Kolay Kampüs

Kolay Kampüs

Son dakika kolay kampüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kolay kampüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kolay kampüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kolay Kampüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kolay kampüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 kolay kampüs haberi bulunmuştur. Tüm kolay kampüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dijital dünya çocuklar için ne kadar güvenli?
Dijital dünya çocuklar için ne kadar güvenli? Dijital farkındalığın gelişmesi ve dijital dünyada güvenli eğitim için geliştirilen oyunlar ve programlar Da Vinci Kids ile Kolay Kampüs’te yer alıyor.
8.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Dijital eğitimin öncüleri güçlerini birleştirdi
Dijital eğitimin öncüleri güçlerini birleştirdi Dünya genelinde 10 milyondan fazla bireysel kullanıcıya ve yüzlerce okula ulaşan yerli zeka oyunları uygulaması MentalUP artık Kolay Kampüs’te!
12.10.2021 Eğitim
Öğrencilere başarı yolunda çifte rehber
Öğrencilere başarı yolunda çifte rehber Eğitimcilerin, sanatkarların ve akademik danışmanların iş birliğinde projeler geliştirilen ‘Bilişim Garajı’nın yepyeni online platformu CUMULUS, her bireyin öğrenme yolculuğunun farklı olduğunu bilerek kişiye özel eğitim modeli tasarlayan Kolay Kampüs (www.kolaykampus.com) ile iş birliği gerçekleştirdi.
30.09.2021 Eğitim
Türkiye'nin ilk yapay zekâ destekli yerli hibrit e-Kitap ve sesli kitap uygulaması Boodio, Kolay Kampüs'te!
Türkiye'nin ilk yapay zekâ destekli yerli hibrit e-Kitap ve sesli kitap uygulaması Boodio, Kolay Kampüs'te! Türkiye’nin en hızlı büyüyen girişimlerinden Boodio, yeni nesil dijital eğitim platformu Kolay Kampüs’te (www.kolaykampus.com)! Tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen sistemiyle okumaya hibrit bir soluk getiren Boodio uygulaması ile, okurlar bundan sonra beğendikleri kitapları ister dijital mecrada okuyacak isterse sesli olarak dinleyecekler. Beğendikleri bölümlerin altını çizip sosyal medyada paylaşabilecekler.
17.09.2021 Eğitim
Yeni eğitim döneminde yapılması gerekenler!
Yeni eğitim döneminde yapılması gerekenler! ODTÜ Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümünde öğretim üyesi Prof. Dr. Soner Yıldırım, Kolay Kampüs Bilim Kurulunda velilere yeni eğitim döneminde yapması gerekenleri anlattı:
10.09.2021 Eğitim
Kolay Kampüs, Da Vinci Kids ile çocukları eğitime yeniden adapte edecek
Kolay Kampüs, Da Vinci Kids ile çocukları eğitime yeniden adapte edecek Yeni eğitim yılı kısa bir süre sonra başlıyor… Çocukların uzun bir aradan sonra “adaptasyon” sorunu yaşamamaları için yeni nesil eğitim platformu olan Kolay Kampüs ve Da Vinci Kids iş birliği çok yönlü çalışıyor…
27.08.2021 Eğitim
Doğru meslek seçimi hayatınızı etkiler!
Doğru meslek seçimi hayatınızı etkiler! Üniversite adaylarının tercih döneminde, ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfederek, kariyerleri için doğru seçimi yapmalarını sağlayacak Meslekilgi Modülü Kolay Kampüs’te!
14.08.2021 Eğitim
Çocukların yaz tatillerindeki aktiviteleri, okuldaki ve sosyal yaşamdaki başarılarını etkiliyor!
Çocukların yaz tatillerindeki aktiviteleri, okuldaki ve sosyal yaşamdaki başarılarını etkiliyor! Çocukların okulda başarılı olması için, okulların açılmasını beklemek sıkça yapılan bir hata. Yaz aylarında spor, sanat ve kültür aktivitelerini içeren yaz kampları ile, çocukların gelişimine destek olmak mümkün.
7.08.2021 Eğitim
Dijital eğitim için dev iş birliği!
Dijital eğitim için dev iş birliği! Kolay Kampüs ve Da Vinci Kids eğitimde güçlerini birleştirdi! Çocuklar için kolay ve eğlenceli öğrenme sunan dünya devi Da Vinci Kids, artık yeni nesil dijital eğitim platformu Kolay Kampüs’te.
16.07.2021 Eğitim
Yeni nesil dijital eğitim platformu kolaykampus.com zengin içeriğiyle yayında!
Yeni nesil dijital eğitim platformu kolaykampus.com zengin içeriğiyle yayında! Uzaktan eğitim döneminde, sınavlara hazırlanan öğrencilerin ihtiyaç duyduğu eğitim ve kaynak desteğini tek platform üzerinden sağlayan Kolay Kampüs, özellikle yoğun sınav takvimindeki öğrencilere özel içeriğiyle fark yaratacak.
12.03.2021 Eğitim
Bakan Varank’tan bilim insanlarına çağrı: Gelsinler, desteklerden faydalansınlar
Bakan Varank’tan bilim insanlarına çağrı: Gelsinler, desteklerden faydalansınlar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sağlık teknolojileri alanında stratejik önemdeki TÜBİTAK Aşı ve İlaç Geliştirme Kampüsü için bilim insanlarına çağrı yaptı. Hücreden pilot üretime kadar biyoteknolojik aşı ve ilaç geliştirme çalışmaları ile kanser araştırmalarına da ev sahipliği yapacak kampüsün bilim insanlarının hizmetine sunulduğunu belirten Bakan Varank, “Biz bu merkezi bilim insanlarımız için hayata geçirdik. Gelsinler buraları kullansınlar. Verdiğimiz desteklerden faydalansınlar.” dedi.
20.04.2023 Ekonomi
Maddi durumu yetersiz öğrencilere yurt sorunu nasıl giderilecek? Yurt ücretleri nasıl denetlenecek?
Maddi durumu yetersiz öğrencilere yurt sorunu nasıl giderilecek? Yurt ücretleri nasıl denetlenecek? İçişleri Bakanlığı üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala yurtlarla ilgili genelge yayınladı. 81 il valiliğine gönderilen genelgede yurtlarla ilgili fahiş fiyat uygulayanlarla, maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin barınmasına varana kadar pek çok sorunun çözümü için önerilerde bulunuldu. Peki, Maddi durumu yetersiz öğrencilere yurt sorunu nasıl giderilecek? Yurt ücretleri nasıl denetlenecek? Durumu olmayan öğrenciler nasıl yurt bulacak? İşte İçişleri Bakanlığı’nın yurt genelgesi ve yurtlar ile ilgili yapılacak çalışmalar…
11.08.2022 Eğitim
Valiliklere ''Üniversitelerde Güvenlik ve Barınma Tedbirleri'' konulu genelge
Valiliklere ''Üniversitelerde Güvenlik ve Barınma Tedbirleri'' konulu genelge Okulların açılmasına az bir süre kala, 81 il valiliğine 'Üniversitelerde Güvenlik ve Barınma Tedbirleri'' genelge gönderildi. Bu göre; eğitim-öğretim dönemi boyunca üniversite öğrencilerinin konaklayacağı yurt, pansiyon, apart vb. yerlerde olası fahiş fiyat uygulamalarına müsaade edilmeyecek, maddi durumu yetersiz olan öğrencilere kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları vasıtasıyla burs ve konaklama konularında yardımcı olunacak.
11.08.2022 Eğitim
Hayatını kaybeden akademisyen Mehmet Cem Altun için tören
Hayatını kaybeden akademisyen Mehmet Cem Altun için tören İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Mehmet Cem Altun geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Altun için bugün İTÜ Taşkışla Binası’nda tören düzenlendi.
23.02.2022 Yaşam
Erkekler de kadınlar kadar estetiğe önem veriyor
Erkekler de kadınlar kadar estetiğe önem veriyor Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Uzmanı Prof. Dr. Cemal Cingi, “Günümüzde erkekler ve kadınların burun estetiğine rağbeti eşitlendi” dedi.
19.02.2022 Sağlık
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü Uluslararası akademik camiada tanınmış isimlerin kadın öğrencilerine yönelik cinsel tacizleriyle ilgili suçlamalar gündemden düşmüyor. Son olarak sadece ABD'nin değil dünyanın en iyi üniversiteleri arasında ilk sıralarda yer alan Harvard Üniversitesi, böyle bir olaya sahne oldu. Üç kadın öğrencinin dile getirdiği suçlamalar mahkemeye taşınırken, okulun akademik kadrosu da ikiye bölündü. İşte tüm ayrıntılar...
12.02.2022 Dünya
YÖK Başkanı’ndan üniversiteler için uzaktan eğitim açıklaması!
YÖK Başkanı’ndan üniversiteler için uzaktan eğitim açıklaması! Koronavirüs sebebiyle üniversitelerde ara verilen yüz yüze eğitim 1,5 sene aradan sonra tekrardan başlıyor. Yeni eğitim-öğretim senesinin ayrıntılarını anlatan YÖK Başkanı Erol Özvar, “Üniversitelerimizde, derslerin yüzde 40’ı yahut herhangi bir dersin yüzde 40’ı uzaktan eğitim yoluyla yapılabilecek” şeklinde konuştu.
8.09.2021 Gündem
YÖK harekete geçti! Kampüslerdeki...
YÖK harekete geçti! Kampüslerdeki... Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, üniversitelerdeki gençlerin ruh sağlıklarının farklı açılardan ele alınması, sorunlarının çözümüne yönelik kısa ve uzun vadeli eylem planlarının oluşturulması için harekete geçtiklerini bildirdi.
6.09.2019 Eğitim
TBMM Başkanı Şentop yasama yılını değerlendirdi
TBMM Başkanı Şentop yasama yılını değerlendirdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk yılı ile ondan önceki parlamenter sistemin iki yasama yılını mukayese ettiğimizde, kanun sayısı bakımından parlamentonun daha fazla kanun çıkarttığını söyleyebiliriz." dedi. Şentop, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, TBMM'nin 27. Dönem 2. Yasama Yılı çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.
26.07.2019 Siyaset
Kasapoğlu: Şenol hocamızla yeni bir sinerji yakaladık
Kasapoğlu: Şenol hocamızla yeni bir sinerji yakaladık A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki mücadelesini değerlendiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Şenol Güneş hocamız başladı. 1 Haziran itibarıyla tam olarak başlayacak. Şu an ilgili maçlarda görevli. Kampta ciddi bir heyecan var, dinamizm var. Bunu gözlemledik. Hocamızla birlikte oluşan ciddi bir sinerji var. İnşallah takımımızın önümüzdeki maçları güzel şekilde, galip gelerek atlatacağına inanıyorum" dedi.
21.03.2019 Futbol
Yerli sürücüsüz elektrikli araç gün yüzüne çıktı
Yerli sürücüsüz elektrikli araç gün yüzüne çıktı Teknoloji şirketleri FEV Türkiye ve Kodeco'nun iş birliğiyle geliştirilen yerli sürücüsüz (otonom) ve elektrikli taşıt Otomod'un ilk görselleri ve animasyonu yayınlandı. 4 yolcu kapasitesine sahip araç saatte 45 km hıza çıkabiliyor.
29.10.2018 Bilim ve Teknoloji
"Satma kararı alırsak, borçları sıfırlarız"
"Satma kararı alırsak, borçları sıfırlarız" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat, İzmir'de üyelerle bir araya geldi. Başkan Yıldırım burada önemli açıklamalarda bulundu.
28.03.2018 Fenerbahçe
İstanbul’da huzurun  adresi Başakşehir
İstanbul’da huzurun adresi Başakşehir Başakşehir’in çılgın projesi Kanal İstanbul ile İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle Başakşehir huzuru arayanların tercih ettiği ilçe konumunda” dedi
8.03.2018 Gündem
FETÖ'nün şoke eden Vatikan'ı
FETÖ'nün şoke eden Vatikan'ı FETÖ elebaşı Gülen için Ankara’da saray inşa eden Akın İpek’in kamuya devredilen üniversitesi de örgütün yönetim merkezi olarak kurgulanmış kaleyi andırıyor. Rektör Prof. Mehmet Barca’nın “Mini Vatikan” dediği kampüs Batı ve Hıristiyanlığın sembol binaları örnek alınarak inşa edilmiş. Giriş kapısına da bir dini liderin konuşma yapabileceği platform kurulmuş.
29.09.2021 Gündem
Üniversiteyi Amerika’da okuyanların dostu: Okuyor.US
Üniversiteyi Amerika’da okuyanların dostu: Okuyor.US Danışmanlık, koçuk ve mentorluk hizmetleri veren Okuyor.US ile Amerika’da üniversite eğitimi alan gençler artık yalnız değil.
26.05.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kolay Kampüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kolay kampüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.