Lidya Özdemiroğlu

Lidya Özdemiroğlu

Son dakika Lidya Özdemiroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lidya Özdemiroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lidya Özdemiroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lidya Özdemiroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lidya özdemiroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 lidya özdemiroğlu haberi bulunmuştur. Tüm lidya özdemiroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lidya Özdemiroğlu'dan yaş açıklaması: Annemle babam arasında da 31 yaş fark vardı
Lidya Özdemiroğlu'dan yaş açıklaması: Annemle babam arasında da 31 yaş fark vardı 2016 yılında ölen Atilla Özdemiroğlu’nun kızı Lidya (26) 2017’de kendisinden 31 yaş büyük Levent Yüksel ile aşk yaşamıştı. Annesi Hepgül Özdemiroğlu “Aşkın yaşı yoktur” diyerek kızını korumuştu. Lidya Özdemiroğlu geçen ay Nişantaşı’nda yine kendisinden yaşça oldukça büyük bir beyefendi ile el ele görüntüledi. Lidya Özdemiroğlu önceki gün işletmesini yaptığı Maslak’taki Urban Deck adlı mekanda muhabirlerin sorularını yanıtladı.
4.09.2022 Magazin
'Siz benim başıma ne işler açarsınız?'
'Siz benim başıma ne işler açarsınız?' Levent Yüksel, Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam hayranlarıyla buluştu.
6.07.2019 Magazin
Lidya'dan aşk iddiasına yanıt
Lidya'dan aşk iddiasına yanıt Bir dönem kendisinden 31 yaş büyük şarkıcı Levent Yüksel ile aşk yaşayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Atilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya Özdemiroğlu (22), önceki akşam Bebek'te objektiflere takıldı.
2.07.2018 Magazin
Lidya Özdemiroğlu dudaklarındaki dolguyu eritti!
Lidya Özdemiroğlu dudaklarındaki dolguyu eritti! Merhum sanatçı Atilla Özdemiroğlu’nun kızı Lidya Özdemiroğlu (22) ile şarkıcı Levent Yüksel'in (53) yaşadığı aşk geçtiğimiz yılın en çok konuşulan magazin haberlerinden olmuştu. Çift, tepkiler üzerine ilişkiyi bitirmişti. Ayrılık sonrası kameralardan uzak kalan Özdemiroğlu'nun değişikliğinin sebebi ortaya çıktı.
29.06.2018 Magazin
Lidya aşk kitabı yazıyor
Lidya aşk kitabı yazıyor MERHUM sanatçı Atilla Özdemiroğlu’nun kızı Lidya Özdemiroğlu önceki akşam Etiler Akmerkez’de görüntülendi.
22.06.2018 Magazin
Saçları  ağardı
Saçları ağardı Levent Yüksel önceki gün City’s AVM’deydi.
18.04.2018 Magazin
Levent Yüksel'i çabuk unuttu
Levent Yüksel'i çabuk unuttu Levent Yüksel'le olaylı birlikteliği kısa süren Lidya Özdemiroğlu'nun ayrılık acısı iki ay sürdü. Özdemiroğlu, Nişantaşı'nda yeni sevgilisiyle görüntülendi.
14.04.2018 Magazin
Yalnızım
Yalnızım Kendisinden 31 yaş büyük Levent Yüksel ile ilişkisini 5 ay önce bitiren Lidya Özdemiroğlu (23), önceki gün Etiler’de evine giriş yaparken görüntülendi.
13.04.2018 Magazin
Bizi buradan çıkartın
Bizi buradan çıkartın Levent Yüksel önceki gün Jolly Joker’de sahne aldı.
7.01.2018 Magazin
Yüksek güvenlik
Yüksek güvenlik Levent Yüksel, kendisinden 31 yaş küçük Lidya Özdemiroğlu ile ilişkisi ortaya çıkınca korumalarını arttırdı. Yüksel’e sahne aldığı kulüp çıkışı 8 güvenlik görevlisi eşlik etti
11.12.2017 Magazin
Şok fotoğraf! Lidya bir zamanlar Murat Başoğlu ile...
Şok fotoğraf! Lidya bir zamanlar Murat Başoğlu ile... Levent Yüksel'in kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi Lidya Özdemiroğlu'nun, eşini yeğeniyle aldattığı iddia edilen Murat Başoğlu ile samimi görüntüleri ortaya çıktı.
3.12.2017 Magazin
41. yıl kutlaması
41. yıl kutlaması Akfen Holding, kuruluşunun 41’inci yılını Zorlu PSM’deki dev konserle kutladı.
7.12.2017 Magazin
Aşkın yaşı yoktur
Aşkın yaşı yoktur Hepgül Özdemiroğlu, kızı Lidya’nın kendisinden 31 yaş büyük Levent Yüksel ile yaşadığı aşka onay verdi: “Benim de Atilla ile aramda 31 yaş vardı. Aşkın yaşı yoktur. Kızımın arkasındayım”
27.11.2017 Magazin
Besteleriyle yaşayacak
Besteleriyle yaşayacak Ani ölümüyle sanat dünyasını yasa boğan, ünlü besteci, aranjör Atilla Özdemiroğlu (73) dün Levent Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı. Özdemiroğlu’nun düşüp belini kırdığı, girdiği ameliyat sonrası fenalaşıp hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
21.04.2016 Magazin
Şarkılar yetim kaldı
Şarkılar yetim kaldı Ünlü besteci ve söz yazarı Atilla Özdemiroğlu’nun hayatını kaybetmesi sanat camiasında büyük bir hüzne hakim oldu. Sanatçının besteleri şimdi yetim kaldı.
20.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lidya Özdemiroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lidya özdemiroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.