La Plaj

La Plaj

Son dakika La Plaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan La Plaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını La Plaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

La Plaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan la plaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 la plaj haberi bulunmuştur. Tüm la plaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyük yalan ortaya çıktı!
Büyük yalan ortaya çıktı! Hadise, Bodrum-Yalıkavak'ta 2 milyon Euro'ya (10 milyon TL) villa satın aldığı iddiaları asılsız çıktı. Şarkıcı, evin bulunduğu sitenin sadece tanıtımını yapacak.
30.04.2018 Magazin
Borç da benim haciz de!
Borç da benim haciz de! Hülya Açıkgöz, kendi boçları yüzünden kardeşi Hadise hakkında haciz işletimi başlatılması karşısında şu açıklamayı yaptı: “Haciz de benim savaş da. Hadise ile ilgisi yok!”
27.04.2018 Magazin
Hadise'nin Bodrum'daki plajı yerle bir edildi!
Hadise'nin Bodrum'daki plajı yerle bir edildi! İki yıl önce Bodrum'da La Plaj'ı açan Hadise, mal sahibi ile davalık oldu. Dava bitmeden, ruhsatsız olduğu iddia edilen plaj, önceki gün yıkıldı.
25.04.2018 Magazin
Paralar nereye gitti?
Paralar nereye gitti? Üstüne mal varlığı olmadığı ortaya çıkan Hadise’nin astronomik birikimini yurt dışına yaptığı iddia ediliyor
27.03.2018 Magazin
Hadise sezonu kapattı
Hadise sezonu kapattı Bu yıl Gülşen ve Demet Akalın’ın dönüşümlü olarak sahne aldığı La Plaj sezonu Hadise ile kapattı. Ablası Hülya Açıkgöz’ün sahibi olduğu mekanı kapatan Hadise, “İş dünyası erkeklerin elinde, bir kadın olarak Hülya’nın başarısını tebrik ediyorum” dedi
3.09.2017 Magazin
Sahnede zafer sevinci
Sahnede zafer sevinci 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sahnede olan ünlü isimler, bayraklar ve marşlar eşliğinde halkın coşkusunu paylaştı
31.08.2017 Magazin
Bebeğinizi öptürmeyin!
Bebeğinizi öptürmeyin! Gülşen, önceki gün Yalıkavak’daki La Plaj’da sahneye çıktı.
30.08.2017 Magazin
Sivrisinekleri analiz ettik
Sivrisinekleri analiz ettik Demet Akalın ile Okan Kurt, Bodrum La Plaj’da el ele kamera karşısına geçti.
26.08.2017 Magazin
Kadınların gücünü gösterdik
Kadınların gücünü gösterdik Ablası ile sahibi olduğu La Plaj’da sahne alan Hadise, yaz sezonunu değerlendirdi. Hadise, “Bu yaz ablam Hülya, ben, Demet (Akalın) ve Gülşen ile La Plaj’da işler yaptı. 4 kadın gücünü birleştirdik” dedi
20.08.2017 Magazin
Bu işin peşini bırakmam!
Bu işin peşini bırakmam! Demet Akalın önceki gün Yalıkavak La Plaj’da sahne aldı. Performansıyla tatilcileri coşturan şarkıcı, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.
12.08.2017 Magazin
İçimden alev çıktı
İçimden alev çıktı Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile Bodrum’daki La Plaj’da sahneye çıktı.
11.08.2017 Magazin
Demet Akalın'dan eşine: Hadsiz...
Demet Akalın'dan eşine: Hadsiz... Demet Akalın önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki 'La Plaj'da sahneye çıktı. Eşi Okan Kurt'un kulüplerde DJ'lik yapması, tek program karşılığında 15 bin TL kazanması üzerine yorum yaptı.
7.08.2017 Magazin
Kolay kadın değilim
Kolay kadın değilim Hadise önceki gün ablası Hülya Açıkgöz’ün ortağı olduğu Yalıkavak La Plaj’da sahne aldı.
5.08.2017 Magazin
Eurovision'a Edis gitmeli
Eurovision'a Edis gitmeli Gülşen Yalıkavak’daki La Plaj’da eşi Ozan Çolakoğlu ile beraber sahne aldı.
4.08.2017 Magazin
Bu sefer olmadı Hadise!
Bu sefer olmadı Hadise! Hadise önceki gün ablası Hülya Açıkgöz’ün işlettiği Bodrum’daki ‘La Plaj’da pembe bir tulumla sahneye çıktı.
31.07.2017 Magazin
Okan'a teklif var
Okan'a teklif var Demet Akalın önceki gün Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’ün sahibi olduğu Yalıkavak La Plaj’da sahne aldı.
29.07.2017 Magazin
Önce süt sonra sahne
Önce süt sonra sahne Hadise, sahibi olduğu Yalıkavak La Plaj’ın mülk sahibiyle sorunlar yaşamış, kira sözleşmesi fesh edilmişti.
21.07.2017 Magazin
Kilolar yüzünden denize giresim yok
Kilolar yüzünden denize giresim yok Bodrum Yalıkavak’da La Plaj’da sahneye çıkan Demet Akalın, “Masrafsız sanatçıyım. Evim, arabam her şeyim var Bodrum’da. Böyle bir mekan açmayı düşünmüyorum” dedi
7.07.2017 Magazin
40° sıcakta montla
40° sıcakta montla Hadise, ablasıyla işlettiği Bodrum’daki La Plaj’da sahneye çıktı.
3.07.2017 Magazin
Emzirme saatim geldi
Emzirme saatim geldi Gülşen, Bodrum Yalıkavak’daki La Plaj’da eşi Ozan Çolakoğlu ile beraber sahne aldı.
1.07.2017 Magazin
DJ Okan
DJ Okan Demet Akalın, Hadise’nin ablasıyla işlettiği La Plaj’da sahneye çıktı.
30.06.2017 Magazin
Gülşen’in sesi kısıldı! Zabıtalar...
Gülşen’in sesi kısıldı! Zabıtalar... Popçu Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile Bodrum La Plaj’da sahneye çıktı.
27.06.2017 Magazin
Hadise: Açıkgöz değilim!
Hadise: Açıkgöz değilim! Şarkıcı Hadise, ablasıyla birlikte işlettiği Bodrum La Plaj’da fiyatları yüksek bulanlara ve albüm stylingini kardeşiyle yapmasını eleştirenlere cevap verdi
27.06.2017 Magazin
Havalı beach'ler birbiriyle yarışıyor
Havalı beach'ler birbiriyle yarışıyor Kalitesi, happy hour partileri ve gösterişli localarıyla birbiriyle yarışan Bodrum ve Çeşme plajlarının giriş ücretleri 50 TL ve 150 TL arası değişiyor. Yemekleri ise 84 TL ye kadar çıkıyor.
24.06.2017 Arşiv
Plajda köpek 'Hadise'si
Plajda köpek 'Hadise'si Hadise, ablası Hülya Açıkgöz ile işlettiği Bodrum’daki La Plaj’da tatil sezonunu açtı.
18.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

La Plaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki la plaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.