Konsensus

Konsensus

Son dakika konsensus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konsensus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konsensus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konsensus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konsensus gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 konsensus haberi bulunmuştur. Tüm konsensus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek Galatasaray’da, Başkan Dursun Özbek’in yeniden aday olması için baskı yapılırken, başkan ise henüz kararını veremedi. Özbek’in, girmesi durumunda rahat olacağı için seçim kazanmak için değil icraata dayalı bir liste oluşturacağı ifade edildi.
24.03.2024 Şampiy10
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan Filistin ve İsrail açıklaması
Bakan Fidan'dan Filistin ve İsrail açıklaması İki devletli çözüme İsrail’in zorlanması gerektiğini belirten Bakan Fidan, “Filistin’e garantör olacak ülkeler bölgeden olmalı. İsrail için de başka ülkeler garantör olsun. Bir antlaşmaya varıldıktan sonra garantör ülkeler de sorumluluk üstlensin” dedi.
17.10.2023 Gündem
AB'den Türkiye ve vize serbestisi açıklaması: Aynen devam
AB'den Türkiye ve vize serbestisi açıklaması: Aynen devam Avrupa Parlamentosu, Türkiye ile ilişkilerin farklı bir formata oturtulmasını istese de bu talebin AB ülkelerinin tamamından destek bulma ihtimali sıfıra yakın.
13.09.2023 Dünya
Oğan’ın oyları kime gitti? Kamuoyu araştırmacıları değerlendirdi
Oğan’ın oyları kime gitti? Kamuoyu araştırmacıları değerlendirdi 2. tur seçimlerde en çok merak edilenlerden biri de ilk turda ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan, ikinci turda ise Cumhur İttifakı’na destek veren Sinan Oğan’a verilen oyların hangi adaya yöneleceği oldu.
29.05.2023 Gündem
Samsung'da son 14 yılın en kötü bilançosu! Yüzde 95 düştü
Samsung'da son 14 yılın en kötü bilançosu! Yüzde 95 düştü Çiplerin fiyatları düşmeye devam ederken, talep de zayıf kalmaya devam ediyor. Samsung’un ilk çeyrek sonuçlarına yansıyan bu gelişme ile kârın, yüzde 95 oranında düştüğü görüldü.
27.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Ethereum Merge nedir, ne zaman çıkacak? Ethereum Merge güncellemesi saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
Ethereum Merge nedir, ne zaman çıkacak? Ethereum Merge güncellemesi saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Ethereum Merge güncellemesi için geri sayım başladı. Ethereum blok zinciri kripto para dünyasında güncellemeye hazırlanıyor. İş İspatı (PoW) konsensüs mekanizmasından Hisse İspatı (PoS) konsensüs mekanizmasına geçiş yaptıracak güncellemenin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki, Ethereum Merge nedir, ne zaman çıkacak? Eethereum Merge güncellemesi saat kaçta başlıyor, belli mi? İşte, Ethereum Merge hakkında merak edilenler…
15.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Ethereum Merge güncellemesi ne zaman? Ethereum’da değişim nasıl olacak? Merge’den sonra Ethereum (ETH) fiyatları etkilenir mi?
Ethereum Merge güncellemesi ne zaman? Ethereum’da değişim nasıl olacak? Merge’den sonra Ethereum (ETH) fiyatları etkilenir mi? Kripto para piyasalarının beklediği Ethereum Merge güncellemesi başlıyor. Ethereum Merge sürecine ilişkin yatırımcıların aklında pek çok soru var. Ethereum’daki büyük değişimin neler getireceği, fiyatları etkileyip etkilemeyeceği merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Ethereum Merge güncellemesi ne zaman? Ethereum’da değişim nasıl olacak? Merge’den sonra Ethereum (ETH) fiyatları etkilenir mi? Ethereum Merge neler getiriyor? Merge (Birleşme) Nedir? Ethereum Merge hakkında dikkat edilmesi gerekenler!
14.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Ethereum Merge nedir? Kripto para madenciliği bitiyor mu? Ethereum Merge neleri değiştirecek?
Ethereum Merge nedir? Kripto para madenciliği bitiyor mu? Ethereum Merge neleri değiştirecek? Kripto para piyasaları Ethereum'un (ETH) Merge güncellemesi için gün sayıyor. Bazı analistler Ethereum Merge güncellemesini büyük bir olay olarak nitelendirirken bazıları ise daha önce defalarca ertelenen yükseltmenin önemli bir etkisi olmayacağı görüşünde. Eylül ayı ile birlikte gözler Ethereum Merge’üne çevrildi. Peki, Ethereum Merge nedir? Ethereum Merge güncellemesi ne zaman? Kripto para madenciliği bitiyor mu? İşte bilmeniz gerekenler…
3.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Women-20 Zirvesi TİKAD'ın Türkiye delegasyonu başkalığında Endonezya’da gerçekleşti
Women-20 Zirvesi TİKAD'ın Türkiye delegasyonu başkalığında Endonezya’da gerçekleşti G20 Türkiye dönem başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleri ve diğer ülke liderlerini ikna etmesi sayesinde 2015 yılında G20 bünyesinde kurulan Women- 20 (W20) açılım grubu, her yıl G20 ülkelerinin dönem başkanlıklarına paralel olarak ilerliyor. Bu yıl G20 dönem başkanlığını yürüten Endonezya’da Temmuz ayında yapılan W20 Zirve’sinde Türkiye Delegasyonu Başkalığını Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) üstlendi. G20 üyesi ülkelerin kadın temsilcileriyle bir yıl boyunca yürütülen ortak çalışmaların neticesinde liderlere sunulacak ortak metin Endonezya’da yapılan W20 Zirvesi’nde tamamlandı.
25.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Avrupa Birliği'nden yeni kararlar! 'Savaş savunma ihtiyacını hatırlattı'
Avrupa Birliği'nden yeni kararlar! 'Savaş savunma ihtiyacını hatırlattı' Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Avrupa Birliği (AB) Olağanüstü Liderler Zirvesi’nden 200 milyar euroluk ek savunma yatırımı ve RePowerEU’ye 300 milyar euroluk bütçe ayrılarak enerji konusunda çözüm üretilmesine karar verildi.
31.05.2022 Dünya
Alevileri ilgilendiren flaş gelişme! Cemevleriyle ilgili yeni adım
Alevileri ilgilendiren flaş gelişme! Cemevleriyle ilgili yeni adım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Bin 585 cemevini ziyaret ederek hazırlanan kapsamlı çalışmayı görüştük” açıklaması sonrası AK Parti, Alevilere yönelik ne gibi yeni adımlar atılabileceğini tartışıyor.
4.11.2021 Gündem
Putin BMGK'yı eleştirdi ve itiraf etti: Erdoğan haklı...
Putin BMGK'yı eleştirdi ve itiraf etti: Erdoğan haklı... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) daha dengeli olması için bir şeyler yapılması gerektiğini belirterek, "Bu düşüncede (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip) Erdoğan haklı. Bu kurum 2. Dünya Savaşı'ndan sonra doğdu. O zaman belirli bir güç dengesi vardı. Şimdi bunlar değişiyor." dedi.
21.10.2021 Dünya
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Akşener, Kılıçdaroğlu, Gül...
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Akşener, Kılıçdaroğlu, Gül... Optimar’ın 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy verirsiniz sorusuna ankete katılanların yüzde 40.2’si Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtını verdi. Mansur Yavaş ise yüzde 16.1’le ikinci sırada gelirken onu yüzde 7.1’le Ekrem İmamoğlu takip ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6.3’le dördüncü sırada geldiği ankette cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini açıklayan Selahattin Demirtaş ise yüzde 5.5’le beşinci sırada. Meral Akşener ise yüzde 4.6’yla altıncı sırada geliyor.
20.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili flaş aday açıklaması! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu
Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili flaş aday açıklaması! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili son anket sonuçları ortaya çıktı. Vatandaşlar, erken seçim ve cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili sorulara cevap verdi. Ankete katılanların yüzde 65.9’u siyasi partilerin kendi genel başkanlarını cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesi gerektiğini düşünüyor. Parti liderleri aday olmamalı diyenlerin oranı ise yüzde 34.1’de kalıyor.
19.08.2021 Siyaset
Bill Gates'ten kritik uyarı! 'Covid-19'dan daha tehlikeli'
Bill Gates'ten kritik uyarı! 'Covid-19'dan daha tehlikeli' Microsoft’un kurucusu Bill Gates, iklim değişikliğine yönelik tespit ve çözüm önerilerini “İklim Krizini Nasıl Önleriz” kitabında anlattı.
2.08.2021 Dünya
Burun ameliyatında düşük de olsa revizyon ihtimali vardır
Burun ameliyatında düşük de olsa revizyon ihtimali vardır Her burun estetiğinde düşük de olsa revizyon ihtimali olduğunu belirten Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Bölümünden Doç. Dr. Erkan Soylu, “Rinoplastinin başarısı burun ve cilt yapısı, cerrahi deneyim ve hastanın iyileşme performansı gibi faktörlere bağlıdır” dedi.
15.06.2021 Sağlık
Aykutalp Derkan açıkladı! 'Adaylar bu akşama kadar başvurularını yapabilirler'
Aykutalp Derkan açıkladı! 'Adaylar bu akşama kadar başvurularını yapabilirler' Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, seçimin ertelenme konusuna değinerek "Adaylar gerekli belgeleri 7 Mayıs (Bugün) akşamına kadar teslim edebilir" ifadelerini kullandı.
7.05.2021 Galatasaray
Sağlık Bakanı Koca'nın görüşleri DSÖ'nün dergisinde yayımlandı
Sağlık Bakanı Koca'nın görüşleri DSÖ'nün dergisinde yayımlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sağlık İnsan Gücü Direktörü James Campbell'in, küresel Kovid-19 salgınında aşı, sağlık sistemi ve sağlık personelinin rolüne ilişkin değerlendirmeleri, DSÖ'ye ait derginin son sayısında "baş yazı" olarak yayımlandı.
4.02.2021 Gündem
Son anket sonuçları yayınlandı! Cumhur ittifakı...
Son anket sonuçları yayınlandı! Cumhur ittifakı... Konsensus araştırma şirketi 530 ilçe de gerçekleştirdiği seçim anketinin sonuçlarını yayımladı. Anket çalışmasına göre AK Parti ve MHP’den oluşan cumhur ittifakı 51.4’e ulaşırken, CHP, İYİ Parti, Saadet ve DP’den oluşan millet ittifakı ise yüzde 34.2 oranında kalıyor. Cumhur ittifakı ile millet ittifakı arasındaki fark 17.2 çıkıyor.
21.12.2020 Siyaset
İngiltere eski Başbakanı Major: Artık büyük güç değiliz
İngiltere eski Başbakanı Major: Artık büyük güç değiliz İngiltere'nin eski Başbakanı John Major, Brexit konusunda hükümeti eleştirerek, İngiltere'nin artık "büyük güç" olmadığını iddia etti.
12.11.2020 Dünya
TBMM'de vekillerden maske isyanı!
TBMM'de vekillerden maske isyanı! TBMM Genel Kurul görüşmelerinde milletvekilleri maske ile konuşmakta zorlandı. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, maskesiz konuşma yapma isteği yönünde gelen serzenişlerin artması üzerine, “Maske konusunda pes ettim artık” çıkışında bulundu.
8.10.2020 Gündem
Bakan Gül duyurdu: İstanbul ve diğer illerde de yaygınlaşacak
Bakan Gül duyurdu: İstanbul ve diğer illerde de yaygınlaşacak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, canlı yayında önemli açıklamalarda bulunarak, "E-duruşma' pandemiden önce bir hayalimizdi. Bu hafta Ankara’da pilot olarak başlattık. İstanbul ve diğer illerde de yaygınlaşacak." ifadelerini kullandı.
19.09.2020 Gündem
'Türkiye’de kadınların yarısı, erkeklerin 5’te 1’i obez”'
'Türkiye’de kadınların yarısı, erkeklerin 5’te 1’i obez”' Türkiye’de her beş erkekten birinin, kadınların ise neredeyse yarısının obez olduğunu belirten Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Yılmaz, “Obeziteyi estetik bir problem olarak algılamak büyük hata. Ölümcül hastalıklara yol açan obezitenin tedavisi, içerisinde cerrahinin de olduğu multidisipliner yaklaşımlarla mümkün” dedi.
8.08.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Konsensus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konsensus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.