Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor! Paralar faiziyle iade ediliyor
Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor! Paralar faiziyle iade ediliyor Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor. Kredi kartı aidatlarıyla ilgili flaş karar. Paralar faiziyle aide ediliyor. Kahramanmaraş’ta kredi kartından 5 yıl kart üyelik aidatı kesilen vatandaşın, bu ücretin iptali için başlattığı hukuk mücadelesinde mahkeme, aidatsız kredi kartı sunduğunu ispatlayamayan bankanın aldığı üyelik ücretini faiziyle iadesine karar verdi.
17.06.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara iyi haber! Başvuran ödemiyor
Kredi kartı kullananlara iyi haber! Başvuran ödemiyor Kredi kartı kullanan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. O ücreti ödemeyin. Hemen talepte bulunun. Bankalar her yıl müşterilerinden 'kart aidatı' adı altında bir ücret alıyor. Fakat bankalar 'aidatsız kredi kartı' sunmak zorunda. Müşterinin talep etmesi durumunda 'aidatsız kredi kartı' verilmiyorsa, kullanılan kredi kartından aidat alınamaz. Kart aidatı iadesi ile ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan ise önemli bir uyarı geldi. Bakanlık açıklamasında "Bakanlığın ya da diğer kamu kurum ve kuruluşlarının adları ya da logoları kullanılarak kredi kartı aidatlarının iadesinin yapıldığını iddia eden sosyal medya hesaplarına itibar edilmemesi ve vatandaşların bu tür dolandırıcılıklara karşı dikkatli olması gerekmektedir" denildi.
27.11.2020 Ekonomi
Kredi kartı yıllık aidatı iadesi dolandırıcılarına dikkat
Kredi kartı yıllık aidatı iadesi dolandırıcılarına dikkat 'Kredi kartı yıllık aidatı' başlığı altında yeni bir dolandırıcı şebekesinin ortaya çıktığını belirten Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı ve Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay, "tüketicilerin bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmasını" istedi.
11.11.2019 Ekonomi