Leopar

Leopar

Son dakika leopar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan leopar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını leopar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leopar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leopar gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 leopar haberi bulunmuştur. Tüm leopar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
Yaban hayatını kurutmuş! Son Anadolu Kaplanı'nı da o vurdu
Yaban hayatını kurutmuş! Son Anadolu Kaplanı'nı da o vurdu 30 ülkede yüzlerce hayvanı avlayan iş adamı, bunların içini doldurup kaçak müzede sergiledi. Ali Haydar Üstay leopar, bizon, kutup ayısı, timsah ve jaguar gibi koruma altındaki hayvanları özellikle avladı. Çizgili geyik vurabilmek için iki hafta ağaçta yaşamayı göze alan iş adamı, içini doldurduğu ya da dişlerini aldığı hayvanları müzesinde sergiledi. Polis ele geçirdiği 396 parçayı Millî Parklar Genel Müdürlüğüne teslim edecek. Ali Haydar Üstay’ın, son Anadolu kaplanını Hakkâri’de öldürdüğü, derisini de sergilediği ortaya çıktı.
20.03.2024 Vatan TV
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Öte yandan Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını da Hakkari'de vurup öldürdüğü, derisini de sergilediği iddia edildi.
19.03.2024 Gündem
Hadise'nin leopar tercihi! Sosyal medya ikiye bölündü
Hadise'nin leopar tercihi! Sosyal medya ikiye bölündü Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Hadise, tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Hadise son olarak baştan aşağı leopar desenli tarzıyla çok konuşuldu.
27.07.2023 Magazin
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu!
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu! Kanal D’nin efsane dizisi ‘Sadakatsiz’de oynadığı ‘Derin’ karakteriyle şöhreti yakalayan Melis Sezen, iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı.
2.07.2023 Magazin
Burcu Özberk leopar desenli bikinisiyle bahçe suladı!
Burcu Özberk leopar desenli bikinisiyle bahçe suladı! Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü oyuncu Burcu Özberk, sıcak havanın gelmesiyle birlikte yaz sezonunu açtı. Sosyal medya sayfasından sık sık tatil paylaşımları yapan Özberk, şimdi ise leopar desenli bikinisiyle bahçeyi suladığı anları yayınladı.
28.06.2023 Magazin
Survivor Asena leopar desenli mayosuyla poz verdi!
Survivor Asena leopar desenli mayosuyla poz verdi! Survivor 2023'ün konuşulan isimlerinden gelen futbolcu Ahmet Dursun’un eski eşi Asena Demirbağ, sosyal medya hesabından leopar mayosuyla verdiği pozları paylaştı. Yarışmada bronzlaşan Demirbağ, paylaşımına da "Dominik'ten geldiğim nasıl da belli ama" notunu düştü.
26.06.2023 Magazin
Demet Özdemir'den leopar bikinili poz! 'Ateş gibi yaktın geçtin'
Demet Özdemir'den leopar bikinili poz! 'Ateş gibi yaktın geçtin' Oğuzhan Koç ile evliliğini bitirince sık sık gündeme gelmeye başlayan Adım Farah oyuncusu Demet Özdemir stresli günlerin ardından soluğu tatilde aldı. Güzel oyuncu Özdemir, leoparlı bikinisiyle göz kamaştırdı.
6.06.2023 Magazin
Pınar Deniz'den 'estetik' iddialarına yanıt geldi!
Pınar Deniz'den 'estetik' iddialarına yanıt geldi! 'Yargı' dizisinde canlandırdığı "Ceylin" karakteriyle gönüllere taht kuran Pınar Deniz, leoparlı elbise ve yüzündeki değişimle gündem oldu. Sevilen ismin kısacık saçlarıyla verdiği pozuna sevenlerinden yüzlerce yorum geldi. Deniz, bir paylaşım yaparak dudaklarını yaptırmadığını söyledi.
4.06.2023 Magazin
Anadolu leoparı görüntülendi; 'Efsane bu kadim topraklarda' notuyla paylaşıldı
Anadolu leoparı görüntülendi; 'Efsane bu kadim topraklarda' notuyla paylaşıldı Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP), nesli tehlike altında olan Anadolu leoparının yeniden görüntülendiğini duyurdu. 
3.06.2023 Yaşam
Akdeniz ve Ege'de 'Anadolu leoparı' heyecanı: Çok özel ve ender tür...
Akdeniz ve Ege'de 'Anadolu leoparı' heyecanı: Çok özel ve ender tür... Türkiye'de nesli tükendiği düşünülürken, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü'nün ilk kez 25 Ağustos 2019'da fotokapanla görüntülediği Anadolu leoparının popülasyon alanının, tüm Akdeniz ve Ege illerini kapsadığı kaydedildi. Son olarak Batı Akdeniz'de 2 bireye ait 58 görüntü elde edildi.
9.05.2023 Yaşam
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Bakan Kirişci paylaştı: Anadolu Leoparı iki bölgede yeniden görüntülendi
Bakan Kirişci paylaştı: Anadolu Leoparı iki bölgede yeniden görüntülendi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Anadolu Leoparı iki ayrı bölgemizde yeniden görüntülendi. İzini sürmeye, heyecanla yolunu gözlemeye devam edeceğiz" dedi.
26.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılı müjdelerde dolu bir sene olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılı müjdelerde dolu bir sene olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında savunma sanayisinde birçok projenin hayata geçirileceğini belirterek, "2023 yılı inşallah 7'den 70'e herkesi gururlandıracak, çok mühim gelişmelerin yaşandığı müjdelerle dolu bir sene olacak" dedi.
9.01.2023 Gündem
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni Yıllardır karısıyla 'açık evlilik' yaşadığını iddia eden 2 çocuk babası diş hekiminin, metresiyle birlikte olabilmek için yaptıkları kan dondurdu. Adamın, eşiyle çıktığı 2 haftalık safari tatili, her şeyi bir anda tersine döndürecekti. İşte korkunç sona giden o olay...
12.12.2022 Dünya
Defne Samyeli'nin leoparlı ev tarzı dikkat çekti!
Defne Samyeli'nin leoparlı ev tarzı dikkat çekti! Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Defne Samyeli, bu kez de ev halini takipçilerinin beğenisine sundu. Samyeli'nin leopar tarzına beğeni yağdı.
13.10.2022 Magazin
Gülcan Arslan leopar bikinisiyle kayalıkların üzerinde poz verdi!
Gülcan Arslan leopar bikinisiyle kayalıkların üzerinde poz verdi! Son olarak izleyici karşısına'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde çıkan Gülcan Arslan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Leopar desenli bikinisiyle yılan pozunu paylaşan başarılı oyuncuya yorum yağdı.
19.09.2022 Magazin
Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu ne?
Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu ne? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu merak ediliyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda yarışmacılar kendilerine verilen kombinlere göre kıyafet alışverişi yapıp, jüri karşısına çıkıyor. Peki, Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu nasıl? Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu?
17.08.2022 Televizyon
İş adamları, mankenler talip oldu! Şebeke çökertildi
İş adamları, mankenler talip oldu! Şebeke çökertildi Hayvan Kaçakçılığı operasyonu kapsamında Beykoz'da kurdukları yasa dışı Hayvanat Bahçesi'nde gözaltına alınan 11 şebeke üyesinin; yasa dışı yollardan İstanbul'a getirdikleri yabani, tropikal ve egzotik hayvanları "Doğum Günü Hediyesi" ve "Karne Hediyesi" etiketleriyle satışa sundukları ortaya çıktı. Şebeke üyelerinin bir yavru aslanı 10 bin dolara bir mankene, bir Albino Kaplan Yavrusu'nu ise bir iş adamına 100 bin liraya sattıkları saptandı. Bazı hayvanların kaçak yollarla İstanbul'a getirilirken havasızlıktan telef olarak yaşamlarını yitirdikleri belirlendi. Şebeke üyelerinin; kaçak sevkiyat öncesi bayılttıkları bir Kara Akbaba'nın kanatlarını koliye sığabilmesi için keserek kısalttıkları ortaya çıktı.
25.06.2022 Yaşam
İstanbul merkezli 14 ilde eş zamanlı operasyon! 303 yabani hayvan ele geçirildi
İstanbul merkezli 14 ilde eş zamanlı operasyon! 303 yabani hayvan ele geçirildi İstanbul merkezli 14 ilde aralarında egzotik ve yaban hayvanların da bulunduğu hayvan kaçakçılarına operasyon düzenlendi. 62 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 303 hayvan ele geçirildi. Operasyonda 62 şüpheli gözaltına alındı.
21.06.2022 Yaşam
Anadolu leoparı 48 yıl sonra ilk kez fotokapana yakalandı
Anadolu leoparı 48 yıl sonra ilk kez fotokapana yakalandı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Ülkemizde en son 1974 yılında görülen ve neslinin yok olduğu düşünülen Anadolu leoparının tekrar görünmeye başladığını artık biliyoruz. Fotokapan teknolojisiyle bu hayvanları rahatsız etmeden varlığını belirlemiş olduk" dedi.
24.05.2022 Gündem
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank...
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank... Ukrayna ile Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, Batı’nın askeri yardımları artık ağır silahları da kapsayacak şekilde hızla artıyor. ABD, Kongre’den 20 milyarı askeri olmak üzere 33 milyar dolarlık bütçe istedi. Ukrayna’nın Donbas bölgesine Rus hava saldırılarına karşı ilk kez S-300 savunma sistemi yerleştirildi.
30.04.2022 Dünya
Seçil Gür sınırları zorladı! Gömleğinin düğmelerini açıp paylaştı...
Seçil Gür sınırları zorladı! Gömleğinin düğmelerini açıp paylaştı... Serdar Ortaç ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde olan şarkıcı Seçil gür, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gür, gömleğinin içine giydiği yeşil iç çamaşırı ve leopar desenli sütyeniyle verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı. Ünlü ismin bu pozları bazı takipçileri tarafından eleştirildi.
2.03.2022 Magazin
Bengal kedisinin özellikleri nelerdir? Bakımı ve beslemesi nasıl yapılır?
Bengal kedisinin özellikleri nelerdir? Bakımı ve beslemesi nasıl yapılır? Bengal kedisi, oldukça vahşi bir dış görünüme sahip ancak kişilik özellikleri incelendiğinde son derece uysal bir kedi türüdür. Peki Bengal kedisinin özellikleri nelerdir? Bakımı ve beslemesi nasıl yapılır? İşte detaylar...
16.02.2022 Yaşam
Gülşah Saraçoğlu'ndan kürkten vazgeçemiyor!
Gülşah Saraçoğlu'ndan kürkten vazgeçemiyor! Modacı Gülşah Saraçoğlu, geçtiğimiz haftalarda '2. Sayfa' programına konuk olmuş ve hayvanseverlerin tepkisini çekecek açıklamalarda bulunmuştu.Kürk sevdiğini ve 50'ye yakın kürkü olduğunu söyleyen Saraçoğlu, dün de gerçek kürküyle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.
20.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Leopar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leopar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.