Konya Valiliği

Konya Valiliği

Son dakika konya valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konya valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konya valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konya Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konya valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 konya valiliği haberi bulunmuştur. Tüm konya valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan birlik ve beraberlik mesajı
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan birlik ve beraberlik mesajı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,  memleketi Konya'da bayram ziyaretlerinde birlik ve beraberlik mesajı vererek, ''Cenab-ı Allah nice bayramlara, huzur içerisinde, güven içerisinde, birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde bizleri karşılaştırsın, yaşatsın diye dua ediyorum'' dedi.
29.06.2023 Gündem
Konya'daki vahşette yeni gelişme! Emine Erdoğan'dan infial yaratan görüntülere tepki
Konya'daki vahşette yeni gelişme! Emine Erdoğan'dan infial yaratan görüntülere tepki Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ndeki görevlinin bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen görüntüler infial yaratmıştı. Tepki çeken görüntülerle ilgili soruşturma başlatılmıştı. Gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği'nce 'Bir ev Hayvanına veya Evcil Hayvana İşkence Etme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.. Merkezin bağlı olduğu Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Nevzat D. ile veteriner hekim açığa alındı, olay sırasında orada bulunan işçilerin iş akitleri feshedildi, sorumluların tamamı da işten çıkarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Konya'daki görüntülere tepki göstererek "Hepimizi derinden üzen hadiseyi şiddetle kınıyor ve cezasız kalmayacağına inanıyorum" dedi.
25.11.2022 Gündem
Konya'da hayvan bakımevindeki infial yaratan görüntülerle ilgili 2 gözaltı
Konya'da hayvan bakımevindeki infial yaratan görüntülerle ilgili 2 gözaltı Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ndeki görevlinin bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen görüntüler infial yaratmıştı. Tepki çeken görüntülerle ilgili soruşturma başlatılmıştı. Bu sabah bir son dakika gelişmesi yaşandı ve soruşturma kapsamında bu sabah 2 kişi gözaltına alındı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Hepimizi derinden sarsan olayı gece inceledik, sorumluları açığa aldık, suç duyurusunda bulunduk ve şüpheliler gözaltına alındı" dedi.
25.11.2022 Gündem
Bakan Bozdağ: Herkes, orasından burasından çeke çeke adaletin başı belada
Bakan Bozdağ: Herkes, orasından burasından çeke çeke adaletin başı belada Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hukuk sisteminde eksik ya da yanlış kararları düzeltici hukuk mekanizmaları olduğunu belirterek, ''Bırakın hukuk, kendi mecrasında işlesin. Bırakın yargı, kendi mecrasında işlesin. Bırakın usul, kendi hükmünü icra etsin, Bırakın adalet yerini bulsun. Herkes, orasından burasından çeke çeke adaletin başı belada. Yeter artık. Siyasetçi git işini yap. Sen git başka işini yap. Hakim misin, savcı mısın? Değil. Ama herkes hakim, savcı gibi karar verip hakim ve savcıları itham ederse bu yargıya da adalete de Türkiye’ye yapılmış büyük bir kötülüktür” dedi.
19.09.2022 Siyaset
O imamdan doktorlar için skandal sözler! Soruşturma başlatıldı
O imamdan doktorlar için skandal sözler! Soruşturma başlatıldı Diyanet İşleri Başkanlığı, Cuma hutbesinde doktorların iş bırakmasına tepki göstererek "Dün hastanelerin hiçbir tanesi görev yapamadı. Bu, doktorların daha fazla öldürülmesini getirir, tahriktir" diyen imam Ahmet Gür ile ilgili harekete geçti. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Konya Valiliği, imam Ahmet Gür hakkında, sarf ettiği sözler için soruşturma başlatıldığını duyurdu.
8.07.2022 Gündem
Konya'da şiddetli sağanak yağış, yollar göle döndü!
Konya'da şiddetli sağanak yağış, yollar göle döndü! Konya şehir merkezi ve ilçelerinde sağanak yağış etkili oldu. Yağışlarla beraber meydana gelen hasarların tespiti ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı çalışmalar devam ediyor.
8.06.2022 Gündem
Konya'da, çatılarda 2 metrelik buz sarkıtları oluştu
Konya'da, çatılarda 2 metrelik buz sarkıtları oluştu Konya'da hava sıcaklığı sıfırın altında 27 dereceye kadar düşünce, binaların çatılarında yaklaşık 2 metre uzunluğunda buz sarkıtları oluştu.
28.01.2022 Yaşam
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli...
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli... Günlerdir süren kar kabusu Türkiye'nin 81 ilinde hayatı olumsuz etkiliyor. İller yasak ve izin kararlarını tek tek açıklıyor. 13 ilde idari izin kararı geldi.
25.01.2022 Gündem
Konya'da deprem! Son dakika açıklaması geldi...
Konya'da deprem! Son dakika açıklaması geldi... Konya'nın Meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. AFAD: Konya, Meram'da meydana gelen deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz.
8.11.2021 Gündem
Eşinden yıllardır şiddet görüyor! 'Hamileyken bile dayak yedim'
Eşinden yıllardır şiddet görüyor! 'Hamileyken bile dayak yedim' Eskişehir'de eşi Sedat Ü.'den (40) şiddet gören, hastanedeki tedavisinin ardından Konya'daki ailesinin yanına yerleşen 2 çocuk annesi Nimet U. (38), ''10 yıllık evliyim. Evliliğimin 1'inci yılından itibaren şiddet görüyorum. Hamilelik ve lohusalık dönemlerimde dahi dayak yedim. Çocuklarımı da yanıma alıp boşanmak istiyorum. Benim şu an Konya Valiliği‘nden istediğim tek şey, kümes dahi olsa çocuklarımla kalacak bir çatı versin. Ben gencim Allah'a şükür çalışırım, çocuklarıma bakarım" dedi.
10.09.2021 Gündem
Arsasından geçen yolu açtıran savcı hakkında suç duyurusunda bulundu
Arsasından geçen yolu açtıran savcı hakkında suç duyurusunda bulundu Konya'da Züleyha Schumacher, arazisinden geçen yolun açılması için talimat veren savcı hakkında 'görevi kötüye kullanma' suçundan Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
8.09.2021 Gündem
Sokak hayvanlarıyla ilgili flaş karar!
Sokak hayvanlarıyla ilgili flaş karar! Danıştay’dan emsal olacak karar: Sokak hayvanlarına sahip çıkmak valilikler, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin görevidir.
4.09.2021 Yaşam
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir, isimleri?
Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir, isimleri? Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından ateşe verildiği belirtilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili konuşan Bakan Soylu, "Bunun Kürt-Türk meselesiyle ilgili herhangi bir alakası yoktur" dedi. Söz konusu gelişmelerin ardından Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir?
31.07.2021 Gündem
'Ölümlerden sonra flamingolar Tuz Gölü'ne gelmeyebilir'
'Ölümlerden sonra flamingolar Tuz Gölü'ne gelmeyebilir' Konya'da Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla Arslan, Tuz Gölü’ndeki flamingo ölümlerinin nedeninin, su azlığı kaynaklı beslenme yetersizliği olduğunu belirtti. Arslan, ''Tuz Gölü havzasına yeterince su girişi olmayınca yavru flamingoların beslendiği omurgasız hayvanlar, eklem bacaklılar veya su yosunları da yeterli düzeyde olmuyor. Yeterince beslenemeyen yavru flamingolar da ölüyor. Bu ölümlerden sonra flamingolar Tuz Gölü’ne gelmekten vazgeçebilirler. Bu 1-2 yıl içinde olmayabilir ama yağış rejiminin düşük geçmesi halinde başka yöne gidebilirler” dedi.
16.07.2021 Gündem
Konya'da 4.7 büyüklüğünde deprem
Konya'da 4.7 büyüklüğünde deprem Konya, 3 dakikada ile 3 depremle sallandKONYA'nın Tuzlukçu ilçesi merkezli 3 dakika arayla peş peşe 3 deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre, 18.51’de 4.7 olarak kaydedilen depremin ardından 4.0 ve 4.1 büyüklüğünde 2 deprem daha kaydedildi.
9.02.2021 Gündem
Konya'da belediye başkanından 'patlama sesi' açıklaması
Konya'da belediye başkanından 'patlama sesi' açıklaması Konya'nın Ahırlı ilçesine bağlı Akkise Mahallesi'nde dün akşam duyulan ve endişeye neden olan, patlama sesine benzer ses gizemi sürüyor. Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, "Can ve mal güvenliği açısından sıkıntımız yok. Sosyal medyada alıntı yapılan eski uçak kazası fotoğraflarını gördük. Bunlar çok mesnetsiz. Havaya baktığımda uçak gördüm. Teknik olarak uçaklardan çıkan ses olduğu kanaatindeyim" dedi.
11.11.2020 Gündem
Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu görevden alındı!
Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu görevden alındı! Konya Valiliği, Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu'nun Valilik emrine alındığını ve Vali Yardımcısı Mehmet Aydın'ın geçici olarak Ilgın Kaymakamı olarak görevlendirildiğini açıkladı.
12.07.2020 Gündem
Konya'da  'coronavirüs' şüphesi
Konya'da 'coronavirüs' şüphesi KONYA'da bulantı ve kusma şikayetiyle acil servise getirilen Çinli turist kadın karantinaya alındı.
25.01.2020 Gündem
Son dakika! Konya Valiliği açıkladı! Konya’da okullar tatil mi? Konya’da hava durumu nasıl?
Son dakika! Konya Valiliği açıkladı! Konya’da okullar tatil mi? Konya’da hava durumu nasıl? Konya'dan gelen son dakika haberine göre, Konya'da 5 ilçede eğitime ara verildi. Konya ve Karaman çevrelerinde kuvvetli, yükseklerde yoğun kar yağışı olacağı tahminlerinden sonra öğrenciler ve veliler Konya’da okullar tatil mi? sorularını sormaya başladı. İşte detaylar…
30.12.2019 Gündem
Azez'den acı haber geldi: 2 asker şehit...
Azez'den acı haber geldi: 2 asker şehit... Azez'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) üssüne düzenlenen saldırıda yaralanan 5 askerden ikisi şehit oldu. Yaralı 3 askerin tedavisi ise sürüyor.
11.10.2019 Gündem
112 Acil Çağrı Merkezi'ne asılsız ihbara para cezası
112 Acil Çağrı Merkezi'ne asılsız ihbara para cezası Konya'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne asılsız ihbarda bulunduğu ve gereksiz yere meşgul ettiği tespit edilen 10 kişiye, toplam 2 bin 854 TL idari para cezası kesildi.
19.07.2019 Gündem
Bakan Kurum açıkladı! Bayramdan sonra başlıyor
Bakan Kurum açıkladı! Bayramdan sonra başlıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "İnşallah bayramdan sonra eylem planımızı açıklayacağız ve ilk etapta 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesini aynı anda başlatmak suretiyle, tarihi alanların, riskli alanların dönüşümünü aynı anda başlatmış olacağız" dedi.
4.06.2019 Ekonomi
Memurların üst öğrenim zam ve tazminatına ilişkin önemli karar!
Memurların üst öğrenim zam ve tazminatına ilişkin önemli karar! Valilikte programcı olarak görev yapan tekstil mühendisliği mezunu memurun üst öğrenim zammı ve tazminat talebi mahkemeye takıldı. İdare mahkemesi "Kurumların teknik ve sağlık hizmetlerine ait kadrolarda bulunanlara, üst öğrenimden dolayı zam ve tazminat ödenmez" kararı verdi.
30.05.2019 Çalışma Hayatı
İşte okulların tatil edildiği iller!
İşte okulların tatil edildiği iller! Kar yağışının yurtta etkili olmaya başlaması ile birlikte tatil haberleri de peş peşe geldi. Aralarında Ankara'nın da bulunduğu 17 ilde okullar tatil edilmişti. Bu sabah Konya ve Aksaray'da da okullar tatil edildi.Peki hangi illerde okullar tatil? Kar tatili kaç gün olacak? İşte kar yağışı ve tatil olan okullarla ilgili merak edilenler...
26.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Konya Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konya valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.