Kırmızı Çizgi

Kırmızı Çizgi

Son dakika kırmızı çizgi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırmızı çizgi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırmızı çizgi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı Çizgi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı çizgi gelişmeleri de dahil olmak üzere 600 kırmızı çizgi haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı çizgi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası zorunlu hale geldi! Prof. Aydoğan: sadece Google kazanmayacak
Dijital Telif Yasası zorunlu hale geldi! Prof. Aydoğan: sadece Google kazanmayacak Google'ın Kanada’da dijital yayıncılar için 74 milyon dolar ödeme yapacağını duyurmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrildi. Prof. Dr. Filiz Aydoğan, “Bizler teknoloji şirketlerinin bedava çalışanı konumunda oluyoruz. Dijital Telif Yasası habercilere, yazarlara ve yayıncılara kazanım sağlayacak” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.
10.12.2023 Gündem
TikTok sözcüsünden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli
TikTok sözcüsünden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda, sosyal medya platformu TikTok'ta tartışmalara yol açan konular ele alındı.
7.12.2023 Gündem
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesinin ardından benzer bir sistemin Türkiye'de de uygulanması gerekliliği yeniden gündeme geldi. Peki Kanada’da varılan anlaşmanın bir benzerinin Türkiye'de de hayata geçmesinin etkileri ne olur? Dijital iletişim araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, olası senaryoları hurriyet.com.tr için değerlendirdi.
7.12.2023 Gündem
AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi
AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi Google'ın dijital yayıncılar için telif ödenmesine ilişkin Kanada ile anlaşmaya varmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrilirken, dikkat çeken açıklamalar da geliyor. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
6.12.2023 Vatan TV
Dijital Telif Yasası geliyor! AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi
Dijital Telif Yasası geliyor! AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi Google'ın dijital yayıncılar için telif ödenmesine ilişkin Kanada ile anlaşmaya varmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrilirken, dikkat çeken açıklamalar da geliyor. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
6.12.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki insanlık dışı saldırıların sona erdirilmesi için mücadele ediyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki insanlık dışı saldırıların sona erdirilmesi için mücadele ediyoruz Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık dünya bugün geldiği noktada hem ekonomik dengesizlikler ve adaletsizlikler hem siyasi dengesizlikler ve hakkaniyetten uzak bir sistemin olması dolayısıyla daha büyük çatışmalara gebe hale gelmiştir. Dolayısıyla biz bu anlamda yeni bir küresel siyasal mimarinin de şart olduğunun altını çizmek durumundayız.” dedi.
11.11.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Şenol Güneş istifa etti ve yönetim seçim kararı aldı. Burak Yılmaz ile yola devam siyah beyazlılarda ortaya çıkan yeni başkan adayı Sergen Yalçın ile anlaştı. İşte detaylar...
4.11.2023 Beşiktaş
AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu hükümeti bir cinayet makinesidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu hükümeti bir cinayet makinesidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu hükümeti bir cinayet makinesidir" diyerek "Netanyahu bir katliam siyaseti izlerken Batılı ülkeler şimdiye kadar hiç gür sesle insan hakları ve hukuktan bahsetmediler. Tam tersine 'İsrail’in kırmızı çizgilerle bağlı olmadığını' söylüyorlar. 'İsrail’e kırmızı çizgi sunmuyoruz' diyenler 'daha çok cinayet işle' demektedirler" ifadelerini kullandı. Çelik, "Barbarlığa karşı insanlığın sesi yine Türkiye’dir. Cumhurbaşkanımızın ateşkes çağrısı ve barış için ortaya koyduğu eylem planı, Gazzeli masumları koruyacak tel yoldur" dedi.
4.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ayağa kalkarak alkışlarla okuyacağız
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ayağa kalkarak alkışlarla okuyacağız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye Cumhuriyet'inin ilan edildiği Meclis'te CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Kurtulmuş, "Yarın burada tarihi bir törene şahitlik edeceğiz. O ilk gün alınan karar metnini de beraber ayağa kalkarak, alkışlarla okuyacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Beyaz Saray'da Türkiye mesaisi! New York Times'tan Erdoğan vurgusu
Beyaz Saray'da Türkiye mesaisi! New York Times'tan Erdoğan vurgusu Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. NATO umudunu Türkiye'nin kararına bağlayan İsveç tabiri caizse son kozunu oynadı. ABD Başkanı Biden'ın 'Türkiye' mesajı sonrası New York Times dikkat çeken bir yorumda bulundu.
6.07.2023 Dünya
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı Asgari ücret zammında flaş gelişme. Gözler asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak ara zamma çevrildi. Gazeteciler, CNN TÜRK ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında konuyu değerlendirdi.
13.06.2023 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü saldırıyı kınıyoruz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü saldırıyı kınıyoruz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Siyasete şiddet girdiği zaman siyasetçi ile vatandaş arasında kurulan ilişkiye bir müdahale vardır. O yüzden biz her ne olursa olsun şiddetin her türlüsünü lanetliyoruz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Cumhur İttifakı genişleyecek mi? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Partilerle görüşmeler gayet iyi geçiyor
Cumhur İttifakı genişleyecek mi? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Partilerle görüşmeler gayet iyi geçiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, görüşme sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. İttifakın genişlemesi için görüşmelerin iyi gittiğini belirten Ömer Çelik, "Yeniden Refah Partisi ve ANAP'a dair süreç bu hafta tamamlanacak." dedi.
13.03.2023 Gündem
Millet İttifakı'nda HDP düğümü! İYİ Parti'nin tavrı ne olacak?
Millet İttifakı'nda HDP düğümü! İYİ Parti'nin tavrı ne olacak? Millet İttifakı'nın adayı, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesi durumunda İYİ Parti'nin tutumu ne olacak? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova kulislerde konuşulanları aktardı.
8.03.2023 Gündem
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kenani: Avrupa'nın İran halkına yönelik ihaneti defalarca kanıtlanmıştır
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kenani: Avrupa'nın İran halkına yönelik ihaneti defalarca kanıtlanmıştır İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hüseyin Kenani, Avrupa ülkelerinin İran'a yönelik müdahaleci açıklamalarına yönelik, "Bu ülkelerin İran halkına yönelik ihaneti defalarca kanıtlanmıştır" dedi.
9.12.2022 Dünya
Asgari ücrette kim, ne istiyor? İşçi temsilcisi TÜRK-İş’in asgari ücret beklentisi ne? İşveren temsilcisi TİSK ne diyor? DİSK’in asgari ücret önerisi ne?
Asgari ücrette kim, ne istiyor? İşçi temsilcisi TÜRK-İş’in asgari ücret beklentisi ne? İşveren temsilcisi TİSK ne diyor? DİSK’in asgari ücret önerisi ne? Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2023 yılının asgari ücretini belirlemek için ilk toplantısını bugün yapıyor. 2023 yılının asgari ücretini belirlemek için komisyonda işveren kesimi adına TİSK, İşçi kesimi adına da TÜRK-İŞ ve kamuyu temsilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları masada olacak. Milyonlarca çalışanın gözü toplantıya çevrilirken işveren ve işçi kesiminin asgari ücret ile ilgili beklentileri merak ediliyor. Peki, Asgari ücrette kim, ne istiyor? İşçileri temsil eden TÜRK-İş’in asgari ücret beklentisi ne? İşveren temsilcisi TİSK ne diyor? İşte detaylar…
7.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret zammında flaş gelişme! Son tahinler yapıldı, işte rakamlar
Asgari ücret zammında flaş gelişme! Son tahinler yapıldı, işte rakamlar Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücrette son tahminler yapıldı. Olası zam oranına göre yeni asgari ücret zammı tek tek hesaplandı. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği asgari ücrette ilk rakam işçi kesiminden geldi. Türk-İŞ Başkanı Ergün Atalay, 7 bin 785 liranın altındaki rakamı kabul etmeyeceklerini belirterek, “Kırmızı çizgi bu. Onun üzerine çıkmak gerekiyor” dedi. İşte asgari ücret zammı ile ilgili son dakika tüm detaylar...
Çin Devlet Başkanı Xi: Çin ve ABD’nin başarıları birbirleri için tehdit değil, fırsattır
Çin Devlet Başkanı Xi: Çin ve ABD’nin başarıları birbirleri için tehdit değil, fırsattır Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı görüşme sonrası, “Çin ve ABD’nin başarıları birbirleri için tehdit değil, fırsattır” ifadelerini kullanarak, “Çin, mevcut uluslararası düzeni değiştirmeye veya ABD'nin iç işlerine karışmaya çalışmıyor. Çin’in ABD'ye meydan okumak veya onu yerinden etmek gibi bir niyeti yok” dedi.
14.11.2022 Dünya
Af çıkacak mı? Genel af geliyor mu? Devlete karşı işlenen suçlar neler? İşte MHP’nin af açıklaması ve CHP’nin af ile ilgili görüşü!
Af çıkacak mı? Genel af geliyor mu? Devlete karşı işlenen suçlar neler? İşte MHP’nin af açıklaması ve CHP’nin af ile ilgili görüşü! Genel af mı geliyor? Milliyetçi Hareket Partisi’nin masasında kapsamlı af yasası ile ilgili yeni bir çalışma bulunuyor. Partide değerlendirmeler yapılırken af ile ilgili talepler de değerlendiriliyor. Çalışmanın çerçevesi henüz belli değil. Önce taleplere bakılıp bir değerlendirme yapılacak sonra da taleplerin haklı olup olmadığı ya da hangi taleplerin karşılabileceği müzakere edilecek. MHP'de yürütülen af çalışması konusunda CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek açıklama yaptı. 'Doğru' bir düzenleme gelirse inceleyeceklerini belirten Erkek, "Getirsinler. Bir hazırlık yapılacaksa parlamentoda birlikte çalışalım'' dedi. Peki, Af çıkacak mı? Genel af geliyor mu? Devlete karşı işlenen suçlar neler? İşte MHP’nin af açıklaması ve CHP’nin af ile ilgili görüşü!
30.08.2022 Gündem
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan dikkat çeken 'Türkiye' açıklaması
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan dikkat çeken 'Türkiye' açıklaması Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Batı’nın Ukrayna’ya verdiği silahlar konusunda ‘kırmızı çizgi’ uyarısı yaptı. Lavrov, Suriye'nin kuzeyinde yaşanan gelişmelere yönelik yaptığı değerlendirmede, "Türkiye Suriye'de olanlara kayıtsız kalamaz" ifadesini kullanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna'daki rolüne dikkat çekerek, " Erdoğan sadece barışın sağlanmasından yanadır" dedi.
28.05.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında kritik gelişme! Yılan Adası vuruldu! Dünya gündemine oturdu! İşte o anlar...
Ukrayna - Rusya savaşında kritik gelişme! Yılan Adası vuruldu! Dünya gündemine oturdu! İşte o anlar... Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sürerken, Kiev'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Ukrayna savaşın ilk günlerinden beri gündemde olan Yılan Adası'na saldırı düzenledi. Ülke basını bu gelişmeyi 'Yılan Adası'nın intikamı alındı' şeklinde yorumlarken saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. İşte dünya gündemine oturan o anlar...
8.05.2022 Dünya
Yıllar önce sıfır aldığı araç hayatını kabusa çevirdi! 'Yaşanmaması gereken her şeyi yaşadım'
Yıllar önce sıfır aldığı araç hayatını kabusa çevirdi! 'Yaşanmaması gereken her şeyi yaşadım' Antalya’da bir vatandaşın 5 yıl önce sıfır aldığı lüks otomobil adeta hayatını kabusa çevirdi. Aracın sık sık arıza yapması sonucu firma ile davalık olan ve davayı kazanan Mustafa Aydemir, “Alırken hayallerim yüksekti ama çok hayal kırıklığı yaşadım. Benim bu yaşadıklarımı normal bir vatandaş yaşasa ben inanmazdım. Yaşanmaması gereken her şeyi yaşadım. Değiştirmemek için ellerinden geleni yaptılar” dedi.
8.05.2022 Yaşam
Ukrayna ve Rusya arasında kritik gelişme! 'Kırmızı çizgi' savaşı! İşte sunulan şartlar...
Ukrayna ve Rusya arasında kritik gelişme! 'Kırmızı çizgi' savaşı! İşte sunulan şartlar... Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ile 24 Şubat'ta başlayan savaş son sürat devam ederken bir yandan da diplomasi savaşı veriliyor. Ülkenin doğusunda yoğunlaşan çatışmaların bitmesi için girişimler sürerken iki ülkenin tabiri caizse 'kırmızı çizgi' savaşı sürüyor. İşte Putin ve Zelenski'nin savaşa son vermek için sunduğu şartlar...
8.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Çizgi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı çizgi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.