Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kut'ül Amare Zaferi mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kut'ül Amare Zaferi mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kut'ül Amare Zaferi'nin 104. yıl dönümünü kutladı.
29.04.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kut'ül Amare' dizisinin tanıtımına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kut'ül Amare' dizisinin tanıtımına katıldı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile katıldığı "Kut'ül Amare" dizisinin tanıtımında, dizinin ilk bölümünün gösterimi gerçekleştirildi.
16.01.2018 Gündem
Erdoğan, twitter ve facebook üzerinden şifreli mesaj verdi
Erdoğan, twitter ve facebook üzerinden şifreli mesaj verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kutül Amare Zaferi’nin 100. Yılı nedeniyle düzenlenen tören çerçevesinde sosyal medya üzerinden de mesaj vermeyi tercih etti. Erdoğan’ın, twitter ve facebook üzerinden verdiği mesajların zamanlaması ve kodlara dayalı olması ise dikkat çekiciydi.
29.09.2021 Gündem
İngilizler'in gözünden Kut-ül Amare zaferi
İngilizler'in gözünden Kut-ül Amare zaferi Savaş günlerinden ilk kez ortaya çıkan görüntüleri de paylaşan İngiliz yazar, Kut-ül Amare Kuşatması'nda Türklerin İngilizleri nasıl bozguna uğrattığını yazdı.
29.04.2016 Yaşam
Kut'ül Amare Zaferi ne zaman kutlanacak?
Kut'ül Amare Zaferi ne zaman kutlanacak? Kut'ül Amare Zaferi ne zaman kutlanacak? Tarihimizin en şanlı destansı zaferlerinden biri olan Kut'ul Amare Zaferi hakkında merak edilenleri sizin için derledik. Kut'ül Amare kuşatması ne zaman gerçekleşmiştir? Şanlı zaferlerimizden olan Kut'ul Amare Zaferi hakkında tüm detaylar haberimizde..
29.09.2021 Gündem