Kömürhan Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler...
Kömürhan Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler... Türkiye’nin bir yüz akı projesi daha hizmete açıldı. Doğu’nun çelik gerdanlığı Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli 16 ili bağlayacak. Estetik özellikleriyle göz kamaştıran proje sürüş güvenliğinin de garantisi olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katıldığı Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
2.01.2021 Siyaset
Kömürhan Köprüsü ne zaman açılacak? Dünyada en uzun 4. köprü Kömürhan Köprüsü hangi illerden geçecek?
Kömürhan Köprüsü ne zaman açılacak? Dünyada en uzun 4. köprü Kömürhan Köprüsü hangi illerden geçecek? Kömürhan Köprüsü ne zaman açılacak? Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Orta Anadolu ve Akdeniz bölgelerini birbirine bağlayan yollar üzerinde, stratejik konumda bulunan 660 metre uzunluğundaki Yeni Kömürhan Köprüsü bugün açılacak.
2.01.2021 Gündem
Kömürhan Köprüsü ne zaman bitecek? Kömürhan Köprüsü son durum…
Kömürhan Köprüsü ne zaman bitecek? Kömürhan Köprüsü son durum… Kömürhan Köprüsü’nün son hali ve ne zaman biteceği merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yeni Kömürhan Köprüsü'ne ilişkin açıklamalarda bulunarak köprünün ne zaman açılacağını duyurdu.
30.09.2020 Gündem
Ve TSK devreye girdi!
Ve TSK devreye girdi! Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kömürhan Köprüsü civarından Karakaya Barajı'na atlayarak intihar etmiş olabileceği değerlendirilen vatandaşın naaşının bulunabilmesi için arama faaliyetlerine başlandığını açıkladı.
12.12.2017 Yaşam