Kurabiye

Kurabiye

Son dakika kurabiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurabiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurabiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurabiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurabiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 359 kurabiye haberi bulunmuştur. Tüm kurabiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Hafta sonu işletmelere boykot! Vatandaşlar 110 TL'lik kurabiye sonrası harekete geçti
Hafta sonu işletmelere boykot! Vatandaşlar 110 TL'lik kurabiye sonrası harekete geçti Tüketiciler, lokanta ve kafelerdeki yüksek fiyat artışlarına karşı sosyal medyada bir araya geldi ve hafta sonu işletmeleri boykot etme kararı aldı. Bu süreçte tanesi 110 lira olan kurabiye de gündemde yer edinmişti. O fırının sahibi konuştu...
20.04.2024 Ekonomi
Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara boykot çağrısı! Bir kurabiye 100 lira olur mu?
Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara boykot çağrısı! Bir kurabiye 100 lira olur mu? Ödedikleri hesapların fişlerini sosyal medyadan paylaşarak duruma isyan eden vatandaşlar, yemek sektöründeki bu kontrolsüzlüğe acil çözüm getirilmesi çağrısında bulunuyor.
18.04.2024 Gündem
1 yaşındaki bebeğin boğazına kurabiye takıldı annesi şoka girdi! Heimlich manevrası hayata döndürdü
1 yaşındaki bebeğin boğazına kurabiye takıldı annesi şoka girdi! Heimlich manevrası hayata döndürdü Bursa'da bir kafede boğazına kurabiye takılan 1 yaşındaki bebek, işletme sahibi Sedat Kapan’ın uyguladığı Heimlich manevrasıyla boğulmaktan kurtuldu. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, Kapan, "Özellikle bizler gibi gıda sektöründe iş yapan yöneticiler ve çalışanların kesinlikle bu eğitimi alması lazım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Yağ İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Yağ Barındıran Gıdalar Listesi...
Yağ İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Yağ Barındıran Gıdalar Listesi... Sağlıklı beslenme ve diyet söz konusu olduğunda önemli olan beslenme listesinde bulunan yağın türüdür. Yeni yapılan araştırmalar az yağlı diyetler yerine sağlıklı yağlardan zengin beslenme listelerinin uygulanmasını tavsiye etmektedir.
3.01.2024 Sağlık
Tarçınlı yılbaşı kurabiyesi | Gingerbread kurabiye tarifi, yapımı ve malzemeleri: Zencefilli kurabiye adam ve yılbaşı ağacı nasıl yapılır? Yılbaşı kurabiyesi
Tarçınlı yılbaşı kurabiyesi | Gingerbread kurabiye tarifi, yapımı ve malzemeleri: Zencefilli kurabiye adam ve yılbaşı ağacı nasıl yapılır? Yılbaşı kurabiyesi Gingerbread, Batı mutfağında köklü bir geleneksel lezzet olarak bilinir. Zencefilli kurabiye, sadece Birleşik Krallık'ta değil, aynı zamanda Man Adası, Avustralya, Yeni Zelanda ve eski İngiliz İmparatorluğu'nun birçok köşesinde yaygın olarak tüketilir ve sevilir. Bu lezzetli kurabiyeler genellikle "zencefil fıstığı" olarak adlandırılır. Birleşik Krallık'tan Man Adası'na, Avustralya'dan Yeni Zelanda'ya kadar, zencefilli kurabiyelerin eşsiz tadı ve baharatlı aroması, tatlı bir nostalji ve kutlamaların vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Peki, Gingerbread kurabiye nasıl yapılır? Yılbaşında neden gingerbread kurabiye yapılır? İşte Zencefilli tarçınlı pekmezli yılbaşı kurabiyesinin malzemeleri ve yapımı
30.12.2023 Gündem
Badem Kaç Kalori? Badem Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Badem Kaç Kalori? Badem Besin Değerleri Ve Kalorisi... Badem Dünya'nın neredeyse her yerinde yetişmektedir. Asya'ya özgü olan bademin tazesine çağla denmektedir. Badem çerez olarak tüketilebilir. Aynı zamanda badem keklerde, kurabiyelerde, tatlılarda da kullanılmaktadır. Badem yaygın olarak Suriye, Lübnan, Ürdün, Türkiye gibi ülkelerde yetişmektedir. 
15.12.2023 Sağlık
Kurabiyeleri bayatlasa da yiyebilirsiniz! İşte altın formül
Kurabiyeleri bayatlasa da yiyebilirsiniz! İşte altın formül Bayatlamalarından endişe etmeden artık istediğiniz kadar kurabiye yapabilirsiniz. Hiçbir şey, bayat bir kurabiyeyi ısırmak kadar kötü olamaz. Peki, size kurabiyelerinizi canlandıracak ve yeniden yumuşak, lezzetli pişmiş atıştırmalıklar sunacak bir tüyodan bahsetsek; ekmek!
1.08.2023 Gündem
Bayramda kuru pastaya yoğun ilgi: Vatandaşların taleplerini yetiştirmeye çalışıyoruz
Bayramda kuru pastaya yoğun ilgi: Vatandaşların taleplerini yetiştirmeye çalışıyoruz Gaziantep’te kurban bayramının gelmesiyle birlikte pastanelerde kuru pastaya ilgi arttı.
27.06.2023 Ekonomi
Komşuları bu kurabiyenin tadıyla çatlatın! Çayın yanında ağızda dağılacak elmalı kurabiye tarifi
Komşuları bu kurabiyenin tadıyla çatlatın! Çayın yanında ağızda dağılacak elmalı kurabiye tarifi Elmalı kurabiyeyi en iyi annem yapar diyenleri bir kenara alalım. Mesire alanlarını dolduracaklar için bu kurabiye altın değerinde. Mangal sonrası demlenen çayın yanında ağzınıda dağılacak elmalı kurabiyenin tadı damakta kalıyor. Yapmanın kolay olması da işinize gelecek. İşte sihirli noktalarıyla elmalı kurabiye tarifi...
30.05.2023 Gündem
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu İki çocuk sahibi kadının yaşadıkları ülkede gündem oldu. Avustralya’nın Victoria bölgesinde bulunan küçük bir şehir olan Walpeup’ta yaşayan Rebecca ve Noel Payne çifti korkunç bir olayın başrollerinin isimleri oldu. Kurabiye canavarı katil diye adlandırılan kadın yaşanan olayların ardından kahraman ilan edildi.
22.05.2023 Dünya
Sıla Gençoğlu'ndan romantik kutlama: Hayat bugün nereden baksan öpücük ve kurabiye
Sıla Gençoğlu'ndan romantik kutlama: Hayat bugün nereden baksan öpücük ve kurabiye Oyuncu İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Sıla Gençoğlu, 39 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü, "Yeni yaşın kutlu olsun sevgilim. Her yeni günün, gecen coşkuyla, bollukla, bereketle, sağlıkla kutlu olsun" sözleriyle kutladı. Ünlü şarkıcının paylaşımına beğeni yağdı.
11.05.2023 Magazin
Arda'nın Mutfağı 173. bölüm fragmanı yayında!
Arda'nın Mutfağı 173. bölüm fragmanı yayında! Programın bu bölümünde Fırında Tavuk Şiş, Vardabit ve Tahinli Susamlı Kurabiye tarifleri ekrana gelecek.
26.04.2023 Televizyon
Evinizi mis gibi ıslak kurabiye kokusu sarsın! Tam ölçüsünde esmer kurabiye tarifi
Evinizi mis gibi ıslak kurabiye kokusu sarsın! Tam ölçüsünde esmer kurabiye tarifi Soğuk kış günlerinde evinizi mis gibi ıslak kurabiye kokusu sarsın. Kakao sevmeyenlerin bile ağzının suyunu akıtan ıslak kurabiyenin yanında bir finca kahve de varsa zaman dursun isteyeceksiniz. Bu tarifte sıcak kurabiyelerin ıslatılması kakao tadını yoğunlaştırıyor. Peki browni tadında ıslak kurabiye nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?
30.01.2023 Gündem
22 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 22-28 Ekim 2022 indirimli ürünleri neler? 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu!
22 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 22-28 Ekim 2022 indirimli ürünleri neler? 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu! 22 Ekim A101 indirimleri merakla takip ediliyor. A101 22 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. A101 22-28 Ekim tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kataloğunda yine birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini aldı, alıcısını bekliyor. İşte 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu…
22.10.2022 Ekonomi
Uzmanlardan kritik uyarı geldi: Okul korkusu ve reddine neden oluyor
Uzmanlardan kritik uyarı geldi: Okul korkusu ve reddine neden oluyor Milyonlarca öğrenci için ders zili çaldı. Uzun bir yaz tatilinin ardından okula geçiş süreci uyumu da zorlaştırıyor. Çocukların uyum sorunu uykudan, beslenmeye, oyun sürecinden televizyon izleme vakitlerine kadar pek çok şeyi baştan değiştirecek. Okul, sorumluluk ve düzeni getirirken yazın getirdiği rahatlığın yerini kuralların eşlik ettiği okul dönemi yer alacak. Aileler tatil sonrası rutine dönme konusunda endişe yaşarken uzmanlardan da uyarılar geldi. Uzman Psikolog Melis Tiftikci ve Diyetisyen Duygu Çiçek’le uyum süreci ve beslenme konusunda konuştuk. İşte okula dönüşü kolaylaştıracak ve beslenme düzeni oluşturacak tüyolar…
12.09.2022 Eğitim
Üst geçitteki şüpheli valizden kurabiye çıktı
Üst geçitteki şüpheli valizden kurabiye çıktı Antalya'da üst geçitte bırakılan şüpheli valiz, tedirginliğe yol açtı. Polis önlem alırken, bazıları tüm uyarılara karşın üst geçidi kullanıp koşarak karşıya geçti. Bomba uzmanı ekipler tarafından açılan valizden 3 kutu kurabiye çıktı.
25.08.2022 Yaşam
Tatilde kilo almamak için 5 öneri
Tatilde kilo almamak için 5 öneri   Birçok insan tatilden evine kilo alarak dönüyor. Tatilde yapılan bazı hataların rutin beslenme düzenini bozduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Başak İnsel Aydın, tatilde yeme-içmeyi abartmayıp eve kilo alarak dönmemenin 5 yolunu açıkladı:
12.07.2022 Sağlık
YKS öncesi ve sınav günü nasıl beslenmeli? Zihni çalıştıran yiyecekler neler? Sınav öncesi kahvaltı önerileri!
YKS öncesi ve sınav günü nasıl beslenmeli? Zihni çalıştıran yiyecekler neler? Sınav öncesi kahvaltı önerileri! YKS’ye kısa bir süre kala uzmanlardan YKS öncesi ve sonrası öneriler gelmeye devam ediyor. Bu önerilerin başında da sınav günü beslenmesi geliyor. Başta sindirim sistemi olmak üzere, beyni etkileyen yiyeceklerin olumlu olusuz tarafları sınav günü adayları pek çok açıdan etkileyebilir. YKS günü kahvaltıda hangi yiyeceklerin tercih edileceği, zihni çalıştıracak yiyeceklerin hangileri olduğu pek çok aile tarafından merak edilen konuların başında geliyor. Peki, YKS öncesi ve sınav günü nasıl beslenmeli? Zihni çalıştıran yiyecekler neler? YKS günü hangi yiyecekleri tüketmeli? Beyin sağlığını destekleyen besinler neler? YKS günü kahvaltı nasıl olmalı? Uzm. Dyt. İrem Aksoy sınav öncesi kahvaltı önerilerini paylaştı.
16.06.2022 Sağlık
Elmalı Turta Tarifi: Elmalı kafes turta nasıl yapılır?
Elmalı Turta Tarifi: Elmalı kafes turta nasıl yapılır? Fırından yeni çıkmış elmalı turta gibisi yoktur. Hem tarçının hem de kurabiye hamurunun o mis kokusu eve dağılır. İster bahar ayları olsun ister kış her mevsim büyük bir iştahla tükettiğimiz elmalı turta pek çok kişinin tüketmeyi sevdiği hamur işlerinden biri. Özellikle 5 çaylarının en sevilen tariflerinden olan elmalı turta, iftar sonrası çay saatinde sıklıkla tercih ediliyor. Peki, Elmalı kafes turta nasıl yapılır? İşte elmalı turta tarifi ve yapılışı!
24.04.2022 Ramazan
Kadayıflı muhallebi tarifi: Kadayıflı muhallebi nasıl yapılır? İşte hafif tatlı tarifi kadayıflı muhallebi yapılışı!
Kadayıflı muhallebi tarifi: Kadayıflı muhallebi nasıl yapılır? İşte hafif tatlı tarifi kadayıflı muhallebi yapılışı! İftara kolay, pratik ve hızlı hazırlanabilecek tatlı tarifi arayanlar buraya. Türk Mutfağı’nın en sevilen lezzeti kadayıftan, nefis muhallebili kadayıf tarifini sizin için hazırladık. Peki, Kadayıflı muhallebi nasıl yapılır? Akşama tatlı ne yapsam diyor, hafif tatlı tarifi arıyorsanız işte tüm püf noktalarıyla kadayıflı muhallebi tarifi ve yapılışı…
11.04.2022 Ramazan
Ramazanda Pratik Beyti Tarifi: Evde beyti nasıl yapılır?
Ramazanda Pratik Beyti Tarifi: Evde beyti nasıl yapılır? Ramazan ayı içerisinde pek çok kişi birbirinden farklı tarifler deneyerek iftar sofralarını hazırlıyor. En sevilen kebap çeşitlerinden biri olan beyti ise evde kolaylıkla yapılabilen yemeklerden biridir. Beyti yapılışı, kolay ve malzeme bakımından kolay ulaşılabilir ürünler ile yapılabiliyor. Patlıcanlı beyti ve sade beyti gibi çeşitleri de kişilerin damak zevklerine göre farklılık gösterebiliyor. Peki, Evde beyti nasıl yapılır? Beyti için gerekli olan malzemeler neler? İşte beyti tarifi ve yapılışı…
11.04.2022 Ramazan Sofrası
Ramazan’a özel şekerpare tarifi: Şekerpare nasıl yapılır?
Ramazan’a özel şekerpare tarifi: Şekerpare nasıl yapılır? Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmez tatlılarından olan şekerpare, hem kolay tarifi hem de lezzetiyle pek çok kişi tarafından tercih edilen tatlıların başında geliyor. Yapılışıyla zahmetsiz olan şekerpare değişik sunum teknikleriyle de göz dolduran nefis tatlılardan biri. Peki, Pastane usulü şekerpare nasıl yapılır? İftara pratik tatlı tarifi arıyor, akşama ne yapsam diyorsanız işte şekerpare yapımı ve tarifi…
11.04.2022 Ramazan
Elmalı Kurabiye Tarifi: Elmalı kurabiye nasıl yapılır?
Elmalı Kurabiye Tarifi: Elmalı kurabiye nasıl yapılır? Elmalı kurabiye, elma, tarçın ve cevizin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan müthiş lezzetlerden biri. Sık sık yapılan kurabiyelerden olan elmalı kurabiye, akşam çaylarının olmazsa olmazıdır. Ramazan ayında iftar sonrası çayla birlikte tüketebileceğiniz nefis bir elmalı kurabiye tarifi hazırladık. Peki, Elmalı kurabiye nasıl yapılır? İşte Elmalı kurabiye yapılışı ve tarifi!
11.04.2022 Ramazan
Arda ile Omuz Omuza 113. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 113. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu şarkıcı Bedük, tarifi dinleyerek "Su Muhallebili Kurabiye" yapmaya çalışacak.
20.01.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kurabiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurabiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.