Lezzet

Lezzet

Son dakika lezzet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lezzet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lezzet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lezzet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lezzet gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.409 lezzet haberi bulunmuştur. Tüm lezzet haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak
İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak İzmir Tınaztepe Üniversitesi Kampüsü’nde 21-24 Mayıs’ta Altun Yapı ana sponsorluğunda gerçekleşecek İZTÜFEST binlerce üniversiteliyi buluşturacak. Kültür sanat, spor ve sağlıklı yaşam etkinliklerinin gün boyu süreceği 4 günlük festivalde akşamları da açık hava sinemasında film gösterimleri olacak.
17.05.2024 Vitrin
İlker Ayrık, Türkiye’nin en çok tutulan Noodle’ı ile bir araya geldi
İlker Ayrık, Türkiye’nin en çok tutulan Noodle’ı ile bir araya geldi Türkiye'nin sevilen oyuncularından İlker Ayrık, Indomie Hazır Noodle ile iş birliği yapıyor! Dünyanın en çok tercih edilen 1. hazır noodle üreticisi olan Indomie’nin, Türkiye'nin de en çok tercih edilen hazır noodle markası olduğu biliniyor. Şimdi ise, Indomie'nin lezzetiyle İlker Ayrık'ın enerjisi ve samimiyeti bir araya geliyor.
16.05.2024 Advertorial
Yumurta, sarımsak ya da patates... Nasıl pişirilir? Herkes ayrı cevap veriyor, püf noktaları bilinmiyor!
Yumurta, sarımsak ya da patates... Nasıl pişirilir? Herkes ayrı cevap veriyor, püf noktaları bilinmiyor! Yemek pişirmek kültürden kültüre farklılıklar gösterebilir. Ancak bazı püf noktalar bilindiği takdirde hem zamanda tasarruf edilir hem de lezzet alınır. Peki yumurta, sarımsak ya da patates nasıl pişirilir? Detaylar haberimizde.
12.05.2024 Basketbol
Adana'da okul bahçesinde kebap dumanları yükseldi! Limon dondurması mutlu etti
Adana'da okul bahçesinde kebap dumanları yükseldi! Limon dondurması mutlu etti Adana'nın Kozan ilçesinde bir ilköğretim okulu bahçesinde bu yıl 3.'sü gerçekleştirilen lezzet şenliğinde, Adana’nın meşhur kebabı ve Kozan’a özgü limon dondurması öğrencilerin vazgeçilmezi oldu.
9.05.2024 Adana
Adana'da okul bahçesinde kebap dumanları yükseldi
Adana'da okul bahçesinde kebap dumanları yükseldi Adana'nın Kozan ilçesinde bir ilköğretim okulu bahçesinde bu yıl 3.'sü gerçekleştirilen lezzet şenliğinde, Adana’nın meşhur kebabı ve Kozan’a özgü limon dondurması öğrencilerin vazgeçilmezi oldu.
15.05.2024 Yerel Haberler
Sarımsak ve süt mucizesi: Bu beklenmedik birliktelik gerçekten sağlıkta bir devrim mi?
Sarımsak ve süt mucizesi: Bu beklenmedik birliktelik gerçekten sağlıkta bir devrim mi? Sarımsağın yoğun kokusu birçok kişiyi rahatsız etse de, sağlık açısından oldukça değerli bir besindir. Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım, sarımsağın sağlık üzerindeki olumlu etkilerini paylaştı. Bu değerli besin, sadece yemeklere harika bir lezzet katarak sofralarımızın vazgeçilmezi olmakla kalmıyor, aynı zamanda bir sağlık deposu.
4.05.2024 Yaşam
MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması tamamlandı: Adana'da birincilik Nezihe Yalvaç'ın oldu
MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması tamamlandı: Adana'da birincilik Nezihe Yalvaç'ın oldu MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nda Akdeniz bölgesinden Kahramanmaraş, Hatay, Adana ve Antalya’da düzenlenen yarışmanın bölge birincileri belirlendi.
2.05.2024 Adana
Adana’da üretiliyor dünyaya satılıyor! Kilosu 250 TL’den kapış kapış gidiyor
Adana’da üretiliyor dünyaya satılıyor! Kilosu 250 TL’den kapış kapış gidiyor Adana'ya özgü birçok farklı besin kaynağı bulunurken bu lezzet Adana kebaptan sonraki favori lezzet oluyor. Yalnızca bunu yemek için kilometrelerce yol kat eden turistler kilosu 250 TL'den kapış kapış götürüyor. Bunu tüketen kabızlığı da hayatından çıkarıyor. İşte Adana'nın mucizevi besini…
3.05.2024 Adana
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
2.05.2024 Adana
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor Depremin yaralarının sarıldığı Hatay’ın bereketli topraklarında çilek hasadı devam ediyor. Bereketli hasatta çiftçinin yüzünü güldüren çileklerin kilogram fiyatı, 70 TL’den alıcı buluyor.
22.04.2024 Ekonomi
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve Kahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
22.04.2024 Yaşam
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı Adana'da bir kebapçı, lahmacun ve kente özgü Adana kebabını bir arada tatmak isteyenler için gurme dürüm yaptı. Lahmacun arası Adana kebap, vatandaşlardan tam not aldı.
23.04.2024 Adana
Bir kez tadına bakan bir daha asla unutamıyor! İşte Adanalıların vazgeçemediği lezzet
Bir kez tadına bakan bir daha asla unutamıyor! İşte Adanalıların vazgeçemediği lezzet Binlerce yıldır çok farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran Adana, geniş coğrafyasında birbirinden farklı zenginlikler barındırıyor. Özellikle yemekleri ile ön plana çıkan kadim kent birçok yemeğin de anavatanı. İşte Adana mutfağının vazgeçilmezi kömbe...
22.04.2024 Adana
Adana ve Mersin'den Belemedik'e turistik tren seferleri başlayacak
Adana ve Mersin'den Belemedik'e turistik tren seferleri başlayacak 12.’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çerçevesinde Belemedik'e turistik tren seferi düzenlendi.
22.04.2024 Adana
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Bu sarmada Türk kahvesi var! Osmanlı sırrı gün yüzüne çıktı, bir çay kaşığı ekleyin sonra afiyetle yiyin!
Bu sarmada Türk kahvesi var! Osmanlı sırrı gün yüzüne çıktı, bir çay kaşığı ekleyin sonra afiyetle yiyin! Efsanevi bir lezzet için işte sır: yaprak sarmasına biraz Türk kahvesi eklemek! Bu kolay tarifle sofralarınıza nefis bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz. İşte Türk kahveli zeytinyağlı sarma…
13.04.2024 Yaşam
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
Soğanı yağda kavurmak bunlara sebep oluyor - Bu hataya düşmeyin
Soğanı yağda kavurmak bunlara sebep oluyor - Bu hataya düşmeyin Yemeklere lezzet katması için eklenen soğan genellikle yağda kavrulur. Ancak bu işlem lezzetli gibi görünse de soğanın asıl faydalarını bir çırpırda yok ediyor.
6.04.2024 Yaşam
Çukurova'nın bayram şekeri, yedikçe yediriyor hem lezzetli hem de kabızlığı önlüyor!
Çukurova'nın bayram şekeri, yedikçe yediriyor hem lezzetli hem de kabızlığı önlüyor! Adana'nın farklı pek çok güzel ve lezzetli besin kaynağı bulunuyor. Dünyaya yayılan bu lezzetler arasında yer alan öyle bir lezzet var ki farklı farklı ülkelerden sırf onu yemek için gelenler oluyor. Adana'nın en sevilen lezzetleri arasında yer alan o besin kaynağı, yalnızca tadı damakta kalan lezzeti ile değil, sağlığımıza olan faydaları ile de biliniyor. Bu besini yiyen kabızlık ne bilmiyor, sindirim sistemi anında düzene giriyor. O mucize lezzet bakın neymiş...
5.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş ilginç lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş ilginç lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor Adana mutfağının unutulmaya başlayan eşsiz lezzetleri, geleneksel tariflerle yeniden hayat buluyor. Şırdan dolmasından fıstık köfteye, ıspanak başından ekşili yuvarlamaya kadar birçok yöresel tat, şehrin zengin mutfak kültürünü keşfetmek isteyenler için yeniden gündemde.
1.04.2024 Adana
Adanalıların sofrasından eksik olmuyor! Sıradan pilavları unutun, dakikalar içinde hazır, işte dövme pilavı tarifi
Adanalıların sofrasından eksik olmuyor! Sıradan pilavları unutun, dakikalar içinde hazır, işte dövme pilavı tarifi Bir kez yiyen tadını unutamıyor. Adana denilince akla ilk kebap gelse de birçok yöresel lezzet damakları çatlatıyor. Birçok lezzeti barındıran Adana’nın meşhur lezzetlerinden birisi de dövme pilavıdır. Sıradan pilavları unutturacak bu lezzet sadece 20 dakikada hazırlanıyor. İşte “Adana usulü dövme pilavı nasıl yapılır?” sorusunun yanıtı size özel tarifimizde...
24.03.2024 Adana
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor Adana mutfağının unutulmaya başlayan eşsiz lezzetleri, geleneksel tariflerle yeniden hayat buluyor. Şırdan dolmasından fıstık köfteye, ıspanak başından ekşili yuvarlamaya kadar birçok yöresel tat, şehrin zengin mutfak kültürünü keşfetmek isteyenler için yeniden gündemde.
21.03.2024 Adana
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler Türkiye'de şalgam denilince akla ilk gelen şehir Adana'da bir dondurmacı, acılı şalgamdan dondurma üretti.
20.03.2024 Adana
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici  hepsi var
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici hepsi var Yüreğir Belediyesi’nin Yeni sosyal tesisleri Adana’nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana’ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak." dedi.
15.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Lezzet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lezzet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.