Kocaeli Cinayet

Kocaeli Cinayet

Son dakika Kocaeli cinayet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kocaeli cinayet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kocaeli cinayet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kocaeli Cinayet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kocaeli cinayet gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 kocaeli cinayet haberi bulunmuştur. Tüm kocaeli cinayet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tartıştığı ağabeyini boğazından bıçaklayıp öldürdü
Tartıştığı ağabeyini boğazından bıçaklayıp öldürdü İzmit'te Mert Pala (22), ağabeyi Murat Pala (45) ile birlikte evde içki içerken aralarında çıkan kavgada ağabeyi Pala'yı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Mert Pala, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
27.03.2024 Gündem
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Bir ay önce boşandığı eşini restoranda yemek yerken öldürdü
Bir ay önce boşandığı eşini restoranda yemek yerken öldürdü Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Ajda Yatar (28), restoranda yemek yediği sırada bir ay önce boşandığı eşi Vahyettin Polat (37) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.
22.11.2023 Gündem
İş insanını öldürüp cesedini asitle yok ettiler! Çiftlik evindeki dehşetin detayları ortaya çıktı
İş insanını öldürüp cesedini asitle yok ettiler! Çiftlik evindeki dehşetin detayları ortaya çıktı Lise arkadaşını görmeye giden iş insanı bir daha geri dönemedi. Kocaeli'de 4 gün önce kaybolan ve polisin yaptığı çalışmada öldürüldüğü belirlenen halı fabrikası sahibi Nurhan Ör (55) cinayetiyle ilgili lise arkadaşı I.E.’nin (55) de olduğu 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, Nurhan Ör'ü öldürmeyi önceden planladığı ve cesedi yok etmek için asit, tulum, temizlik malzemesi gibi ürünleri temin ederek hazırlık yaptıkları tespit edildi.
11.11.2023 Gündem
Kandıra'da parçalanmış kadın cedesi sahile vurdu
Kandıra'da parçalanmış kadın cedesi sahile vurdu Kandıra sahiline vuran, başı, el ve ayakları olmayan kadın cesedini görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
15.09.2023 Gündem
7 kişilik Palu ailesi adliyeye sevk edildi
7 kişilik Palu ailesi adliyeye sevk edildi Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 11 yıl önce Meryem ve Melike Tahnal adlı anne ve kızın kaybolmasıyla ilgili devam eden soruşturma kapsamında cinayet şüphesiyle gözaltına alınan 7 kişilik Palu ailesi adliyeye sevk edildi.
13.01.2019 Yaşam
Uyuşturucu baronunun cinayet zanlısı yeğeni yakalandı
Uyuşturucu baronunun cinayet zanlısı yeğeni yakalandı Ankara’da 4 ay önce 1 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanması ile sonuçlanan silahlı saldırının firari şüphelisi Ankara’nın en büyük uyuşturucu baronu Kadir İnan’ın yeğeni Ferhat Gezer, Kocaeli’de yakalandı.
5.12.2018 Gündem
Köpek gezdirme tartışması cinayetle bitti: 1 ölü 1 yaralı
Köpek gezdirme tartışması cinayetle bitti: 1 ölü 1 yaralı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde gece saatlerinde köpek gezdirme meselesinde çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.
27.07.2017 Yaşam
Katilin gözyaşları
Katilin gözyaşları Gölcük’te işçi Burhan Yaman’ın cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Yaman’ın çalışma arkadaşı Ö.E.Y. onu borcunu ödemediği için öldürdüğünü; silahı temizleyip Yaman’ın eline verdiğini, olay yerinde ağlayarak da suçunu örtmeye çalıştığını itiraf etti.
29.09.2021 Gündem
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kahvehanede otururken sosyal medyada yaşadığı tartışma nedeniyle husumetli olduğu Y.T. tarafından tabancayla vurulan Arda Yücel Ekşi, tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra hayatını kaybetti. Ekşi’nin ölmeden önce alınan ifadesinde yer alan şüphelilere operasyon yapıldı.
25.04.2024 Gündem
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış İstanbul’da Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralayan ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla tutuklanan Ömer Salgın’ın (40), 2019 yılında boşandığı 2 çocuğunun annesi Berra B.’ye (33) de evlilikleri süresince zaman zaman şiddet uyguladığı ortaya çıktı. DHA’nın ulaştığı Berra B., “Biz de büyük sıkıntılar yaşadık evlilik sürecinde. Şiddet de gördüm. Ayrılma faktörlerimizden biri de şiddetti” dedi.
10.01.2024 Gündem
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulundu
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulundu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Olay tarihinde tinerin etkisinde olduğunu söyleyen sanık, maktulün kendisine henüz 13 yaşındayken tecavüz ettiğini, olay günü de karşılaştıklarında kendisine aynı şeyleri yapacağı korkusuyla olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.
21.12.2023 Gündem
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi Kocaeli'nde Mustafa Şişek, 19 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiği kazadan sonra otomobili kullanan Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğmacı'ya markette silahla ateş açtı. Saldırıda Belfun Doğramacı hayatını kaybederken, Sevda Doğramacı yaralanmıştı. Dehşet anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, saldırı sonrası tutuklanan Şişek'in ise geçirdiği kalp ameliyatı sonrası ev hapsinde alındığı öğrenildi. Şişek'in ev hapsine tepki gösteren Sevda Doğramacı "O dışarıda dolaşıyor, benim eşim toprağın altında. O şimdi ailesiyle evinde otururken, ben evimde yalnız oturuyorum. Can güvenliğimden de korkuyorum" dedi. 
21.12.2023 Gündem
'Kripto' cinayeti! Şifre için işkence yaptılar
'Kripto' cinayeti! Şifre için işkence yaptılar Sokak hayvanları tarafından parçalanan yarısı toprağa gömülü cesedin, ‘hacker’ olarak tanınan Muhammed Boduroğlu’na ait olduğu ortaya çıktı. Buluştuğu 5 ‘hacker’ın Muhammed Boduroğlu’nu kripto cüzdanının şifresini öğrenmek için işkence yaparken öldürdükleri belirlendi.
22.10.2023 Gündem
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı Tuzla'da yarısı toprağa gömülü olarak bulunan cesedin esrarı çözüldü. Cesedin boynu kırılarak öldürülen Muhammed B.'ye ait olduğu belirlendi. Muhammed B.'yi öldürülmesiyle ilgili 3 ilde düzenlenen operasyonda 5 kişi  gözaltına alındı. Şüpheliler birbirini suçlarken polis, hackerlik yaptığını tespit ettiği şüphelilerin kripto para paylaşımı nedeniyle cinayeti işlediğini belirledi.
21.10.2023 Yaşam
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldüren sanıktan avukata: İnşallah sana da cinler musallat olur
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldüren sanıktan avukata: İnşallah sana da cinler musallat olur Eşini sırtından bıçaklayarak öldüren sanığın yargılandığı davanın duruşması olaylı geçti. Mahkemeye sunulan Gözlem İhtisas Dairesi raporunda sanığın akli dengesinin yerinde olduğu okununca taraflar arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine sanık, "Adli Tıp Kurumu benden daha deli. Bana metafizik uzmanı getirin. Olayı cinlerin yaptığına eminim" dedi. Salonda başlayan gerginlik, adliye önünde yapılan basın açıklamasına da yansıyınca sanık yakınları ve avukatlar arasında kısa süreli tartışma yaşandı.
18.10.2023 Gündem
Büşra'yı öldürmekle yargılanan sanık kendini böyle savundu
Büşra'yı öldürmekle yargılanan sanık kendini böyle savundu Kocaeli’nin Gebze ilçesinde geçen yıl ekim ayında elektroşok cihazı ile etkisiz hale getirdiği 15 yaşındaki Büşra Kabataş’ı 20 kez bıçaklayan ve boğan, daha sonra da evde yangın çıkartan Taner Yaylacı, tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasına çıktı. Yaylacı, "Bana tekme atması üzerine dengemi kaybedip üzerine düştüm. Elimdeki bıçak boğazına saplandı. Elektroşoku hiç kullanmadım. Pişmanım” dedi.
3.08.2023 Gündem
Oğlunu ekmek bıçağıyla çeşitli yerlerinden bıçakladı, sonra boğazını keserek öldürdü!
Oğlunu ekmek bıçağıyla çeşitli yerlerinden bıçakladı, sonra boğazını keserek öldürdü! Kocaeli'de, tartıştığı Tayfun Koç'u (28) boğazını bıçakla keserek öldüren babası Yılmaz Koç, tutuklandı.
26.06.2023 Yaşam
Kocaeli’de kan donduran cinayet: Baba, oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü
Kocaeli’de kan donduran cinayet: Baba, oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Baba, tartıştığı oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü.
24.06.2023 Yaşam
Eşinin boğazını kesip 12 yerinden bıçakladı! O tanık konuştu: 'Evliliğini sürdürünce konuşmayı kestim'
Eşinin boğazını kesip 12 yerinden bıçakladı! O tanık konuştu: 'Evliliğini sürdürünce konuşmayı kestim' Kocaeli'de kendisini aldattığını iddia ettiği eşini boğazını kesip, 12 yerinden bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkemede dinlenen tanık, "Birgül bana boşanma aşamasında olduğunu söyleyince konuşmaya başladık. 5 ay sonra Birgül'ün evliliğinin devam ettiğini duyunca konuşmayı kestim. Telefon numaramı değiştirmeme rağmen Birgül beni ısrarla aramaya devam etti. Durumu eşine anlattığım gün olay gerçekleşti" dedi. Cumhuriyet savcısı mütalaasında sanığın, haksız tahrik hükümlerinin de uygulanarak 18 yıldan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.
8.06.2023 Yaşam
Tartıştığı oto yıkamacıyı göğsünden bıçaklayarak öldürdü!
Tartıştığı oto yıkamacıyı göğsünden bıçaklayarak öldürdü! Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde Alparslan C., tartıştığı oto yıkama sahibi Abdurrahim Bozboğa’yı (33) göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardınan kaçan Alparslan C.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
7.06.2023 Yaşam
Kocaeli'de korkunç olay: Önce eşinin kafasına sonra kendi kafasına sıktı
Kocaeli'de korkunç olay: Önce eşinin kafasına sonra kendi kafasına sıktı Kocaeli’de emekli astsubay olduğu öğrenilen şahıs önce tabancayla eşini kafasından vurdu, ardından da aynı tabancayla kendi kafasına sıktı. Hastaneye kaldırılan karı kocanın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
28.05.2023 Gündem
Husumetlisini öldüren 75 yaşındaki sanığa müebbet hapis
Husumetlisini öldüren 75 yaşındaki sanığa müebbet hapis Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu komşusu Hasan Aksüt'ü (60) mahalle meydanında tabancayla, başından vurarak öldüren Osman Akbaş'a (75), müebbet hapis cezası verildi.
11.04.2023 Gündem
Karısını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü! 'Ayşe büyü işleriyle uğraşıyordu'
Karısını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü! 'Ayşe büyü işleriyle uğraşıyordu' İzmit'te eşi Ayşe Perçem'i (41) sokak ortasında bıçaklayarak öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanan Hacı Perçem, kendilerine büyü yapıldığını iddia ederek idam edilmek istediğini söyledi. Duruşmada ifadesi alınan tanık ise, "Hacı aile dostumuzdur. Eşinin psikolojik sorunları olduğunu söyleyerek benden yardım isterdi. Hacı eşini hastaneye götürmek istiyordu ancak Ayşe kabul etmiyordu. Bana, 'Ayşe'ye cinler musallat olmuş' derdi." şeklinde konuştu.
1.03.2023 Yaşam
Sözde savcıya kandı, 'bayrak' parolası hayatını alt üst etti
Sözde savcıya kandı, 'bayrak' parolası hayatını alt üst etti Kocaeli'de bir kişiyi telefonla arayarak kendisini savcı olarak tanıtan, "Adınız hırsızlık ve cinayet olaylarına karıştı" yalanını söyleyen şüpheli; 40 Cumhuriyet altını, 340 dolar ve 5 bin 190 euro ile kayıplara karıştı. Mağdur olan kadın, "Tüm bunlardan korktuğum için ne dediyse yaptım. Savcı, eve bir şahıs yollayacağını söyledi ve 'bayrak' parolası ile onu eve almamı istedi. Gelen şahsa 40 Cumhuriyet altını, 340 dolar, 5 bin 190 euro verdim. Seri numaraları alındıktan sonra bana para ve altınları geri getireceklerini söylemişlerdi ancak getirmediler" dedi.
17.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kocaeli Cinayet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kocaeli cinayet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.