Lan

Lan

Son dakika lan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.165 lan haberi bulunmuştur. Tüm lan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık Paris'te!
Zeynep Bastık Paris'te! Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Fransa'nın başkenti Paris'te çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Bastık'ın gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
17.04.2024 Magazin
‘Alışverişe çok para harcamam!' Zeynep Bastık yatırımını toprağa yapıyor!
‘Alışverişe çok para harcamam!' Zeynep Bastık yatırımını toprağa yapıyor! Lan şarkısıyla son zamanların en çok dinlenen kadın şarkıcıları arasında yer alan Zeynep Bastık, geçtiğimiz gece Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bastık bütçesini nasıl değerlendirdiğini anlatırken "Toprağa ne kadar yatırım yaparsak o kadar kendimi huzurlu hissederim" ifadelerini kullandı.
4.04.2024 Magazin
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı “Lan” şarkısı ile Türkiye ve dünya müzik listelerinin zirvesine oturan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Radyo D’den Fatih Uslu’ya konuk oldu.
30.03.2024 Magazin
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Magazin
Reval Görüşmeleri Nedir, Özellikleri Nelerdir? Reval Görüşmelerinin Önemi Ve Özellikleri...
Reval Görüşmeleri Nedir, Özellikleri Nelerdir? Reval Görüşmelerinin Önemi Ve Özellikleri... Reval görüşmeleri 9 Haziran 1908 tarihinde Estonya'nın Tallinn kentinde Rus Çarı ile İngiltere Kralı arasında gerçekleştirilmiş olan bir görüşmedir. Reval görüşmelerinin Rusya ve İngiltere açısından birçok farklı nedeni vardır.
10.02.2024 Yaşam
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayisi vahşetinde istenen cezalar belli oldu
Esenyurt'taki tekel bayisi vahşetinde istenen cezalar belli oldu Tekel bayisinde işlenen cinayetler için istenen cezalar belli oldu. Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi baskınıyla ilgili iddianame düzenlendi. İddianamede şüpheliler Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer hakkında Yunus Emre Erzen'in ölümüne ilişkin ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis, Batuhan Bayındır'ın ölümüne yönelik ise müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istenirken, diğer suçlardan da değişen oranlarda hapis cezaları talep edildi.
25.12.2023 Gündem
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Fiyatta anlaşamadığı kiracısını sokak ortasında dövdü
Fiyatta anlaşamadığı kiracısını sokak ortasında dövdü Esenyurt’ta kira ücreti konusunda anlaşamadıkları kiracıyı takip eden baba ve oğlu, şahsı sokak ortasında tekme tokat dövdü.
1.10.2023 Yaşam
Metroda kocasını sevgilisiyle yakaladı! O anlar böyle görüntülendi
Metroda kocasını sevgilisiyle yakaladı! O anlar böyle görüntülendi Bursa'da bir kadın, metroda eşini başka bir kadınla görünce sinirlerine hakim olamadı. Eşinden evinin anahtarını isteyen kadının, "O eve giremeyeceksin bir daha" diye bağırdığı olay, metrodaki yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.
3.08.2023 Yaşam
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler...
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler... Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bir tekel bayiinde meydana gelen olay Türkiye'yi derinden sarstı. İki kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin yeni detaylar ve ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, olayın meydana geldiği tekel bayisinde 2,5 ay öncesine ait yeni görüntülere ve kavganın mart ayında 35 bin liralık bir hilti satışıyla ilgili çıktığı yönünde iddialara ilişkin konuştu.
2.08.2023 Gündem
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan!
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan! Bir gece klübünde sahne alan eski futbolcu Pascal Nouma, Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatarasay'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golleden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının stadyumda çalmasına izin vermesiyle ilgili konuştu. Nouma, Beşiktaş forması giydiği dönemde bir maçta yaptığı el hareketiyle ilgili soruya ise tepki gösterdi.
26.05.2023 Magazin
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan!
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan! Bir gece klübünde sahne alan eski futbolcu Pascal Nouma, Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatarasay'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golleden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının stadyumda çalmasına izin vermesiyle ilgili konuştu. Nouma, Beşiktaş forması giydiği dönemde bir maçta yaptığı el hareketiyle ilgili soruya ise tepki gösterdi.
26.05.2023 Magazin
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin!
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin! Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yakın arkadaşı Müge Işık, ünlü oyuncunun hem Keser’in ailesini dolandırdığını hem de kendi eşi Sönmez Işık’ı ayartmaya çalıştığını öne sürdü.
17.04.2023 Magazin
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündeme geldi. Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Müge Işık’ın, eşi Sönmez Işık’a müstehcen fotoğraflar gönderdiğini öne sürdüğü açıklamalarına tepki gösterdi. Avukatıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Ersubaşı, “Üç gündür çok sistematik bir şekilde tehdit ediliyorum, üstüme iftiralar atılıyor. Hukuk yoluyla cevap veriyorum. Kimse elinin kirini benim üzerimden temizlemesin. Bugüne kadar hiç yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran ve 2 çocuğuna bakan bir anneyim” dedi.
17.04.2023 Magazin
Randevuya geç kalıp, doktoru darbetti! Hasta hakkındaki gerçeği polislerden öğrendi
Randevuya geç kalıp, doktoru darbetti! Hasta hakkındaki gerçeği polislerden öğrendi Elazığ’da randevusuna geç gelen hasta doktorun muayene edeceğini söylemesine rağmen genç doktoru darp etti. Olaya hasta yakınları ve güvenlik görevlileri müdahale ederken, genç doktor şiddet uygulayan kişi ile ilgili öğrendiği gerçek karşısında şoke oldu.
7.01.2023 Yaşam
Müzisyen Mehmet Dudarık'ı öldüresiye dövmüştü! Ablası gerçeği açıkladı, hepsi bahaneymiş
Müzisyen Mehmet Dudarık'ı öldüresiye dövmüştü! Ablası gerçeği açıkladı, hepsi bahaneymiş Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'u darbeden şüpheli Bilge Kaan K, kendisine hakaret ettikleri iddiasıyla iki isimden şikayetçi oldu. Şüphelinin verdiği ifade de 'pes' dedirtti. Öte yandan Mehmet Dudarık’ın ablası çarpıcı açıklamalarda bulunarak olayın gerçek yüzünü anlattı. İşte detaylar...
22.12.2022 Gündem
Eşyalarını yıkatmak istedi olay savcılığa taşındı! "Kocan çenene nasıl dayanıyor?"
Eşyalarını yıkatmak istedi olay savcılığa taşındı! "Kocan çenene nasıl dayanıyor?" Bir halı yıkama şirketiyle anlaşan kadın eşyalarını teslim ettikten sonra toplam ücretin ne kadar olacağını öğrenmek istedi. Firmanın net fiyatı geç bir şekilde söylemesinin ardından yaşananlar duyanları şaşırttı. Eşyalar için istenen ücret ve firma çalışanının kadına yönelik sözleri ile ilgili soruşturma başlatıldı.
19.12.2022 Yaşam
Azerbaycan Milli Meclisi'nden, Fransız Senatosu'nun aldığı yaptırım kararına misilleme
Azerbaycan Milli Meclisi'nden, Fransız Senatosu'nun aldığı yaptırım kararına misilleme Azerbaycan Milli Meclisi, Fransız Senatosu’nun aldığı yaptırım kararına karşılık olarak, Fransız yetkililerin Azerbaycan'daki varlıklarını dondurma ve iki ülke arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkilerin gözden geçirilmesine karar verdi.
16.11.2022 Dünya
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Yargıtay'dan emsal gasp kararı! Dikkat çeken cep telefonu detayı
Yargıtay'dan emsal gasp kararı! Dikkat çeken cep telefonu detayı Sokakta yürüyen iki öğrencinin cebindeki 10'ar lirayı bıçak zoruyla gasp eden sanık, 'Yağma' suçundan 20 sene hapis cezasına çarptırıldı. Yargıtay, sanığın 10 TL ile yetinip, çocukların cep telefonlarını talep etmediği gerekçesiyle cezadan indirim istedi. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay Ceza Genel Kurulu, mağdur öğrencilerin cebinden 10 liranın alınmasının; olayın özelliğine göre indirim yapılmaması gerektirdiğine hükmetti.
21.09.2022 Çalışma Hayatı
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası itiraf: Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim!
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası itiraf: Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim! 17 yıllık eşi Nazan Güneş ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Ufuk Özkan, annesinin evine yerleşti. Oyuncu, "Gelin olarak çıktığım eve tekrar gelin olarak geldim." diyerek, espri yaptı
26.08.2022 Magazin
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım!
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım! Son olarak TRT1'de 'Kalk Gidelim' adlı dizide rol alan Ufuk Özkan, Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak görev yapan Nazan Güneş ile 2005'te nikâh masasına oturmuştu. 17 yıllık evlilik, geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitmişti. Boşanma sonrası 'Sadece evleri ayırdık" diyen Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraf ile kafaları karıştırdı. Yıllar öncesine ait bir kareyi paylaşan oyuncu, kendine nasihatte bulundu.
23.08.2022 Magazin
Gazeteci Latif Şimşek'i darbeden şüphelinin ifadesi ortaya çıktı!
Gazeteci Latif Şimşek'i darbeden şüphelinin ifadesi ortaya çıktı! Gazeteci Latif Şimşek'i televizyon programında çıkan tartışma sonrasında darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen Emrah Topal'ın (41) ifadesi ortaya çıktı. Topal ifadesinde, "Müdahale etmek istedim ancak aşırı tahriklerinden dolayı öfkeme yenildim ve şahsa fiziki müdahalede bulundum. Daha sonra da orada bulunan kişiler araya girdi sakinleştim ve kanal binasından ayrıldım. Haberlerden Latif Şimşek'in şikayetçi olduğunu öğrenince kendim gelip teslim oldum. Bir anlık sinirlilik hali ile yaşanan bir olaydır" dedi.
8.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.