Kim Kallström

Kim Kallström

Son dakika Kim Kallström haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kim Kallström ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kim Kallström haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kim Kallström

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kim kallström gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 kim kallström haberi bulunmuştur. Tüm kim kallström haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç'in yıldız oyuncusu futbolu bıraktı!
İsveç'in yıldız oyuncusu futbolu bıraktı! İsveç'in önemli futbolcularından Kim Kallström futbolu bıraktığını açıkladı. 35 yaşındaki oyuncu yıllarca Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılmıştı.
16.12.2017 Futbol
Kallström’den Galatasaray mesajı
Kallström’den Galatasaray mesajı Uzun yıllar Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan, ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Kim Kallström, Türkiye’ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili konuştu.
26.03.2016 Galatasaray
Olmasa da olur!
Olmasa da olur! İngiltere Premier Lig takımı Arsenal'ın Fransız teknik direktörü Arsene Wenger, takımın önemli oyuncularından Mesut Özil'in sakatlık sebebiyle yaklaşık 3 ila 6 hafta sahalardan uzak kalacağını doğrularken, yıldız futbolcunun yokluğunun kendisini endişelendirmediğini bildirdi
14.03.2014 Futbol
İsveçli yıldız imzayı attı!
İsveçli yıldız imzayı attı! Arsenal Ramsey'in sakatlığını Kim Kalsstrom ile doldurdu
1.02.2014 Futbol
Bursa, Kallström'den vazgeçti
Bursa, Kallström'den vazgeçti Yeşil beyazlılar, İsveçli mlili oyuncu Kim Kallström transferinden yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti
9.01.2014 Futbol
Bir transfer bombası da Bursa'dan!
Bir transfer bombası da Bursa'dan! Bursaspor, Spartak Moskova forması giyen Kim Kallström'ü renklerine bağladı.
9.01.2014 Futbol
Daum gözünü kararttı!
Daum gözünü kararttı! Yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri, Spartak Moskova'dan Kim Kallström ile Gaziantepspor'dan Cenk Tosun ve Bekir Ozan Has'ı transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor.
3.01.2014 Süper Lig
Bursaspor'dan flaş transfer atağı
Bursaspor'dan flaş transfer atağı Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı için ara transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, İsveçli milli oyuncu Kim Kallström'u takibe aldı.
31.12.2013 Futbol
Teknik adam kim olacak!
Teknik adam kim olacak! Yönetiminin %80’i Terim’i isterken, Aysal da artık sıcak bakıyor. Ancak Jol’un şansı da devam ediyor
14.05.2011 Futbol
Operasyon Kallström
Operasyon Kallström G.Saray yönetimi, Lyon'un orta saha futbolcusu için Fransız yetkililerle irtibata geçti
3.06.2010 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kim Kallström ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kim kallström haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.