştı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ifşa olmuştu. Öte yandan Uluslararası polis gücü Interpol, 16 yıldır aranan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi Edgardo Greco’yu (63) gözaltına aldıklarını duyurdu. Çok tehlikeli olduğu belirtilen Greco'nun yıllarca nasıl saklandığı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
3.02.2023 Yaşam
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun gizli sığınak gerçeği gün yüzüne çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun evinden bulunan eşyalar şoke etti. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
Sınavlar iptal mi olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı...
Sınavlar iptal mi olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milyonlarca kişinin beklediği soruya yanıt verdi. "Öğrencilerin merakla beklediği sınavların iptal olup olmayacağı konusuna değinen Bakan Selçuk "Bir dönemde 3 sınav yapmamız gerekirken, tek sınav yapıyoruz. Bizim bir not vermemiz gerekiyor. Hiç merak etmesinler. Onların hayrına olmayan hiçbir şey yapmayız. Geleceği de düşünmek zorundayız" dedi.
4.05.2021 Eğitim
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Baba filmi ne zaman çekildi? Baba filminin oyuncuları kim, konusu ne?
Baba filmi ne zaman çekildi? Baba filminin oyuncuları kim, konusu ne? Yönetmenliğini Francis Ford Coppola'nın yaptığı The Godfather (Baba) serisinin birinci filmi sinema tarihinin kült filmleri arasında gösteriliyor. Baba filmi, 40’lar ve 50’lerin Amerika’sında, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsünü anlatıyor. Peki, Baba filmi ne zaman çekildi? Baba filminin oyuncuları kim, konusu ne? İşte Baba filmi hakkında merak edilenler...
9.06.2020 Gündem
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir?  Catherina-Zeta Jones kaç yaşında?
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? Evliliklerinin 20’nci yılını kutlamak için dünya turu kapsamında çocuklarıyla Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Catherina-Zeta Jones ve Michael Douglas, İstanbul’da Boğaz keyfi yaptı. Önceki gün Güney Afrika’dan İstanbul’a gelen ikili, dün sabah erken saatlerde Nişantaşı’nda konakladıkları otelden gizlice çıktı. Peki Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? İşte detaylar…
5.01.2020 Gündem
Usta oyuncu Robert Forster hayatını kaybetti
Usta oyuncu Robert Forster hayatını kaybetti Karakter rollerinin usta oyuncusu Robert Forster hayatını kaybetti. Robert Forster, aralarında Quentin Tarantino'nun yönettiği ve kendisine Oscar adaylığı getiren Jackie Brown'un da yer aldığı bini aşkın filmde rol almıştı.
12.10.2019 Dünya
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programının bu haftaki konuğu olan Tamer Karadağlı soruları yanıtladı.
24.04.2019 Televizyon
'Öpüşseler bile aslında birbirlerini gırtlaklamak istiyorlar'
'Öpüşseler bile aslında birbirlerini gırtlaklamak istiyorlar' 'Yasak Elma'nın başrol oyuncuları Şevval Sam ve Talat Bulut'ın birbirlerine duydukları öfke ve nefret, oynadıkları dizinin önüne geçti.
14.11.2018 Magazin
Amerikalılar Engin’e hayran!
Amerikalılar Engin’e hayran! ABD’li gazeteci Adriana Aristizabal, Engin Altan Düzyatan’la röportaj yaptı, oyuncuyu övgüye boğdu: “Oyunculuğunuz bana Marlon Brando’yu hatırlattı. Bunu söyleme cesaretinde bulunuyorum, siz Türkiye’nin Marlon Brando’su gibisiniz”
20.03.2018 Magazin
Dünyayı şoke eden itiraf: Cinsel ilişkiye girdiler!
Dünyayı şoke eden itiraf: Cinsel ilişkiye girdiler! ABD'li efsane komedyen Richard Pryor'un dul eşi Jennifer Lee, 1970'li yıllarda oyuncu Marlon Brando ve eşi Richard Pryor'un cinsel ilişkiye girdiğini açıkladı.
8.02.2018 Magazin
Yönetmen koltuğunun cazibesi
Yönetmen koltuğunun cazibesi Tüm zamanların gözde mesleği oyunculuk hemen hemen herkesin hayaliyken, oyuncuların hayali ise yönetmenlik mi?
27.01.2018 Arşiv
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan!
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan! O Türk sinemasının en değerli isimlerinden biri. Önce kanser olduğunu söylediler, sonra da öldüğünü. Ama o hâlâ sağlıklı ve çok güzel. Bodrum’da yaşayan Fatma Girik, uzun süren sessizliğini bozdu.
14.10.2017 Magazin
Serkan Üstüner'den 'Hükmen Mağluplar'
Serkan Üstüner'den 'Hükmen Mağluplar' Serkan Üstüner'in kaleme aldığı "Hükmen Mağluplar" isimli romanı Hayy Kitap etiketiyle çıktı.
10.10.2017 Kültür Sanat
Oscar heykelini geri verdi
Oscar heykelini geri verdi Oscar Ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio, Oscar heykelciğinden oldu.
17.06.2017 Magazin
Tüm zamanların en iyisi: Baba
Tüm zamanların en iyisi: Baba Amerikan sinema dergisi Empire’ın yaptığı ankette, yaklaşık 20 bin okuyucu oy kullanarak tüm zamanların en iyi 100 filmini belirledi
12.06.2017 Kültür Sanat
Şöhreti seviyorum
Şöhreti seviyorum Halit Ergenç, İngiltere Kadın Platformu’nun düzenlediği bir toplantıya konuk oldu.
15.05.2017 Magazin
Ata Demirer'den flaş sözler: '15 Temmuz'dan sonra vazgeçtim'
Ata Demirer'den flaş sözler: '15 Temmuz'dan sonra vazgeçtim' ‘Olanlar Oldu’ adlı yeni filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Ata Demirer, “Ölene kadar mizah yapmak istiyorum. Drama pek başarılı olduğum bir alan değil. Ama birisi benim için böyle bir kıyafet dikerse, giyerim. Bundan korkmam” diye konuştu.
15.01.2017 Magazin
Tecavüz sahnesi gerçekmiş
Tecavüz sahnesi gerçekmiş Ünlü İtalyan yönetmen Bertolucci, 1972 yapımı ‘Paris’te Son Tango’ filmindeki çok tartışılan tecavüz sahnesinin gerçek olduğunu itiraf etti
4.12.2016 Magazin
'Paçacı için bana ilham veren Jim Carey oldu'
'Paçacı için bana ilham veren Jim Carey oldu' Oyuncu Şinasi Yurtsever, 'Geniş Aile Her Türlü' filmi için mafya babası oldu.
26.10.2016 Magazin
Herkes gerçek hayatını oynuyor...
Herkes gerçek hayatını oynuyor... Yapımcı-yönetmen Birol Güven, "Pamuk Prens" filmiyle Tamer Karadağlı’nın hayatından kesitleri izleyiciye sunuyor
7.10.2016 Arşiv
‘Sado-Mazoşist ilişki yaşıyorlardı’
‘Sado-Mazoşist ilişki yaşıyorlardı’ Darwin Porter ve Danforth Prince’in kaleme aldığı ‘In James Dean: Tomorrow Never Comes’ adlı kitaptaki iddialar ortalığı karıştırdı...
16.03.2016 Magazin
Gerçek babası o mu?
Gerçek babası o mu? Michael Jackson’ın büyük oğlu Prince’in (18) biyolojik babasının aktör Marlon Brando olduğu öne sürüldü.
9.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Marlon Brando ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marlon brando haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.