Lemos

Lemos

Son dakika lemos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lemos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lemos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lemos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lemos gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 lemos haberi bulunmuştur. Tüm lemos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Shakhtar Donetsk, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti
Shakhtar Donetsk, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti Galatasaray, Shakhtar Donetsk'in Tete transferi için FIFA'ya başvurduğunu açıkladı.
26.09.2023 Galatasaray
Tete Galatasaray'da! İşte maliyeti
Tete Galatasaray'da! İşte maliyeti Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son olarak Leicester City forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Tete’yi transfer etti.
10.08.2023 Galatasaray
Serdar Dursun sürprizi! O da Arabistan'a gidiyor
Serdar Dursun sürprizi! O da Arabistan'a gidiyor Suudi Arabistan'ın orta sıra takımlarından Al Raed, Serdar Dursun için girişimlere başladı.
8.08.2023 Fenerbahçe
Karl Toko Ekambi ve Batshuayi'de flaş gelişme
Karl Toko Ekambi ve Batshuayi'de flaş gelişme Fenerbahçe Kamerunlu yıldız Karl Toko Ekambi ile prensip anlaşmasına vardı Batshuayi'ye gelen transfer teklifleri geri çevrildi.
8.08.2023 Fenerbahçe
Galatasaray, yıldız futbolcu imzayı attırıyor! Sözleşme detayları belli oldu
Galatasaray, yıldız futbolcu imzayı attırıyor! Sözleşme detayları belli oldu Süper Lig devi Galatasaray, Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete'yle transfer için anlaşma sağladı. Genç oyuncunun sarı-kırmızılılara maliyeti belli oldu.
7.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'den Tete açıklaması
Fenerbahçe'den Tete açıklaması Fenerbahçe, son günlerde sarı-lacivertli kulüple adı anılan Tete ile ilgili açıklama yaptı.
7.08.2023 Fenerbahçe
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
24.06.2023 İddaa
2 oyuncunun hesabı Galatasaray derbisinden sonra kesilmişti! Fenerbahçe'de peş peşe ayrılıklar
2 oyuncunun hesabı Galatasaray derbisinden sonra kesilmişti! Fenerbahçe'de peş peşe ayrılıklar Daha önce Armindo Bruma'yı Braga'ya veren, Lemos'un ise sözleşmesini fesheden Fenerbahçe'de 3 ayrılık daha kapıya dayandı. Jorge Jesus'un yaz ayı transfer döneminde verdiği rapor doğrultusunda kadroya katılan 2 futbolcunun hesabının kesildiği anlaşılırken, tecrübeli forvetin de Samandıra'daki eşyalarını topladığı bildirildi.
23.02.2023 Fenerbahçe
Anlaşma tamam! Fenerbahçe'nin 1.96'lık kulesi Luis Suarez'le aynı takımda oynayacak
Anlaşma tamam! Fenerbahçe'nin 1.96'lık kulesi Luis Suarez'le aynı takımda oynayacak Lemos'un sözlşemesini feshettikten sonra kadrodaki bazı yabancı futbolcularla yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de bir oyuncu daha eşyalarını topladı. Serie B'de Cruzeiro'nun ardından ligi 2.olarak bitiren ve Serie A'da oynamaya hak kazanan Gremio'nun 1.96'lık kuleyle prensip anlaşmasına vardığı bildirilirken, Jorge Jesus'un da bu ayrılığa onay verdiği bildirildi.
17.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yabancı sayısı 14'e düştü! Okay Yokuşlu ile Emre Mor'un hocasının yanına gidiyor
Fenerbahçe'de yabancı sayısı 14'e düştü! Okay Yokuşlu ile Emre Mor'un hocasının yanına gidiyor 2020'de 1,5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza atan, oynadığı futbolla zaman zaman taraftarlarının tepkisini çeken 27 yaşındaki oyuncu eşyalarını topladı. Daha önce Okay Yokuşlu ile Emre Mor'un hocalığını yapan Eduardo Coudet'in Uruguaylı stoperi takımında görmeyi istediği belirtilirken, Sarı Lacivertli yönetimin bu ayrılığa ona verdiği bildirildi.
15.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ayrılık! Atletico Mineiro ile anlaşmaya vardı
Fenerbahçe'de ayrılık! Atletico Mineiro ile anlaşmaya vardı Devre arası transfer döneminde Armindo Bruma'yı Braga'ya gönderen Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşandı. 2020 yılında Emre Belözoğlu'nun transfer ettiği Uruguaylı futbolcu Brezilya ekibi Atletico Mineiro ile anlaşmaya varırken, Sarı Lacivertli kulübün Bertuğ Yıldırım ve Markovic transferlerini bitirmesi bekleniyor.
13.02.2023 Fenerbahçe
İsyan ettiren Arda Güler tablosu! Bu inat Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eder
İsyan ettiren Arda Güler tablosu! Bu inat Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eder Şu anda hali hazırdaki kadroda en yetenekli ve en yaratıcı futbolcuların başında gelen Arda Güler hakkında yapılan bir istatistik camiada isyana yol açtı. Jorge Jesus'un fazla forma şansı vermediği 17 yaşındaki yıldız oyuncunun yedek kulübesine hapsolması taraftarların sabrını taşırırken, yönetim içerisinde 'Bu Emre Mor, bu İrfan, bu Lincoln 11'der oynuyorsa Arda neden oynamıyor?' serzenişleri artık yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.
25.01.2023 Fenerbahçe
N'aptın Jesus! Burak Elmas'ın en iyi transferini istedi Ali Koç hemen harekete geçti
N'aptın Jesus! Burak Elmas'ın en iyi transferini istedi Ali Koç hemen harekete geçti Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve Samet Akaydın'la perdeyi açan Fenerbahçe'de orta saha arayışlarına devam edilirken, Jorge Jesus'un Sarı Lacivertli yönetimden talep ettiği oyuncu Galatasaray camiasında da şaşkınlık yarattı. Gustavo Henrique, Zajc, Bruma, Lemos gibi isimlere veda etmeye hazırlanan Fenerbahçe'nin '1' numara hamlesi dikkat çekerken, Ali Koç'un Avrupa deviyle görüşmelere başladığı bildirildi.
18.01.2023 Galatasaray
Lemos - Bruma derken Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Sözleşmesi resmen feshediliyor
Lemos - Bruma derken Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Sözleşmesi resmen feshediliyor Devre arasında takıma en az 4 takviye yapılmasını isteyen ve Ali Koç'tan stoper, sol bek, yedek kaleci ve forvet talebinde bulunan Jorge Jesus'un tecrübeli futbolcu hakkında yönetime olumsuz rapor sunduğu, Ali Koç'un ise milli oyuncunun sözleşmesini feshetmek için harekete geçtiği bildirildi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan transfer gelişmeleri...
29.12.2022 Fenerbahçe
Ali Koç yıldız golcüye kafayı taktı! 'Transfer edersek şampiyon oluruz'
Ali Koç yıldız golcüye kafayı taktı! 'Transfer edersek şampiyon oluruz' Beşiktaş'ta oynadığı ikinci dönemde Kadıköy'de oynanan derbide şov yapan ve özellikle Lemos'u çok zor durumlara düşüren yıldız futbolcunun Sarı Lacivertli kulübün radarına girmesi camiada da heyecana yol açtı. Emre Belözoğlu'nun Sportif Direktörlük yaptığı dönemde Fenerbahçe'ye imza attırılan Lemos'u hemen hemen her pozisyonda geçen 30 yaşındaki oyuncunun yeniden Süper Lig'e döneceği iddia edilirken, Ali Koç'un da bu transferi yakından takip ettiği bildirildi.
7.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı! Jorge Jesus 5 yıldızı Antalya'ya götürmedi
Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı! Jorge Jesus 5 yıldızı Antalya'ya götürmedi Alanyaspor ve Salernitana ile hazırlık maçlarına çıkacak olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus 5 futbolcuyu kafileye dahil etmedi.
6.12.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus Bruma'yı da oynatsa Lemos'a da şans verse o iki prensinden asla vazgeçmiyor!
Jorge Jesus Bruma'yı da oynatsa Lemos'a da şans verse o iki prensinden asla vazgeçmiyor! Önce Rayo Vallecano ardından Villarreal'le çıktığı Dostluk Turnuvası maçlarında kaldığı yerden devam eden ve iki önemli galibiyet elde eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un hiç vazgeçmediği iki yıldızı dikkatlerden kaçmadı. Bruma, Joshua King, Serdar Dursun, Lemos gibi oyuncularına şans veren Portekizli teknik adam alkış toplarken, hazırlık maçlarının bile ciddiye alınması Sarı Lacivertli yönetimde memnuniyetle karşılandı.
5.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri!
Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri! UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEK Larnaca'yı ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe puanını 7’ye çıkarmak istiyor. Gözler maç tarihine çevrilirken futbolseverler de maç yayının hangi kanalda olacağını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe canlı yayın bilgileri!
6.10.2022 Futbol
Emre Belözoğlu başa bela etti Ali Koç FIFA tehlikesiyle karşı karşıya geldi
Emre Belözoğlu başa bela etti Ali Koç FIFA tehlikesiyle karşı karşıya geldi Süper Lig'de 7 haftada 14 puan toplayan ve Fatih Karagümrük sınavına hazırlanan Fenerbahçe FIFA tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Emre Belözoğlu döneminde transfer edilen ve Jorge Jesus tarafından kadro dışı bırakılan oyuncunun tüm alacaklarını istediği belirtilirken, Başkan Ali Koç'un karşı atağa geçeceği ve tecrübeli futbolcunun sözleşmesini feshedeceği bildirildi.
4.10.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe ikinci ayrılık! Jorge Jesus yüzüne bile bakmamıştı, yeni adresi belli oldu
Fenerbahçe ikinci ayrılık! Jorge Jesus yüzüne bile bakmamıştı, yeni adresi belli oldu Süper Lig'de yeni sezona iyi sonuçlarla başlayan Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadrosunda büyük bir değişime gitmişti. 10'un üzerinde yeni oyuncuyu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, Jorge Jesus ile birlikte hem Türkiye'de hem de Avrupa'da taraftarını memnun etmeyi başardı. Bir yandan da transfer hareketliliği devam eden Fenerbahçe'de Filip Novak'ın ardından bir ayrılık daha gerçekleşiyor. İşte son dakika haberinin detayları…
29.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de peş peşe ayrılıklar! Yeni takımı netleşti...
Fenerbahçe'de peş peşe ayrılıklar! Yeni takımı netleşti... Süper Lig'e Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile iyi süper başlangıç yapan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertlilerde Filip Novak ile yolların ayrılmasının ardından bir isim daha takıma veda ediyor. Yıldız oyuncunun takımdan ayrılması beklenirken, yeni takımının da netleştiği ifade edildi. İşte o isim ve tüm detaylar...
29.09.2022 Fenerbahçe
Bruma, Novak, Lemos derken sürpriz gelişme... Dünkü beraberliğin ardından bir ayrılık daha!
Bruma, Novak, Lemos derken sürpriz gelişme... Dünkü beraberliğin ardından bir ayrılık daha! Bruma, Novak ve Lemos'u kadro dışı bırakarak bu oyuncularla yollarını ayırmak için formül arayışlarına koyulan Fenerbahçe'de bir futbolcu daha eşyalarını topladı. Sarı Lacivertli kulüple sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli orta sahayla kontratın uzatılmaması halinde Ocak'ta 'satıp para kazanma' hamlesini devreye sokmaya hazırlanan Ali Koç'un şimdiden hazırlıklara başladığı öğrenilirken, Jorge Jesus'un da gelişmeleri anbean takip ettiği bildirildi.
16.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 2 ayrılık birden! Ali Koç yarısına bırakmayı kabul etti
Fenerbahçe'de 2 ayrılık birden! Ali Koç yarısına bırakmayı kabul etti Süper Lig'de 6.haftayı BAY olarak geçen ve Alanyaspor maçı hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un kadro dışı bıraktığı futbolcuların yeni adresleri belli oldu. Takımdan ayrılmaları için aldıkları maaşların yarısını ödemeyi kabul eden Ali Koç 'komşudan' gelecek olan müjdeli haberi beklerken, iki oyuncunun eşyalarını topladıkları bildirildi.
12.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Fenerbahçe ile Dinamo Kiev daha önce Şampiyonlar Ligi elemeleri play-off turunda kozlarını paylaşmıştı! Kadıköy'de bu kez UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında karşı karşıya gelecekler... Siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
8.09.2022 İddaa
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi Jorge Jesus'la birlikte şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un ayrılıklar yaşanabileceğini açıklamasının ardından, tecrübeli futbolcu flaş bir hamlede bulundu. Jorge Jesus'un Kayserispor maçında şans vermediği tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
4.09.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Lemos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lemos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.