Konserler

Konserler

Son dakika konserler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konserler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konserler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konserler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konserler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.457 konserler haberi bulunmuştur. Tüm konserler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara 19 Mayıs etkinlik takvimi: Etimesgut, Çankaya Gençlik festivallerinde kimler var?
Ankara 19 Mayıs etkinlik takvimi: Etimesgut, Çankaya Gençlik festivallerinde kimler var? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105'inci yıldönümü kutlanıyor. Pazar gününe denk gelen milli bayram kutlamaları Başkent Ankara'da da coşkuyla kutlanma hazırlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği gençlik festivallerinde birçok ünlü isim de sahne alacak. Çankaya Gençlik Festivali, Etimesgut Belediyesi'nin düzenleyeceği ücretsiz konserler de 19 Mayıs'ta düzenlenecek. İşte Ankara 19 Mayıs etkinlik takvimi ve detaylar...
18.05.2024 Gündem
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında İstanbul ve tüm Türkiye'de konserler düzenlenecek. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında konser düzenlenecek yerlerden biri de Maltepe olacak. Pazar gününe denk gelen 19 Mayıs kutlamalarında İstanbul Maltepe etkinlik alanında ise Edis, Simge, Gülşen gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Peki, 19 Mayıs etkinlikleri nerede, kimler, hangi sanatçılar geliyor? Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024? İşte 19 Mayıs konserleri kapsamında Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
18.05.2024 Gündem
(19 Mayıs ücretsiz konserlerin yerleri ve saatleri) İstanbul’da 19 Mayıs konserleri nerede yapılacak, İzmir ve Ankara’da 19 Mayıs konserinde kimler var? İşte Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri
(19 Mayıs ücretsiz konserlerin yerleri ve saatleri) İstanbul’da 19 Mayıs konserleri nerede yapılacak, İzmir ve Ankara’da 19 Mayıs konserinde kimler var? İşte Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer birçok ilde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ücretsiz konserler ve etkinlikler düzenleniyor. Büyükşehir Belediyeleri İstanbul, Ankara, İzmir 19 Mayıs konser ve etkinliklerini paylaştı. Peki, İstanbul’da 19 Mayıs konserleri nerede yapılacak, İzmir ve Ankara’da 19 Mayıs konserinde kimler var? 19 Mayıs ücretsiz konserlerin yerleri ve saatleri…
18.05.2024 Gündem
17 yıl sonra müziğe döndü! Mahsun Kırmızıgül: Çok zor bir işmiş
17 yıl sonra müziğe döndü! Mahsun Kırmızıgül: Çok zor bir işmiş Mahsun Kırmızıgül önceki gün Azerbaycan’daki Bakü Kongre Merkezi’nde vereceği konserler için Bakü’ye gitti.
18.05.2024 Magazin
Büyükşehir’den üniversite öğrencilerine gençlik kampı
Büyükşehir’den üniversite öğrencilerine gençlik kampı Adana Büyükşehir Belediyesi, final sınavları öncesinde üniversite öğrencilerine yönelik doğa kampı düzenledi.
14.05.2024 Adana
ÜCRETSİZ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ | İstanbul, Ankara ve İzmir’de 23 Nisan ücretsiz konserleri 2024 nerede var? İşte 23 Nisan konserleri
ÜCRETSİZ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ | İstanbul, Ankara ve İzmir’de 23 Nisan ücretsiz konserleri 2024 nerede var? İşte 23 Nisan konserleri 23 Nisan ücretsiz konserleri ve etkinlikleri için yapılan aramalar hem çocuklar hem de aileleri tarafından araştırılmaya başlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Resmi tatil olan 23 Nisan’da İstanbul, Ankara ve İzmir’de toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet olacak, bunun dışında çocuklar için ücretsiz konserler ve etkinlikler düzenlenecek. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir’de 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda hangi etkinlikler var? 23 Nisan ücretsiz konserler ve etkinlikler…
23.04.2024 Yaşam
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kortej yürüyüş rotası belli oldu.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda 6. gün geride kaldı! Ziyaretçiler akın ediyor
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda 6. gün geride kaldı! Ziyaretçiler akın ediyor Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin 6 günü geride kalırken Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen onlarca sergi, ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Karnaval kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler arasında konserler, atölye çalışmaları, workshop, mutfak deneyimleri yoğun bir şekilde gerçekleştirilmeye devam ediyor.
19.04.2024 Adana
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
20.04.2024 Adana
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
19.04.2024 Adana
Konserler, sergiler, söyleşilerle binlerce misafiri ağırlayacak! Portakal Çiçeği Karnavalı programı belli oldu
Konserler, sergiler, söyleşilerle binlerce misafiri ağırlayacak! Portakal Çiçeği Karnavalı programı belli oldu Türkiye Kültür Yolu Festivali, Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’yla start verdi. Peki Adana Portakal Çiçeği Karnavalı programında neler var? Adana Portakal Çiçeği Festivali etkinlik takviminde hangi konserler var? İşte detaylar...
20.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Mahkeme Sinan Akçıl’ı haksız buldu! 4 yıl süren hukuk davasını kaybetti
Mahkeme Sinan Akçıl’ı haksız buldu! 4 yıl süren hukuk davasını kaybetti Sinan Akçıl’ın konserlerinin bir kısmını satın aldıklarını, ancak şarkıcının kendilerine eksik ödeme yaptığını iddia eden Çağrı Tortop ile Bülent Erdoğan, 4 yıl süren hukuk davalarını kazandı.
20.03.2024 Magazin
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor İç Anadolu bölgesinin en büyük kariyer fuarı İKAF’24 sayesinde öğrenciler, sektör çalışanları ve işverenler bir araya gelecek.
22.02.2024 Ekonomi
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk Milliyet Arkeoloji Dergisi, 2023 yılında yaşanan deprem felaketin yıl dönümünde, bu ay okurlarına Hatay özel sayısını sunuyor
17.02.2024 Gündem
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi Adana’da yaşlılardan oluşan koro üyeleri, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi. Koroda bulunan 80 yaşındaki İsmet dedenin de 4 yıl önce huzurevinde kaldığı sırada bağlama çalmayı öğrenip, koroya katıldığı öğrenildi.
29.01.2024 Adana
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu?
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu? Sosyal medyada bir anda gündeme gelen "Nil Anka-Ümmügülsüm" olayı, kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. Peki, Nil Anka gerçekte kimdir, Ümmügülsüm olayı nedir? ‘Nil Anka mı deyim’ sözü nereden geliyor, neden gündem oldu.
22.12.2023 Gündem
Aerosol Nedir, Ne İşe Yarar? Aerosol Örnekleri, Kullanım Alanları Ve Zararları
Aerosol Nedir, Ne İşe Yarar? Aerosol Örnekleri, Kullanım Alanları Ve Zararları Aerosol hem sıvı hem de katı maddelerin gaz şeklinde ortama yaymaya yardımcı olan mekanizmalardan biridir. Kullanım alanı geniş olan bu mekanizma 10 mikrondan daha küçük parçalara ayrılmasına yardımcı olur. Bu mekanizma hem itici hem de çözücü yapıya sahiptir. Aerosol özellikle sahne sanatlarında kullanılan gaz veya duman yapıcı cihaz olarak da adlandırılır. Bu cihaz ortamın havasına farklı bir gaz bulutu yaymaktadır. Aynı zamanda farklı duman ölçekleri ve oranları bulunmaktadır.
14.12.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Konserler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konserler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.