Kredi Çekecekler

Kredi Çekecekler

Son dakika Kredi çekecekler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kredi çekecekler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kredi çekecekler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Çekecekler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi çekecekler gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 kredi çekecekler haberi bulunmuştur. Tüm kredi çekecekler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi çekecekler dikkat! Faiz oranları mevduatın gerisinde kaldı, kredi ile yatırım yapılır mı?
Kredi çekecekler dikkat! Faiz oranları mevduatın gerisinde kaldı, kredi ile yatırım yapılır mı? Kredi çekme planı yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Kredi faizlerindeki artış dikkat çekiyor. Ancak bu artış mevduat faizlerinin altında kaldı. Kredi çekerek mevduat hesabına para yatırarak faiz geliri elde etmek kazançlı görünüyor. Peki gerçekten öyle mi? İhtiyaç kredisinin faizi mevduat faizine göre düşük görülünce kredi çekilip mevduata yatırma isteği artıyor. Ancak kullanılan kredi bankaya her ay ödeneceği için faiz getirisi elde etmek mümkün olmuyor. Ayrıca BDDK, amacı dışında kredi kullanılmasını da istemiyor. Bunun için bankalar kredi çekecek kişiden taahhütname alıyor. Buna rağmen farklı alanlara yatırım yapanlar oluyor.
19.12.2023 Ekonomi
Sıfır arabada 'ek paket' tuzağı! Ücreti ödeyen aracına daha hızlı kavuşuyor
Sıfır arabada 'ek paket' tuzağı! Ücreti ödeyen aracına daha hızlı kavuşuyor Sıfır otomobil piyasasındaki üretim ve tedarik problemlerinden dolayı ortaya çıkan arz problemi her geçen gün büyürken, fiyatlarda da fahiş artışa neden oldu. Bu durumu fırsat bilen bazı sıfır araba bayileri, müşterileri öncelikli hele getirmek için ‘uydurma gerekçelerle’ ekstra ücret istemeye başladı. Üstelik bu duruma olumlu cevap veren alıcıya, yeni aracına hızlı kavuşacağını vaat ederek. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, vatandaşları fırsatçılara karşı uyardı.
8.06.2023 Ekonomi
Gümrük vergi ve cezaları için yeniden yapılandırma kararı! Son tarih ve detaylar belli oldu
Gümrük vergi ve cezaları için yeniden yapılandırma kararı! Son tarih ve detaylar belli oldu Gümrük vergi ve cezalarının yeniden yapılandırılması ile ilgili detaylar açıklandı. Düzenleme kapsamında yapılandırılan borca, 48 taksitle ödeme imkanı getirildi. TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, “Alınan kararla, adalet mekanizması üzerindeki iş yükünün hafifleyecektir” dedi.
27.03.2023 Ekonomi
Yatak odasındaki bilinmeyen tehlike: Toz akarları
Yatak odasındaki bilinmeyen tehlike: Toz akarları Deride aniden baş gösteren kızarıklıklar nedeniyle oluşan kaşıntılar ile ilgili bilinmeyen gerçek ortaya çıktı. Pek çok kişi, sinek ısırığı sanıyor ya da yediği yemeğin alerji yaptığını düşünüyor. Fakat bu kaşıntıların asıl sebebinin gözle görülmeyen canlılar olduğu açıklandı.
25.03.2023 Sağlık
Kredi çekecekler dikkat! Kritik 'faiz' uyarısı, üst sınır getirildi
Kredi çekecekler dikkat! Kritik 'faiz' uyarısı, üst sınır getirildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ihtiyaç kredisine yönelik örtülü üst sınır uygulamasına tutar sınırı getirdi. Buna göre ihtiyaç kredilerinde 70 bin liraya kadar olan kısım menkul kıymet tesisinden muaf tutuldu. Yeni uygulama kredi kullanacak tüketiciyi nasıl etkileyecek? Ekonomist Murat Özsoy özellikle banka kredisi kullanarak yatırım yapmayı planlayan vatandaşları uyararak kararı değerlendirdi.
18.03.2023 Dünya
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Akbank resmen duyurdu
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Akbank resmen duyurdu İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlar için Akbank harekete geçti. 0.99 faiz oranı ile yeni bir kredi paketini devreye alındı. Kredi başvuruları 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek.
5.08.2022 Ekonomi
Jet yakıtı üretilecek! Ar-Ge’si tamamlandı, 400 yıllık...
Jet yakıtı üretilecek! Ar-Ge’si tamamlandı, 400 yıllık... Anadolu'da 400 yıllık bir geçmişe sahip olan pelemir bitkisinden yağ ve küspenin yanı sıra jet yakıtı üretilmesi için başlatılan projede Ankara ve Eskişehir’in de aralarında bulunduğu 5 şehirde binlerce dönümlük alana ekim yapıldı. Eskişehir’de pelemirin hasadına katılan proje uygulayıcısı özel şirketin tarımsal projeler yöneticisi Nezih Suyaran, ekmeğin raf ömrünü uzatan, yağından ve küspesinden faydalanılan pelemir bitkisinin aynı zamanda biyoyakıt ham maddesi olduğunu ifade ederek, “Pelemir bitkisinden jet yakıtı üretilebilecek. Türkiye'de bunun çalışmaları ve bütün Ar-Ge’si tamamlandı” dedi.
5.08.2022 Ekonomi
Banka kartı, kredi kartı, ön ödemeli kart... Son dakika açıklaması geldi, iki kat arttı!
Banka kartı, kredi kartı, ön ödemeli kart... Son dakika açıklaması geldi, iki kat arttı! Son dakika kart açıklaması! Bankalararası Kart Merkezi (BKM), 2022 yılının ilk altı ayına ait verileri açıkladı. 2022 yılının ilk altı ayında kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 103 artarak 1,44 trilyon TL oldu. Bu dönemde 153 milyar TL tutarında yabancı kartlarla ödeme yapıldı. 2022 yılının ilk yarısında 1,44 trilyon TL tutarında kartlı ödeme gerçekleşti. Bu dönemde 153 milyar TL tutarında yabancı kartlarla ödeme yapıldı. Her üç kartlı ödemeden 2'sinde temassız ödeme tercih edildi.
5.08.2022 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce...
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce... Banka kredisi kullanmayı planlayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Özellikle acil nakit ihtiyaç söz konusu olduğunda kişiler bir an evvler tüketici kredisi kullanmanın yollarını arıyor. Çok fazla araştırma yapılmadan kullanılan kredilerin maliyeti tükeci için daha fazla oluyor. İhtiyaç konut ya da taşıt kredisi kullanılırken öncelikle farklı bankalaıın faiz oranları ve avantajları incelenmeli. Örneğin 30 bin lira ve 24 ay vadeli bir ihtiyaç kredisinde karşılaştırma yaparak kredi çekenin 5-6 bin lira civarı tasarruf sağlaması mümkün. Çünkü şu sıralar aylık yüzde 2.05 veya yüzde 3 faizle kredi veren bankalar bulunuyor. Dolayısıyla için tek bir bankaya bağlı kalmadan iyi araştırma şart.
5.08.2022 Ekonomi
Son dakika kredi kararı! Faiz oranları düşürüldü, ihtiyaç kredisinde 3 ay ödemesiz bayram fırsatı,  Denizbank, İş Bankası, Garanti BBVA ve...
Son dakika kredi kararı! Faiz oranları düşürüldü, ihtiyaç kredisinde 3 ay ödemesiz bayram fırsatı, Denizbank, İş Bankası, Garanti BBVA ve... 0.99 faiz oranı ile kredi kullanım fırsatı! Bankalar tek tek açıkladı. Bayram kedisinde ödemeler 3 ay ötelendi. Nakit ihtiyacı olanlar için bankalar harekete geçti. Yeni kredi paketleri devreye alındı. Kredi detayları vatandaşlar ile paylaşıldı. Faizler düşürüldü, limitler yükseltildi. 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Peki hangi bankalar bayram kredisi veriyor? Düşük faizli ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileri? Kredi çekecekler için derledik. İşte tüketici kredisi faiz oranlarındaki son durum...
8.07.2022 Ekonomi
Kredi borcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Yüzde 40...
Kredi borcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Yüzde 40... Kredi borcu olan ya da kredi çekmek isteyen herkesi kapsıyor. Kredi çeken vatandaşlar sonrasında ödemelerde güçlük çekebiliyor. Kredi borçları düzenli olarak ödense de geriye elde kalan para ile geçinmekte zorlanılabiliyor. Finansal huzur için toplam borçların, gelirin yüzde 40'ını geçmemesi gerekiyor. Kredi çekmek isteyenlerin ise gerçekten ihtiyacının olup olmadığını sorgulaması, gereksiz şekilde tekrar borçlanmaması büyük önem taşıyor. Peki kredi ödemekte zorlananlar ne yapabilir? Bu dönemde kredi çekmek doğru mu? Birikim yapmış ve parasını değerlendirmek isteyip kararsız kalanlar nasıl bir yol izleyebilir? İşte çeşitli tavsiyeler...
23.12.2021 Ekonomi
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı Kredi çekmek isteyenler dikkat! Kredi faiz oranları düştü. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Kredi çekecekler için faiz oranlarına ve rakama göre taksitler ve geri ödenecek tutarlar belli oldu. Ev almak isteyen herkes için geçerli. Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank kredi faizlerini düşürdü, konut kredilerinde büyük indirim geldi. 500 bin liralık kredide 102 bin 794 lira, 1 milyon 100 bin lira kredide ise 139 bin lira avantaj oluştu. İşte yeni kredi tutarları...
20.11.2021 Ekonomi
Faiz oranları değişti! Resmen açıklandı, flaş kredi kararı, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve...
Faiz oranları değişti! Resmen açıklandı, flaş kredi kararı, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve... Kredi çekecekler dikkat! Faiz oranları değişti. Bankalar art arda duyurdu. Nakit ihtiyacı olan ev ya da araba almak isteyenleri çok yakından ilgilendiriyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve diğer bankalar kredi faiz oranlarını vatandaşlara duyurdu. İşte Bankaların ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi faizleri...
3.10.2021 Ekonomi
Kredi çekecek herkesi kapsıyor! Bankalar faizleri düşürüyor, 20 bin TL'ye...
Kredi çekecek herkesi kapsıyor! Bankalar faizleri düşürüyor, 20 bin TL'ye... Kredi çekecekler dikkat. Bankalar kredi faizlerinde indirim yapıyor. Faizler bazı durumlarda daha düşük oluyor. Ancak dikkat, bu sadece bir pazarlama yöntemi olabilir. Çeşitli ihtiyaçları için kredi çekmek isteyen vatandaşlar maliyetine bakmadan sadece kredinin çıkmasını önemsiyor. Ancak dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunuyor. Faiz ve maliyetler hesaba katılmıyor, bankanın da sunduğu her şart kabul ediliyor. Düşük faiz oranları ise bazen yanıltabiliyor. 'Vade sonu toplam geri ödeme' kısmına bakılması gerekiyor. Vade de önemli, uzadıkça cepten çıkan para yükseliyor. Bu nedenle olabilecek en kısa vadenin tercih edilmesi gerekiyor. 20 bin lira kredi örneği ile tek tek açıklandı. Kredide maliyetlerini düşürmek için neler yapılabilir? İşte kredi ile ilgili önemli açıklamalar...
24.09.2021 Ekonomi
Faiz oranları değişti! Bankalar tek tek açıkladı, şu anda...
Faiz oranları değişti! Bankalar tek tek açıkladı, şu anda... Kredi çekecekler dikkat! İhtiyaç, konut ve taşıt kredisinde faiz oranları değişti. Bankalar art arda duyurdu. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank kredi faiz oranlarını açıkladı. En düşük faiz oranı ile kredi veren banka hangisi? İşte kredi faiz oranlarında son durum...
16.09.2021 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! Maaşların tamamı kesiliyor, 913 lira...
Kredi çekecekler dikkat! Maaşların tamamı kesiliyor, 913 lira... Kredi çeken veya çekecek olanları ilgilendiriyor. Maaşların tümüne bloke konuluyor. İmza atarken sözleşme maddelerinin okunmaması mağduriyet oluşturuyor. Emekli aylıklarının tamamı kesiliyor. Kredi çekecek emekliler için kritik uyarı yapıldı. Neye imza attığını bilmeyen emekliler kredi ve kart borcunu ödeyemediklerinde maaşlardaki kesintiyle şaşkına dönüyor. Maaşlara haciz konulması için iznin olması gerekiyor. Bankadaki sözleşme maddelerinin okunmaması ve buna karşın imzalanması durumunda da itirazlar geçersiz oluyor. İşte kredi çekecek emeklileri ilgilendiren haberin detayları...
1.09.2021 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! Ve belli oldu, faizsiz olarak...
Kredi çekecekler dikkat! Ve belli oldu, faizsiz olarak... Kredi çekmeyi planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yazılı olarak talep edilmesi gerekiyor. Faiz ödenmiyor. Bankalar kredi çekecekler için önemli bir kolaylık sağlanıyor. Ancak pek çok kişi haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor.
22.08.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank art arda açıkladı! Faiz oranları...
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank art arda açıkladı! Faiz oranları... Kredi çekecekler dikkat! Bankalar peş peşe duyurdu. Faiz oranları değişti. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası kredi çekmek isteyenler için faiz oranlarını açıkladı. İşte ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faizlerinde son durum...
20.08.2021 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! İhtiyaç, konut  ya da taşıt...
Kredi çekecekler dikkat! İhtiyaç, konut ya da taşıt... Kredi çekmeyi düşünenleri ilgilendiriyor. İhtiyaç, konut ya da araç kredisi fark etmiyor. Tek tek açıklandı. Kredi çekmek için bankaya gitmeden önce mutlaka bilmeniz gerekiyor. İşte detaylar...
28.07.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank tek tek duyurdu! Değişti, faizler...
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank tek tek duyurdu! Değişti, faizler... Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank art arda açıkladı. Kredi çekmeyi düşünenleri çok yakından ilgilendiriyor. İhtiyaç, araç ve konut kredisi faiz oranları değişti. İşte detaylar...
26.07.2021 Ekonomi
Bayram kredisi! VakıfBank, Yapı Kredi ve QNB Finansbank tek tek duyurdu, 3 ay ödemesiz..
Bayram kredisi! VakıfBank, Yapı Kredi ve QNB Finansbank tek tek duyurdu, 3 ay ödemesiz.. Bankalar tek tek açıkladı. Bayrama özel kredi fırsatı! VakıfBank, Yapı Kredi ve QNB Finansbank kredi çekecekler için harekete geçti. 3 ay ödemesiz kredi kampanyası başlatıldı. Kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler yararlanabiliyor. İşte detaylar...
18.07.2021 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! Flaş detay, bankalar...
Kredi çekecekler dikkat! Flaş detay, bankalar... Kredi çekecek milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Çok önemli detay. Bankalar kredi başvurularını dikkatli bir şekilde inceliyor. Bunu yapan kredi kullanamıyor. Kimler konut kredisi kullanamaz. İşte detaylar...
18.07.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Çekecekler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi çekecekler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.