Makineli Tüfek

Makineli Tüfek

Son dakika makineli tüfek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan makineli tüfek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını makineli tüfek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Makineli Tüfek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan makineli tüfek gelişmeleri de dahil olmak üzere 699 makineli tüfek haberi bulunmuştur. Tüm makineli tüfek haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama MSB'den 2024 bedelli askerlik ücreti için açıklama geldi. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 2024 yılı ilk 6 ayı için bedelli askerlik tutarına ilişkin bilgilendirme Mali ve Sosyal Haklar genelgesinin yayımlanmasını müteakip yapılacaktır.
4.01.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
Irak'ın kuzeyinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Zap bölgesinde 467 kullanılmamış AK-47 piyade tüfeği ile çok sayıda mühimmat ve askeri teçhizatın ele geçirildiğini duyurdu.
30.12.2023 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kış aylarında barınmak için hazırladığı sığınak ve mağaralara yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonunda, 21 sığınak ve mağaranın imha edildiğini duyurdu.
5.11.2023 Gündem
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk etti. 5 gollü mücadelede iki penaltı ve bir kırmızı kart vardı. Mücadele sonunda Fenerbahçe'nin galibiyet serisi sona ererken, Karadeniz ekibi 1997-1998 sezonu sonrası ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Fenerbahçe, Trabzonspor’a 3-2 mağlup olarak, rakibine karşı Süper Lig'de sahasındaki 26 yıllık yenilmezlik serisi sona erdi.
4.11.2023 Fenerbahçe
Türkiye başardı! Atak’lara yüzde 100 yerli silah geliyor
Türkiye başardı! Atak’lara yüzde 100 yerli silah geliyor Sarsılmaz şirketince üretilen silah testlerden başarıyla geçti. Böylece daha önce ABD ve İtalya ortaklığıyla üretilen silahın kullanıldığı ATAK helikopterinde artık yerli silah olacak.
22.07.2023 Ekonomi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde, teröristlere ait çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildiğini açıkladı.
23.06.2023 Gündem
MSB: Irak'ın kuzeyinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.
12.06.2023 Gündem
İstanbul’daki suç örgütlerine silah satan şebekeye operasyon: 12 gözaltı
İstanbul’daki suç örgütlerine silah satan şebekeye operasyon: 12 gözaltı İstanbul’da suç örgütlerine silah temin eden kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 1 ağır makineli tüfek, 1 araç kumandası halinde suikast tabancası ile birlikte çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
8.06.2023 Gündem
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox sevgilisi rockçı Machine Gun Kelly'yle birbirinin kanını içtiklerini söylemiş ve herkesi şoke etmişti. Hollywood’un tanınan isimlerinden olan Megan Fox son yaptığı açıklamayla yine konuşulmayı başardı.
31.01.2023 Magazin
Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu Guzman’ın yakalanması Meksika'yı savaş alanına çevirdi: 29 ölü, 35 yaralı
Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu Guzman’ın yakalanması Meksika'yı savaş alanına çevirdi: 29 ölü, 35 yaralı Meksika'da hükümet ile uyuşturucu kartelleri arasındaki çatışmalar yeniden şiddetlendi. Uyuşturucu baronu El Chapo’nun oğlu olan Ovidio Guzman Lopez'in tekrar tutuklanmasının ardından geçmişte yaşananlara benzer görüntüler ortaya çıktı. Sokaklar savaş alanına döndü, hava trafiği bile etkilendi. ABD ile ilgili uyarı ise dikkat çekti. Yapılan operasyon sonucunda 29 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin yaralandığı bildirildi.
6.01.2023 Dünya
Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Tamamen yerli ve milli, resmen envantere girdi
Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Tamamen yerli ve milli, resmen envantere girdi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk gerçekleştirilerek üretilen yerli ve milli uçaksavar envantere girdi. CANiK, TSK ve kolluk kuvvetlerine tek seferde 750 adet milli uçaksavar teslim etti. Savunma Sanayii Başkanlığı ile imzalanan platform makineli tüfeği projesi (PMT 12.7) kapsamında geliştirilen yerli ve milli 12.7 x 99 mm uçaksavar CANiK M2 QCB (Quick Change Barrel), Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı hizmetine girdi.
2.01.2023 Ekonomi
Pençe Kilit Operasyonu'nda 455 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe Kilit Operasyonu'nda 455 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Pençe Kilit Operasyonu kapsamında 455 terörist etkisiz hale getirildi, 557 mağara ve sığınak imha edildi. 
13.11.2022 Gündem
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı'nca, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 odalı mağarada, PKK'lı teröristlere ait silah ile çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği açıklandı.
1.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geldiği Şırnak’ta 'Eren Abluka Sonbahar Kış Operasyonları'nın ilkinin başladığını duyurdu. Bakan Soylu, dün sabah başlayan Eren Abluka Sonbahar Kış Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu'nda 2 teröristin sarı torbaya girdiğini belirterek, “Bu 2 teröristle birlikte 1 makineli tüfek, 3 keskin nişancı tüfeği, 2 piyade tüfeği, 4 el bombası, 7 el yapımı patlayıcı, 3 dürbün ve 8 sığınak ve 3 bin 500 mühimmat ele geçirilmiştir. 29 Ekim 2023‘te bu ülke sınırları içerisinde, sınırlarımızın içerisindeki kırsalda bir tek terörist kalmayacak. Tabii Meclis’teki teröristleri saymıyoruz” dedi.
2.10.2022 Gündem
Eren Abluka-37 başlatıldı! İçişleri duyurdu
Eren Abluka-37 başlatıldı! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığınca Hakkari Kazan Vadisi’nde 610 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka-37 Operasyonu' başlatıldı.
15.09.2022 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi  Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde PKK'nın kullandığı 2 mağarada çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.
14.09.2022 Gündem
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz Ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er alacak. Sözleşmeli er alımı başvurularında son günlere girildi. Başvurular, 25 Eylül 2022’de sona erecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, MSB sözleşmeli er alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? 2022 Sözleşmeli er alımı başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
İçişleri: Tendürek'te PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi
İçişleri: Tendürek'te PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Ağrı Doğubayazıt ile Van Çaldıran arasında bulunan ve 2 hafta önce terörden temizlenen Tendürek Dağı'nda PKK terör örgütüne ait çok sayıda silah ele geçirildiğini duyurdu.
31.08.2022 Gündem
PKK'ya ait cephane ele geçirildi
PKK'ya ait cephane ele geçirildi Eren Abluka-35 operasyonu çerçevesinde tespit edilen 2 mağarada 19 adet AK-47 model tüfek, 20 kilogram ağırlığında TNT patlayıcı, 18 adet roketatar mühimmatı ile çok sayıda malzeme ele geçirildi.
29.08.2022 Gündem
Türkiye için sevindiren gelişme! 'ÇAKIR' için tarih belli oldu
Türkiye için sevindiren gelişme! 'ÇAKIR' için tarih belli oldu Öğrencilerin uzay teknolojileri alanına ilgilerini artırmak ve savunma sanayiinde iş sahibi olma imkanlarını geliştirmek amacıyla başlatılan TEKNOFEST Roket Yarışları'na katılan Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, Akıncı İHA'lara entegre edilecek 'ÇAKIR' füzesi için tarih verdi.
4.08.2022 Ekonomi
Bakanlık son dakika açıkladı! Eren Abluka-29 operasyonu başlatıldı
Bakanlık son dakika açıkladı! Eren Abluka-29 operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Hakkari’de 632 personelin katılımıyla Eren Abluka-29 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Aktay operasyonu başlatıldı.
4.08.2022 Gündem
Düşmana korku salacak! Resmen seri üretime geçti, ilk kez yerli ve milli...
Düşmana korku salacak! Resmen seri üretime geçti, ilk kez yerli ve milli... Türkiye için sevindiren gelişme. Düşmana korku salacak. Resmen seri üretime geçti. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ilk kez yerli ve milli olarak üretilen PMT 12.7 MM makineli tüfeğin seri üretime geçtiğini kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...
3.08.2022 Ekonomi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe- Kilit Operasyonu'nda teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.
2.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Makineli Tüfek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki makineli tüfek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.