Kyk Personel Alımı

Kyk Personel Alımı

Son dakika kyk personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kyk personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kyk personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kyk Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kyk personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 kyk personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm kyk personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
KYK 500 memur alımı başvurularında son gün!
KYK 500 memur alımı başvurularında son gün! Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) personel alımı başvuruları bugün sona eriyor. KYK 500 memur alımı başvurularında son saatlere girildi. Peki, Peki, GSB memur alımı başvurusu nasıl yapılır? KYK 500 memur alımı başvuru şartları ve başvuru ekranı...
20.01.2021 Personel Alımı
YURTKUR memur alımı başvuru süreci başladı! 63 ilde 500 GSB KYK memur alımı 2021 şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır, hangi illere alım yapılacak?
YURTKUR memur alımı başvuru süreci başladı! 63 ilde 500 GSB KYK memur alımı 2021 şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır, hangi illere alım yapılacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, KYK yurt personeli olarak 500 memur alımı yapacağını duyurdu. 04 Ocak'ta başlayan KYK 500 yüz yurt yönetim personeli alımı başvuruları 20 Ocak tarihine kadar tamamlanacak. Başvuru şartları arasında 2020 yılı KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmakta bulunuyor. İşte, GSB KYK personel alımı başvuru şartları ve başvuru işlemleriyle ilgili detaylı bilgiler.
6.01.2021 Personel Alımı
KYK memur alımı basvuru.gsb.gov.tr üzerinden başladı! Memur alımı 2021 (Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli KYK 500 personel alımı)
KYK memur alımı basvuru.gsb.gov.tr üzerinden başladı! Memur alımı 2021 (Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli KYK 500 personel alımı) KYK personel alımı başvuruları başladı. KYK 500 memur alımı yapacak. 2021 Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Kredi Yurtlar Kurumu 500 memur alımı 63 şehirde olacak. 2020 KPSS B grubu KPSSP3 puan türünden en az 60 puan şartı aranan KYK memur alımı ilanı yoğun ilgi görüyor.
4.01.2021 Personel Alımı
KYK personel alımı başvuruları başlıyor! KYK personel alımı 2021 başvuru şartları!
KYK personel alımı başvuruları başlıyor! KYK personel alımı 2021 başvuru şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere pek çok şehirde 4-B yurt yönetim personeli alıyor. KYK personel alımı başvuruları 4 Ocak'ta başlıyor. Peki, KYK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurt personeli alımı başvuru şartları...
29.12.2020 Personel Alımı
KYK personel alımı 2020! Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK'ya personel alacak!
KYK personel alımı 2020! Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK'ya personel alacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere pek çok şehirde 4-B yurt yönetim personeli alıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt yönetim personeli ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt personeli alımı başvuru şartları...
14.12.2020 Personel Alımı
KYK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde çok sık araştırılıyor. KYK çeşitli bölümler için 1220 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Peki KYK hangi bölümlere personel alacak? Sonuçlar ne zaman belli olacak?
28.05.2018 Gündem
KYK personel alımı sonuçları açıklandı! KYK başvuru sorgulama...
KYK personel alımı sonuçları açıklandı! KYK başvuru sorgulama... Gençlik ve Spor Bakanlığı geçtiğimiz günlerde 1044 personel alacağını duyurmuş ve başvuruları değerlendirdi. KYK başvuru sonuçları dün açıklandı. Peki kimler KYK personeli olabilecek? İşte KYK başvuru sorgulama ekranı...
29.09.2021 Gündem
KYK personel alımı için sonuçlar ne zaman belli olacak?
KYK personel alımı için sonuçlar ne zaman belli olacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine 1044 personel alacağını açıklamıştı. KYK sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının ise açıklanıp açıklanmadığı merak konusu... Heyecanla beklenen KYK başvuru sonuçları ile ilgili güncel durum haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık personeli alımı branş dağılımı ve atama şartları belli oldu mu?
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık personeli alımı branş dağılımı ve atama şartları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı personel alımı için gözler başvuru tarihine çevrildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın duyurduğu Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ilanı için meraklı bekleyiş devam ediyor. Binlerce sağlık personeli atama başvurularının ne zaman alınacağını araştırıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık personeli alımı branş dağılımı ve atama şartları belli oldu mu? İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına ilişkim tüm detaylar…
9.10.2022 Personel Alımı
Türkiye genelinde 45 bin personel alımı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın teşvikleri belli oldu! İşte il il personel alımı yapacak teşvikler!
Türkiye genelinde 45 bin personel alımı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın teşvikleri belli oldu! İşte il il personel alımı yapacak teşvikler! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan yatırım ve teşvik belgesi alan pek çok şirket aynı zamanda bulundukları bölge ve illerde istihdama da kapı aralıyor. 9 Ekim 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan teşvik listelerinde istihdam edilecek personel listeleri de yer alıyor. Teşvik verilen şirketler bulundukları illerde personel alımları yapacak. İşte il il teşvik alan şirketler ve istihdam edecekleri personel sayıları!
9.10.2022 Personel Alımı
KYK’ya 1200 yurt yönetim personeli alınacak! 81 ilde alım yapılacak! İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru şartları!
KYK’ya 1200 yurt yönetim personeli alınacak! 81 ilde alım yapılacak! İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Kredi Yurtlar Kurumu’na 1200 yurt yönetim personeli alınacak. 81 ilde yapılacak personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru şartları ve adaylarda aranılan şartlar ilanda yayımlandı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? KYK yurt yönetim personeli alımı şartları ne? İşte sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı ilanı detaylar…
9.10.2022 Personel Alımı
KYK 500 personel alımı sözlü sınav tarihi belli oldu! KYK sözlü sınav (mülakat) ne zaman?
KYK 500 personel alımı sözlü sınav tarihi belli oldu! KYK sözlü sınav (mülakat) ne zaman? KYK 500 personel alımı sözlü sınav duyurusu yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'ne alınacak 500 yurt yönetim personelin sözlü sınav tarihleri belli oldu. KYK sözlü sınav (mülakat) ne zaman?
4.03.2021 Personel Alımı
254 kişi işe alınacaktı  tam 16 bin kişi başvurdu
254 kişi işe alınacaktı tam 16 bin kişi başvurdu Sivas’ta, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda çalıştırılmak üzere alınacak 254 daimi işçinin belirlenmesi için başvuru yapan 15 bin 723 kişi arasında kura çekildi.
3.09.2018 Yaşam
40 kişilik iş için 2 bin 772 kişi başvurdu
40 kişilik iş için 2 bin 772 kişi başvurdu ISPARTA'da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda çalıştırılmak üzere 40 kişilik temizlik personeli alımı için 2 bin 772 kişi başvuruda bulundu.
3.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İki bakanlık birleştirilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İki bakanlık birleştirilecek Emine Erdoğan'ın sahur daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelen gençlere sürpriz yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da programa katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salona girdiğini gören gençler ise onu alkışlarla karşıladı. Erdoğan, daha sonra programa katılan öğrencilerin sorularını yanıtladı. Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının birleştirileceğini de açıkladı.
7.06.2018 Siyaset
YÖK ve KYK 1220 kişiyi işe alacak
YÖK ve KYK 1220 kişiyi işe alacak Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), psikolog, diyetisyen, şoför, büro ve yurt yönetim personelinin arasında bulunduğu bin 220 kişiye istihdam sağlayacak.
6.05.2018 Ekonomi
KYK memur alımları bugün sona eriyor!
KYK memur alımları bugün sona eriyor! Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) tarafından Türkiye genelinde yapacağı personel alımı için başvuru işlemleri 5 Nisan 2017 tarihinde başladı. Başvurular 14 Nisan’da yani bugün sona erecek. Başvuru işlemleri ile ilgili detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
KYK memur alım başvuruları ne zaman sona erecek?
KYK memur alım başvuruları ne zaman sona erecek? KYK tarafından, Türkiye genelinde 1044 kadro için personel alımı yapılacak. Personel dağılımı ihtiyaç duyulan merkezlere göre yapılacak. KYK memur alım başvuruları ne zaman sona erecek? Başvurular ile ilgili detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
KYK memur alımları için başvurular başladı! KYK başvurusu nasıl yapılır?
KYK memur alımları için başvurular başladı! KYK başvurusu nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 personel alacağını duyurmuştu. KYK memur alımları için başvurular dün itibariyle başladı. Peki KYK başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte tüm merak edilen soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
KYK memur alımı başvuruları başladı! Şartlar neler?
KYK memur alımı başvuruları başladı! Şartlar neler? Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) bünyesinde istihdam edilecek 1044 personel alımı başladı. 601 kadın 443 erkek personelin alınacağı KYK memur alımı şartları belirlendi. İşte il ilk KYK memur alım sayıları ve belirlenen şartlar...
29.09.2021 Gündem
KYK bin 403 personel alımı yapacak!
KYK bin 403 personel alımı yapacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere bin 403 sözleşmeli eleman alacağını duyurdu.Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuru yapanlar arasından KPSSP3 puanı en yüksek olan adaydan başlayarak alım yapılacak. İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kyk Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kyk personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.