Gençleşmenin anahtarı: Bu besinler tam bir kolajen bombası!
Gençleşmenin anahtarı: Bu besinler tam bir kolajen bombası! Kolajen cildin %75’ini, vücudun ise %35’ini oluşturan eklem ve iç organları bir arada tutan aynı zamanda cilde esneklik ve dayanıklılık sağlayan bütün vücut için ‘kilit’ rol oynayan önemli bir proteindir.
30.08.2023 Sağlık
Orta yaşlı kadınlarda kırışıklık bırakmıyor! Cildiniz hep 20 yaşında gibi kalıyor!
Orta yaşlı kadınlarda kırışıklık bırakmıyor! Cildiniz hep 20 yaşında gibi kalıyor! Kolajenin cilt bakımına olan etkisi biliniyor. 20'li yaşlardan itibaren düşmeye başlayan ve 40'lı yaşlarda hızla düşen kolajen, bilimsel olarak bazı gıdalardan da alınabiliyor. İlerleyen yaşlarda cilt kırışıklığı, kaz ayakları ve cilt elastikiyeti açısından oldukça önemli olan kolajen besinler yoluyla destekleniyor.
28.07.2023 Sağlık
Cildi koruyan kolajen kaynağı mucizevi besinler!
Cildi koruyan kolajen kaynağı mucizevi besinler! Yaz ayları ile birlikte güneşin etkisi cilt sağlığı açısından önemli olan kolajen depolarının boşalmasına neden oluyor. Bu da cilt kalitesinin bozulmasına neden oluyor. Uzmanlar, her gün kolajen kaynağı bir besin tüketmenin sağlıklı cilt formunu korumada etkili olduğunu vurguluyor. Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci Arpacı cildi koruyan kolajen kaynağı mucizevi besinler hakkında bilgi verdi.
29.06.2021 Sağlık