Mario Gomez

Mario Gomez

Son dakika Mario Gomez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mario Gomez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mario Gomez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mario Gomez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mario gomez gelişmeleri de dahil olmak üzere 919 mario gomez haberi bulunmuştur. Tüm mario gomez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Mario Gomez sürprizi
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Mario Gomez sürprizi Dün Almanya'ya giden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, bu mücadele öncesinde iki önemli isimle görüşme gerçekleştirdi.
2.05.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe ve Galatasaray arayı açtı! Süper Lig tarihinde ilk...
Fenerbahçe ve Galatasaray arayı açtı! Süper Lig tarihinde ilk... Galatasaray'ın Adana Demirspor maçında elde ettiği üç puanın ardından Fenerbahçe de zorlu derbide hata yapmadı. Süper Lig'de puan tablosu şekillenirken tarihte eşi benzeri olmayan bir durum ortaya çıktı.
10.12.2023 Şampiy10
Galatasaray yeni sol bekini buldu! Transferde Mario Gomez, Ozan Kabak ve Tayfun Korkut etkisi
Galatasaray yeni sol bekini buldu! Transferde Mario Gomez, Ozan Kabak ve Tayfun Korkut etkisi Alex Sandro, Telles, Nuno Tavares, Angelino gibi sol beklerle ilgilenen Galatasaray bu sefer bambaşka bir oyuncuyu gündemine aldı. Stuttgart'ta Tayfun Korkut, Ozan Kabak, Mario Gomez gibi isimlerle çalışan 25 yaşındaki futbolcu için Dursun Özbek'in 7 milyon euro teklif ettiği belirtilirken, Alman temsilcisinin 10 milyon euro'da direttiği bildirildi.
22.06.2023 Galatasaray
Mario Gomez Galatasaray'ın yıldız forvetini bitirdi! 15 milyon euro'luk transfer bombası
Mario Gomez Galatasaray'ın yıldız forvetini bitirdi! 15 milyon euro'luk transfer bombası Daha önce Bruma'yı Leipzig'e gönderen Galatasaray bir yıldız futbolcuyu daha Bundesliga'ya kazandırmak üzere. Hem geçtiğimiz sezon hem de bu sezon oynadığı futbolla Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alan yıldız oyuncunun 15 milyon euro karşılığında Alman kulübüne imza atacağı öğrenilirken, bir dönem Beşiktaş'ta oynayan Mario Gomez'in de bu transferde aracılık yaptığı bildirildi.
12.04.2023 Galatasaray
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında...
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında... Valerien Ismael'le yollarını ayıran ve Fransız teknik adama 400 bin euro tazminat ödeyen Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi.
28.10.2022 Beşiktaş
Beşiktaş kararını verdi! Michy Batshuayi'nin yerine 37 yaşında golcü geliyor
Beşiktaş kararını verdi! Michy Batshuayi'nin yerine 37 yaşında golcü geliyor Michy Batshuayi ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın Lille'le yollarını ayıran Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.
24.05.2022 Beşiktaş
Sörloth dediler bambaşka bir yıldız çıktı! Beşiktaş'a Mario Gomez etkisi yaratacak forvet geliyor...
Sörloth dediler bambaşka bir yıldız çıktı! Beşiktaş'a Mario Gomez etkisi yaratacak forvet geliyor... Norveçli yıldız Sörtloth için girişimlerine devam eden fakat hem Real Sociedad hem de Trabzonspor engeliyle karşı karşıya kalan Beşiktaş'ın bambaşka bir forveti gündemine aldığı ortaya çıktı. İşte Ahmet Nur Çebi, Ceyhun Kazancı ve Valerien İsmael'in üstünde durduğu o golcü...
23.05.2022 Beşiktaş
Mario Gomez etkisi yaratacak! Menajeri İstanbul'a geldi! İşte Beşiktaş'ın yeni golcüsü
Mario Gomez etkisi yaratacak! Menajeri İstanbul'a geldi! İşte Beşiktaş'ın yeni golcüsü Michy Batshuayi'den beklenen verimi alamayan, Larin ve Güven Yalçın'la da yeni sözleşme imzalamayan Beşiktaş yeni golcüsünü buldu. Valerien İsmael'in raporuna göre hareket eden Ahmet Nur Çebi'nin yıldız futbolcunun menajeri İstanbul'a getirdiği öğrenildi.
11.05.2022 Beşiktaş
Mario Gomez'den Beşiktaşlı futbolculara uyarı: Şimdiden hazırlasınlar!
Mario Gomez'den Beşiktaşlı futbolculara uyarı: Şimdiden hazırlasınlar! Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçların ardından Beşiktaş göreve geçici olarak getirilen Önder Karaveli'nin yerine Fransız teknik adam Valerien Ismael'i getiriyor. Siyah-beyazlı takımın unutulmaz golcüsü Mario Gomez, eski hocası Ismael konusunda uyardı.
24.03.2022 Beşiktaş
Dün geceki skandal hakem kararına Mario Gomez bile isyan etti! 'Patron benim...'
Dün geceki skandal hakem kararına Mario Gomez bile isyan etti! 'Patron benim...' Dün gece B.Dortmund - Beşiktaş maçında yorumculuk yapan Alman golcü Mario Gomez, Welinton'un pozisyonuna penaltı çalan Fransız hakem François Letexier'e tepki göstererek 'Kırmızı kart yanlış karar... Hakem, VAR çağırsa da 'Patron benim' demek istedi sanırım.’ ifadelerini kullandı.
8.12.2021 Şampiyonlar Ligi
Gomez ve Aboubakar'dan sonra Larin tehlikesi
Gomez ve Aboubakar'dan sonra Larin tehlikesi Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin için Beşiktaş yönetimi harekete geçti.
28.06.2021 Beşiktaş
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.06.2021 İddaa
Cenk Tosun'dan Galatasaray itirafı!
Cenk Tosun'dan Galatasaray itirafı! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Koray Palaz'ın sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayına katılarak kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
31.03.2020 Futbol
Mario Gomez isyan etti!
Mario Gomez isyan etti! Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Mario Gomez, Almanya'da geçirdiği son dönemde bir hayli mutsuz.
17.12.2019 Futbol
Mario Gomez, Süper Lig'e geri mi dönüyor?
Mario Gomez, Süper Lig'e geri mi dönüyor? Golcü arayışındaki Göztepe'de başkan Mehmet Sepil'in listesinin ilk sırasında Mario Gomez yer alıyor...
22.11.2019 Futbol
Beşiktaş, Mete Kalkavan ile iç sahada kaybetmiyor! 15 maç oldu...
Beşiktaş, Mete Kalkavan ile iç sahada kaybetmiyor! 15 maç oldu... Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki dev derbiyi Mete Kalkavan yönetecek. Siyah beyazlı takımın Kalkavan ile yenilmezlik serisi dikkat çekiyor...
26.10.2019 Galatasaray
Fikret Orman istifa ediyor! Resmen açıkladı...
Fikret Orman istifa ediyor! Resmen açıkladı... Beşiktaş Başkanı Fikret Orman canlı yayında yaptığı konuşmada siyah-beyazlı kulüpteki görevini tamamlamayı düşündüğünü söyledi. "Beşiktaş'ta kan değişikliğine ihtiyaç var" diyen Orman, yarın olağanüstü toplanacaklarını belirtti.
24.09.2019 Futbol
Lecce yetkilileri Burak Yılmaz için İstanbul'da!
Lecce yetkilileri Burak Yılmaz için İstanbul'da! Menajer Özkan Doğan, Lecce CEO'su Mauro Meluso'nun teklifini kulübe iletirken, Beşiktaş Yönetimi ile toplantı yapıldı.
16.07.2019 Beşiktaş
Trabzonspor'dan Mario Gomez hamlesi!
Trabzonspor'dan Mario Gomez hamlesi! Bordo-mavili kulüp, Sosa'nın alınması için ısrar ettiği Mario Gomez için düğmeye bastı.
15.07.2019 Trabzonspor
Beşiktaş'ta yeni kaptan Burak Yılmaz!
Beşiktaş'ta yeni kaptan Burak Yılmaz! Beşiktaş yönetimi yeni sezonda Hırvat stoper Domagoj Vida ve golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ı kaptan yapma kararı aldı.
25.03.2019 Beşiktaş
Ozan Kabak: Ay-Yıldızlı formayla şampiyonluklar hayal ediyorum
Ozan Kabak: Ay-Yıldızlı formayla şampiyonluklar hayal ediyorum Önce Galatasaray formasını sırtına geçirip Şampiyonlar Ligi’nde oynayan, ardından rekor bedelle Bundesliga’da Stuttgart’a giden genç yıldız Ozan Kabak açıklamalarda bulundu.
19.03.2019 Almanya
Şampiyonlar Ligi'ne Ronaldo damgası
Şampiyonlar Ligi'ne Ronaldo damgası UEFA Şampiyonlar Ligi'nde birçok rekoru elinde bulunduran Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid'e attığı 3 golle takımını çeyrek finale taşıdı.
13.03.2019 Şampiyonlar Ligi
Ozan Kabak, resmen Stuttgart'ta!
Ozan Kabak, resmen Stuttgart'ta! Galatasaray, Ozan Kabak'ın 11 milyon euroya Stuttgart'a satıldığını açıkladı.
17.01.2019 Galatasaray
Flaş teklif! Trezeguet ve Mario Gomez...
Flaş teklif! Trezeguet ve Mario Gomez... Kasımpaşa’da Trezeguet gündemi bitmek bilmiyor. Mısırlı yıldıza şimdi de Mario Gomez'in de formasını giydiği Alman ekiplerinden Stuttgart talip oldu.
27.12.2018 Kasımpaşa Spor

Benzer Haber Etiketleri

Mario Gomez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mario gomez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.