Kordon

Kordon

Son dakika Kordon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kordon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kordon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kordon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kordon gelişmeleri de dahil olmak üzere 732 kordon haberi bulunmuştur. Tüm kordon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız Eskişehir’de inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde 200 binden fazla inşaat şu anda hızla devam ediyor. Bugüne kadar 46 bin konutu dağıttık. Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Rus askeri nakliye uçağı düştü, onlarca ölü var
Rus askeri nakliye uçağı düştü, onlarca ölü var   Rusya’nın Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bugün Korocha ilçesinde bir uçağın düştüğünü ve kurtulan olmadığını açıkladı. Uçakta esir değişimi için taşınan 65 Ukraynalı savaş esirinin olduğu açıklandı.
24.01.2024 Dünya
Bakan Kurum: 'Yarısı bizden' kampanyasında başvuru sayısı 73 bine ulaştı
Bakan Kurum: 'Yarısı bizden' kampanyasında başvuru sayısı 73 bine ulaştı Kartal’da seçim çalışmalarını yürüten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bugün itibariyle İstanbul’da 410 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı 73 bine ulaştı. Kartal’da tek bir mülkiyet problemi bırakmayacağız.  Tapusuna kavuşmayan tek bir Kartallı kalmayacak. Kartal’da hiç kimse riskli evlerde yaşamayacak, hepimiz yeni yuvalarımıza kavuşacağız" açıklamasında bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde ilk kez karaya ulaştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende müjdeleri açıkladı. Erdoğan, birinci müjdeyi, "Vatandaşlarımızın evlerinde ve mutfaklarında sıcak su tüketimindeki doğalgazı bir yıl ücretsiz veriyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe gelen doğalgaz tüketimi harcaması bir yıl boyunca faturalardan düşecek." dedi. İkinci müjdede ise "Bir ay süreyle de tüm kullanımlarda doğalgaz evlerde ücretsiz olacak." ifadelerini kullandı.
20.04.2023 Ekonomi
Poşet içerisinde çöpe atılan bebeğin ölü doğduğu belirlendi
Poşet içerisinde çöpe atılan bebeğin ölü doğduğu belirlendi Konya'nın Seydişehir ilçesinde poşet içerisinde çöp alanına bırakılan kız bebeğin, ön otopside ölü doğduğu tespit edildi.
20.03.2023 Yaşam
Poşet içerisinde çöpe atılmış bebek cesedi bulundu
Poşet içerisinde çöpe atılmış bebek cesedi bulundu Konya'nın Seydişehir ilçesinde poşet içinde çöpe atılmış, henüz kordon bağı kesilmemiş kız bebek cesedi bulundu.
18.03.2023 Yaşam
Almanya'da eczanede rehine krizi
Almanya'da eczanede rehine krizi Almanya'nın Karlsruhe şehrinde bir eczanede çok sayıda kişinin rehin alınmasının ardından polis, geniş çaplı operasyon başlattı.
10.03.2023 Dünya
İzmir için depreme hazırlık uyarısı! 'Gömülü faylara dikkat'
İzmir için depreme hazırlık uyarısı! 'Gömülü faylara dikkat' Kahramanmaraş merkezli depremler, kentlerin olası bir deprem durumuna karşı ne kadar hazırlıklı olup, olmadığı konusunu gündeme getirdi. İzmir için de kent merkezi orta nokta olmak üzere 100 kilometre yarıçaplı bir dairenin içindeki her diri fayın kenti etkileyeceğini ve fayların 6.5- 7 üzerinde deprem üretme potansiyeli olduğunu dile getiren uzmanlar, sorunlu yapıların bir an önce güçlendirilmesi veya yıkılıp, binaların güvenli alanlarda yapılması gerektiğine dikkati çekti.
10.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemle ilgili soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesine ilişkin de bilgi vererek 'İlk maaşlar ne zaman yatacak?' sorusuna açıklık getirdi. Erdoğan, ”EYT kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza ilk aylıkları Şubat ya da Mart gibi bağlanabilir” dedi.
1.02.2023 Gündem
Doğal gaz ve elektriğe indirim sinyali! Bakan Dönmez tarih verdi
Doğal gaz ve elektriğe indirim sinyali! Bakan Dönmez tarih verdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz ve elektrik fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
30.01.2023 Ekonomi
Pakistan'da yolcu trenine bombalı saldırı: 18 yaralı
Pakistan'da yolcu trenine bombalı saldırı: 18 yaralı Pakistan'ın Belucistan eyaletindeki Pishin kentinde raylara döşenen bombanın infilak etmesi sonucu yolcu treni raydan çıktı, 18 kişi yaralandı.
20.01.2023 Dünya
Yusufeli Barajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak
Yusufeli Barajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan, Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri üzerine inşa edilen Türkiye'nin en yüksek, dünyanın ise 5’inci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı'nın, 22 Kasım'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılacağı duyuruldu.
19.11.2022 Gündem
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Tam gaz devam ediyor
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Tam gaz devam ediyor Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, “Türkiye için bir güne sığdırdıklarımız; akıllara, hayallere sığmaz” başlığıyla bir video paylaştı. Görüntülerde, Türkiye’nin gururu sondaj gemilerimiz Fatih, Yavuz ve Kanuni’nin yanı sıra alanında uzman yabancı gemiler de yer alıyor.
20.10.2022 Gündem
TPAO Genel Müdürü Bilgin: Takvimden herhangi bir sapma yok, tam gaz devam
TPAO Genel Müdürü Bilgin: Takvimden herhangi bir sapma yok, tam gaz devam Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Filyos Limanı ile doğalgaz boru hattının bulunduğu açık denize kablo serecek olan ‘Seven Arctic’ gemisinde incelemede bulunan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, "Takvimden herhangi bir sapma yok, tam gaz devam” dedi.
2.10.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez: Karadeniz gazında bir adım daha geride kaldı
Bakan Dönmez: Karadeniz gazında bir adım daha geride kaldı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazıyla ilgili önemli bir gelişmeyi duyurdu. Bakan Dönmez açıklamasında, "Karadeniz gazında bir adım daha geride kaldı" dedi.
2.10.2022 Ekonomi
Karadeniz gazında flaş gelişme! Filyos Limanı'na doğru seyirde
Karadeniz gazında flaş gelişme! Filyos Limanı'na doğru seyirde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Sakarya Gaz Sahası'nın ana kontrolünü sağlayacak kordon bağı hattı ekipmanının testleri ve gemi alt güvertesine sarımının Norveç'te tamamlandığını ve bu ekipmanın Filyos Limanı'na doğru seyre çıktı.
16.09.2022 Ekonomi
Gündoğdu Meydanı canlı izlenir mi? İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izleme ekranı!
Gündoğdu Meydanı canlı izlenir mi? İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izleme ekranı! İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izle seçeneği 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun 100. yılı vesilesiyle sorgulanıyor. İzmirliler 9 Eylül Cuma gününe Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek 100. Yıl Zafer Yürüyüşü’yle başlayacak. Saat 09.00’da Basmane Karakolu önünden başlayacak tarihi yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Tarkan da etkinlikler kapsamında İzmir’de konser verecek. Peki, Gündoğdu Meydanı canlı izlenir mi? İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izleme ekranı…
9.09.2022 Kültür Sanat
Gündoğdu Meydanı nerede, Gündoğdu Meydanı konser alanına nasıl gidilir? Araba, otobüs, metro ile Gündoğdu Meydanı’na gidiş!
Gündoğdu Meydanı nerede, Gündoğdu Meydanı konser alanına nasıl gidilir? Araba, otobüs, metro ile Gündoğdu Meydanı’na gidiş! 9 Eylül İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlanacak. 100. Yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri de Tarkan konseri olacak. Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak konserin nerede olacağı ve nasıl gidileceği araştırılıyor. Peki, Gündoğdu Meydanı nerede, nasıl gidilir? Gündoğdu Meydanı'na araba, otobüs, metro ile nasıl gidilir?
9.09.2022 Gündem
Atatürk'ün İzmir sözleri ve 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu mesajları! Anlamlı, en güzel, İzmir'in Kurtuluşu 100. Yıl İzmir’in Kurtuluşu sözleri, mesajları, görselleri!
Atatürk'ün İzmir sözleri ve 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu mesajları! Anlamlı, en güzel, İzmir'in Kurtuluşu 100. Yıl İzmir’in Kurtuluşu sözleri, mesajları, görselleri! İzmir'in Kurtuluşu mesajları ve sözleri İzmir’in kurtuluşunun 100. Yılında arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. 9 Eylül 1922 yılında İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin tüm illerinde coşkuyla kutlanacak. Biz de Türkiye tarihine geçen İzmir'in Kurtuluşu ile ilgili anlamlı, en güzel resimli mesajları bir araya getirdik. İşte, Anlamlı, en güzel, İzmir'in Kurtuluşu 100. Yıl mesajları, sözleri ve görselleri…
9.09.2022 Gündem
Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü: Platformun altında kalanlar var
Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü: Platformun altında kalanlar var Tarkan’ın 9 Eylül’de vereceği konser için, prodüksiyon ekibi tarafından kurulan platform çöktü. Yıkılan platformun altında kalan vatandaşların olduğu iddia edildi. Olay yerine ekipler sevk edildi. Yaralanan 1 kişi Alsancak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
7.09.2022 Magazin
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Balkondan konser 500 dolar
Balkondan konser 500 dolar İzmir Gündoğdu Meydanı’nda, 9 Eylül Cuma günü gerçekleşecek Tarkan konseri için Kordon’daki balkonlu evler, geceliği 100 dolardan başlayıp 500 dolara kadar kiraya veriliyor. Bölgedeki emlakçılar gelen taleple ilgili, “Telefonlar susmuyor” açıklamasını yaparken; neredeyse tüm balıkçı teknelerinin de aynı gün için kiralanacağı belirtiliyor. Akşam saat 7’den gece 12’ye kadar kiralanabilecek tekneler için verilen fiyat ise 8 bin TL .
6.09.2022 Yaşam
Kırtasiye raflarındaki tehlike; erken ergenlik ve kanser riski
Kırtasiye raflarındaki tehlike; erken ergenlik ve kanser riski Okulların açılmasına günler kala kırtasiye ürünlerinde denetimler arttı. Çocuklara sağlıklı ürünler ulaştırılmak için kırtasiyelerden alınan ürünler Ticaret Bakanlığı'nın laboratuvarlarında testlerden geçiriliyor. Testlerden geçemeyen ürünler toplatılıyor. Kriterlere uygun olmayan kırtasiye ürünlerinde oluşabilecek tehlikelere dikkat çeken Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı Doktor  Zümrüt Kocabey Sütçü,"Özellikle renkli kokulu silgiler, kalemler olsun çocukların elle teması, koklaması bile tehlikeli. Alerji ve hormonal bozukluklar da yapabiliyor.  Bunlar endokrin bozucu olarak bildiğimiz kanıtlanmış yapılan çok sayıda çalışmayla hem kanserojen olduğu hem endokrin bozucular olarak bizim çok iyi bildiğimiz ürünler" dedi. 
31.08.2022 Yaşam
Çin'de hastanede bıçaklı saldırı: 4 yaralı
Çin'de hastanede bıçaklı saldırı: 4 yaralı Çin'in Şanghay şehrindeki bir hastanede bıçaklı saldırıda 4 kişi yaralandı. Panik dolu anlarda hastanedekiler kendilerini dışarı atmak için turnikelerin altından geçerken, doktorlar da hastaları sedye ve tekerlekli sandalyede dışarı çıkardı.
9.07.2022 Dünya
New York Times Meydanı'nda korkutan patlama! Dehşet anları saniye saniye kamerada...
New York Times Meydanı'nda korkutan patlama! Dehşet anları saniye saniye kamerada... ABD'nin New York kentinin ünlü Times Meydanı'nda duyulan patlama sesi büyük paniğe neden oldu. Çevredeki yüzlerce kişinin koşarak bölgeden uzaklaştığı anlar saniye saniye kayıt altına alınırken olay ile ilgili resmi açıklama geldi.
11.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kordon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kordon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.