Kolpaçino

Kolpaçino

Son dakika kolpaçino haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kolpaçino ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kolpaçino haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kolpaçino

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kolpaçino gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 kolpaçino haberi bulunmuştur. Tüm kolpaçino haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi!
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi! İddialı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Simge Ünal, tatil yaptığı Yunanistan'da iş görüşmeleri de yapacağını söyledi. Daha önce "Lükse veda ediyorum" diyen model, Komşu'da gerçekleşeck çekimler için de özel olarak alışverişe çıktı.
22.12.2023 Magazin
'Kolpaçino 4 seyirci ile buluşuyor!  Özgür'ün başı yine belada...
'Kolpaçino 4 seyirci ile buluşuyor! Özgür'ün başı yine belada... Komedi serisi 'Kolpaçino', '4 4'lük' adlı yeni bir filmle 12 Ocak'da seyircisinin karşısına çıkacak. Serinin bahtsız karakteri Özgür'ün (Şafak Sezer) başı beladan kurtulmuyor.
22.12.2023 Magazin
Kolpaçino 4 ne zaman vizyona giriyor? Kolpaçino 4 4'lük ne zaman çıkacak?
Kolpaçino 4 ne zaman vizyona giriyor? Kolpaçino 4 4'lük ne zaman çıkacak? Kolpaçino 4 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şafak Sezer'in senaryosunu yazdığı serinin dördüncü filmin kadrosunda Aydemir Akbaş, İbrahim Tatlıses ve pek çok ünlü isim yer alıyor. Sinemaseverlerin merakla araştırdığı "Kolpaçino 4 4'lük ne zaman vizyona giriyor?", "Kolpaçino 4 dijital platformda mı yayınlanacak?" sorularını yanıtını buldu.
19.12.2023 Televizyon
Aydemir Akbaş: 'Öldü', 'yoğun bakımda' haberlerine itibar etmeyin
Aydemir Akbaş: 'Öldü', 'yoğun bakımda' haberlerine itibar etmeyin Aydemir Akbaş, 25 Ocak'ta kansere yakalandığını duyurmuştu. Önceki gün bir restoranın açılışına katılan Aydemir Akbaş, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Toplamda altı tane kemoterapiye gireceğini söyleyen usta oyuncu, hakkında çıkan 'öldü' haberleriyle ilgili konuştu.
20.03.2023 Magazin
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Oyuncu Başak Özel hayatını kaybetti!
Oyuncu Başak Özel hayatını kaybetti! 'Umutsuz Ev Kadınları', ' Karadayı' ve 'Anne' gibi yapımlarda oynayan Başak Özel, 51 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Oyucular Sendikası, Twitter hesabından duyurdu.
20.09.2022 Magazin
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak Son olarak 'Hep Yek 4: Bela Okuma Altan' (2021) filminde rol alan komedyen Şafak Sezer, geçtiğimiz gece eşi Esra Sezer ile Kuruçeşme'de bir mekana girerken objektiflere yansıdı.
3.07.2022 Magazin
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt!
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt! Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan ve yeni şarkısı için hazırlıkları devam eden Tuğba Yurt, fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" diye konuşan oyuncu Kerem Bürsin'in sözleriyle ilgili de konuştu.
3.06.2022 Magazin
Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’in o sözlerine cevap: Daha çok ekmek yemesi lazım
Şafak Sezer’den Kerem Bürsin’in o sözlerine cevap: Daha çok ekmek yemesi lazım Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Kerem Bürsin, “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" demişti. 'Sıdıka', 'Baskül Ailesi', 'Reyting Hamdi', ve 'Türk Malı' dizileri, 'Kutsal Damacana' ve 'Kolpaçino' filmleriyle tanınan Şafak Sezer, meslektaşının olay yaratan sözlerini değerlendirdi.
2.06.2022 Magazin
Kumarhaneye baskın! 239 kişiye rekor ceza
Kumarhaneye baskın! 239 kişiye rekor ceza İzmir'in Bornova ilçesinde umuma açık işletme yerlerinde jandarma ekiplerinin düzenlediği kumar operasyonunda 239 kişiye toplam 434 bin 741 TL para cezası uygulanırken, 3 kişi hakkında 'kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak' suçundan işlem başlatıldı.
26.05.2022 Yaşam
Şafak Sezer'den Berdan Mardini'ye rol teklifi!
Şafak Sezer'den Berdan Mardini'ye rol teklifi! Şarkıcı Berdan Mardini, önceki akşam Bahçeşehir’de bulunan evinde arkadaşlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Bahçesinde büyük bir masa kuran Mardini’nin misafirleri arasında en dikkat çeken isim komedyen Şafak Sezer oldu.
29.04.2022 Magazin
O binaya yine kumar baskını; 50 kişiye ceza yazıldı
O binaya yine kumar baskını; 50 kişiye ceza yazıldı İzmir'in Bornova ilçesinde daha önce de birçok kez operasyon düzenlenen binaya, yine kumar baskını yapıldı. Kumar oynarken suçüstü yakalanan 50 kişiye, toplam 90 bin 950 TL para cezası kesildi.
26.04.2022 Yaşam
İzmir'in 'Kolpaçino' kumarhanesine baskın! Suçüstü yakalandılar
İzmir'in 'Kolpaçino' kumarhanesine baskın! Suçüstü yakalandılar İzmir'in Bornova ilçesinde daha önce defalarca operasyon yapılan ve mühürlenen dernek görünümlü kumarhaneye, jandarma ekipleri bir operasyon daha gerçekleştirdi. Duvarında 'Kolpaçino' filmine atıfta bulunan kumarhane ve bir ayrı adreste daha tombala oynarken suçüstü yakalanan 160 kişiye işlem yapıldı.
8.04.2022 Gündem
Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir?
Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Birçok dizi ve yapımda rol alan usta oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ezel, Kolpaçino gibi çok projelerde rol alan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar’ın hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Hüseyin Elmalıpınar neden öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir? Hüseyin Elmalıpınar kaç yaşındaydı? İşte Hüseyin Elmalıpınar hakkında merak edilenler…
4.03.2022 Gündem
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler!
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler! Hüseyin Elmalıpınar öldü mü? Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Elmalıpınar nede öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
3.03.2022 Magazin
Hüseyin Elmalıpınar hayatını kaybetti
Hüseyin Elmalıpınar hayatını kaybetti Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar (51), Şişli'de kalp krizi geçirdi. 1971 doğumlu Elmalıpınar, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
3.03.2022 Gündem
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Şafak Sezer'den Miralem Pjanic'e 'Kolpaçino' teklifi!
Şafak Sezer'den Miralem Pjanic'e 'Kolpaçino' teklifi! Komedi türündeki 'Kolpaçino' serisinin senaristi ve başrol oyuncusu olan Şafak Sezer, Beşiktaş'a transfer olan Bosna Hersekli yıldız futbolcu Miralem Pjanic hakkında konuştu.
4.09.2021 Magazin
Gala için sahte davetiye bastılar
Gala için sahte davetiye bastılar Şafak Sezer, bir arkadaşının Instagram yayınına konuk oldu.
4.05.2020 Magazin
Tuğba Melis Türk 'Survivor'da
Tuğba Melis Türk 'Survivor'da 'Survivor'a katılacak bir isim daha belli oldu. Masterchef Yasin Obuz ve sosyal medya fenomeni Cem Can Canseven'in ardından oyuncu Tuğba Melis Türk de 'Survivor' kadrosuna dahil oldu.
5.02.2020 Magazin
'İçerde' oyuncusu sokakta simit satıyor
'İçerde' oyuncusu sokakta simit satıyor Geçtiğimiz sezonun sevilen yapımları arasında yer alan 'İçerde'de 'Şevko' karakterine hayat veren Sedat Payas'ın, annesine bakabilmek için sokakta simit sattığı ortaya çıktı.
10.11.2018 Magazin
Kemal İnci kimdir? Kemal İnci kaç yaşındaydı?
Kemal İnci kimdir? Kemal İnci kaç yaşındaydı? Kemal İnci kimdir? sorusu merakla araştırılıyor. Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci, evinde ölü bulundu. İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor. İşte Kemal İnci hakkında merak edilen bilgiler...
30.09.2018 Gündem
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci evinde ölü bulundu. İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor.
30.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki'den aşk açıklaması: Mert Koç ile...
Aleyna Tilki'den aşk açıklaması: Mert Koç ile... Aleyna Tilki ile Mustafa Mert aşkı mı yaşıyor? Aleyna hayranlarını heyecanlandıran bomba iddia. Aleyna Tilki ile Mustafa Mert Koç Los Angeles'ta görüntülendi.
8.01.2018 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Ekim Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Ekim Pazartesi 23 Ekim Pazartesi gününe ait yayın akışı, 06:30’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ekranlarınıza geliyor. Eğlence programı, komik anları sayesinde hem ekran başındaki seyircilerini hem de stüdyo konuklarını güldürmeyi başarıyor. Renkli bir sabaha başlamak için TV8 ekranlarınızı açabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Kolpaçino 3. Devre” adlı sinema filmi başlıyor. Filmin üçüncü serisinde yine kahkahalara boğulacağınız kesin. Eğer vizyona girdiğinde seyredemediyseniz mutlaka ekranlarınızın başına geçin.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kolpaçino ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kolpaçino haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.