3 teknik direktörden Dursun Özbek'e şok! Biri 4,5 M.€ istedi diğeri 6 ay sonraya tarih verdi
3 teknik direktörden Dursun Özbek'e şok! Biri 4,5 M.€ istedi diğeri 6 ay sonraya tarih verdi Domenec Torrent'le resmi olarak yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray'a kapısını çaldığı 3 teknik direktörden kötü haber geldi. Sarı kırmızılı kulübün talip olduğu antrenörlerden birinin 7 milyon euro maaş talep etmesi, diğerinin ise Aralık ayına kadar takım çalıştırmayacağım demesi yönetimde soğuk duş etkisi yarattı.
18.06.2022 Galatasaray
Fatih Terim geri dönmeyecek demişti! Yeni teknik direktörü duyurdu! 'Okan Buruk değil...'
Fatih Terim geri dönmeyecek demişti! Yeni teknik direktörü duyurdu! 'Okan Buruk değil...' Metin Öztürk'ün adaylığını açıkladığı dönemde Galatasaray'da Sportif AŞ'nin başına geçmesi beklenen fakat daha sonra Öztürk'le büyük problemler yaşayan Levent Nazifoğlu Dursun Özbek'in görüştüğü teknik direktörü açıkladı. Okan Buruk'un zor olduğunu söyleyen Nazifoğlu daha önce Terim'in geri dönmeyeceğini ifade etmişti.
17.06.2022 Galatasaray
Yeni teknik direktör tamam! Geçen sezon Sergen'i perişan etti Özbek hemen işini bitirdi
Yeni teknik direktör tamam! Geçen sezon Sergen'i perişan etti Özbek hemen işini bitirdi Geçtiğimiz sezon B.Dortmund'un başında çıktığı Şampiyonlar Ligi maçlarında Beşiktaş'ı iki maçta da deviren ve Sergen Yalçın'ı bir hayli üzen 45 yaşındaki teknik direktörün Galatasaray'la masaya oturduğu ortaya çıktı. İşte Dursun Özbek'in görüşmelere başladığı o teknik adam ve Cenk Ergün'ün telefon trafiği...
14.06.2022 Galatasaray
Marco Rose: “Rakibimiz Konyaspor’u tanıyarak geldik”
Marco Rose: “Rakibimiz Konyaspor’u tanıyarak geldik” UEFA Avrupa Ligi I. Grubu 3. haftasında yarın Atiker Konyaspor’la karşılaşacak olan Avusturya temsilcisi Salzburg Teknik Direktörü Marco Rose, futbolcu Valon Berisha ile birlikte maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.
18.10.2017 UEFA Avrupa Ligi