Leyla Ilıcalı

Leyla Ilıcalı

Son dakika leyla ılıcalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan leyla ılıcalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını leyla ılıcalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leyla Ilıcalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leyla ılıcalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 leyla ılıcalı haberi bulunmuştur. Tüm leyla ılıcalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı kızı Leyla'nın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı!
Acun Ilıcalı kızı Leyla'nın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı! Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, özel yaşamıyla da sık sık gündemden düşmüyor. Ilıcalı, son olarak kızı Leyla'nın doğum gününü sosyal medyadan yayınladığı paylaşımla kutladı. 18 yaşını dolduran Leyla için Acun Ilıcalı, "Ne kadar büyüsen de benim için soru makinesi, o tatlı tombiş yanaklı prensessin.." ifadelerini kullandı.
12.08.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'nın mutlu günü! Kızı Leyla Ilıcalı mezun oldu...
Acun Ilıcalı'nın mutlu günü! Kızı Leyla Ilıcalı mezun oldu... 2003–2016 yılları arasında evli olan Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz çiftinin18 yaşındaki kızları Leyla Ilıcalı liseden mezun oldu. Leyla Ilıcalı'nın mezuniyet törenine annesi Zeynep Yılmaz ile babası Acun Ilıcalı da katıldı.
22.06.2022 Magazin
Zeynep Yılmaz kızının son durumunu paylaştı!
Zeynep Yılmaz kızının son durumunu paylaştı! Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı ve arkadaşı Yasmin'in içinde bulunduğu cip, dün Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda kontrolden çıktı. Ormana doğru sürüklenen araçta bulunanlar korku dolu anlar yaşadı. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, sosyal medya hesabından kızının ve arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
16.01.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'nın kızları kaza geçirdi! İşte ilk fotoğraflar...
Acun Ilıcalı'nın kızları kaza geçirdi! İşte ilk fotoğraflar... Bolu'da, Acun Ilıcalı'nın kızları Yasemin ve Leyla Ilıcalı'nın içinde bulunduğu cip, Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda kontrolden çıkıp, orman içine doğru sürüklendi. Kazada yaralanan olmazken cip, çekiciyle kaldırıldı. Ilıcalı kardeşlerin tatilden döndükleri öğrenildi.
15.01.2022 Gündem
Acun Ilıcalı'dan kızı Leyla Ilıcalı'ya duygusal kutlama!
Acun Ilıcalı'dan kızı Leyla Ilıcalı'ya duygusal kutlama! Kızlarına düşkünlüğü ile bilinen Acun Ilıcalı son olarak sosyal medya hesabından Zeynep Yılmaz ile evliliğinden olan kızı Leyla Ilıcalı’nın doğum gününü kutladı.
12.08.2021 Magazin
Acun Ilıcalı bilgisayar kampanyasında ne kadar toplandı? Acun Ilıcalı bilgisayar kampanyası bağış toplamı
Acun Ilıcalı bilgisayar kampanyasında ne kadar toplandı? Acun Ilıcalı bilgisayar kampanyası bağış toplamı Acun Ilıcalı, çocuklar için dizüstü bilgisayar kampanyası yaptı. Dün akşam TV8'de uzaktan eğitim gören çocuklar için dizüstü bilgisayar kampanyası düzenledi. Binlerce kişinin bağış yaptığı gecede toplanan rakam da belli oldu.
21.09.2020 Gündem
Kız  kardeş  gibi
Kız kardeş gibi Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Zeynep Yılmaz, kızı Leyla Ilıcalı ile Bodrum’da.
30.07.2018 Magazin
Baba kız  buluşması
Baba kız buluşması Acun Ilıcalı önceki gün kızı Leyla Ilıcalı ile İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı.
6.05.2018 Magazin
Baba kız vakit geçirdi
Baba kız vakit geçirdi Başta Türkiye olmak üzere Romanya, Yunanistan ve Meksika'da da program yapımcılığı yapan başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, kızı Leyla Ilıcalı'yla İstinyePark'da objektiflere yansıdı.
6.05.2018 Magazin
Leyla Ilıcalı kimdir?
Leyla Ilıcalı kimdir? Leyla Ilıcalı kimdir? Gündemde çok fazla araştırılıyor. Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı, dün akşam ekrana gelen O Ses Türkiye yılbaşı özel programına katıldı. Dikkatleri üzerine çeken Leyla Ilıcalı'nın hayatı merak edildi.
29.09.2021 Gündem
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum Yapımcı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, Üsküdar'da down sendromlu gençlerle bir araya geldi. İşlerinden dolayı çok sık yurt dışı seyahati yapan ünlü isim, yoğun temposundan bahsetti. Ilıcalı'nın; Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile biten evliliklerinden Banu, Leyla, Yasemin ve Melisa adından dört kızı bulunuyor.
3.12.2023 Magazin
Acun Ilıcalı kızı Leyla'nın doğum gününü kutladı! Aldığı hediye “Abi beni de evlatlık al” yorumlarına neden oldu!
Acun Ilıcalı kızı Leyla'nın doğum gününü kutladı! Aldığı hediye “Abi beni de evlatlık al” yorumlarına neden oldu! Acun Ilıcalı, daha önce araba hediyesi çok konuşulan kızı Leyla'nın doğum gününü kutladı. Çocuklarına olan bağlılığı ile bilinen ünlü televizyoncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.
12.08.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu!  'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?'
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu! 'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?' TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, ülkemizde uygulanan iş hayatı kuralına dair sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü televizyoncu, insanların daha fazla uyuması ve yaz aylarında çalışmaması gerektiğini söyleyerek, Türkiye'deki mesai saatlerini eleştirdi.
4.01.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'nın yılbaşı hazırlığı! Kızına yılbaşı ağacı aldı
Acun Ilıcalı'nın yılbaşı hazırlığı! Kızına yılbaşı ağacı aldı Şimdilerde yapımcısı olduğu fenomen yarışma 'MasterChef Türkiye' ile gündemde olan, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, önceki gün dokuz yaşındaki kızı Melisa ve sevgilisi Çağla Altunkaya ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Üç ismin de neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlendi.
9.12.2022 Magazin
Behzat Ç tekrar başlayacak mı 2021, yeniden çekilecek mi?
Behzat Ç tekrar başlayacak mı 2021, yeniden çekilecek mi? Behzay Ç yeniden mi çekilecek? Acun Ilıcalı, Leyla ile Mecnun'un ardından Behzat Ç. için de harekete geçtiği iddia edildi. Yayınladığı dönem büyük ses getiren fenomen dizi Behzat Ç. için Acun Ilıcalı'nın harekete geçtiği ileri sürüldü. Ilıcalı'nın dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ile görüştüğü de iddialar arasında.
27.07.2021 Gündem
Poyraz'a Acun Ilıcalı'dan teklif geldi! Yeni proje...
Poyraz'a Acun Ilıcalı'dan teklif geldi! Yeni proje... Survivor'da ikinci olan Yiğit Poyraz'ın Exxen'de yeniden izleyicisiyle buluşacak olan Leyla ile Mecnun dizisinde ekranlarda olacağı iddia ediliyor.
11.07.2021 Televizyon
Leyla ile Mecnun Exxen’de ne zaman yayınlanacak, yeniden ne zaman başlayacak ? Leyla ile Mecnun Exxen oyuncuları
Leyla ile Mecnun Exxen’de ne zaman yayınlanacak, yeniden ne zaman başlayacak ? Leyla ile Mecnun Exxen oyuncuları Leyla ile Mecnun yeniden ne zaman başlayacak? TRT1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Leyla ile Mecnun dizisi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen adlı platformda yeniden izleyiciyle buluşacak. Acun Ilıcalı tarafından yapılan paylaşımda dizinin tam kadro olarak çekileceği duyuruldu.
26.05.2021 Gündem
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek…
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek… Leyla ile Mecnun yeniden mi yayınlanacak? TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin Acun Ilıcalı'nın ocak ayında piyasaya çıkardığı Exxen platformunda yeniden çekileceği iddia edildi. Leyla ile Mecnun dizisinin tekrar başlayacağı haberleri hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Peki, Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor?
23.03.2021 Gündem
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...'
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...' Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırlarını aştı. En son Variety dergisinin En Etkili 500 İş insanı listesine giren tek Türk oldu. Bu sırada bir de futbol takımı satın aldı. Şimdi sırada dijital platformu var. İşte Acun Ilıcalı'ya dair bilinmeyenler...
3.01.2021 Magazin
Furkan Korkmaz - Barış Murat Yağcı eşleşti! Furkan Korkmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Furkan Korkmaz - Barış Murat Yağcı eşleşti! Furkan Korkmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Acun Ilıcalı yoğun talep üzerine ünlüler ile Anlat Bakanlım oyunun yeniden oynanacağını duyurdu. Anlat Bakalım yarışmasında Barış Murat Yağcı ile Furkan Korkmaz eşleşti. Eşleşme duyurusunun ardından ABD'de NBA liginde oynayan Milli Basketbolcu Furkan Korkmaz hakkındaki araştırmalar da arttı. Peki, Furkan Korkmaz kimdi? Furkan Korkmaz kaç yaşında, nereli, boyu kaç?
17.06.2020 Gündem
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı...
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı... TV8 kanalının sahibi Acun ılıcalı, Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Sabah Sohbeti' programına konuk oldu. Ilıcalı, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.
10.07.2019 Magazin
Acun Ilıcalı kızı Leyla'yla rap yaptı
Acun Ilıcalı kızı Leyla'yla rap yaptı Rap şarkılara olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Acun Ilıcalı, kızı Leyla ile rap müziğinin efsane isimlerinden gösterilen Tupac'ın şarkısına düet yaptı
26.03.2019 Magazin
Merakla bekleniyordu! Acun Ilıcalı'nın eski eşinden ilk yorum...
Merakla bekleniyordu! Acun Ilıcalı'nın eski eşinden ilk yorum... Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanması için ne dedi? Ilıcalı, iki kızının annesi Zeynep Yılmaz'dan Şeyma Subaşı'dan çocuk yaptıktan sonra boşanmıştı.
29.11.2018 Magazin
Baba-kız aşkı
Baba-kız aşkı Acun Ilıcalı, hareketli iş yaşamından arta kalan zamanları ailesi ile geçiriyor.
15.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Leyla Ilıcalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leyla ılıcalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.