Cezaevinde bulunan Halil Sezai ameliyat oldu!
Cezaevinde bulunan Halil Sezai ameliyat oldu! Cezavinde tutuklu bulunan şarkıcı Halil Sezai elinden ameliyat oldu. Sezai bir gün hastanede yattıktan sonra tekrar cezaevine götürüldü.
2.10.2020 Magazin
Enis Berberoğlu tedavi için hastaneye götürüldü
Enis Berberoğlu tedavi için hastaneye götürüldü Maltepe Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu bir sağlık problemi sebebiyle bugün hastaneye kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
‘Kararı mahkeme değil yürütme organı veriyor’
‘Kararı mahkeme değil yürütme organı veriyor’ CHP’li Berberoğlu tutuklanmadan Maltepe Cezaevi’nde oda hazırlandığını iddia eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bu yargıyla iktidar arasındaki bağlantıyı gösteren en somut örneklerden birisi. Kararı yürütme organı veriyor. Mahkeme sadece dillendiriyor” dedi
26.06.2017 Siyaset
"Adaletsizliğe ses getirmek için yaptım"
"Adaletsizliğe ses getirmek için yaptım" FENERBAHÇE'nin Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndaki müzesinde bulunan 2010/11 sezonu şampiyonluk kupasını alıp kaçmaya çalışırken yakalanarak tutuklanan, ardından da adli kontrol şartıyla serbest kalan 38 yaşındaki Halit Şahin yaşadıklarını anlattı, "Adaletsizliğe ses getirmek için yaptım" dedi.
24.09.2021 Fenerbahçe