Koray Günter

Koray Günter

Son dakika Koray Günter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Koray Günter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Koray Günter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koray Günter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koray günter gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 koray günter haberi bulunmuştur. Tüm koray günter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi Profesyonel liglerde kış transfer dönemi penceresi kapandı. En çok takviye yapan kulüp tam 9 transferle Adana Demirspor oldu. Antalyaspor ise transfer yasağı olduğu için oyuncu alamadı.
10.02.2024 Süper Lig
Hatayspor - Fatih Karagümrük: 3-1
Hatayspor - Fatih Karagümrük: 3-1 Süper Lig'in 24’üncü haftasında Hatayspor, Karagümrük’ü 3-1 mağlup etti.
2.02.2024 Hatay Spor
Beşiktaş Omar Colley ile anlaşmaya vardı
Beşiktaş Omar Colley ile anlaşmaya vardı Koray Günter'i renklerine bağlayan Sampdoria tecrübeli stoper Omar Colley transferinde Beşiktaş'la anlaşmaya vardı.
8.02.2023 Beşiktaş
2014'te Mancini getirdi 9 yıl aradan sonra Okan Buruk 'Bir kez daha deneyelim' dedi
2014'te Mancini getirdi 9 yıl aradan sonra Okan Buruk 'Bir kez daha deneyelim' dedi 2014'te Roberto Mancini'nin devre arası transferi olarak Galatasaray tarihine geçen ve 9 yıl aradan sonra yeniden Sarı Kırmızılı kulübün gündemine giren tecrübeli futbolcuyla görüşmelere başlandığı bildirildi. Nelsson-Abdülkerim Bardakcı ikilisine alternatif bir stoper arayan Okan Buruk'un 28 yaşındaki oyuncuya onay verdiği belirtilirken, anlaşmanın önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşacağı öğrenildi.
11.01.2023 Galatasaray
Beşiktaş köprüleri attı! 'Bu iki transfer imkansız'
Beşiktaş köprüleri attı! 'Bu iki transfer imkansız' Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş Koray Günter ve Kaan Ayhan'da geri adım attı. Siyah beyazlı kulüp yüksek maliyetleri sebebiyle iki futbolcudan vazgeçti.
2.09.2022 Beşiktaş
Ceyhun Kazancı masaya oturup anlaştıkları oyuncuyu açıkladı
Ceyhun Kazancı masaya oturup anlaştıkları oyuncuyu açıkladı Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı anlaşmaya vardıkları futbolcuyu açıklayarak "Oyuncu son kararını vermedi diğer seçenekleri de değerlendiriyor." ifadelerini kullandı.
10.08.2022 Beşiktaş
Saiss tamam yanına yerli stoper yolda!
Saiss tamam yanına yerli stoper yolda! Defans hattını yeniden oluşturmak isteyen ve Saiss ile anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi iki yerli stoperle dirsek teması halinde.
4.06.2022 Beşiktaş
Beşiktaş Koray Günter için görüşmelere başladı
Beşiktaş Koray Günter için görüşmelere başladı Beşiktaş, Serie A'da Hellas Verona forması giyen Koray Günter için görüşmelere başladı.
19.04.2022 Beşiktaş
Valerien İsmael'in transfer listesinden tam 10 yıldız çıktı! Biri Fenerbahçe'den geliyor
Valerien İsmael'in transfer listesinden tam 10 yıldız çıktı! Biri Fenerbahçe'den geliyor Beşiktaş ile anlaşmaya varan ve Trabzonspor derbisiyle ilk maçına çıkmaya hazırlanan Valerien İsmael'in önümüzdeki sezonun kadro planlamasını şimdiden yaptığı, Fransız teknik adamın tam 10 futbolcuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.
30.03.2022 Beşiktaş
Beşiktaş, Galatasaray'ın eski yıldızına talip oldu Ahmet Nur Çebi görüşmelere başladı...
Beşiktaş, Galatasaray'ın eski yıldızına talip oldu Ahmet Nur Çebi görüşmelere başladı... Beşiktaş'ta teknik direktör sorununu Valerien İsmael'le çözen Başkan Ahmet Nur Çebi transfer çalışmalarına da hız kazandırdı. Çebi, Galatasaray'da 4 sene top koşturan tecrübeli futbolcuya talip oldu.
28.03.2022 Beşiktaş
Beşikaş'ta sürpriz gelişme! Yönetim milli oyuncudan en az 8 milyon euro bekliyor
Beşikaş'ta sürpriz gelişme! Yönetim milli oyuncudan en az 8 milyon euro bekliyor Transfer çalışmalarına Gedson Fernandes'le başlayan Beşiktaş yönetimi bir dönem Galatasaray'da oynayan başka bir oyuncu için harekete geçti. Bu arada defans hattına takviye yapma arayışlarına koyulan Ceyhun Kazancı'nın genç yetenek için Lyon'dan teklif aldığı bildirildi.
23.03.2022 Beşiktaş
Visca - Puchacz - Yusuf Erdoğan ve Kouyassi'den sonra Trabzonspor'dan 3 transfer daha
Visca - Puchacz - Yusuf Erdoğan ve Kouyassi'den sonra Trabzonspor'dan 3 transfer daha Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa giden Trabzonspor Visca - Puchacz - Yusuf Erdoğan ve Kouyassi bombalarından sonra 3 transfer daha yapmak üzere...
17.01.2022 Trabzonspor
Serbest kalır maddesi 4 milyon euro çıkınca şok oldu! Avcı transferden vazgeçti
Serbest kalır maddesi 4 milyon euro çıkınca şok oldu! Avcı transferden vazgeçti Trabzonspor'un ısrarla transfer etmek istediği tecrübeli stoper Koray Günter'in sözleşmesinde '4 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi çıktı.
15.01.2022 Trabzonspor
Galatasaray'dan bedavaya gönderilmişti! Şimdi Trabzonspor peşinde
Galatasaray'dan bedavaya gönderilmişti! Şimdi Trabzonspor peşinde Bir dönem Galatasaray'da top koşturan tecrübeli stoper Koray Günter için Trabzonspor devreye girdi.
14.01.2022 Trabzonspor
Galatasaray yüzüne bakmamıştı! Sergen Yalçın gözünü kararttı Igor Tudor'un prensine kancayı attı! Beşiktaş'tan sürpriz transsfer
Galatasaray yüzüne bakmamıştı! Sergen Yalçın gözünü kararttı Igor Tudor'un prensine kancayı attı! Beşiktaş'tan sürpriz transsfer Kaan Ayhan için birçok kez girişimlerde bulunan Beşiktaş bu sefer gözünü başka bir tecrübeli oyuncuya dikti...
24.11.2021 Beşiktaş
Koray Günter için Herta Berlin'den 3 milyon euro
Koray Günter için Herta Berlin'den 3 milyon euro İtalya'da Verona forması giyen Koray Günter'e Herta Berlin talip oldu.
7.04.2021 İtalya
Türk asıllı oyuncu Koray Günter'den şok haber! Corona virüse yakalandı
Türk asıllı oyuncu Koray Günter'den şok haber! Corona virüse yakalandı İtalya Serie A takımlarından Hellas Verona'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Koray Günter'in Corona virüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.
11.10.2020 İtalya
Koray Günter 'en iyisi' seçildi
Koray Günter 'en iyisi' seçildi Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan Genoa'ya, oradan da bir başka İtalyan ekibi Hellas Verona'ya transfer olan Koray Günter, performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
6.10.2019 Galatasaray
Transferde İtalyan işi!
Transferde İtalyan işi! Türk yıldızların son dönemde birer birer Serie A’ya transfer olmasında Mircea Lucescu ve ülkemizde çalışan İtalyan hocalar başrolü oynadı.
29.08.2019 İtalya
Sinan Gümüş'ten Fatih Terim açıklaması!
Sinan Gümüş'ten Fatih Terim açıklaması! Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra İtalya'nın yolunu tutan Sinan Gümüş, ilk röportajını Genoa yerel basınından Il Secolo XIX gazetesine verdi.
12.07.2019 Galatasaray
Sinan Gümüş transferi resmen açıklandı!
Sinan Gümüş transferi resmen açıklandı! İtalyan ekibi Genoa, Galatasaray'dan ayrılan Sinan Gümüş'le sözleşme imzalandığını açıkladı.
5.07.2019 Galatasaray
Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş'ün takımı belli oldu!
Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş'ün takımı belli oldu! Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve şampiyonluk kutlamalarına katılmaması çok konuşulan Sinan Gümüş kararını verdi.
30.05.2019 Galatasaray
Igor Tudor, Prandelli'yi mat etti!
Igor Tudor, Prandelli'yi mat etti! Udinese'nin başına geçen Igor Tudor ilk maçında Prandelli'nin takımı Genoa'yı 2-0 mağlup etti.
31.03.2019 İtalya

Benzer Haber Etiketleri

Koray Günter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koray günter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.