Kongo Demokratik Cumhuriyeti

Kongo Demokratik Cumhuriyeti

Son dakika Kongo Demokratik Cumhuriyeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kongo Demokratik Cumhuriyeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kongo demokratik cumhuriyeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 kongo demokratik cumhuriyeti haberi bulunmuştur. Tüm kongo demokratik cumhuriyeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Komsic'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Komsic'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Zeljko Komsic ile Vahdettin Köşkü'nde bir araya geldi. Öte yandan, Japonya, İtalya ve Etiyopya Başbakanları ile Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı telefonla Erdoğan'ı arayarak deprem nedeniyle taziye dileklerini iletti.
17.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Kongo Demokratik Cumhuriyeti katliam: 50 ölü
Kongo Demokratik Cumhuriyeti katliam: 50 ölü Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin doğusundaki Kishishe kasabasına M23 adlı isyancı grup tarafından düzenlenen baskında 50 sivilin öldürüldüğü bildirildi.
1.12.2022 Dünya
Bakan Akar, Kongolu mevkidaşıyla görüştü
Bakan Akar, Kongolu mevkidaşıyla görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Milli Savunma ve Eski Savaşçılar Bakanı Gilbert Kabanda Kurhenga ile görüştü.
9.11.2022 Siyaset
DSÖ: Bu yıl 1 milyon insan Covid-19’dan öldü
DSÖ: Bu yıl 1 milyon insan Covid-19’dan öldü Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, “Bu hafta, bu yıl şimdiye kadar bildirilen 1 milyon ölümle ilgili trajik dönüm noktasını geçtik” dedi.
25.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Çok sayıda büyükelçinin görev yerinde değişikliğe gidildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Çok sayıda büyükelçinin görev yerinde değişikliğe gidildi Son dakika gelişmesi. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre, birçok büyükelçinin görev yeri değişti. Kore Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Durmuş Ersin Erçin merkeze çekildi, yerine Salih Murat Tamer atandı. İşte tüm atamalar...
5.08.2022 Gündem
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim Geçen sene Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde geçirdiği kazayla uzun süre gündemde kalan ABD'li oyuncu Ashley Judd, katıldığı bir podcast programında 1999 yılında kendisine cinsel saldırıda bulunan adamla yıllar sonra konuştuğunu anlattı. "Kederden kurtulmanın birçok yolu var" ifadelerini kullanan ünlü isim, bunu dinleyicileriyle paylaşmak istediğini dile getirdi.
27.07.2022 Magazin
Afrika ülkesinde BM karşıtı gösteri! Çok sayıda ölü var
Afrika ülkesinde BM karşıtı gösteri! Çok sayıda ölü var Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde dünden bu yana devam eden Birleşmiş Milletler (BM) karşıtı gösterilerde can kaybının 15’e yükseldiği bildirildi. Hayatını kaybedenler arasında 3 BM personeli olduğu aktarıldı.
26.07.2022 Dünya
Kongo Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundu
Kongo Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçisi Djuma Kauzeni Rashidi'yi kabul etti.
26.07.2022 Siyaset
Maymun çiçeği virüsü nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir, Türkiye’de var mı, öldürür mü? İşte Maymun çiçeği hastalığı hakkında merak edilenler...
Maymun çiçeği virüsü nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir, Türkiye’de var mı, öldürür mü? İşte Maymun çiçeği hastalığı hakkında merak edilenler... Maymun çiçeği virüsü dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. Virüs Avusturya ve Arjantin'e de sıçradı, böylece virüsün görüldüğü ülke sayısı 15'e çıktı. İlk olarak 1970'lerde Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde kaydedilen ve son 10 yılda artış gösteren maymun çiçeğinin belirtileri, yüzde başlayan ve vücudun geri kalanına yayılan ateş, baş ağrısı ve deri döküntüleri şeklinde ortaya çıkıyor. Peki, Maymun çiçeği virüsü nedir, nasıl bulaşır, Türkiye’de var mı? Maymun çiçeği hastalığı belirtileri nelerdir, öldürür mü?
23.05.2022 Sağlık
Maymun çiçeği salgını Güney Amerika'ya sıçradı! Dünya Sağlık Örgütü: 'Korkunç' bir meydan okuma
Maymun çiçeği salgını Güney Amerika'ya sıçradı! Dünya Sağlık Örgütü: 'Korkunç' bir meydan okuma Maymun çiçeği virüsü tün dünyaya yayılıyor. Hafta sonu birçok ülkeden pozitif test sonucu haberleri geldi, virüsün yayılma hızı bilim insanları için de sürpriz oldu. Bütün ülkeleri uyaran Dünya Sağlık Örgütü, Covid-19, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ve peşinden gelen maymun çiçeği virüsünü saydı.
23.05.2022 Dünya
Çavuşoğlu: Somut adımları görmek istiyoruz
Çavuşoğlu: Somut adımları görmek istiyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Christophe Lutundula Apala ile bir araya geldi.
13.05.2022 Siyaset
İsmail Demir: 4 milyar doların üstünde ihracat rakamına ulaşacağımıza inanıyorum
İsmail Demir: 4 milyar doların üstünde ihracat rakamına ulaşacağımıza inanıyorum Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Başkanlığımız, Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği (SSİ), vakıf ve özel şirketler ile KOBİ'ler hep beraber el ele vererek yıl sonunda 4 milyar doların üstünde bir ihracat rakamına ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
20.04.2022 Ekonomi
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Bazı büyükelçilerin görev değişikliğiyle ilgili atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Zagreb Büyükelçisi oldu. Brüksel Büyükelçiliği'ne Bekir Uysal, İslamabad Büyükelçiliği'ne de Mehmet Paçacı atandı. Listede 36 isim bulunuyor. İşte yeni karara göre atanan büyükelçiler...
6.04.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil. Rusya ile gerek siyasi, gerek askeri, gerek ekonomik ilişkilerimiz var. Ukrayna ile de aynı şekilde siyasi, askeri, ekonomik ilişkilerimiz var. ‘Ukrayna’dan vazgeç’ deseniz vazgeçemeyiz, çünkü ülkemizin buradaki çıkarları çok ileri derecede. ‘Rusya’dan vazgeç’ deseniz ondan da vazgeçemeyiz, çünkü onunla da şu anda gerçekten ileri derecede birlikteliklerimiz var” dedi.
23.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü Afrika turu kapsamında Gine Bissau programını iptal eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 06.47'de yurda döndü.
23.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine ziyaretini iptal etti, NATO zirvesine katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine ziyaretini iptal etti, NATO zirvesine katılacak Ukrayna-Rusya arasındaki kriz Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın programını da etkiledi. Gine ziyaretini iptal eden Başkan Recep Tayyip Erdoğan yurda dönecek. Erdoğan'ın bu gece Türkiye'de olması bekleniyor. Programını iptal eden Başkan Erdoğan yarın çevrimiçi gerçekleştirilecek olan NATO zirvesine katılacak.
22.02.2022 Siyaset
Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni uygulama için tarih verildi, yüzde 50...
Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni uygulama için tarih verildi, yüzde 50... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen duyurdu, yeni bir düzenleme geliyor. Tarih verildi, uygulamayana cezası var. Elektrik tarifeleri ile ilgili değerlendirmeden bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 210 kilovatsaate kadarki indirimli tarifede ve 210 kilovatsaatin üstündeki birim fiyatlarda vatandaşın lehine olacak yeni bir düzenleme imkanı üzerinde şu anda çalışıldığını söyledi. İndirimlerin fiyatlara yansıtılıp yansıtılmadığıyla ilgili sıkı denetim talimatını da hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir ürünün fiyatının önce 50 liradan örtülü bir şekilde 100 liraya çıkarılıp sonra da yüzde 40 indirim yapıldığı söylenerek 60 liraya satılması gibi uygulamaların da önünü kestik” dedi.
22.02.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’nın sözde Donetsk ve Luhansk'ı tanımasıyla ilgili "Biz Rusya’nın bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz. Taraflara sağduyu ve uluslararası hukuka riayet çağrımızı yineliyoruz." dedi.
22.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında geldiği Senegal’de Cumhurbaşkanı Macky Sall ile bir araya geldi.
21.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret düzenlediği Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde resmi törenle karşılandı.
20.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ne gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ne gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ne gitti. 
20.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Ukrayna-Rusya gerilimi ile ilgili açıklama
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Ukrayna-Rusya gerilimi ile ilgili açıklama Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ukrayna ve Rusya gerilimine ilişkin, “Ukrayna meselesinin çözümü için diyalog diplomasisinin öncelik kazanması, gerilimlerin düşürülmesi, karşılıklı olarak ve gerilimi düşürecek adımların atılması gerekiyor. Bu yönde Türkiye üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam edecek” dedi.
19.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongo, Senegal ve Gine'ye gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongo, Senegal ve Gine'ye gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20-23 Şubat 2022 tarihlerinde mevkidaşlarının davetlerine icabeten, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Senegal Cumhuriyeti ve Gine Bissau Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek.
19.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: 4 yıllık eylem planında mutabık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: 4 yıllık eylem planında mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi'nde konuştu. İkili ilişkilerde kritik eşiğin aşıldığını kaydeden Erdoğan, 2022-2026 dönemini kapsayan eylem planında mutabık kalındığını açıkladı.
18.12.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kongo demokratik cumhuriyeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.