Kiralık

Kiralık

Son dakika kiralık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kiralık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kiralık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiralık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiralık gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.759 kiralık haberi bulunmuştur. Tüm kiralık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler ne yapsa olmuyor! Real Madrid'den yeni karar, kiralık istediler
Arda Güler ne yapsa olmuyor! Real Madrid'den yeni karar, kiralık istediler Real Madrid'den Arda Güler için yeni karar. İspanyol basını, son dönemde attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Arda Güler için Real Madrid'in verdiği kararı duyurdu.
17.05.2024 Fenerbahçe
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de! Tasarruf Tedbirlerine dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
16.05.2024 Ekonomi
Ev alacak ve kiralama yapacaklara önemli uyarı! Sahte ilan vurgusu
Ev alacak ve kiralama yapacaklara önemli uyarı! Sahte ilan vurgusu Konut satın almak isteyen, kiralama yapacak veya turizm amaçlı günlük daire kiralamak isteyen vatandaşların ilk adresi ilan platformları. Geçtiğimiz yıl ilanlarla ilgili bir düzenleme gelse de sahte ilan belirsizliği hala sürüyor. Peki vatandaş ne yapmalı? Uzman isimden ‘yerinde görün’ uyarısı geldi. İşte detaylar...
16.05.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'ye gelmek için milyon Eurolardan vazgeçmişti! Tadic, Fred derken kararını verdi
Fenerbahçe'ye gelmek için milyon Eurolardan vazgeçmişti! Tadic, Fred derken kararını verdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ocak ayında Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü yeni sezon öncesi kararını verdi. İşte detaylar...
15.05.2024 Fenerbahçe
Çapkanlar suç örgütüne operasyon yapıldı!
Çapkanlar suç örgütüne operasyon yapıldı! Siber Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğüne yapılan şikayetler sonrasında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yasadışı bahisle elde edilen paraları aklamaya çalışan 'Çapkanlar' suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 42 şüpheli yakalandı. Operasyonda ayrıca 113 bin 200 lira ve bin 141 dolar ile 6 adet ruhsatsız tabanca, 358 fişek ve çok sayıda sim kart ele geçirildi.
14.05.2024 Gündem
Kiralık ve satılık ilanlarına dikkat! Hayali evlerle dolandırıcılık sürüyor, fiyatlar saatlik yazılıyor
Kiralık ve satılık ilanlarına dikkat! Hayali evlerle dolandırıcılık sürüyor, fiyatlar saatlik yazılıyor Ev alacak herkesi kayından ilgilendiriyor. Sahte ilanla dolandırıcılığı engellemek için alınan önlemler yarıda kaldı. İlan girişinde ‘kimlik doğrulama zorunluluğu’ kasım ayında devreye girse de, emlakçıların yetki belgesini ve ilgili mülkü pazarlamak için aldığı yetkilendirme belgesini doğrulatacağı ikinci aşamaya henüz geçilmedi. Sitelerde hâlâ kaçak emlakçı ve sahte ilanlar olduğunu belirten sektör temsilcileri, tüketicinin korunması için ikinci adımın atılması gerektiğini söyledi.
12.05.2024 Ekonomi
TMSF, Mondihome’u satışa çıkardı
TMSF, Mondihome’u satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi satışa çıkardı. Şirketi hisse satışına ilişkin ilan, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı.
11.05.2024 Ekonomi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
10.05.2024 İddaa
Kiracılara kötü, ev sahiplerine güzel haber: 55 günde jet tahliye! 'Emsal sayılacak'
Kiracılara kötü, ev sahiplerine güzel haber: 55 günde jet tahliye! 'Emsal sayılacak' Ev sahibi - kiracı ilişkilerin son yılların en çok gündemde olan konuları arasında yer alıyor. Fahiş artışın önüne geçilebilmesi için hükümet tarafından birçok tedbir alındı. Bunlardan en önemlileri ise yüzde 25'lik artış sınırı ile zorunlu arabuluculuk sisteminin devreye alınması oldu. Böylece fiyat anlaşmazlıklarının mahkemeye taşınmadan çözülmesi amaçlandı. Ancak bazı ev sahibi kiracı anlaşmazlıkları mahkeme yolu ile çözülmeye devam ediyor. Yargıtay tarafından verilen son karar ise dikkat çekiyor. İşte 55 günde jet tahliye davasının detayları....
10.05.2024 Ekonomi
Fiyatlar resmen uçtu! Kiralar satılık ev fiyatlarını solladı, 1 milyon TL'si olan sadece kiralayabiliyor
Fiyatlar resmen uçtu! Kiralar satılık ev fiyatlarını solladı, 1 milyon TL'si olan sadece kiralayabiliyor Yazlık fiyatları uçuşa geçti. Ev ya da villa kiralamak isteyenlere kötü haber! Fiyatlar resmen katlandı. Duyan inanamıyor. Yaz sezonu yaklaşırken Kuzey Ege’de yazlıklarda sezonluk kira bedelleri 1 milyon liraya kadar ulaştı. Balıkesir'in Ayvalık, Burhaniye, Gömeç ve Edremit ilçelerinde buna rağmen kiralık villalara büyük ilgi var.
10.05.2024 Ekonomi
Dolandırıcıların yeni turizm sezonunda hedefi kiralık villalar
Dolandırıcıların yeni turizm sezonunda hedefi kiralık villalar Daha önce 5 yıldızlı otellerin internet sitelerini birebir taklit ederek tatil hayali kuran tüketicileri mağdur eden dolandırıcılar, yeni turizm sezonunda rotayı kiralık villalara çevirdi.
10.05.2024 Gündem
Ev sahiplerine kötü, kiracılara güzel haber! 4 yıl sonra ilk kez oluyor, yakın takip başladı
Ev sahiplerine kötü, kiracılara güzel haber! 4 yıl sonra ilk kez oluyor, yakın takip başladı Ev sahibi ve kiracıları çok yakından ilgilendiriyor. Kira fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası kira fiyatlarını sıkı takibe aldı. Son açıklanan Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı metninde ‘yüzde 25 zam sınırı’na dikkat çekildi’ Geçtiğimiz haftalarda Merkez Bankası tarafından açıklanan Konut Fiyat Endeksi verisine göre konut fiyatları 4 yıl sonra ilk kez enflasyon karşısında düşüş göstermişti. Peki kira fiyatları da gerileyecek mi? İşte detaylar...
9.05.2024 Ekonomi
Eski voleybolcu ve sevgilisi hırsızlıktan gözaltına alınmıştı, serbest kaldılar!
Eski voleybolcu ve sevgilisi hırsızlıktan gözaltına alınmıştı, serbest kaldılar! İzmir'de Bornova ilçesinde hırsızlıktan gözaltına alınan, büyük kulüplerin erkek voleybol takımlarında 'smaçör' olarak oynadığı öğrenilen Ç.Ö. ile sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen D.A, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Trabzonspor'un yıldızı Berat Özdemir Galatasaray'a gidiyor! Başkan transferi açıkladı
Trabzonspor'un yıldızı Berat Özdemir Galatasaray'a gidiyor! Başkan transferi açıkladı Trabzonspor'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Berat Özdemir'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Al-Ettifaq Başkanı Trabzonspor'un ezeli rakibi transfer için devreye girdiğini açıkladı.
2.05.2024 Süper Lig
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor Trabzonspor formasıyla Trendyol Süper Lig'de 12 gol, 4 asistle 16 gole katkı sunan Nijeryalı golcüyü transfer etmek için Süper Lig ekibi devreye girdi.
1.05.2024 Süper Lig
Yeni transferi geldiği gibi gönderiyor! Zaha, Tete, Mertens derken 10 yıldız isim birden gidiyor
Yeni transferi geldiği gibi gönderiyor! Zaha, Tete, Mertens derken 10 yıldız isim birden gidiyor Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray’da yeni sezon planlamasında yabancı sayısı 8’e düşecek. Sarı-kırmızılılar, kiralıktan döneceklerle birlikte 18 sayısına ulaşan oyuncuların çoğunluğunu ya satacak ya da kiralık olarak gönderecek. İşte detaylar...
1.05.2024 Galatasaray
15 bin TL'ye kiralık IBAN! Bakanlık harekete geçti, inceleme başlatıldı
15 bin TL'ye kiralık IBAN! Bakanlık harekete geçti, inceleme başlatıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı tüm işletmelerin hesaplarına IBAN yoluyla gelen transferleri incelemeye başladı. Ödemeyi banka hesabından alıp fiş vermeyen işletmelere her bir fiş için 3.400 TL, fatura vermeyen işletmelere ise belgede yer alması gereken tutarın yüzde 10'u oranında özel usulsüzlük cezası kesilecek.
29.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu Beşiktaş’ın sezon başında Moldova’nın Sheriff takımına kiralık olarak gönderdiği ancak geçtiğimiz Şubat ayında Siyah-Beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar’ın sözleşmesi feshedilmişti. Beşiktaş, genç oyuncuyla neden yollarını ayırdığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Beşiktaş
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...
21.04.2024 Şampiy10
Ev sahipleri dikkat! Kiralık evde yeni dönem başladı, ilan siteleri mercek altında
Ev sahipleri dikkat! Kiralık evde yeni dönem başladı, ilan siteleri mercek altında Evini kiraya verecekleri doğrudan ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. İlan siteleri mercek altına alındı. Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu Beşiktaş’ta 20 yabancıdan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. 4 futbolcunun durumu sezon sonu netlik kazanacak. Rosier, Onana, Montero, Hasic ve Ghezzal’ın yanı sıra beklentilere yanıt veremeyen Rebic ve Worrall’la yollar ayrılacak.
7.04.2024 Şampiy10
Kiralık ve satılık ev fiyatlarında artış yaşandı! İşte konutta İstanbul, Ankara ve İzmir'de en ucuz ilçeler
Kiralık ve satılık ev fiyatlarında artış yaşandı! İşte konutta İstanbul, Ankara ve İzmir'de en ucuz ilçeler Türkiye genelinde konut satışları ile ilgili çarpıcı veriler gelmeye devam ediyor. Yapılan son araştırmaya göre 2023 yılı genelinde İstanbul’da en çok konutun satıldığı ilçe belli oldu. Öte yandan son 1 yıldaki değişim İstanbul genelinin altında, fiyatların son 1 yılda enflasyona göre çok az arttığını söyleyebiliriz. Özellikle satılık konutlarda değişim yüzde 25 civarında oldu. Kiralıkta ise fiyatlar çok daha yüksek arttı. İstanbul ortalamasına göre kira fiyatları Esenyurt’ta düşük, bugün için metrekare olarak 100 TL seviyelerinde alternatifler bulmak mümkün. Son 1 yılda kiralar yüzde 65 seviyelerinde artarken, satışlar ise son 1 yılda yüzde 25 arttı. Peki İzmir ve Ankara’da durum ne? 3 büyükşehirde fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası İklime uyumlu turizm gelişim mevzuatı için harekete geçen Kültür ve Turizm Bakanlığı bu çerçevede “Türkiye” üst markası altında yerel markalar oluşturulacak, her ile özel hesap oluşturulacak. 77 milyon ziyaretçi hedefi için tanıtımlarda yapay zeka kullanılacak.
2.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kiralık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiralık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.