Kübra

Kübra

Son dakika kübra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kübra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kübra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kübra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kübra gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.474 kübra haberi bulunmuştur. Tüm kübra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Sever Demirel kimdir, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, aslen nereli?
Zeynep Sever Demirel kimdir, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, aslen nereli? Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel'in boşanma aşamasında olduğu iddia edildi. İddiaların ardından Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kimdir? Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, nereli? Sorularına yanıt aranıyor.
20.05.2024 Gündem
Hatice Kübra Tongar kimdir? Yazar Hatice Kübra Tongar’ın yazdığı kitaplar ve özgeçmişi
Hatice Kübra Tongar kimdir? Yazar Hatice Kübra Tongar’ın yazdığı kitaplar ve özgeçmişi Annelik ve çocuk üzerine yazdığı kitaplarla popülerleşen yazar Hatice Kübra Tongar "Allah nerede?" sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu. Söz konusu videonun ardından Hatice Kübra Tongar ile ilgili araştırmalar arttı. Peki, Yazar Hatice Kübra Tongar kimdir, kitapları neler, kaç yaşında, nereli?
25.04.2024 Gündem
Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Teşrik tekbirinün hükmü
Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Teşrik tekbirinün hükmü Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle Müslümanlar teşrik tekbiri konusunu sorguluyor. Hz. Peygamber'in (s.a.s.) uyguladığı ibadetlerden biri olarak arefe gününden bayramın son gününe kadar sürer. Tekbirler farz namazlardan sonra getirilir ve bayramın son günü ikindi namazına kadar devam eder. Söz konusu bilgiler ışığında Ramazan Bayramı’nda teşrik tekbiri var mı, teşrik tekbiri Ramazan Bayramı'nda getirilir mi? Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Sorusuna yanıt aranıyor.
12.04.2024 Yaşam
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Fırat Tanış hakkında gündemi sarsan iddia! Eski sevgilisi İklim Tamkan uzaklaştırma kararı aldırdı!
Fırat Tanış hakkında gündemi sarsan iddia! Eski sevgilisi İklim Tamkan uzaklaştırma kararı aldırdı! Fırat Tanış, 2014 yılında evlendiği kızının annesi Kübra Tanış ile 2022'de yollarını ayırdı. Oyuncu, boşandıktan sonra piyanist İklim Tamkan'la yeni bir aşka başladı. Geçtiğimiz eylül ayında ayrılan çiftten Tamkan, Tanış'ın peşini bırakmadığını ve ağır psikolojik şiddet uyguladığını iddia etti. Oyuncu hakkında uzaklaştırma kararı aldıran piyansit, "Bu korkunç sürecin bende yarattığı tahribatı tümüyle onarabilecek hiçbir merci olduğunu düşünmüyorum" dedi.
28.02.2024 Magazin
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı?
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı? Kübra dizisi başladı. Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra dizisi nerede çekildi? Kübra ne demek?
19.01.2024 Televizyon
Depresyonla mutsuzluğu karıştırmayın! Uzmanı farkı anlattı, belirtilerine dikkat çekti!
Depresyonla mutsuzluğu karıştırmayın! Uzmanı farkı anlattı, belirtilerine dikkat çekti! Uzun yaz günleri geride kaldı. Sıcak ve güneşli havaların enerjisi yerini kışın gri atmosferine bıraktı. Günlerin kısalması, hava koşullarının olumsuz etkisi ve kapalı alanlarda geçirilen zamanın artması kış depresyonunu tetiklemeye başladı. Kış depresyonunun melatonin düzeyindeki değişiklikle bağlantılı olduğuna dikkat çeken Klinik Psikolog Kübra Aytekin Al, kış depresyonunun her yaştan kişide görülebileceğinin altını çizerken kişinin kış depresyonunda olduğunu gösteren temel belirtinin birbirini izleyen iki kış mevsimi boyunca devam edip, yazın ortadan kalkmasıyla anlaşılabileceğini söyledi. Belirtileri ise kişinin yapılan etkinliklerden zevk alamaması, uyku düzenin bozulması, odaklanma sorunu yaşaması, çok az ya da fazla yemek şeklinde sıraladı.
14.01.2024 Yaşam
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay Bursa'nın İnegöl ilçesinde, çamaşırları topladığı 3 katlı binanın çatısından düşen Zeynep Kübra Tokmak (14), yaşamını yitirdi.
4.01.2024 Gündem
Uzmanından yılbaşında sağlıklı beslenme önerileri
Uzmanından yılbaşında sağlıklı beslenme önerileri Sağlıklı alternatiflerle de yılbaşı sofrası hazırlamanın mümkün olduğunu ifade eden Diyetisyen Kübra Sert, “Besinleri hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta pişirme yöntemleridir. Kızartma gibi ağır yöntemler yerine fırında, ızgara veya haşlama gibi sağlıklı pişirme yöntemlerini tercih etmek, yüksek kalori alımının önüne geçmenize yardımcı olur” dedi.
25.12.2023 Gündem
Kadıköy'de tacizci peşine takıldı! Taksideki savcı genç kızı böyle kurtardı
Kadıköy'de tacizci peşine takıldı! Taksideki savcı genç kızı böyle kurtardı Kadıköy'de tacizden kaçan Kübra K. (25) bindiği takside, Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Ayşe Gül Gürer ile karşılaştı. Olay sonrasında gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma tamamlandı. Şüpheli Mustafa E. (35) hakkında “Cinsel saldırı" ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" Suçlarından 17 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyor.
2.12.2023 Gündem
Şeyma Subaşı küs olduğu ablası Kübra Açıl ile barıştı! 'İnsana kız kardeşi gerek'
Şeyma Subaşı küs olduğu ablası Kübra Açıl ile barıştı! 'İnsana kız kardeşi gerek' Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmeden önce düğününe sadece 'ruhu özel' insanların katılacağını, ablası Kübra Açıl'ın dahi hayatında olmayacağını söylemişti. Açıklamanın çok konuşmasının ardından Şubaşı "Ablam düğünüme davetliydi, kendisi gelmemeyi tercih etti" ifadelerini kullanmıştı. Eylül'de Alsaloussi'den boşanan Subaşı, İngiltere'de ablasıyla bir araya gelerek aralarındaki buzları eritti.
30.11.2023 Magazin
Türkiye’nin ilk tescilli kenevir tohumu ‘Narlı’ hasat edildi
Türkiye’nin ilk tescilli kenevir tohumu ‘Narlı’ hasat edildi Tekstil, kozmetik, ilaç, inşaat ve otomotiv sektörü gibi birçok alanda kullanılacak olan ve Türkiye’nin ilk tescilli endüstriyel kenevir tohumu ‘Narlı’nın hasadı Amasya’da yapıldı. 
18.11.2023 Ekonomi
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Polat çiftine operasyonda yakalanan 2 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi
Polat çiftine operasyonda yakalanan 2 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi Polat ailesine yapılan operasyonda adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden Mustafa Özalp ve Uğurcan Ayyıldız, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
6.11.2023 Yaşam
Kış depresyonu deyip geçmeyin, belirtilere dikkat! Uzmanından 2 hafta uyarısı geldi
Kış depresyonu deyip geçmeyin, belirtilere dikkat! Uzmanından 2 hafta uyarısı geldi Mevsimsel değişiklikler, sadece hava koşullarını etkilemiyor; insanların duygu durumunu da derinden etkiliyor. Kış mevsimiyle güneş ışınları azalıyor, günler kısalıyor. Bu değişiklikler birçok insanın yaşam kalitesinin düşmesine, dolaylı olarak kış depresyonu olarak bilinen rahatsızlığa kapı aralıyor. Kış depresyonu çoğu zaman hafif semptomlarla kendini gösterse de bazı kişileri intihara sürükleyebiliyor. Klinik Psikolog Kübra Aytekin Al da mevsimsel depresyonun bir depresyon türü olduğunu hatırlatarak ağır geçiren vakaların çoğunlukla intihar düşüncesinde olduğuna dikkat çekti ve nasıl baş edileceğine dair önerilerde bulundu.
29.10.2023 Sağlık
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir İhtiyaç için ya da kendini iyi hissetmek için fark etmiyor; alışveriş yapmak mutluluk hormonu serotonini arttırıyor. Bu his ise kişiyi giderek alışveriş bağımlısı bir haline getirebiliyor, mutlu olmak ve stres atmakla başlayan süreç ne yazık ki kimileri için hastalıklı bir ilişkiye dönüşebiliyor. Alışveriş bağımlılığı veya diğer adıyla onyomani, ciddiye alınması gereken psikolojik bir hastalık. Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Akif Aydın hangi durumların alışveriş hastalığı olduğuna açıklık getirirken, Klinik Psikolog Kübra Aytekin alışveriş yaşının düştüğüne, Klinik Psikolog Taylan Baran Reçber ise alışveriş bağımlılığının internetin yaygınlaşmasıyla birlikte arttığına dikkat çekti.
25.10.2023 Ekonomi
Husumetli iki grup çiftlik evinde çatıştı: 2 ölü, 1 yaralı
Husumetli iki grup çiftlik evinde çatıştı: 2 ölü, 1 yaralı Ankara'nın Mamak ilçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
19.10.2023 Gündem
Armageddon Savaşı ne zaman, kıyamet savaşı nerede çıkacak? Melhame-i Kübra savaşı hangi savaş, İsrail Kudüs savaşı kıyamet savaşı mı, Armageddon Savaşı kimler arasında?
Armageddon Savaşı ne zaman, kıyamet savaşı nerede çıkacak? Melhame-i Kübra savaşı hangi savaş, İsrail Kudüs savaşı kıyamet savaşı mı, Armageddon Savaşı kimler arasında? İsrail’in saldırıların 7. gününde Filistin’e kara harekatı hazırlıkları başlattı. İsrail, Gazzelilere 1 günlük güvenli geçiş izni verdi. Kara, hava ve denizden abluka altına alınan Gazze’de ise bombardıman sürüyor. İki ülke arasındaki gerginlik tüm dünyaya yayılırken, Armageddon Savaşı gündeme geldi. Kıyamet alametlerinden biri olarak bilinen Melhâme-i Kübra olarak da tanımlanan Armageddon için araştırmalar arttı. Peki, Armageddon Savaşı ne zaman, kıyamet savaşı nerede çıkacak? Melhame-i Kübra savaşı hangi savaş, İsrail Kudüs savaşı kıyamet savaşı mı, Armageddon Savaşı kimler arasında?
14.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
İstanbul'da genç avukat Kübra'nın sır sonu! Plazada bu not bulundu
İstanbul'da genç avukat Kübra'nın sır sonu! Plazada bu not bulundu Kartal'da stajyer avukatlık yapan Kübra Nur Avcı, oturduğu plazanın 11. katından atlayarak hayatını kaybetti. Genç avukatın dairesinde yapılan incelemelerde 'bu bir intihardır' yazılı not bulunduğu öğrenildi.  
30.09.2023 Yaşam
Sıfır Atık Vakfı kuruldu
Sıfır Atık Vakfı kuruldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan Sıfır Atık çalışmaları kapsamında Sıfır Atık Vakfı kuruldu.
22.09.2023 Gündem
Böyle damat eğlencesi görülmedi! Sosyal medyada gündem oldu
Böyle damat eğlencesi görülmedi! Sosyal medyada gündem oldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde düğünden sonra yapılan damat eğlencesinde, damadın arkadaşlarının ilginç kıyafetlerle yaptığı koreografi sosyal medyada ilgi odağı oldu.
22.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kübra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kübra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.