Evde bir tane sinek bırakmıyor! Sinek kovmak için en iyi 4 doğal yöntem
Evde bir tane sinek bırakmıyor! Sinek kovmak için en iyi 4 doğal yöntem Kahve yakmak sinek kovar mı? Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte evleri sivrisinekler, kara sinekler ziyarete başladı. Evde sinek kovmak için kimyasal kullanmak yerine doğal yağlarla işi kökünden çözmeniz mümkün. İşte evde bir tane bile sinek bırakmaya en iyi 4 doğal yöntem...
20.07.2023 Sağlık
Koronaya karşı koruyuculuğu kanıtlandı! Bitkiler...
Koronaya karşı koruyuculuğu kanıtlandı! Bitkiler... Dirençli ve sağlıklı bir bünye için bitkiler, yağlar ve bitki çaylarından yararlanılabileceğini dile getiren Öğretim Üyesi Dr. Ebru Özdemir Nath, farklı virüs türleri ile savaşta etkili antiviral bitkileri açıkladı. Nath, “Antiviral etkili aromatik bitki türleri arasında adaçayı, bergamot, biberiye, karanfil, limon otu, melissa, okaliptus sayılabilir. Hindistan ve Tayvan’da bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre, okaliptüs, ıtır ve limon yağları, Kovid-19’a karşı koruyuculuk sağlıyor. Etkisi kanıtlanmış bu yağlar, maske kenarına damlatılarak da kullanılabilir” dedi.
17.12.2020 Sağlık
Limon yağının faydaları nelerdir?
Limon yağının faydaları nelerdir? İçeriğindeki mineral ve vitaminler ile kişinin vücudunda dinçlik sağlayan limon yağı, cilt bakımında kullanılır. Pek çok kullanım alanına sahip olan limon yağı, limon kabuklarından elde edilir.
16.02.2022 Sağlık