Lig

Lig

Son dakika lig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lig gelişmeleri de dahil olmak üzere 69.262 lig haberi bulunmuştur. Tüm lig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı İngiltere Championship'te son hafta maçları oynandı. Ipswich Town, sezonu Leicester City'nin arkasında ikinci sırada tamamlayıp Premier Lig bileti alırken play-off'a kalan takımlar da belli oldu. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, play-off potasına giremedi.
4.05.2024 Süper Lig
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler TFF 2. Lig Beyaz Grup son haftasında çarpıcı olaylar yaşandı. Son haftaya lider giren Esenler Erokspor'un rakibi Serik Belediyespor maça U19 takımıyla çıkma kararı aldı, bu durumu protesto eden Vanspor FK da Bursaspor maçına U19 takımıyla çıkıp maçın 22. dakikasında sahadan çekildi.
4.05.2024 Futbol
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı Sarı-lacivertlilerde dün yapılan idmanda bireysel koşu çalışması yapan Hollandalı oyuncu bugün de topla çalışmalara başladı.
4.05.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'in yıldızı Fenerbahçe'ye imza attı! Mario Branco transferi bitirdi, ilk maaşı bile ödendi
Süper Lig'in yıldızı Fenerbahçe'ye imza attı! Mario Branco transferi bitirdi, ilk maaşı bile ödendi Fenerbahçe ilk transferini yaptı. Süper Lig'in yıldızını aldı. Trendyol Süper Lig'de bu hafta Konyaspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk mücadelesi veren sarı-lacivertliler yeni sezon için de ilk hamlesini yaptı. Avrupa kupalarına katılacak olan Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın da onayıyla ilk transferini Süper Lig ekibinden yaptı. İşte detaylar...
4.05.2024 Fenerbahçe
Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor
Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor Brezilya'da Avai'deki görevinden ayrıldıktan sonra 1 yıldır boşta olan Alex de Souza'nın Süper Lig ekibiyle el sıkıştığı öğrenildi. 46 yaşındaki Brezilyalı futbol adamının, gelecek sezon Süper Lig ekibini çalıştıracağı belirtildi.
4.05.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber!
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber! Süper Lig’in 35'inci haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber geldi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yeniden başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek, listesini teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine...
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine... Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel'in istifasının ardından hoca arayışları çok uzun sürmedi. Bordo-beyazlı kulüp, yeni hocasını buldu ve ilk açıklama geldi. İşte detaylar...
3.05.2024 Süper Lig
FIFA'dan sürpriz kural değişikliği! Süper Lig maçlarını etkileyebilir
FIFA'dan sürpriz kural değişikliği! Süper Lig maçlarını etkileyebilir Dünya futbolunun patronu FIFA sürpriz bir kural değişikliğine gidiyor. Yeni karar Süper Lig maçlarını da etkileyebilir.
3.05.2024 Süper Lig
İrfan Can Kahveci'ye yapılan teklif güldürdü! Ali Koç dünya deviyle masaya oturmadan yol verdi
İrfan Can Kahveci'ye yapılan teklif güldürdü! Ali Koç dünya deviyle masaya oturmadan yol verdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ligde son oynanan Beşiktaş derbisinde rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu haftanın maçında Konyaspor'a konuk olacak sarı-lacivertlilerde sezonun yıldızlarından İrfan Can Kahveci için flaş bir gelişme ortaya çıktı. İşte detaylar...
3.05.2024 Fenerbahçe
Süper Lig ekibinden Gedson Fernandes bombası! Beşiktaş'ın kararı belli oldu
Süper Lig ekibinden Gedson Fernandes bombası! Beşiktaş'ın kararı belli oldu Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibin kararı da ortaya çıktı.
3.05.2024 Beşiktaş
Ali Koç dahil kimsenin umurunda değil! İsmail Kartal'a dayanamadılar, 4 ayrılık birden!
Ali Koç dahil kimsenin umurunda değil! İsmail Kartal'a dayanamadılar, 4 ayrılık birden! Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’de herkes Trendyol Süper Lig’de kalan dört maça odaklanırken, Teknik Direktör İsmail Kartal öğrencilerini uyardı. Öte yandan sarı lacivertli ekipten ayrılacak 4 yıldız belli oldu. İşte detaylar...
3.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray transferde rekoru kıracak! Barış Alper Yılmaz'a dev talip
Galatasaray transferde rekoru kıracak! Barış Alper Yılmaz'a dev talip Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Barış Alper Yılmaz için Premier Lig devlerinin transfer yarışına girdiği öğrenildi. Genç oyuncu için sarı-kırmızılıların bonservis talebi dudak uçuklattı.
2.05.2024 Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.05.2024 İddaa
İsmail Kartal Fred ve İrfan Can Kahveci'yi değil sadece o yıldızı övdü: Örnek alın
İsmail Kartal Fred ve İrfan Can Kahveci'yi değil sadece o yıldızı övdü: Örnek alın Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya'da son olarak teknik direktör İsmail Kartal'ın o yıldızı takıma örnek olarak gösterdiği aktarıldı.
2.05.2024 Fenerbahçe
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, 25 Mayıs'ta yapılacak seçim hakkında konuştu.
2.05.2024 Galatasaray
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimler
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimler Süper Lig'de bu haftanın hakemleri belli oldu. İşte Galatasaray-Sivasspor ve Konyaspor-Fenerbahçe maçlarını yönetecek hakemler...
2.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olacak! Batshuayi ve Dzeko gidiyor, yerine gol makinesi geliyor
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olacak! Batshuayi ve Dzeko gidiyor, yerine gol makinesi geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesine devam ederken, gelecek sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip birçok mevki için geniş kapsamlı araştırma yapıyor. Bu bağlamda Kanarya gündemine flaş bir ismi aldı. Fenerbahçe, bir dönem İtalya'yı sallayan o forvet ile ilgileniyor. İşte detaylar...
2.05.2024 Fenerbahçe
Kadın futbolcular birbirine girdi! Çevik Kuvvet devreye girdi, 7 oyuncu yaralandı
Kadın futbolcular birbirine girdi! Çevik Kuvvet devreye girdi, 7 oyuncu yaralandı Aksaray’da Kadınlar Futbol 3'üncü Lig 7'nci Grup 10’uncu haftasında karşı karşıya gelen Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.05.2024 Futbol
Kadınlar Futbol 3. Lig’de olaylı maç! 7 oyuncu yaralandı
Kadınlar Futbol 3. Lig’de olaylı maç! 7 oyuncu yaralandı Aksaray’da Kadınlar Futbol 3'üncü Lig 7'nci Grup 10’uncu haftasında karşı karşıya gelen Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.05.2024 Vatan TV
Batshuayi yine tribe girecek! Kriz haberleri çıkınca kararını değiştirdi
Batshuayi yine tribe girecek! Kriz haberleri çıkınca kararını değiştirdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisinde Batshuayi'yi ilk 11'de sahaya sürerek büyük bir sürprize imza attı. Kartal, Süper Lig'de karşı karşıya gelecekleri Konyaspor mücadelesinde Dzeko'yu mu, yoksa Batshuayi'yi mi ilk 11'de başlatma konusundaki kararını verdi. İşte detaylar...
2.05.2024 Fenerbahçe
Francesco Farioli sürprizi! Avrupa devi talip oldu
Francesco Farioli sürprizi! Avrupa devi talip oldu Avrupa devi, Süper Lig'de Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran, Fransız ekibi Nice'te başarılı işlere imza atan 35 yaşındaki teknik adamın peşine düştü.
2.05.2024 Süper Lig
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi Sezon başında Galatasaray'dan, İngiltere Championship ekibi Leicester City'e şartlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Yunus Akgün'ün durumu belli oldu.
1.05.2024 Futbol
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi Trabzonspor, yıldız oyuncusu Nicolas Pepe'ye halı sahaya gittiği için yaptırım uygulayacak.
1.05.2024 Süper Lig
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor Trabzonspor formasıyla Trendyol Süper Lig'de 12 gol, 4 asistle 16 gole katkı sunan Nijeryalı golcüyü transfer etmek için Süper Lig ekibi devreye girdi.
1.05.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Lig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.