Kız Öğrenciler

Kız Öğrenciler

Son dakika kız öğrenciler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız öğrenciler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız öğrenciler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız Öğrenciler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız öğrenciler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.710 kız öğrenciler haberi bulunmuştur. Tüm kız öğrenciler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı Erzurum’da lise öğrencileri tarafından proje yarışması çerçevesinde yapılan bir araştırmada, ailelerin erkek çocuklara karşı daha toleranslı olduğu sonucu ortaya çıktı.
24.12.2023 Gündem
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı...
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı... Liseli kız öğrenci sınıfta dehşeti yaşadı. Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir lisede kız öğrenci, sınıf arkadaşı kızı, darbetti. O anlar başka bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını bildirdi.
22.11.2023 Gündem
İBB yurt sonuçları sorgulama bu sayfada! İBB yurt sonuçları açıklandı mı? Kesin kayıt ne zaman? Ücret belli oldu
İBB yurt sonuçları sorgulama bu sayfada! İBB yurt sonuçları açıklandı mı? Kesin kayıt ne zaman? Ücret belli oldu İBB Yurt sonuçları bu gece yarısı açıklanıyor. 15 Eylül İBB yurt sonuçları sorgulama sayfası da öğrencilerin gündeminde yerini aldı. Yurtlarda kalacak adaylar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasına kilitlenmiş durumda. İstanbul'da bulunan erkek ve kız öğrenciler için İBB yurtları büyük önem taşımakta. Yurt ücretleri de 2023-2024 yılı için belli oldu. Peki İBB yurt sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...
14.09.2023 Gündem
Liselerden kaçış devam ediyor! 1.7 milyon öğrenci açık öğretimde
Liselerden kaçış devam ediyor! 1.7 milyon öğrenci açık öğretimde Türkiye’de ilk ve ortaöğretimde toplam 19 milyon 155 bin 571 öğrenci var. Bu öğrencilerin 1 milyon 738 bin 198’si yani yüzde 9’u açık öğretimde okuyor. Eğitim kademelerine göre bakıldığında ortaokulda 171 bin 943, lisede de 1 milyon 566 bin 255 öğrenci var.
13.08.2023 Eğitim
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı Deprem bölgesinde ailesini kaybetmiş kız öğrencilerin eğitimlerine destek olabilmek için “Kızlarımıza Kelebek Bursu” projesi başlıyor.
8.03.2023 Eğitim
Vudu büyüsüyle fuhuş! Rezaleti tek tek itiraf ettiler
Vudu büyüsüyle fuhuş! Rezaleti tek tek itiraf ettiler Rezalet eylemi itiraf etti. Akılalmaz olay KKTC'de yaşandı. Eğitim ve çalışma vaadiyle kandırılan genç kadınlar büyüyle korkutularak zorla cinsel ilişkiye zorlanmış. İşte iğrenç olayın detayları...
13.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da iki gün süren ziyaret kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Zirve sonrası gazetecilerle bir araya gelen Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Gündem
Kız öğrenciler yine saç saça baş başa kavga etti
Kız öğrenciler yine saç saça baş başa kavga etti Antalya’nın Kepez ilçesinde ortaokul öğrencisi kızlar parkta saç saça baş başa kavga etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, erkek öğrencilerin kavgayı izlemekle yetindiği görüldü.
9.11.2022 Yaşam
Antalya'da kız öğrenciler yine saç saça baş başa kavga etti
Antalya'da kız öğrenciler yine saç saça baş başa kavga etti Antalya’nın Kepez ilçesinde ortaokul öğrencisi kızlar parkta saç saça baş başa kavga etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, erkek öğrencilerin kavgayı izlemekle yetindiği görüldü.
9.11.2022 Yaşam
Aylık 150 lira ödeniyor! Öğrenci ve velileri ilgilendiriyor
Aylık 150 lira ödeniyor! Öğrenci ve velileri ilgilendiriyor Devlet her yıl velilere eğitim desteği veriyor. Destekler de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığı ile veriliyor. Yeni eğitim öğretim yılı için verilecek destek tutarı ise 223.7 milyon lira. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması ve eğitimlerinin desteklenmesi için 973 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na toplam 223.7 milyon lira kaynak aktarılacağını açıkladı. Destek, çocukların eğitime devam etmeleri ve okulun açık olduğu aylarda bir ay içinde 4 günden fazla devamsızlık yapmamaları şartıyla ilk ve ortaöğretim çağında çocuğu bulunan ailelere veriliyor. İlköğretimde okuyan erkek çocukları için aylık 90 lira, kız çocukları için de 100 lira ödeniyor. Ortaöğretimde okuyan erkek çocuklar için 130 lira, kız öğrenciler için aylık 150 lira destek ödemesi yapılıyor. Ödemeler her ay için hesaplanıp, iki ayda bir yapılıyor. Örneğin, ilkokulda bir kız bir de erkek iki çocuğu okuyan bir aileye iki ayda bir 380 lira eğitim desteği veriliyor.
22.09.2022 Ekonomi
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği!
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği! Devlet okullarında forma giymek zorunlu mu, okullarda forma zorunlu mu? Yaklaşık 19 milyon İlk ve ortaöğretim öğrencileri yaz tatili ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına başladı. Öğrenciler okullarına devam ederken okullarda kıyafet uygulaması hakkında aramalarını da arttırdı. Söz konusu konuyla ilgili okul formasının zorunlu olup olmadığı oldu.
20.09.2022 Eğitim
Öğrencilere yurt müjdesi! Bakan Kasapoğlu duyurdu
Öğrencilere yurt müjdesi! Bakan Kasapoğlu duyurdu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan öğrencilere yurt müjdesi geldi. Bakan Kasapoğlu, "105 yeni yurt binasını pazartesi günü Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açacağız." ifadelerini kullandı.
2.09.2022 Siyaset
2022 LGS birincisi kim oldu? LGS’de kaç kişi tam puan aldı? LGS birincileri hangi illerden çıktı?
2022 LGS birincisi kim oldu? LGS’de kaç kişi tam puan aldı? LGS birincileri hangi illerden çıktı? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açıkladı! 2022 LGS sonuçları açıklandı! MEB’ten yapılan açıklamada, 2022 LGS’ye 1 milyon 31 bin 799 öğrenci girdi. LGS’de katılım oranı yüzde 83 olarak gerçekleşirken sınav ile ilgili detaylı rapor da açıklandı. Pek çok kişi de 2022 LGS’de birinci olanları araştırıyor. Peki, 2022 LGS birincisi kim oldu? LGS’de kaç kişi tam puan aldı? LGS birincileri hangi illerden çıktı? İşte merak edilenler…
30.06.2022 Eğitim
LGS sonuçları açıklandı! 2022 LGS sınav sonuçları MEB sorgulama sayfası!
LGS sonuçları açıklandı! 2022 LGS sınav sonuçları MEB sorgulama sayfası! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5 Haziran'da gerçekleştirilen 2022 LGS sonuçları meb.gov.tr adresinden açıklandı. İşte, 2022 LGS sınav sonuçları sorgulama sayfası
30.06.2022 Eğitim
'Kız ile erkekleri ayrı oturtun' talimatı veren okul müdürü ile ilgili flaş gelişme!
'Kız ile erkekleri ayrı oturtun' talimatı veren okul müdürü ile ilgili flaş gelişme! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, Mithatpaşa Ortaokulu'nun müdürü Haydar Akın, öğretmenlere, 'kız ve erkek öğrencileri ayrı ayrı oturtun' talimatı verdi. Eğitim sendikaları talimata tepki gösterirken, müdür hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Haydar Akın, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri Akın'ın yerine müdür yardımcılarından birinin vekalet edeceğini söyledi.
23.03.2022 Gündem
Pembe kağıt uçaklar GUHEM’de havalandı
Pembe kağıt uçaklar GUHEM’de havalandı Türkiye’nin ilk interaktif uzay ve havacılık temalı eğitim merkezi Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa Kadın Girişimciler Kurulu’nun 7-14 Mart Dünya Havacı Kadınlar Haftası’na özel düzenlediği etkinliğe ev sahipliği yaptı.
12.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Kız öğrenciler akıllı gaz maskesi üretti
Kız öğrenciler akıllı gaz maskesi üretti Van’ın Erciş ilçesindeki Şehit Polis Halil Hamuryen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 11’inci sınıf öğrencilerinden oluşan 4 kişilik ekip, kimya öğretmeni Kadir Karakaş'tan aldıkları destekle nanoteknoloji ile karbonmonoksiti filtreleyerek dışarıda tutup, sadece oksijeni içeri alan akıllı gaz maskesi geliştirdi. Kız öğrenciler, tasarladıkları akıllı maskeyle de Teknofest'e başvurdu. Geçen yıl yine Karataş'ın desteği ile başka okuldaki kız öğrencilerden oluşan 'Türk Nano Tim', havada 20 dakika kalabilen 6 model uçak yapmıştı. Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da dikkatini çeken bu çalışmayı sosyal medyadan paylaşmıştı.
5.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'ndan anlamlı yürüyüş!
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'ndan anlamlı yürüyüş! Kanal D'de pazar akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen 'Yargı dizisinin Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesi kapsamında podyuma çıkacak.
4.03.2022 Magazin
Atık PVC borulardan müzik aleti yaptılar
Atık PVC borulardan müzik aleti yaptılar Bursa'da liseli kız öğrenciler, 2 yıllık çalışmalar sonucu, atık PVC borulardan her şarkıya ritim tutan müzik aleti yaptı.
2.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Öğrenci kavgaları kamerada!
Öğrenci kavgaları kamerada! Sultangazi'de öğrenciler arasında yaşanan üç ayrı kavga çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.12.2021 Gündem
İzmir'de üniversitelilerin 'Kalacak yer' çağrısı, Valiliği harekete geçirdi
İzmir'de üniversitelilerin 'Kalacak yer' çağrısı, Valiliği harekete geçirdi İzmir Valiliği, kentte kiralık ev ve kalacak yurt bulamadıkları gerekçesiyle 'Barınamıyoruz, sokaktayız' yazılı pankart açarak seslerini duyurmak isteyen üniversite öğrencilerinin durumunu görüştü. Kentte misafirhanesi bulunan kamu kuruluşlarının temsilcileriyle görüşen Vali Yavuz Selim Köşger, 4 bin yatak kapasitesi temin ettiklerini ve 1 ay süreyle geçici olarak öğrencilerin misafirhanelerden faydalanmalarını sağlayacaklarını açıkladı.
22.09.2021 Gündem
Merkezi sınav sonuçları (LGS 2021)! Merkezi sınav sonuçları nereden öğrenilir? LGS sonuçları sorgulama…
Merkezi sınav sonuçları (LGS 2021)! Merkezi sınav sonuçları nereden öğrenilir? LGS sonuçları sorgulama… LGS kapsamında merkezi sınav sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları açıklandı. Merkezi sınav sonuçları nereden öğrenilir? LGS sonuçları sorgulama…
30.06.2021 Eğitim
2021 LGS'de kaç kişi birinci oldu? 2021 LGS birincileri hangi illerden çıktı?
2021 LGS'de kaç kişi birinci oldu? 2021 LGS birincileri hangi illerden çıktı? LGS kapsamında merkezi sınav sonuçları açıklandı. 2021 LGS sınav sonuçları "meb.gov.tr" adresinden erişime açıldı. 1 milyon 38 bin 492 öğrencinin katıldığı 2021 LGS'de birinciler merak ediliyor. Peki, 2021 LGS'de kaç birinci var? 2021 LGS'de kim birinci oldu? 2021 LGS birincileri ve LGS detayları...
30.06.2021 Eğitim
2021 LGS sonuçları açıklandı! İşte MEB 2021 LGS sonuç sorgulama ekranı!
2021 LGS sonuçları açıklandı! İşte MEB 2021 LGS sonuç sorgulama ekranı! LGS sonuçları için bekleyiş sona erdi. 2021 LGS sonuçları MEB tarafından erişime açıldı. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2021 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları açıklandı. LGS kapsamındaki merkezi sınava 36 farklı ilden katılan 97 öğrenci, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. LGS tercih kılavuzunun da gün içine açıklanması bekleniyor. Peki, 2021 LGS sonuçları nereden öğrenilir? LGS 2021 sonuç sorgulama ekranı...
30.06.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! Matematik başarısı
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! Matematik başarısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kız öğrencilerin matematik başarısı üzerine bir grafik paylaştı.
29.01.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kız Öğrenciler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız öğrenciler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.