Öğretmeni öldürdü! Mahkemede anlattıkları sinir krizi geçirtti
Öğretmeni öldürdü! Mahkemede anlattıkları sinir krizi geçirtti Mersin'de, geçen yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, boşandığı Davut Demir tarafından tabancayla vurularak, öldürülen öğretmen Kübra Aşkın ile ilgili davada mütalaa açıklandı. Aşkın ailesi, Demir için 'kasten öldürme' suçundan ceza istenmesine tepki gösterdi. Duruşmada söz alan anne Sebirhan Aşkın, sanığın 'tasarlayarak öldürme' suçundan cezalandırılmasını istedi.
5.03.2020 Yaşam
Öğretmen vahşetinde rezalet savunma: Şu anda elime bir şey geçmedi!
Öğretmen vahşetinde rezalet savunma: Şu anda elime bir şey geçmedi! Mersin'de seyir halindeyken aracına çarparak durduran eski kocası tarafından tabanca ile vurularak öldürülen öğretmen Kübra Aşkın cinayetine ilişkin davanın ikinci duruşması yapıldı. Hakkında 'müebbet hapis cezası' istenilen zanlı Davut D., "Hiçbir sebep bir insan canını kıymaya değmez. Ben o gün Kübra ile karşılaşmamış olsaydım bu olay olmayacaktı" dedi.
19.11.2019 Yaşam
Kadın müdür yardımcısı, yolunu kesen eski eşi tarafından öldürüldü
Kadın müdür yardımcısı, yolunu kesen eski eşi tarafından öldürüldü Mersin'de lisede müdür yardımcısı Kübra Aşkın (37), otomobiliyle evine giderken, yolunu kesen eski eşi gemi mühendisi Davut D. tarafından tabancayla öldürüldü.
15.02.2019 Yaşam