Köpek Saldırısı

Köpek Saldırısı

Son dakika köpek saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köpek saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köpek saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köpek Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köpek saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 köpek saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm köpek saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da evden kaçan pitbull dehşeti: İki kişiyi yaraladı
Adana'da evden kaçan pitbull dehşeti: İki kişiyi yaraladı Adana'da evden kaçan pitbull cinsi köpek kendisini almaya gelen sahibini, onun annesini ve ağabeyinin ayağına saldırıp yaraladı. Yaralı aile hastaneye kaldırıldı.
24.04.2024 Adana
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
O köpekler sahipli çıktı! Oğlunu korumak isterken çenesi kırılmıştı
O köpekler sahipli çıktı! Oğlunu korumak isterken çenesi kırılmıştı Bursa’da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. 1’i bir çiftliğe, 3’ü ise fabrikalara ait 4 köpeğin de aralarında olduğu, bölgedeki 16 köpek, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından toplatılarak, Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde müşahede altına alındı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Gündem
Misafirliğe giden anne ve çocuklarına köpek saldırdı: 4 yaralı
Misafirliğe giden anne ve çocuklarına köpek saldırdı: 4 yaralı Sivas’ta misafirliğe giderken köpeğin saldırısına uğrayan Nesrin Bektaş ile çocukları Aysima (7) ve İkra Bektaş (3), yaralandı. Köpek, olaya müdahale eden İsa Demir’i de ısırırken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.
25.01.2024 Gündem
Kuduzdan hayatını kaybetmişti! Mimar Lütfü Seray'a acı veda
Kuduzdan hayatını kaybetmişti! Mimar Lütfü Seray'a acı veda Şanlıurfa’da kendi köpeğinin saldırısına uğrayan ve kuduz teşhisi konulan mimar Lütfü Seray (28), yaşamını yitirmişti. Mimar Seray son yolculuğuna uğurlanırken Siverek Kaymakamlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
13.07.2023 Gündem
Yıldız Tilbe'den köpek sorunu vurgusu: İnsan hayatı bütün canlılardan daha önemlidir
Yıldız Tilbe'den köpek sorunu vurgusu: İnsan hayatı bütün canlılardan daha önemlidir 9 yaşındaki çocuğun köpek saldırısı sonucu hayatını kaybetmesi hakkında konuşan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, "İnsan hayatı bütün canlılardan daha önemlidir" ifadelerini kullandı. Tilbe, daha önce de Van'da 10 yaşındaki bir çocuğa saldıran ve ölümüne sebep olan başıboş köpek olayının ardından sanatçı "Köpek terörü işte" diyerek tepki göstermişti.
5.02.2023 Magazin
Köpeğin saldırısına uğrayan Emir Mete Durna hayatını kaybetti! Skandal ortaya çıktı
Köpeğin saldırısına uğrayan Emir Mete Durna hayatını kaybetti! Skandal ortaya çıktı Korkunç olay Van’ın Tuşba ilçesinde yaşandı. Arkadaşlarıyla top oynayan 4'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Mete Durna, köpeğinin saldırısına uğradı. Feci şekilde ısırılan Durna, kaldırıldığı hastanede hayata tutunamadı. Emniyet Müdürlüğü’nden olayla ilgili bir son dakika açıklaması gelirken, köpeğin sahibini ifadesi ortaya çıktı. Görgü tanıkları ise o anları anlattı.
31.01.2023 Yaşam
Arnavutköy'de köylerde kurt saldırısı iddiası: 18 koyun öldü
Arnavutköy'de köylerde kurt saldırısı iddiası: 18 koyun öldü Arnavutköy'de, bulunan kırsal mahallelerde gece saatlerinde ahırlara kurt saldırıları olduğu iddia edildi. Son olarak Arif Güner'in ahırına giren kurdun 18 koyunu öldürdüğü ileri sürüldü. Hayvancılıkla uğraşan mahalle sakinleri, yetkililerden duruma çözüm bulunmasını istedi.
25.10.2022 Yaşam
Tuğba Altıntop, köpek saldırısına uğradı
Tuğba Altıntop, köpek saldırısına uğradı Şarkıcı Tuğba Altıntop arkadaşlarıyla gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan Altıntop'a dikiş atıldı.
8.09.2022 Magazin
Ailesiyle evine giderken köpeklerin saldırısına uğradı
Ailesiyle evine giderken köpeklerin saldırısına uğradı Adana’da motosikletiyle ailesiyle birlikte evine dönen Erhan Yurdunmalı, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Saldırıda baldırından ısırılan Yurdunmalı,” Köpekler zarar görmeden toplatılsın” dedi.
21.08.2022 Yaşam
Kavgada bekçiyi ısıran köpek silah sayıldı, 2 gün gözaltı cezası verildi
Kavgada bekçiyi ısıran köpek silah sayıldı, 2 gün gözaltı cezası verildi Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, gece devriyesindeki 4 bekçi ile 3 genç arasında ‘laf atma’ meselesinden arbede çıktı. Çevredeki ‘kurt melezi’ cinsi sahipsiz köpek, bekçilerden birini bacağından ısırdı. Gözaltına alınan gençler serbest bırakılırken, köpek de götürüldüğü ilçe emniyet müdürlüğü bahçesine bağlandı. Soruşturmada, gençlerin komut verdiği gerekçesiyle ‘silah’ olarak nitelendirilip, 2 gün gözlem altında bekletilen köpek, Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği'nin (TRAHAYKO) girişimleri sonucu, barınağa yerleştirildi.
18.08.2022 Yaşam
Şok eden kedi saldırısı kamerada
Şok eden kedi saldırısı kamerada Merter'de köpeğine saldıran kediyi uzaklaştırmaya çalışan Ata Özbek, bacaklarından yaralandı. Özbek "İlk kez bir kedi köpeğime saldırdı. Köpeğimi korumak için kucağıma alınca kedi bacağıma yapıştı. Ayağımla kediyi savurmaya çalıştım" dedi.
23.07.2022 Haber
Büyükada'da kedilerde salgın iddiası!
Büyükada'da kedilerde salgın iddiası! Büyükada'da bir çok kedi hastalandı. Hayvanseverler 4 ayda yaklaşık 700 kedinin öldüğünü öne sürdü. Kedilerin FIP olarak bilinen 'Feline Enfeksiyoz Peritonit' hastalığına yakalandığı belirtilirken hayvanseverler kedileri karantinaya almaya başladı. Büyükada Hayvan Kurtarma Gönüllüsü Neslihan Sipahioğlu, "Sorumlu olduğum bölgede 210 kedim vardı, 210 kediden şu an 50'ye düştük" dedi. Hastalıkla ilgili bilgi veren Veteriner Celal Karabulut ise "FIP, koronavirüs ailesinden. Kedilerde çok değişik semptomlara sebep olan viral bir hastalık. Yalnızca kedilere dair bir hastalık. Yüzde yüz ölümcül sonuçlanıyor" diye konuştu.
3.06.2022 Yaşam
Evcil hayvanlarla ilgili flaş karar! Artık yasaklanabilecek
Evcil hayvanlarla ilgili flaş karar! Artık yasaklanabilecek Yargıtay'ın kararına göre, mevzuatta yasak olmamasına rağmen apartman veya sitenin yönetim planında ‘Hayvan beslenemez’ ibaresi varsa, binadaki bağımsız bölümlerde kedi-köpek beslenemeyecek.
16.05.2022 Gündem
Pitbull ile şaka basketbol sahasındaki çocuklara dehşeti yaşattı
Pitbull ile şaka basketbol sahasındaki çocuklara dehşeti yaşattı Ümraniye'de çocukların oyun oynadığı sırada elinde pitbull cinsi köpeğiyle basketbol sahasına giren bir kişi, şaka yapmak isterken çocuklara korku dolu dakikalar yaşattı. Tasmanın kopması ile harekete geçen pitbull'dan kaçan çocuklar, sahanın tellerine ve potaya tırmandı. Köpeğin son anda yakalanması olası faciayı önlerken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kayıtlarına yansıdı.
17.04.2022 Gündem
Van’da korku dolu anlar: 7 köpek kız öğrenciye saldırdı
Van’da korku dolu anlar: 7 köpek kız öğrenciye saldırdı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) yerleşkesinde minibüs bekleyen kız öğrenci, 7 köpeğin saldırısına uğradı.
9.04.2022 Haber
Tuan Tunalı neredeyse gözünden oluyordu! Köpek ısırdı
Tuan Tunalı neredeyse gözünden oluyordu! Köpek ısırdı 'Deniz Yıldızı' dizisiyle tanınan oyuncu Tuan Tunalı sevmeye çalıştığı köpeğin saldırısına uğradı. Yanağından yaralanan oyuncu, hastanelik oldu.
4.04.2022 Magazin
12 yaşındaki çocuğun oyununda facia! Elindeki tüfek ateş aldı, 5 yaşındaki kardeşi...
12 yaşındaki çocuğun oyununda facia! Elindeki tüfek ateş aldı, 5 yaşındaki kardeşi... Gaziantep’te tüfekle oynayan 12 yaşındaki çocuk, elindeki tüfeğin ateş alması sonucu 5 yaşındaki kardeşinin ölümüne neden oldu.
10.01.2022 Yaşam
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı!
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı! Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan, sonrasında Antalya'ya sevk edilen Asiye Ateş'e (4), Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından doku nakli yapıldı. 4 saat süren operasyon sonrası yapılan açıklamada, "Doku nakilleri mikrocerrahi yöntemle yapıldığı için ilk birkaç günlük dönemde doku ile ilgili riskleri olmakla birlikte şu an itibarıyla hem nakledilen dokular sağlıklı hem de hastanın yaşam bulguları stabildir" denildi.
27.12.2021 Gündem
Pitbull saldırısı bitmek bilmiyor! 13 yaşındaki çocuğa zarar verdi!
Pitbull saldırısı bitmek bilmiyor! 13 yaşındaki çocuğa zarar verdi! Denizli’nin Pamukkale ilçesinde sahibi olan ancak başıboş bırakılan pitbull, sokaktan geçen İran uyruklu Armin Darban Jafeti'ye (13) saldırdı. Çocuk hastaneye kaldırılırken, olay anı ise kameralara yansıdı.
26.12.2021 Gündem
Pitbull saldırısı bitmek bilmiyor! 13 yaşındaki çocuğa zarar verdi!
Pitbull saldırısı bitmek bilmiyor! 13 yaşındaki çocuğa zarar verdi! Denizli’nin Pamukkale ilçesinde sahibi olan ancak başıboş bırakılan pitbull, sokaktan geçen İran uyruklu Armin Darban Jafeti'ye (13) saldırdı. Çocuk hastaneye kaldırılırken, olay anı ise kameralara yansıdı.
26.12.2021 Gündem
Asiye Ateş öldü mü, son durum ne? Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş kimdir, kaç yaşında?
Asiye Ateş öldü mü, son durum ne? Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş kimdir, kaç yaşında? Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye Ateş'e pitbull saldırısı videosunun sosyal medyaya yansımasıyla olayın son durumu araştırılıyor. İnfiale neden olan görüntüler sonrasında küçük kızın son durumu sorgulanıyor. Beslenmesi yasak olan bu köpek cinsinin sahiplerinden üç kişi olayla ilgili gözaltına alındı. Peki, Gaziantep'te pitbullun saldırdığı Asiye Ateş kimdir, son sağlık durumu ne? Asiye Ates öldü mü, yaşıyor mu?
23.12.2021 Gündem
Köpek dehşeti! 8 yaşındaki Mert'in yüzüne 60 dikiş atıldı
Köpek dehşeti! 8 yaşındaki Mert'in yüzüne 60 dikiş atıldı Manisa'da evinin önünde oynadığı sırada, sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Mert Dilek (8), ölümden döndü. Bir dişi kırılan çocuğun yüzündeki derin kesiklere 60 dikiş atıldı. Komşuların köpeği uzaklaştırmasıyla kurtulan Mert Dilek, "Artık köpekleri görmek istemiyorum, psikolojim bozuldu. Geceleri korkuyorum" dedi.
30.11.2021 Gündem
Pitbull vahşeti! Sevmek için eğilince burnunu kopardı
Pitbull vahşeti! Sevmek için eğilince burnunu kopardı Samsun’da pitbull dehşeti yaşandı. Azerbaycanlı 35 yaşındaki iş insanı Arif Sehri, sokakta, sahibinin tasmasız dolaştırdığı pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırı sonrası yüzünde büyük hasar oluşan ve estetik ameliyat olmak için bekleyen Sehri, “Köpeğin sahibi 'korkmayın bir şey yapmaz' dedi. Sevmek için eğilince bir anda yüzüme atladı, burnumu kopardı” dedi.
20.10.2021 Gündem
Spiker Ela Rumeysa Cebeci köpek saldırısına uğradı!
Spiker Ela Rumeysa Cebeci köpek saldırısına uğradı! Sunucu Ela Rumeysa Cebeci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Bebek'te sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını açıkladı.
4.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Köpek Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köpek saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.