Koreografi

Koreografi

Son dakika Koreografi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Koreografi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Koreografi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koreografi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koreografi gelişmeleri de dahil olmak üzere 358 koreografi haberi bulunmuştur. Tüm koreografi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Son maçlar öncesi A Grubu'nda işler karıştı
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Son maçlar öncesi A Grubu'nda işler karıştı UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray, büyük fırsat teperken son maçlar öncesi grupta işler iyice kızıştı. Grubun diğer maçında Kopenhag, Bayern Münih ile berabere kalarak temsilcimiz Galatasaray ile puanını eşitlerken tur atlayacak takım son maçta belli olacak.
30.11.2023 Galatasaray
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk etti. 5 gollü mücadelede iki penaltı ve bir kırmızı kart vardı. Mücadele sonunda Fenerbahçe'nin galibiyet serisi sona ererken, Karadeniz ekibi 1997-1998 sezonu sonrası ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Fenerbahçe, Trabzonspor’a 3-2 mağlup olarak, rakibine karşı Süper Lig'de sahasındaki 26 yıllık yenilmezlik serisi sona erdi.
4.11.2023 Fenerbahçe
Cumhuriyet tarihini koreografi ile anlattılar
Cumhuriyet tarihini koreografi ile anlattılar Denizli'de meslek lisesi öğrencileri, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel hazırladıkları koreografide; Cumhuriyet tarihini Atatürk, TBMM, fabrika, köprü, uçak ve Togg figürleri ile anlattı.
27.10.2023 Gündem
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor"
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor" Cumhuriyet’in 100. yaşına girmesine günler kala tüm Türkiye ay yıldıza büründü. Bir asır önce başlayan coşku her geçen gün katlanarak artarken 7’den 70’e 100. Yıl heyecanı yaşanıyor. İşletmeler bayrak siparişlerine yetişemiyor...
27.10.2023 Gündem
Liseliler Cumhuriyetin 100. yaşı ve Atatürk’ün imzasını çizdi
Liseliler Cumhuriyetin 100. yaşı ve Atatürk’ün imzasını çizdi Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ederken Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘Cumhuriyetin 100. Yılı ve Atatürk İmzalı’, Biz Atatürk Gençleriyiz marşı koreografi oluşturdular. O anlar dron ile kaydedildi.
27.10.2023 Vatan TV
Liselerde 100. yıl coşkusu! Öğrenciler Atatürk’ün imzasını çizdiler
Liselerde 100. yıl coşkusu! Öğrenciler Atatürk’ün imzasını çizdiler Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ederken Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘Cumhuriyetin 100. Yılı ve Atatürk İmzalı’, Biz Atatürk Gençleriyiz marşı koreografi oluşturdular. O anlar dron ile kaydedildi.
27.10.2023 Gündem
Galatasaray Rams Park Stadyumu’nda Beşiktaş'ı Icardi ile geçti
Galatasaray Rams Park Stadyumu’nda Beşiktaş'ı Icardi ile geçti Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray derbi maçta sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 26 ve 82'nci dakikada Icardi kaydetti. Beşiktaş'ın mücadeledeki tek gol ise 69'uncu dakikada Chamberlain'den geldi.
21.10.2023 Galatasaray
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti
Alparslan Türkeş Karaduman hayatını kaybetti Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından, koreograf, dansçı, oyuncu ve oyun yazarı Alparslan Türkeş Karaduman, vefat etti.
3.10.2023 Kültür Sanat
Böyle damat eğlencesi görülmedi! Sosyal medyada gündem oldu
Böyle damat eğlencesi görülmedi! Sosyal medyada gündem oldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde düğünden sonra yapılan damat eğlencesinde, damadın arkadaşlarının ilginç kıyafetlerle yaptığı koreografi sosyal medyada ilgi odağı oldu.
22.08.2023 Yaşam
Film sahnelerini aratmayan damat eğlencesi
Film sahnelerini aratmayan damat eğlencesi Bursa'nın İnegöl ilçesinde düğünden sonra yapılan damat eğlencesinde, damadın arkadaşlarının ilginç kıyafetlerle yaptığı koreografi sosyal medyada ilgi odağı oldu.
22.08.2023 Eğlence
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli Yeşim Ceren Bozoğlu, 19 yıl sonra tek kişilik oyunu “Bir Kurbağanın Anatomisi” ile tiyatro sahnesine döndü. Oyunda Adem ve Havva’dan başlayan kadın erkek ilişkisini mitolojik ve esprili bir dille anlatan Bozoğlu, sahnede 25 farklı karakteri canlandırıyor. Çeşitli erkek tiplerini; kurbağalar üzerinden betimleyerek seyirciye aktaran ünlü oyuncuyla hem oyunun hikâyesini hem aşka bakışını konuştuk.
18.06.2023 Magazin
Dünyanın konuştuğu koreografinin mimarları: Türkiye'nin teşekkürünü ilettik
Dünyanın konuştuğu koreografinin mimarları: Türkiye'nin teşekkürünü ilettik UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında Trabzonspor'un Basel'i konuk ettiği karşılaşmada, Türkiye'yi yasa boğan depremlerde hayatını kaybedenleri anmak ve yardıma koşan ülkelere teşekkür etmek üzere bordo mavili taraftarlarca hazırlanıp, geceye damga vuran koreografi ile verilen mesajın, dünyada yankıları sürüyor.
18.02.2023 Futbol
Avrupa Trabzonspor taraftarlarının açtığı pankartı konuşuyor: Bu koreografi derinin altına işliyor
Avrupa Trabzonspor taraftarlarının açtığı pankartı konuşuyor: Bu koreografi derinin altına işliyor UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Trabzonspor'un sahasında Basel'i konuk ettiği karşılaşmada bordo-mavili taraftarların, Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybedenleri anıp, yardıma koşan ülkelere teşekkür etmek için hazırladığı özel koreografi, yüreklere dokundu.
17.02.2023 Trabzonspor
Trabzonspor Basel maçı öncesi muazzam kareografi! O detay gözleri yaşarttı
Trabzonspor Basel maçı öncesi muazzam kareografi! O detay gözleri yaşarttı Trabzonspor Basel maçı öncesi tribünlerden açılan koreografi tüm Türkiye'yi ağlattı. Spor camiasının tek yürek olduğu UEFA Konferans Ligi play-off maçında Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenler için açılan koreografi yürekleri dağladı.
16.02.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri çöpe atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri çöpe atacağız AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Usanmadan, yılmadan, Türkiye'nin alt yapısını biz değiştirdik üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz kuru vaat yapmıyoruz. İcraat, icraat, icraat. Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. Terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, inşallah 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız. Haneyi, sokağı, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda Allah'ın izniyle 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferi elde etmemizin önüne kimse geçemez" dedi.  
27.11.2022 Siyaset
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı!
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Magazin
'Türkiye Yüzyılı'nın detaylarını AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik canlı yayında açıkladı
'Türkiye Yüzyılı'nın detaylarını AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik canlı yayında açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayınında AK Parti'nin yeni program ve hedeflerinin yer aldığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu anlattı.
28.10.2022 Gündem
"Herkes adaletten bahsediyor adalet herkes için geçerli ama...''
"Herkes adaletten bahsediyor adalet herkes için geçerli ama...'' Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski antrenörlerinden Necati Ateş, Galatasaray - Alanyaspor maçından sonra Ali Palabıyık'a ateş püskürdü.
24.10.2022 Galatasaray
Selin Erberk Gurdikyan: Türk kadınını temsil etmek istiyorum
Selin Erberk Gurdikyan: Türk kadınını temsil etmek istiyorum Eski Türkiye güzeli Neşe Erberk’in kızı Selin Erberk Gurdikyan, Miss Turkey 2022'de 3'üncü oldu. ABD’de tıp eğitimi alan Gurdikyan, "Türk kadınının yanlış tanındığını fark ettim. Türk kadınını ve ülkemi daha iyi temsil etme hayaliyle yarışmaya katıldım" dedi.
29.09.2022 Magazin
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç...
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç... Türkiye’nin kanalı Kanal D, dün akşam muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine "merhaba" dedi... Medya dünyasından çok sayıda ünlü isim geceye katıldı... Açılış konuşmasını "Demirören Medya TV Grup Başkanı" Murat Yancı'nın yaptığı gece sahne performanslarıyla devam etti.
9.09.2022 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Buraya bir mesaj vermeye geldik
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Buraya bir mesaj vermeye geldik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da düzenlenen "Gençlik Şöleni" öncesi stadın önünde toplanan halka seslendi. "Buraya, siyaset simsarlarına mesaj vermeye geldik" diyen Erdoğan, "Bu vatanı kaostan beslenenlere bırakmayacağız" dedi.
21.05.2022 Siyaset
Dominik'te Edis rüzgarı esti!
Dominik'te Edis rüzgarı esti! Los Angeles’ta albüm çalışmalarına devam eden Edis Görgülü, Cumhuriyeti'nde konser verdi. 'Survivor All Star 2022' birleşme partisi için sahne alan popçu, tropikal ada turuyla eğlenceli anlar yaşadı.
29.03.2022 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Galatasaray'ın kaptanına şok eden sözler! 'Tüm pislikleri yap...'
Galatasaray'ın kaptanına şok eden sözler! 'Tüm pislikleri yap...' Galatasaray'ın eski futbolcularından Olcan Adın, sarı kırmızılı takımın kaptanı Marcao hakkında "Sen sahanın içinde takım arkadaşına yumruk at. Sahada bütün pislikleri yap. Gel Galatasaray'a kaptan ol. Ne güzel dünya ya!" ifadelerini kullandı.
6.03.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Koreografi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koreografi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.