Küpeli

Küpeli

Son dakika küpeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küpeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küpeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küpeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küpeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 küpeli haberi bulunmuştur. Tüm küpeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da girişimcilere 3 milyon Euro hibe desteği! Yeni proje tanıtıldı
Adana'da girişimcilere 3 milyon Euro hibe desteği! Yeni proje tanıtıldı Avrupa Birliği tarafından fonlanan, Dünya Bankası koordinasyonuyla, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen SEECO projesinin, Adana ve Mersin’de Çukurova Kalkınma Ajansı iş birliğiyle yürütülen Kuluçka ve Hızlandırma Destek Programları, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
10.03.2024 Adana
Gabar Dağı'nda ne kadar petrol bulundu? Gabar petrolü değeri ne kadar? (1 varil petrol kaç lira?)
Gabar Dağı'nda ne kadar petrol bulundu? Gabar petrolü değeri ne kadar? (1 varil petrol kaç lira?) Gabar Dağı'nda bulunduğu müjdelenen petrol hakkında vatandaşların araştırmaları başladı. Diğer adı Küpeli Dağı olan Gabar'da bulunan petrolün 150 milyon varilin üzerinde olduğunu söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Esma Çevik bölgesinde bulunan petrolün değerini açıkladı. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Gabar petrolünün Suudi Arabistan kalitesinde petrol olduğunu söyledi. Peki Gabar'da ne kadar petrol bulundu? Gabar Dağı nerede? İşte detaylar...
2.05.2023 Gündem
Köpeğin saldırısına uğrayan Emir Mete Durna hayatını kaybetti! Skandal ortaya çıktı
Köpeğin saldırısına uğrayan Emir Mete Durna hayatını kaybetti! Skandal ortaya çıktı Korkunç olay Van’ın Tuşba ilçesinde yaşandı. Arkadaşlarıyla top oynayan 4'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Mete Durna, köpeğinin saldırısına uğradı. Feci şekilde ısırılan Durna, kaldırıldığı hastanede hayata tutunamadı. Emniyet Müdürlüğü’nden olayla ilgili bir son dakika açıklaması gelirken, köpeğin sahibini ifadesi ortaya çıktı. Görgü tanıkları ise o anları anlattı.
31.01.2023 Yaşam
Kars'ta bir otelin asma tavanı çöktü; 32 yaralı
Kars'ta bir otelin asma tavanı çöktü; 32 yaralı Kars'ta, Sarıkamış Harekatı'nın 108’inci yıldönümü dolayısıyla hazırlanan belgeselin gala gösteriminin yapılacağı salonun asma tavanı çöktü. Çökme sonucu yaralanan çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Kars Sarıkamış'ta bir otelin tavanının çökmesi sonucu 32 kişi yaralandı” dedi.
7.01.2023 Yaşam
Konya'daki barınak vahşetinin sanıklarına tahliye kararı
Konya'daki barınak vahşetinin sanıklarına tahliye kararı Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde, köpeğin kürekle öldürülmesi olayıyla ilgili davada; mahkeme heyeti, köpeğe vurarak öldüren ve haklarında 6'şar yıla kadar hapis cezası istenen sağlık teknisyeni Murat Bacak ile hayvanı sürükleyerek götüren Sefa Çakmak'ın (28) tahliyesine karar verdi. Duruşma 20 Ocak tarihine ertelendi.
2.01.2023 Gündem
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu?
Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu? Gabar Dağı'nda 150 milyon net petrol rezervine sahip yeni bir saha keşfedildi. Şehit jandarma Esma Çevik'in adının verildiği alandan günlük 5 bin varillik üretim yapılıyor. Peki, Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu? Gabar Dağı’nın harita üzerindeki yeri nerede? Gabar’ın toplam petrol rezervi ne? İşte detaylar…
13.12.2022 Gündem
Bakan Varank: Türkiye’yi global bir üretim üssü haline getireceğiz
Bakan Varank: Türkiye’yi global bir üretim üssü haline getireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin sanayi üretiminde, ekonomik büyümede ve ihracatta müthiş bir ivme yakaladığını ifade ederek, “Yeni dünya düzeninin sunduğu fırsatları doğru bir şekilde kullanarak bu potansiyeli daha da geliştirecek ve Allah'ın izniyle ülkemizi global bir üretim üssü haline getireceğiz” dedi.
3.10.2022 Siyaset
Okul alışverişini son güne bırakan veliler Eminönü'nü tercih etti
Okul alışverişini son güne bırakan veliler Eminönü'nü tercih etti Yeni eğitim-öğretim dönemi yarın başlıyor. Okul alışverişini son güne bırakan veliler, uygun fiyatlar nedeniyle Eminönü çarşısını tercih etti.
11.09.2022 Yaşam
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları!
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları! Son dönemde Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. Bodrum'da tatil yapan ikiliden eski manken, romantik pozlarını Instagram'dan paylaştı.
15.07.2022 Magazin
Üskürdar'da köpeği çalarken sahibine yakalandı
Üskürdar'da köpeği çalarken sahibine yakalandı Üsküdar’da bir dükkan içerisinde bulunan köpeği çalan kadın, kaçmaya çalışırken köpeğin sahibi tarafından yakalandı. Köpeği çalan kişi ile köpek sahibi arasında arbede yaşandı.
15.06.2022 Yaşam
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum!
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum! Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın 13 yıllık birlikteliği olaylı şekilde bitmiş, Cenk Küpeli ile evliliği de 19 ay süren Demet Şener, yaklaşık bir yıldır iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşıyor. Zaman zaman sevgilisiyle aşk pozlarını Instagram'da paylaşan 45 yaşındaki eski manken, 1 Haziran'da paylaştığı ve sosyal medyada gündem olan 'dudak dudağa tablo' hakkında ilk kez konuştu.
12.06.2022 Magazin
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’ İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.
2.06.2022 Magazin
Sevgilisi ‘intihar etti’ dedi! Polis cesedin pozisyonundan cinayeti çözdü
Sevgilisi ‘intihar etti’ dedi! Polis cesedin pozisyonundan cinayeti çözdü Konya’da polis, Kübra Nur D. (20) ile yaşadığı evde intihar ettiği öne sürülen Mehmet Küpeli'nin (32), cesedin yatış ve tüfeğin pozisyonundan yola çıkarak öldürüldüğünü ortaya çıkardı. İlk ifadesinde Küpeli’nin intihar ettiğini öne süren Kübra Nur D., 5 ay sonra alınan ifadesinde cinayeti itiraf etti. Kübra Nur D., Küpeli’nin Adem Sükuti (35) ve İbrahim Akhançer (31) ile para meselesi yüzünden çıkan tartışmada öldürüldüğünü söyledi.
24.05.2022 Yaşam
Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı?
Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı? Üç fidan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan anılıyor! 68 kuşağının devrimci gençlik önderleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idam edilişlerinin 50. yıl dönümünde düzenlenecek eylem ve etkinliklerle anılacak. Peki, Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı? İşte Deniz Gezmiş son mektubu!
6.05.2022 Gündem
Turgut Özal hakkında önemli açıklamalar: Kendini Bosna Hersek için feda etti!
Turgut Özal hakkında önemli açıklamalar: Kendini Bosna Hersek için feda etti! 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefatının 29. yılında Koruma Müdürü Musa Öztürk, Özal’ın kendini Bosna Hersek için feda ettiğini söyledi.
19.04.2022 Gündem
Yılanların kış uyku düzeni bozuldu: Ocak ve şubatta sıkça görülmeye başlandı
Yılanların kış uyku düzeni bozuldu: Ocak ve şubatta sıkça görülmeye başlandı Adıyaman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zülfü Yıldız, küresel ısınma nedeniyle yılanların uyku düzeninin bozulduğunu belirterek, "Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne son 45 yılın en fazla kar yağışı düşmesine rağmen, yılanlar ocak ve şubat aylarında aktif olarak görüntülenmeye başlanmıştır" dedi.
9.02.2022 Yaşam
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik...
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik... Eski manken Demet Şener'in, İbrahim Kutluay ile 13 yıllık evliliği olaylı şekilde bitmişti. 2019'da nikah masasına oturduğu Cenk Küpeli ile 19 ay evli kalan Şener, geçtiğimiz günlerde Kapadokya'da tatil yaptığı yeni sevgilisi Tolga Arman'la ilgili sorulara yanıt verdi.
9.11.2021 Magazin
Demet Şener ile Cem Küpeli'nin önce evlilikleri bitti şimdi de...
Demet Şener ile Cem Küpeli'nin önce evlilikleri bitti şimdi de... Eski eşi Cenk Küpeli ile birlikte tekstil işine giren eski manken Demet Şener, Küpeli’yle ortaklığını da bitirme kararı aldı. Nişantaşı’ndaki mağazasını da kapatan Şener, "tekstil işini tamamen bırakıyorum" dedi.
3.11.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de 52 fabrikanın toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Buradan sanayicimize bir müjde vermek istiyorum. Sivrihisar OSB'yi bu yıl tamamlayarak sanayicimizin hizmetine sunuyoruz." dedi.
23.10.2021 Siyaset
Cenk Küpeli kızları bırakıp kaçtı! Çapkınlık turu yarım kaldı
Cenk Küpeli kızları bırakıp kaçtı! Çapkınlık turu yarım kaldı Eski manken Demet Şener ve iş insanı Cenk Küpeli, 19 aylık evliliklerini geçen ocak ayında tek celsede sonlandırmıştı. Adı sık sık başka isimlerle anılan Cenk Küpeli'nin çapkınlık turu yarım kaldı.
18.09.2021 Magazin
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı!
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü manken Demet Şener 7 ay önce Cenk Küpeli'den anlaşmalı olarak boşanmıştı. Şener, yeni bir aşka yelken açtı.
25.08.2021 Magazin
Sivas'tan korkunç kaza! Virajı alamayınca...
Sivas'tan korkunç kaza! Virajı alamayınca... Sivas'ın Ulaş ilçesinde, virajda kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrildiği kazada Gönül Ateş yaşamını yitirdi, 3'ü çocuk 5 kişi de yaralandı.
20.08.2021 Gündem
Bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı
Bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı Başkentte, evinin bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı.
7.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Küpeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küpeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.