Kahverengi Kokarca Böceği bahçelerden sonra evlere dadandı! "Mikropları taşıyor"
Kahverengi Kokarca Böceği bahçelerden sonra evlere dadandı! "Mikropları taşıyor" Daha önce sadece bahçelerde görünen ‘Kahverengi Kokarca Böceği’ artık evlerde de görülmeye başlanırken, Pandemi Bilim Kurulu Üyesi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, böceklerin çeşitli mikropların taşıyıcı olduğunu bu nedenle önlem alınması gerektiğini söyledi.
25.04.2024 Adana
Kadıköy'ün kabusu oldu! Kahverengi Kokarca Böceği istilası...
Kadıköy'ün kabusu oldu! Kahverengi Kokarca Böceği istilası... Kadıköy'de son zamanlarda artan 'Kahverengi Kokarca Böceği' nedeniyle bir çok kişi şikayetçi. Öldürüldüğü zaman kötü koku yayması ile bilinen bu böcek nedeniyle ilaçlama firmalarına talepler de arttı. Öte yandan bu böceğin tarım ürünlerine zararı olduğunu belirten Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Başkanı Murat Kapıkıran, "Yüzde 50'ye varan tarımsal zarar oluşturacağı yönünde de çeşitli ön görüler var" dedi.
21.10.2020 Yaşam
İngiltere'nin başı 'Kokarca' ile belada!
İngiltere'nin başı 'Kokarca' ile belada! İngiltere’de rekor sayıda çocuk esrar bağımlılığı yüzünden tedavi görüyor. Uzmanlar bu yükselişe 'skunk' (kokarca) adlı uyuşturucunun neden olduğu görüşünde.
23.06.2014 Dünya
Cadılar Bayramı dehşeti!
Cadılar Bayramı dehşeti! O kostümü giyerken aklına bile gelmezdi...
23.10.2012 Yaşam